Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: III Jarmark ¦redniowieczny w Uniejowie
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2008
Stron: 1, 2
Mo¶ka
Na Uniejowie mnie nie by³o, ale tyle siê nas³ucha³am, jak to fantastycznie nie by³o, ze bardzo chcia³abym siê na takim sylwku pojawiæ smile.gif
Julia Czekaj
Hmmmm.. te¿ bym siê skusi³a na tego sylwestra smile.gif Tym bardziej ze nie by³o mi dane byæ latem....
ALQUA
Ja równie¿ jestem jak najbardziej za... oj nawet bardzo bardzo za....smile.gif
Przemko zwany Zychem
Nie mowcie Wojnarowi, bo sie nie zmiesci woda do balii jak on tam wejdzie.
czarna
Rzeczy pozostawione na kasztelu:
1. majtki Zycha
2. prawdopodobnie 2 na³okietniki.
Niestety - nie znale¼li¶my mieczy i rêkawicy.
Temat sylwestra otwarty icon_wink.gif
Pozdrowionka devil.gif
Roswell
Je¶li chodzi o tego sylwestra to ja te¿ jestem jak najbardziej za, mam takie dziwne przeczucie ¿e wyjdzie zajebiaszcza imprezka smile.gif

Cipu¶
IzaK
Ja razem z Mordehajem bardzo chêtnie by¶my sie na takim Sylwku pojawili.smile.gif
Halszka1986
Z racji tego, ¿e Turniej w £êczycy nie mia³ swojego tematu w Kalendarium na 2008 rok, a widzia³am tam kilka "znajomych" twarzy z Uniejowa, zamieszczam tutaj link do fotek:

X Miêdzynarodowy Turniej Rycerski na Zamku Królewskim w £êczycy - 24.08.2008 (niedziela)

¿yczê mi³ego ogl±dania smile.gif
Marta z £êczycy
Dziêki wielkie za zdjêcia smile.gif

Pozdrowienia dla wszystkich,którzy przybyli do królewskiej £êczycy na turniej smile.gif by³o genialnie!

diabel.gif
andrzejmal
dzienki za zdjecia, ³êczyca poza deszczem byla ok. Chcialem na chwilke wrocic do Uniejowa bo pewnie nie wszyscy w chodza na strone Uniejowska wiec zamieszczam to:
Kulewna
CYTAT(Halszka1986 @ 15:14 25.08.2008) *
Z racji tego, ¿e Turniej w £êczycy nie mia³ swojego tematu w Kalendarium na 2008 rok, a widzia³am tam kilka "znajomych" twarzy z Uniejowa, zamieszczam tutaj link do fotek:

X Miêdzynarodowy Turniej Rycerski na Zamku Królewskim w £êczycy - 24.08.2008 (niedziela)

¿yczê mi³ego ogl±dania smile.gif

Dziekujemy Pieknia za zdjecie smile.gif
Halszka1986
CYTAT(Kulewna @ 08:31 26.08.2008) *
Dziekujemy Pieknia za zdjecie smile.gif

Proszê bardzo.
Cieszê siê, ¿e zdjêcia wzbudzi³y zainteresowanie.

Polecam siê na przysz³o¶c icon_wink.gif
Pozdrawiam!
Elf
Halszko, Twoje zdjêcia jak zwykle super:)
Pozdrawiam
Remko £ysy
Jedno pytanko.
W sobotê sokolnikom zwia³ jastrz±b Harrisa. Kto¶ wie czy znale¼li?
Pozdrawiam
Halszka1986
CYTAT(Remko £ysy @ 11:03 27.08.2008) *
Jedno pytanko.
W sobotê sokolnikom zwia³ jastrz±b Harrisa. Kto¶ wie czy znale¼li?
Pozdrawiam

Znale¼li smile.gif
Sokolnik opowiada³ o tej ucieczce.
Wojtek z Jakubowa
Witam,
Co do sylwestra to pracujemy nad tym ;)
Aktualny biuletyn Kasztelu bêdzie siê ukazywaæ na MYSPACE pod adresem:
http://groups.myspace.com/index.cfm?fuseac...9DAB33140071929
Przemys³aw
Witam!! szczerba.gif
Bardzo siê cieszê Wojtku, ¿e wzi±³e¶ nasze rozpaczliwe pro¿by pod uwage!:) Mam nadzieje, ¿e wszystko siê uda i uda nam siê zorganizowaæ ta imprezê...i mam nadzieje ¿e dostane wolne w pracy na sylwestra:P

Pozdrawiam was!
B³azen z wami.
Kacper
Witam.
Wybaczcie ¿e z takim opó¼nieniem, ale chcia³bym pogratulowaæ zwyciêzcom £êczycy: Emilowi i Piotrowi. Ogl±da³o siê was z przyjemno¶ci± i mimo, ¿e o zasadach przyznawania nagród w punktówce dowiedzia³em siê dopiero dzisiaj, uwa¿am ¿e Ci siê Piotrze nale¿a³o :D.
Pozdrowienia z Thorn.
Kacper
IzaK
Hej!
Chcia³abym siê dowiedzieæ, czy wiadomo co¶ w temacie tego sylwestra?
Pozdrawiam,
Iza
Wojtek z Jakubowa
Witam,
Sylwester w Kasztelu jest jak najbardziej. Osoby zainteresowane zapraszam na priv. Ilo¶æ miejsc bardzo ograniczona smile.gif Balie ju¿ czekaj±.
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.