Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: VI Turniej Rycerski na Zamku w Rabsztynie
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2008
Stron: 1, 2
Garrick
Stowarzyszenie Bractwo Rycerskie Kruk wraz ze wspó³organizatorami, pragnie wielce podziêkowaæ za u¶wietnienie VI Turnieju Rycerskiego na Zamku w Rabsztynie sw± obecno¶ci±, która nada³a splendor i chwa³ê godn± najzacniejszych imprez europejskich:

Chor±giew Rycerstwa Ziemi Lubelskiej
Dru¿yna £ucznicza Dzikie Rosomaki
Bracia Dobrzyñscy – Fratres Milites Christi de Cracovia
Konfraternia Cannes Furiosi
Bractwo Orlich Gniazd
Bractwo Rycerskie Zamku Lipowiec
Bractwo Rycerskie Ziemi Ostrowieckiej
Ulf Regnarsson Hird
Barbara i Bogus³aw z Tarnowa
Wolna Kompania Rodów Ma³opolskich
Normandzka Dru¿yna Najemna
Rycerze Rodowcy ¶w. Jadwigi Królowej Polski
Dru¿yna Dzikie K³y Gullinberusti
I Chor±giew Ziemi O¶wiêcimskiej
Carduus
Slavia

Serdecznie podziêkowania Wszystkim Zbrojnym, dostarczaj±cym dreszczyku emocji widzom i kibicuj±cym im dru¿ynom.

Gor±ce podziêkowania Wszystkim Artylerzystom, za huczn± imprezê i za jej nag³o¶nienie.

Szybkie jak strza³y podziêkowania Wszystkim £ucznikom, za udzia³ w d³ugim Turnieju £uczniczym.

Piêkne podziêkowania dla Wszystkich Bia³og³ów za ich wdziêk w Biegu Dam oraz u¶wietnienie imprezy ich muzyk± i obecno¶ci±.

Podziêkowania dla ¿±dnych krwi rabusiów, którzy oszczêdzili uciekaj±cego Poborcê.

Prowadz±cy oblê¿enie dziêkuj± równie¿, obs³udze armaty i hakownic za ich niewypa³y.

Podziêkowania Tancerzom Ognia, za wspania³y Teatr Ognia i rozmarzenie w wirze ognia.

Podziêkowania Szlachetnym Je¼d¼com, za ich wyczyny wspania³e.

Dziêkujemy sêdziom za s±dne baczenie nad przebiegiem konkursów i zmagañ.

I wszystkim innym których nie nadmieni³em a go¶cili.

Chwa³a! Chwa³a! Chwa³a! Im za to.
Jan Gradoñ
CYTAT
Podziêkowania Szlachetnym Je¼d¼com, za ich wyczyny wspania³e.

Teren by³ trudny, ale mam nadziejê, ¿e siê podoba³o.
W imieniu Dru¿yny Ksi±¿êcej dziêkujê za zaproszenie i polecamy siê na przysz³o¶æ.

J.
olkuszanin
Zaczynaj± do nas sp³ywaæ maile i wiadomo¶ci z zapytaniami o zdjecia wyja¶niam ju¿;

W galerii po uploadzie wszystkich zdjêæ jakie bêdziemy jako portal wystawiaæ w galerii, nale¿y spisaæ nazwy i wsadziæ w maila, z pro¶b± o przes³anie du¿ych rozmiarów, w mailu trzeba podaæ nazwisko i imiê oraz w jakim celu bêd± wykorzystane fotki,, wszystkie zdjêcia przekazujemy bezp³atnie w wiêkszych rozdzielczo¶ciach jedynie pro¶ba w przypadku jakiejkolwiek publikacji o podawanie ¼ród³a w formie Olkuszanin.pl ,
PS
Fotki z dnia pierwszego cz1 powinny sie jeszcze dzisiaj w nocy pojawiæ. Przepraszamy ale niestety praca i inne obowi±zki nie pozwalaj± w tak krótkim czasie na zebranie zdjêæ i publikacje wszystkich, mam jednak nadziejê ¿e siê Was spodobaj± i jako¶ci± nadrobimy te dwa dni opó¼nienia smile.gif

I ju¿ je mo¿ecie zobaczyæ pod adresem -
GALERIA DZIEÑ PIERWSZY cz.1

Zapraszam
Agata Witkowska
I my dziêkujemy, by³o mi³o blinkie.gif blinkie.gif blinkie.gif

Pytanie do przedmówcy - czy to w Ciebie rzucali¶my w³óczni±? bigsmile2.gif
olkuszanin
CYTAT(Agata Witkowska @ 08:11 08.07.2008) *
I my dziêkujemy, by³o mi³o blinkie.gif blinkie.gif blinkie.gif

Pytanie do przedmówcy - czy to w Ciebie rzucali¶my w³óczni±? bigsmile2.gif

w pewnym momencie by³em nawet nie¼le punktowany,. smile.gif)
Kiara
Na pocz±tek chcê podziêkowaæ:
Bartkowi za pozwolenie na przyjazd mnie i mojej siostry
Krukom za wspania³y turniej
Lelkowi i Blance za wspania³e towarzystwo, schronienie przed deszczem i pokaz tañca szkockiego
Bractwu Rycerskiemu Zamku Lipowiec za nocleg i towarzystwo.
I wszystkim z którymi spêdza³am mile czas.

A teraz chwa³a i s³awa Mitiemu z Lipowca. XIII rz±dzi!!! Pokaza³e¶ co potrafisz smile.gif

Liczê ¿e za rok spotkamy siê wszyscy w podobnym sk³adzie, turniej jest naprawdê na wysokim poziomie, i zabawa przednia ;)

Pozdrawiam
Kiara
Lord_DaG
Witam!
CYTAT(Garrick @ 22:25 07.07.2008) *
Podziêkowania Tancerzom Ognia, za wspania³y Teatr Ognia i rozmarzenie w wirze ognia.

