Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: VIII Turniej Rycerski na Zamku Królewskim w Bêdzinie
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2008
Stron: 1, 2, 3
Borschwitz
no no no, siê kroi impreza bigsmile2.gif Wieniawa zjedzie na trzy powozy, na pewno 4 zbrojnych i pies bojowy, Von Reihla poteg± jest, si³a nas tam bêdzie blinkie.gif
Tomko Konopczyc
Mam nadziejê, ze wszyscy wiedz±, ¿e w Bêdzinie staramy sie stworzyæ zawsze go¶cinn± i weso³± atmosferê. Sprawa z turniejem bardów utrzymana jest w konwencji ¿artu, co nie znaczy, ¿e nie doceniamy, jak i nasi go¶cie wspania³ych wystêpów bardów. Bardzo lubimy piêkny spiew. Jednak¿e by urozmaiciæ i dodaæ konkursowi dreszczyku emocji znajdzie sie beczka dla tego ( lub tej ), kto przez publiczno¶æ uznany bêdzie za najbardziej rani±cego jej uszy. bigsmile2.gif
Je¶li takowy stchórzy i nie bêdzie chcia³ do niej wej¶æ, jestem dla dodania mu odwagi gotów dodaæ mu do tej beczki Adasia clap.gif albo sam wlezê. icon_wink.gif
Mo¶ka
My¶lê, ¿e nie jest problemem, by na turnieju bardów wystêpowali zarówno dobrzy, jak i kiepscy zawodnicy. Nikt nie karze s³abego zawodnika na bojówce i nie obrzuca go b³otem. Co innego natomiast, gdy kto¶ uprzykrza i utrudnia innym ¿ycie poza sw± konkurencj±, za co, my¶lê, ka¿dego mo¿e spotkaæ sroga kara tongue.gif
GAWRON
Je¿eli poleje siê du¿o zacnych trunków to ¶miem twierdziæ ¿e ¶piewaj±cych mo¿e byæ bardzo du¿o a wtedy obawiam siê,¿e jedna beczka na tyle ludu mo¿e nie starczyæ
Aubrey
Czasu pozosta³o niewiele, acz zapytam, czy Aubrey z namiotem móg³ by w go¶cinne progi Bêdzina zawitaæ...
Boran
Wymiot³em rozmowê o ranieniu uszu i dumy. By³o do¶æ czasu, ¿eby to co mia³o dotrzeæ, dotar³o do adresatów. Proszê o nie wznawianie sprawy.
Tomko Konopczyc
Podajê liste rzemie¶lników:

- Arma S.C - miecze,
- p. Smoliñski - ³uki i osprzêt ³uczniczy,
- Gregor z Krakowa - mnóstwo ró¿no¶ci,
- Agata z Malborka - stroje, bi¿uteria, ró¿no¶ci
- Lech Po³etek- ceramika,
- Wydawnictwo Pergamena
- Miody pitne,
- Morgan- ³uki, osprzêt ³uczniczy, skórnictwo,
- Tatsu i Geralt- sprzêt ³uczniczy, wyroby ze skóry, ró¿no¶ci,
- Robert z Opola - bizuteria, pasy, ró¿no¶ci.

Lista rzemie¶lników nie jest jeszcze zamkniêta, wiêc myslê, ¿e jeszcze paru przybêdzie.

Proszê wszystkich , którzy jeszcze nie odes³ali mi wype³nionego zg³oszenia na turniej o jak najszybsze uczynienie tego. Mamy coraz mniej miejsc, a pomie¶cic mo¿emy okre¶lona liczbê uczestników.

