Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Warsztaty taneczne
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2008 > Grunwald 2008
Stron: 1, 2
Asik
w programie s± 3 tañce, ale z do¶wiadczenia wiem, ¿e raczej udaje siê zrobiæ dwa. Je¶li siê uda i czas pozwoli to Cupido te¿ zrobiê, ale je¶li grupa nie podo³a to bêd± tylko 2 tañce
Piotr z Bia³ej Bramy
Ja równie¿ chêtnie do³±czê do grupy pocz±tkuj±cej ... mam nadziejê tylko ¿e 10:30 to nie bêdzie za wczesna pora icon_cool.gif ... we wtorek siê przekonamy ;)
Pozdrawiam
Asik
Zajêcia na pewno odbêd± siê w szkole w Stêbarku!
Asik
Ju¿ po Grunwaldzie i po warsztatach!:) Rozpiski wys³ane, je¶li do kogo¶ nie dotar³y proszê o kontakt!! Muzykê obiecujê wys³aæ na dniach jak tylko ogarnê siê w pracy!

Chcia³am podziêkowaæ wszystkim tym, którzy wstawali razem ze mn±, byli wyrozumiali pijacy.gif i znosili krzyki rant.gif nadzur.gif

Mam nadziejê, ¿e siê podoba³o, ¿e to, czego siê nauczyli¶cie siê przyda i nie ulegnie zapomnieniu i ¿e zobaczymy siê za rok na kolejnych warsztatach! usmieszek_02.gif icon_mrgreen.gif

Jednocze¶nie informujê, ¿e z uwagi na ma³± liczbê chêtnych na grupê zaawansowan± za rok zajêcia tej grupy siê NIE ODBÊD¡!!! tears.gif Przykro mi, w szczególno¶ci ze wzglêdu na osoby, które chodzi³y, ale nie widzê sensu prowadzenia zajêæ dla 4 osób z doskoku dla 5 mo¿e 6 - jednak ja te¿ prowadzê ¿ycie obozowe i muszê czasem pomóc! usmieszek_10.gif

Pozdrawiam serdecznie
Asik

p.s. Je¶li chodzi o Grexów-nadal jestem niepocieszona brakiem Was na zajêciach!!
Puenta
Grexi przepraszaj±. Na serio w tym roku mieli¶my zbyt napiêty grafik by wysz³o. Wynagrodzê Ci to osobi¶cie po którym¶ z Warszawskich treningów.
Nie mów tylko Kwasowi ;P
Callista
Asiu wybacz nam! (i tak wiesz, ze Grexi Ciê kochaj± love3.gif )
Kwas
A Kwas, widzi i czuwa wiec strze¿ siê, strze¿... :P

Kwas
Rita
WKPL na pewno pisze siê w przysz³ym roku na nauki smile.gif By³o ¶wietnie :D
ttin
Tak, by³o wy¶mienicie :] Mam nadziejê, ¿e w przysz³ym roku nie za¶piê na ani jedno spotkanie ;) Wielkie dziêki Asiu!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.