Teatr to Happy Fire z Ostrowca ¦wiêtokrzyskiego smile.gif

Ze swojej strony chcia³bym podziêkowaæ za dobr± zabawê na turnieju, chocia¿ ca³a historyczno¶æ tu i tam mog³aby byæ bardziej dopilnowana, pomimo braku datowania turnieju icon_rolleyes.gif

Ogólnie fajna zabawa, gratulacje i dziêki wszystkim za towarzystwo icon_mrgreen.gif

Pozdrawiam

Macki
Barkas
Pozwolê sobie w imieniu Chor±gwi Rycerstwa Ziemi Lubelskiej podziêkowaæ organizatorom za dwa piêknie spêdzone dni oraz za wspania³± atmosferê. Dziêkujemy.
Alchemik
W imieniu Bractwa Orlich Gniazd chcia³em serdecznie podziêkowaæ za ten wspania³y turniej, doskona³± organizacje, zabawe i towarzystwo, liczymy na zaproszenie i nawet lepsz± zabawe i wiêcej przeciwników w przysz³ym roku. S£AWA WAM !!!!
rossomak
W imieniu Rosomaków równie¿ chcia³em podziêkowaæ organizatorom za udane strzelanko smile.gif
Turniej £uczniczy coraz ciekawszy i lepszy, ³ucznicy dopisali i za rok mo¿e bêdzie nas ju¿ z 50 strzelaj±cych :D
Pozdrawiam R.
liwley
by³o super,ogl±da³am najpiêkniejszy wschód s³oñca w ¿yciu,buziaki.
Yan
Wybaczcie, ¿e dopiero teraz piszê, ale dopiero z urlopu wróci³em : ) Tak wiêc mimo i¿ Bartek ju¿ dziêkowa³ w imieniu naszego bractwa, to chcia³bym tak bardziej osobi¶cie podziêkowaæ wszystkim, którzy przybyli, strzelali z nami i do nas, razem dzielnie lutowali siê w walce i jeszcze dzielniej w czasie uczty tongue.gif Mam nadziejê, ¿e zobaczymy siê za rok w jeszcze wiêkszym sk³adzie ; )

I dziêki za poranek, wianek i dzieñ, jeden z nielicznych ¶licznych icon_wink.gif
Wszeb±d
Witajcie
Mo¿e z opó¼nieniem , ale nasz³o mnie jako¶ tak,
Mam propozycjê do tera¼niejszych Organizatorów. £adnie by by³o wspomnieæ dziêki KOMU te Turnieje ( pocz±tkowo tylko ³uczniczy) w ogóle rozpoczê³y swój ¿ywot ?!!! Chyba ¿e pamiêæ dzisiejszych Organizatorów nie siêga tak odleg³ych czasów...? No i Panie Olkuszanin, czê¶æ zdjêæ pochodzi z czasów gdy Olkuskie Kruki nie wiedzia³y ¿e taki Turniej odbywa siê w niedalekim zamku hehehe.gif . A z postów wynika inaczej... mo¿e odnios³em z³e wra¿enie

HOWGH

Ps. Pozdrowienia dla Olkuskiego Domu Kulturry
Garrick
Witaj
Przykro mi i¿ znowu poruszacie ten temat tyle razy ju¿ omawiany na stronach Frehy.
Pamiêæ organizatorów jest bardzo dobra ale móg³bym spytaæ siê jak z wasza? Turniej by³ zainicjowany przez MOK oraz Stowarzyszenie Zamek Rabsztyn a przede wszystkim przez niektórych jego cz³onków którzy nawet prowadzili z wami rozmowy, przyszykowali dekoracje i inne elementy jako powstaj±ce bractwo. Nastêpnie w przeci±gu 3 miesiêcy zrealizowali swoje plany powo³uj±c grupê dzia³aj±c± przy SZR. Dlatego te¿ zarzut i¿ Kruki nie wiedzia³y o turnieju jest bezpodstawny bior±c pod uwagê i¿ od pocz±tku go wspó³organizowali choæ w "cieniu".
Zdjêcia do których Olkuszanin zamie¶ci³ linki jak mo¿na wywnioskowaæ z powy¿szego musz± obejmowaæ ¶wiadomo¶æ Kruków.
Niemniej jednak dziêkujemy za pocz±tkow± wspó³prace z MOKiem Olkusz i SZR oraz pomoc w organizacji pierwszych turniejów.
Pozdrawiam
Wszeb±d
Cze¶c Garnick

Nie wiem czemu zwracasz siê do Mnie per Wy (Ale mo¿e tak Wam tongue.gif wygodniej)
Wiesz co , ja tam by³em tylko jako uczestnik, ale wydaje mi siê, ¿e to pewna dwójka inicjacyjna namówi³a Dom KQltury w Olkuszu do zorganizowanie TURNIEJU £UCZNICZEGO w Ruinach Zamku Rabsztyn, oraz przedstawi³a idee i program turnieju , po przyje¼dzie zbudowa³a zabawki ? Czy¿bym siê myli³ ? Niestety z roku na rok zamieciono do k±tka.... Was pamiêtam jak siedzieli¶cie sobie przy stole na Drugim Turnieju £uczniczym. Oczywi¶cie Pozdrawiam Dom KQltury w Olkuszu icon_wink.gif

HOWGH

Ps. Z wiekiem ta pamiêæ .....
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.