Aubrey., zapraszamy. Przy¶lij mi tylko informacjê ile osób i w czym wezm± udzia³.
Gregor z Krakowa
tak, pragne podziekowaæ Tomkowi za zaproszenie, i mam nadzieje ze w koncu uda mi sie zawitac do bêdzina w dniu turnieju.
masa róznosci-w sensie oferta- do ogladniecia w moim www- w opisie dostepny adres stronki. wszystkich zdecydowanych na jakikolwiek zakup, prosze o info co mam zabrac, wiekszosc powinna byc dostepna, choc nic nie obiecuje

pozdrawiam i do zobaczenia
Gavron_RDMZ
a co¶ wiadomo z konkursem FS??
Tomko Konopczyc
CYTAT(Gavron_RDMZ @ 22:24 19.05.2008) *
a co¶ wiadomo z konkursem FS??

O co chodzi?

Uzupe³niam liste rzemie¶lników:

- Sylwester tylko - broñ bia³a,
- GOH Routiers - ró¿nosci
- Bractwo Rycerskie Ziemii Sieradzkiej - ró¿no¶ci.

Proszê o nades³anie ostatnich zg³oszeñ - turniej juz za 2 tygodnie.
ua
Komes ale ty nie kumaty jeste¶ nie dzezi i kij wie jak siê teraz mówi

Nic dziwnego w twoim wieku icon_mrgreen.gif przecie ty pewnie Grunwald pamiêtasz

FS ------ FIRE SHOW

tongue.gif
Tomko Konopczyc
Grunwald?! Nie pamiêtam-pi³em bum.gif pijacy.gifI by³em kompletnie nieprzygotowany
Remko £ysy
Ubolewam nad tym, ¿e nie bêdzie mnie w tym roku z Wami, ale niestety obowi±zku rodzinne uniemo¿liwiaj± mi przybycie. Bawcie siê dobrze a i nie zapomnijcie za mnie kubka miodu spe³niæ. Pozdrawiam
Tomko Konopczyc
Remko

to pierwszy raz kiedy u nas nie bedziesz. Ogromna szkoda. Twoje zdrowie na pewno wypijemy. Do zobaczenia na Grunwaldzie.

Pozdrawiam
Gavron_RDMZ
no przepraszam postaram sie nie u¿ywaæ skrótów :P devil.gif
Widzê ze Bêdzin sie zapowiada Ciekawie:PP a mnie nie bêdzie prawdopodobnie:P

w tam tym roku by³e.. :P

Pytanie a czy zapasy w b³ocie bêd±.. i w tym roku?? bo jak tak muszê wys³aæ delegacje z Kamera:P
Negroo
Tomku czy mozemy sie czuc zaproszeni ;> :D :P
Tomko Konopczyc
Jasne, Negroo, ze czekamy na Was.

Lista zaproszonych na turniej jest juz zamknieta. Nie zabijcie nas za ciasnote, która bedzie na dziedziñcu na biesiadzie, bo w tym roku ilo¶æ chêtnych nas zaskoczy³a i bedzie nas trochê, ale przecie¿ ciasnota zbli¿a icon_mrgreen.gif

Sk³ad rzemie¶lników powiekszy³ sie o rogownika.
Tomko Konopczyc
Sk³ad rzemie¶lników powiêkszy³ siê o rze¼biarza i wytwórcê ¶wiec.

W tym roku nowy plan bitwy oraz niespodzianki na ³uczniczym.

Od czwartku jeste¶my juz non stop na zamku. Czekamy na Was.
ua
a miód ju¿ dla mnie kupi³e¶ bo prawdza³em pogodê i ma byæ s³onecznie czyli

Bêdzie LA£O!!!!!!!!!!!!
Wierny Piotr
Witam
Je¶li wybiera siê kto¶ jeszcze na turniej z Wawy lub okolic to istnieje mo¿liwo¶æ zabrania siê z nami autokarem. Podaje numer telefonu jak by co 508199816
Pozdrawiam

Tomko Konopczyc
CYTAT

Bêdzie LA£O!!!!!!!!!!!!

Akurat! Bêdzie siê la³ pot i piwo. Miód te¿. usmieszek_06.gif
£ukasz Lewandowski
Witam,
Lorifactor równie¿ zawita ze swoim kramem, mo¿e troszkê w okrojonym sk³adzie, ale zawsze.
Pozdrawiam i zapraszam,
£ukasz
Kane
CYTAT(Tomko Konopczyc @ 23:10 03.06.2008) *
CYTAT

Bêdzie LA£O!!!!!!!!!!!!

Akurat! Bêdzie siê la³ pot i piwo. Miód te¿. usmieszek_06.gif

Dobra, dobra.... deszcz ju¿ "trenuje", burza te¿ devil.gif
Budzi¶miech
Witam!
Tomko jak siê mo¿na dostac z dworca katowickiego do piêknego miasta Bêdzin?
Niestety ju¿ nie ma ¿adnych poci±gów o 23. Jakie¶ autobusy nocne trolejbusy czy co¶?
ciastoñ
Bedzie ciezko raczej o tej godzinie ;] Lepiej znalezc trzezwego kierowce. Wiem ze trudne ale naprawde bedzie latwiej. XD
Marta K.
Ah to wasze KZK GOP :P Zero bezpo¶rednich autobusów z dworca do zamku. Tragedia.

http://78.8.8.20/cgi-bin/kzkgo.cgi?gmina_1...p;x=69&y=15

Jakby kto jeszcze chcia³ sobie przyjechaæ a nie wie jak, to serio s± takie strony z planowaniem podró¿y.

icon_arrow.gif KZK - Go!
Kordeus
Proponuje dostac sie na Piotra Skargi w katowicach (pare minut marszu z dworca). o 23.10 jest autobus 808. Jedziemy nim do centrum Sosnowca (Przystanek Sosnowiec Dworzec PKP) ;) Bedziemy tak ok 23.30. Przechodzimy na przystanek tramwajowy i wsiadamy w tramwaj 21, ktory zjawi sie 23.40 Wysiadamy na przystanku Bêdzin Rondo o 23.56, kilka kroczkow i juz zamek smile.gif Tak bedzie chyba szybciej ;)
Tomko Konopczyc
Ach te internetowe wyszukiwarki. Wprowadzacie czlowieka w b³±d.

Mo¿na tak jak napisa³ Kordeus, ale najpro¶ciej bezpo¶rednio do Bêdzina autobusem 61. Odje¿d¿a z Katowic o 23.29 z ulicy Piotra Skargi spod Supersamu ( Megastore Empik). Wychodzisz g³ównym wyj¶ciem z dworca ( estakad±) i idziesz na wprost oko³o 300m do koñca Stawowej- dochodzisz pod Empik i autobus jest ze skrajnego przystanku ko³o dworca PKS. W Bêdzinie wysiadasz pod stadionem Sarmacji ( przystanek Bêdzin stadion - zgodnie z rozk³adem powinien byæ o godz. 0.04 ) i idziesz ul. Ma³ob±dzk± w stronê zamku, który bêdziesz widzia³ lub mo¿esz podjechaæ jeden przystanek tramwajem ( jest to kierunek do zajezdni, wiêc trochê ich jeszcze zje¿d¿a ).

http://www.kzkgop.com.pl/rozklady/frame.ph...nr=1&kier=1
Marta K.
CYTAT(Kordeus @ 00:48 05.06.2008) *
Proponuje dostac sie na Piotra Skargi w katowicach (pare minut marszu z dworca). o 23.10 jest autobus 808.

Jako, ¿e jadê z nimi, to znale¼lismy to po³±czenie. Niestety my na dworcu bêdziemy dopiero. 23.10 :/

CYTAT(Tomko Konopczyc @ 01:30 05.06.2008) *
Ach te internetowe wyszukiwarki. Wprowadzacie czlowieka w b³±d.
Mo¿na tak jak napisa³ Kordeus, ale najpro¶ciej bezpo¶rednio do Bêdzina autobusem 61. http://www.kzkgop.com.pl/rozklady/frame.ph...nr=1&kier=1

