Nie napisze nic w stylu "Co tu du¿o gadaæ tego nie da sie opisac kto by³ ten wie.." Otó¿ to w³a¶nie trzeba opisac!!
organizacja fachowa i pre¿na komentator jak zwykle profesjonalny (Kula gromkie brawa dla ciebie)
jedzonko wyjebiaszcze a w szczególno¶ci smalczyk i gulasz z kasza z soboty (do niedzieli sie przegryz³ w mojej misce i by³ lepszy...Serio!!
Kasztel w profesjonalny sposób nada³ ca³ej imprezie wybornego klimatu. Przejdê do tematu balii w sposób Kulewny czyli: jak kasztel to balie jak balie to...Sobotnia impreza w baliach na miliard mo¿liwych punktów dostaje u mnie pi¿dziliard i trzy pierdyliardy punktów co klasyfikuje j± do miana wypierdziaszczej imprezy która przeros³a chyba nie tylko moje oczekiwania
tak mnie to zaskoczy³o ze nie zauwa¿y³em kiedy przyszed³ tajemniczy jegomo¶æ i przedstawi³ sie jako beczka miodu i przyprowadzi³ 2 swoich braci i zrobili ze mnie stracha na wróble (bo tylko do tego sie nadawa³em potem) i poszli
. I w zwi±zku z tym czy kto¶ nie widzia³ oko³o 3godzin nad ranem bo zgubi³em je jak wychodzi³em z ³a¼ni
...Pole turniejowe bardzo przestronne i dobrze usytuowane ale mam jedno ale...a mianowicie nastêpnym razem przed zapasami mo¿na by usun±æ kamienie z miejsca gdzie bêd± sie one odbywaæ, ale to chyba jedyny mankament ca³ej tej imprezy
Co do w³óczni to chcia³bym zauwa¿yæ iz sa one wybornie lekkie i genialne do rzutów. Ale jak to mówi±, to ludzie buduj± klimat wiec!: Ogromne dziêki i pozdrowienia dla organizatorów (w szczególno¶ci Chudemu za wspania³omy¶lno¶æ i lito¶æ okazan± mi i mojej piêknej lubej
) CHWA£A WAM!! Pozdrawiam i dziêkuje za wspania³± imprezê równie¿ Bohuna Adasia Potwora z Bagien( Maæku nadajesz sie doskonale na zwiadowce:D) Ekipie z Piaseczna, Hubertowi i Siuksowi i wszystkim którzy brali udzia³ w najlepszej pod s³oñcem Imprezie w baliach a których z wiadomych przyczyn niepamietam
Tak przy okazji zauwa¿y³em ze niektórzy o tym wspominali ale pozosta³o to bez wiêkszego odzewu.
Zatem przejdê do rzeczy , a mianowicie w momencie odjazdu i ogólnych po¿egnañ zrodzi³ mi sie w mojej podstêpnej i b³azeñskiej g³owie pomys³ aby nie czekac z druga tak wyborn± imprez± do przysz³ego roku a zorganizowaæ co¶ wczesniej, i tu powstala propozycja coby powitaæ rok w tak zacnym miejscu jak Uniejowski Kasztel i tak szlachetnej kompanii jaka zebra³a sie na tegorocznym Jarmarku.
Co wy na to?...bo przyznam szczerze i bez zbêdnej skromno¶ci ze pomys³ wydaje mi sie co najmniej boski
Gdy staram sobie wyobraziæ kaliber takiego powitania nowego roku to nawet moja wyobra¿nia mowi mi "daj sobie spokój...nawet ty nie jestes w stanie tego ogarnaæ
)
I tu chcia³bym zobaczyæ wasz odzew a dok³adniej wasze nastawienia na takowy pomys³ i przede wszystkim decyzjê Kasztelana Wojtka bo to w glównej mierze jest zale¿ne od niego
Ja poda³em pomys³ i mam nadzieje ¿e niczym ma³y kamyk ruszê temat do przodu jak lawine: