Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: X ¦l±ski Turniej Rycerski na Zamku Grodziec
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2007
Stron: 1, 2
Arbor
Na mnie siê rzucili¶cie jak na mysz w piekarni, a patrzcie jak Efendi relacjonuje imprezy "konkurencji":

CYTAT
Witam!
Hyginusie, o co chodzi z ta pras±, o niczym takim nic nie wiem. Co prawda wyjechalem rano w niedziele(obowi±zki), i byc moze o czyms jeszcze nie zostalem poinformowany.
Co do sedziowania. Jezeli jest to bojowy hardowy(a taki mial byc w zalozeniu???? bo sie w trakcie reguly zmienialy), to najlepiej pojechac i zobaczyc jak inni to robi± np w Nidzicy, a zapraszam takze do Byczyny, gdzie bedzie juz cala europejska czo³ówka i potem to dopiero powielac u siebie. A tak to sie tylko nerwowa atmosfera robi. Tak ze jezeli chodzi o mnie, to mam pretensje do sedziowania. Imprezka mila i ludzie fajni a ze deszcz- cóz niech leje, jego sprawa.
Mam jednak, po kolezensku, kilka uwag.
-obiad moglby byc ciep³y
-uczta hm, trzeba to przygotowywac wczesniej i po krzyku. A tak.......wystarczy³o postawic kogo¶ z godzinê wczesniej przy grillu...
I to s± uwagi z dobrego serca plyn±ce, bo chyba wolisz poprawic bledy których moglo nie byc, niz wysluchiwac opini klakierów"ze wszystko jak nigdy itp...najlepszy itd..."
reszta na priva
Pozdrawiam
Efendi

Phew!
Czarna Ró¿a
Witam!
Na stronie z mieczami wypatrzy³em kilka zdjêæ z turnieju wiêæ podaje link: http://www.miecze.com.pl/sklep/info_pages.php?pages_id=13. Pozdrawiam Czarna Ró¿a.
Arbor
Dziêki.

Mo¿e jeszcze kto¶ ma jakie¶ zdjêcia? smile.gif
Krzysztof Nowak
witam serdecznie wszystkich uzytkowników i gosci tej strony

ja tez bylem w Grodzcu i fotografowalem co sie dalo smile.gif

zapraszam do obejzenia pierwszych 176 fotek (kolejne bede niedlugo)

niektórych tu na forum rozpoznalem na zdjeciu - moze i wy mnie bedziecie pamietac smile.gif

wiec zainteresowani moga wejsc na www.karel-art.de do tematu "wydarzenia"
w przedziale 2007 na dole jest banner
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.