A no tego przystanku nie szuka³am, bo Bêdzina nie znam i szuka³am po³±czeñ prosto na zamek. Ale dziêkujê za te opcje :D
Kane
No to ja pierwszy siê wypowiem.
Nie jest to takie trudne jak siê mieszka 6 km od Zamku w Bêdzinie smile.gif w zwi±zku z czym jest siê szybko w domu (chocia¿ najchêtniej siedzia³bym pod Zamkiem jeszcze tydzieñ bigsmile2.gif )

Wielkie dziêki organizatorom za tak± imprezê. W Bêdzinie bywa³em na prawie wszystkich turniejach, zawszê piszê o "tendencji wzrostowej" je¿eli chodzi o poziom i spokojnie mogê napisaæ ¿e ta tendencja utrzymuje siê nadal.
Na temat zesz³orocznego turnieju ukazywa³y siê bardzo zró¿nicowane opinie, jednak ten turniej by³ ca³kiem odmienny. Uda³o siê zachowaæ ten specyficzny klimat który odpowiada za to ¿e impreza jest OK pomimo tego, ¿e Urz±d Miasta mia³ trochê inne plany anger.gif
Tomko, wiem jakie by³y wa³ki ale uwa¿am ¿e wyszli¶cie z tego bez problemu.

Poza tym uwa¿am, ¿e by³ to "dziwny" turniej tongue.gif , oczywi¶cie na plus. Rzadko siê zdarza ¿eby:
- piwo mo¿na by³o dostaæ praktycznie bez kolejki
- toie by³y czyste i sprawne nawet w niedzielê
- w nocy by³ spokój - nikt nie strzela³ z hakownicy, nikt sie nie wydziera³
- nikt niepotrzebnie nie strzela³ nawet w ci±gu dnia (pojedyñcze strza³y dodawa³y tylko "klimatu")
- tury¶ci nie byli upierdliwi, przynajmniej wiêkszo¶æ z nich
- braæ "rycerska" nie mroczy³a zanadto, czego zreszt± pilnowali organizatorzy

A to wszystko przy sporej ilo¶ci uczestników, wiêkszej ni¿ TEORETYCZNIE móg³by pomie¶ciæ bêdziñski Zamek.

Ponadto oczywi¶cie kuchnia - dziêki za wy¶mienity "inny" bogracz i za SMALEC!
Ogólnie to jedzenia mnóstwo, i to dostêpnego o ka¿dej porze.

Nocny deszcz by³ tylko podtrzymaniem tradycji z która powinien liczyæ siê ka¿dy kto wybiera siê na turniej w Bêdzinie icon_mrgreen.gif yes.gif
Kanishy
Super !
Absolutnie Fantastyczna impreza.
Jedynie deszcz na uczcie by³ odrobinê upierdliwy, ale dziêki tekili niezbyt zajmuj±cy.

Konkurs Bardów by³ genialnym przedstawieniem na wieczornej uczcie.

ps. Madziu mam nadzieje, ¿e zobaczymy siê na Grunwaldzie i bêdziesz mia³a ze sob± t± nieziemsk± mieszankê w³asnej roboty smile.gif
Gregor z Krakowa
hej ho i git...

bardzo dobra impreza, napewno zostanie wpisana w kalendarium przysz³oroczne jako jedna z obowi±zkowych pozycji. Zamek piekny i pole zamkowe pochy³e...

serdeczne pozdrowienia dla orgów, kawal dobrej roboty, dla Babci- kawa³ pysznej roboty. Sielczanom za pomoc, dzieki ch³opaki, naprawde wielkie dzieki....
pozdrowienia dla "smoczej ta¶my" hehehe.gif z s±siedztwa, i ca³ej reszty s±siadów.

Gratulacje dla zwyciezców wszelakich konkurencji, i dzieki za zaufanie w sêdziowaniu jednej z nich... co zlego to nie ja...

i na bêdzinie znowu la³o... hehehe, tradycji musi stac sie zado¶æ... ja tam nie narzekam

pozdrawiam
Gregor
Institorium
Kursex-krak clap.gif
Nidhogg
Impreza pierwsza klasa, wszystko odby³o siê zgodnie z planem - nawet deszcz na biesiadzie. Jajk zwykle w Bêdzinie, jedzenia nie brakowa³o i w ka¿dej chwili mo¿na siê by³o posiliæ. Podziwiam pracê organizatorów - ca³e bractwo Bêdziñskie uwija³o siê, ¿eby zapewniæ nam spokój i wygodê. Stra¿nica i warty - ¶wietne. A tutaj trochê zdjêæ.
Pozdrawiam, Rafa³
Blade
Pewnie bêdê siê powtarza³ lecz muszê potwierdziæ ¿e impreza ¶wietna. Mój pierwszy turniej. Jestem pod g³êbokim podziwem (no jedynie ten deszcz). Oby za rok siê to samo powtórzy³o i to jeszcze w lepszym sk³adzie
Mo¶ka
No i po Bêdzinie... A szkoda! Takie turnieje powinny siê nigdy nie koñczyæ!

Jak zwykle wspania³a zabawa, ale wszystko na poziomie, organizacja super. W tym roku konkurs bardów mam wra¿anie zdecydowanie ¿ywszy ni¿ w latach poprzednich (AS!!!), zrobi³ super klimacik, a¿ szkoda, ¿e ulewa zrobi³a nam psikusa.No ale mo¿na siê by³o tego spodziewaæ :D Bardzo fajnie, ¿e nie by³o ¿adnych nieprzyjemnych ekscesów, ¿yæ nie umieraæ!

Wybawi³am siê za wszystkie czasy, dziêkujê za to wszystkim Bêdziniakom no i ca³emu wspania³emu towarzystwu, które siê zjecha³o i z którym mog³am sobie poszaleæ.

Chyba na przysz³y rok zapowiadaæ siê nie muszê, bo przecie¿ wiadomo, ¿e pewnych imprez siê nie omija ;)

Pozdrawiam,
Zosia Mosi± zwana.
Andrzej Siejeñski
Dziêki za turniej, ¿are³ko i bitewkê (siê przetestowali¶my w warunkach bojowych).
I oczywi¶cie za tradycyjny deszcz bigsmile2.gif .
pzdr
Kordeus
Krotko i zwiezle, zeby sie nie powtarzac: swietne impreza smile.gif
Marek z Myslowic
Ja to samo co Ci wy¿ej + dziêki dla Gregora i Marchewy za zakupiony u nich sprzêt ;)
DrzewiaK
Witam.

Dawno siê tak ¶wietnie nie bawi³em. Kawa³ rewelacyjnej imprezy. Wielkie dziêki dla organizatorów i dla wszystkich, z którymi pi³em i bi³em siê.

By³o super,

DrzewiaK (Przez niektórych podobno przezywany Asem.) :-)
Patryk Opolski
Rota Bocke dziekuje za naprawde rewelacyjny turniejos ;)

Przy okazji, jesli macie jakowes filmiki z bohurtu, dajcie znac, nasza Filmowa Stajnia Bocke - Rittersband Studio wlasnie pracuje nad kolejnym wyczesanym filmem , jakich juz kilka na ytubie jest :P

Przede wszystkim dziekówka za :

-kuchnie ( buziol dla Babci ;* )
-wspanialy bieg dam :D
- dobry bohurt ;)
-i mase innych rzeczy, ktorych dlugo by wymieniac ;)

Pozdrowienia ;)

PS Najwazniejsza w Polsce jest ?? Si³a i Solarka - SS :P
madrath
Jak dla mnie rewelka! Pomimo trudno¶ci dojazdowych /destrukcja turbosprê¿arki/, uda³o siê nam dojechaæ. W przysz³ym roku obowi±zkowo wpadamy, mam nadziejê, ¿e wiêksza grup± Smoczej Ta¶my icon_mrgreen.gif
Borschwitz
Dziêki wszystkim za mi³e klimaty , deszcz nie deszcz z cukru nie jeste¶my bigsmile2.gif
Tomaszu zorganizowa³e¶ kawa³ fajnej zabawy, fakt rozmarzy³em siê przy pie¶ni opowiadaj±cej o karczmie, taka wymarzona moja emeryturka rycerska . Koncert Bardów przechodzi do historii i wszêdzie bêdê go wspomina³ "As zostañ z nami" pop³aka³em siê ze ¶miechu, innym Bardom równie¿ gratuluje by³o piêknie. Hubertowi z Grójca gratulujê , wierzy³em w Ciebie, na drugi raz wiêcej kasy na Ciebie postawiê szczerba.gif Gratulacje £ucznikom z Pocztu Wieniawa Prywatnej von Reihl za zajêcie czo³owych miejsc blinkie.gif Chwa³a im wszystkim po wsze czasy.
Piotr z Bia³ej Bramy
Przyznam szczerze, ¿e tegoroczna imprezka w Bêdzinie przemile mnie zaskoczy³a (nie podejrzewa³em ¿e pod zamkiem da siê zrobiæ tak wielki obóz icon_cool.gif ). Ja w Bêdzinie zawsze sie doskonale bawie ale upgrade jaki zosta³ poczyniony jest godny podziwu - clap.gif DLA ORGANIZATORÓW !!!
Jak zwykle nie zawiod³em siê co do jad³a - zawsze mo¿na by³o wrzuciæ na z±bek ma³e conieco, a na uczcie (po ca³ym wyczerpuj±cym dniu) zje¶æ dobre miêsko i popiæ zimnym piwkiem mmmmmmmm poprostu rewelacja !
Naprawdê wielki szacunek dla wszystkich uczestników konkursu bardów - najlepszy konkurs EVER, wszystkim uczestnikom nale¿± siê brawa ... nie ich wina ¿e Smocza ma ASSSSA ;)
My¶lê i¿ nawet Kakofonix siê popisa³ wytrzyma³o¶ci± psychiczn± nie robi±c sobie nic z braku pos³uchu (delikatnie mówi±c hehehe.gif - Martin ! gratuluje rzutu jajcem bigsmile2.gif ).
Bardzo siê cieszê i¿ buhurt by³ wmontowany w inscenizacje - to pozwoli³o unikn±æ powtórki z Byczyny gdzie ju¿ nie starczy³o czasu. A widaæ by³o ¿e i tak koñczyli¶my jak ju¿ siê ¶ciemnia³o.
Podziêkowania dla uczestników bojowego za dobre i wycieñczaj±ce walki, które czasem by³y delikatnie przeci±gane smile.gif ... jeszcze teraz siedz±c w pracy i skrobi±c posta czujê wspania³e poturniejowe ³upanie w ko¶ciach szczerba.gif
Wspaniali ludzie wspania³a zabawa wspania³a impreza - DZIÊKUJÊ uczestnikom za zabawê i ORGANIZATOOM za kolejn± rewelacyjn± zabawy któr± nie mo¿na w ¿aden sposób wyci±æ z kalendarza clap.gif
Kruszyn BRZB
Niezapomniana kuchnia devil.gif
Daria Malinowska
Ludzie ! To niebiosa p³aka³y z powodu wystêpku Kakafonixa ! bigsmile2.gif Jak widaæ nie tylko nam nie przypadaj± do gustu jego wystêpy bigsmile2.gif hehehe.gif a przy okazji tradycja zosta³a zachowana bigsmile2.gif Szkoda tylko , ¿e beczki na biesiadzie nie by³o ;(

Ps : Martin respekt.gif !
Ps : podziêkowania dla RPB za to , ¿e stale dba³a o poziom pewnych trunków w mojej krwi :D
Wojciech W¶ciek³y
Przesympatyczne podziêkowania za imprezê od Wieniawitów leszczyñskich. Chcemy jeszcze raz.
Dla wszystkich tam obecnych podwójne pozdrowienia za wspania³y klimat .
Wspó³uczestnikom buhurtu clap.gif clap.gif clap.gif
Wojciech z Leszna
Julia Czekaj
Dziêkujê za ¶wietn± zabawê smile.gif
Szeherezada
Witam clap.gif
impreza super - zaczê³o siê cudownie, a potem by³o ju¿ tylko lepiej, z koron± dzie³a, czyli pogaduchy w bramie, kiedy wokó³ la³o.
Wielkie dziêki dla Piskuna, ¿e mnie ¶ci±gn±³ na turniej i dla ch³opców z Leszna za wszystko icon_mrgreen.gif .
Czy w niedzielê na dziedziñcu nie znalaz³ siê przypadkiem czerwony pas z bawe³ny - tak trzy metry na czterdzie¶ci centymetrów?
Chocia¿ musia³am siê wcze¶niej zwin±æ, bo chcia³am podsuszyæ namiot przed transportem autobusem, to i tak by³a to najlepsza impreza, na jakiej by³am, a je¿d¿ê ju¿ ósmy rok.
Tak trzymaæ!
clap.gif clap.gif clap.gif
Blondara
Integracja wieczorna wyj±tkowa mi siê podoba³a smile.gif
DrzewiaK zwany ASSSem szykuj ju¿ repertuar na nastêpn± imprezê :D

Pozdrawiam.
Hub
Witajcie
bigsmile2.gif

Dziêkujê ca³ej ekipie Bêdziñskiej za organizacjê, szczególnie Komesowi który tyra³ jak wó³ ¿eby wszystko wysz³o tak jak nale¿y - kto widzia³ jego spracowan± twarz w niedzielny "poranek" ten wie jak bardzo musia³ siê po¶wiêcaæ dla dobra nas wszystkich smile.gif

Turniej z klimacikiem takim jak lubiê najbardziej - bez napinek i stresów - sama przyjemno¶æ.
Konkurs bardów - szczerze? najlepszy jakiego kiedykolwiek do¶wiadczy³em.
¦wietna zabawa na bohurcie - dziêki wszystkim, by³o ostro, zaciekle, dynamicznie i BEZ KONTUZJI. O to chodzi! Widaæ ¿e potrafimy trzymaæ wysoki poziom bohurtów praktycznie na ka¿dej imprezie - szaleñstwo ale bezpieczne szaleñstwo. Niech nasi ideowi przeciwnicy wiedz±, ¿e trac± kolejne argumenty i niech bêd± ¶wiadomi ¿e jest nas coraz wiêcej!

Dziêkujê te¿ moim przeciwnikom z bojówki - te¿ by³o fajnie, prawda? szczerba.gif tu mam tylko jedno ma³e ale do orgów - na nastêpny raz przy takim s³oñcu i tak d³ugich p³omiennych przemowach panów oficieli, zorganizujcie jak±¶ wiatê dla walcz±cych.. bo zanim zacz±³ siê bojowy 3/4 ludzi mia³o dosyæ wszystkiego, a na nagrzanych blachach Babcia mog³aby ¶mia³o upichciæ jajecznicê dla ca³ego obozu.

Na koniec wielkie dziêki ca³ej ekipie z naszego weso³ego autobusu, szczególnie Wiernemu Piotrowi za zorganizowanie tego pierdzielniku. No i wszystkim z którymi dane mi by³o zabalowaæ w czasie tego turnieju smile.gif By³o na maxa bigsmile2.gif

a na koniec...

CYTAT(ua @ 16:19 03.06.2008) *
[Komes,] a miód ju¿ dla mnie kupi³e¶ bo sprawdza³em pogodê i ma byæ s³onecznie czyli

Bêdzie LA£O!!!!!!!!!!!!

Ada¶ - wychodzi na to ¿e nadajesz siê na pogodynkê do TVN24 tongue.gif a st±d ju¿ prosta droga do kariery w Tañcu z Gwiazdami i rozk³adówki w Playboyu tongue.gif wiêc nie zmarnuj swojego potencja³u - ca³y ¶wiat stoi przed Tob± otworem! devil.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.