Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Grupy i Polacy w Wielkiej Brytanii
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Og³oszenia > Rekrutacje wszelakie i poszukiwania grup
Stron: 1, 2
Pero
Czesc
Czy ktokolwiek jest w okolicach York albo Yorkshire Dales.
Viking albo cos podobnego.
Siwydarek
Witam
Jestem tu nowy poszukuje grupy najlepiej luczniczej, ale nie koniecznie w okolicach Southampton poludniowa Anglia.
Pozdrowienia Darek
axelott
Witam
Jesli ktos szuka bractwa w londynie to prosze o kontakt
Lukaskowalpl@yahoo.co.uk
Pozdrawiam
Lukasz
Nurglitch (Sextvs Didivs Longvs)
CYTAT(axelott @ 19:31 21.10.2011) *
Witam
Lukaskowalpl@yahoo.co.uk

Bractwa nie szukam, natomiast przyda³by mi siê kto¶ do d¼gania siê antenkami.
Mat777
Witam,

Ponawiam mój powy¿szy post, ale teraz ju¿ z innej lokacji - szukam ludzi zainteresowanych treningami (miecz jednorêczny + tarcza; miecz d³ugi) w mojej okolicy - mieszkam teraz w Leamington Spa/ Warwick - na po³udnie od Birmingham.

Pozdrowienia,
Mateusz
Robert ze Szczecina
Witam

Aktualizacja lokalizacji, teraz rezydujemy w Gloucester.
Jak jest kto¶ w pobli¿u to chêtnie nawi±¿emy kontakt.

Pozdrowionka
Robert
AlgundTheFirst
Witam was wszystkich bardzo serdecznie smile.gif Poszukuje druzyny rycerskiej w okolicach Cardiff czy jest ktos moze taki ? szukam czegos bardziej pod X-XI wiek chociaz pozniej tez moze byc
Prosze o kontakt

tel: 07505035272
email: mirekthlon@acnrep.com

Dzieki Bardzo smile.gif
cyrano
CYTAT(Nurglitch (Sextvs Didivs Longvs) @ 21:07 21.10.2011) *
CYTAT(axelott @ 19:31 21.10.2011) *
Witam
Lukaskowalpl@yahoo.co.uk

Bractwa nie szukam, natomiast przyda³by mi siê kto¶ do d¼gania siê antenkami.

Nie wiem czy to nadal aktualne, ale jestem chêtny do d¼gania antenkami. Obecnie mieszkam w Belfa¶cie, ale wszystko wskazuje na to, ¿e bardzo szybko zamieszkam w okolicach Londynu.
Fakt, ostatni raz walczy³em we wrze¶niu - jeszcze w Polsce, ale my¶lê, ¿e dam radê (prawy ³okieæ po kontuzji powili wraca do normy).
W Polsce walczy³em dwa lata u Dragonów w Piotrkowie - szabla pojedynkowa, szpada, rapier z lewakiem (kolny).
Nurglitch (Sextvs Didivs Longvs)
CYTAT(cyrano @ 22:39 26.02.2014) *
Nie wiem czy to nadal aktualne, ale jestem chêtny do d¼gania antenkami.

Tu masz spor± grupê (nie reko, rapierow±):
http://www.londonswordanddaggerclub.co.uk/

Od jakiego¶ czasu do nich nie je¿d¿ê bo po prostu nie chce mi siê w zimie rowerowaæ tak daleko. Wrócê do nich pewnie w lecie. A je¶li bêdziesz mieszka³ w po³udniowym Londynie to da siê i osobno umówiæ.
ogon1366
SLAWA!!!

Poszukuje grupy wczesno¶redniowiecznej (IX-XIw.), w okolicach Bristolu, lub osób które by³yby chêtne do za³o¿enia takiej grupy.

Mój email: jarek.pilarz1366@gmail.com

SLAWA!!!
Roderic
Cze¶æ,

Pozdrawiam serdecznie z Bristolu.
Aktualnie tu urzedujê z kumplem, trenujemy z angielska grup± wikiñsk± Oskorei.

Dodatkowo kumpel odtwarza XVw. i jest chêtny na wspóln± wymianê ciê¿szych argumentów na zasadach bohurtowych. ;)

Kontakt na PW lub maila zaluski.adamek@gmial.com
Krewoj
Poszukujê grupy ¶redniowiecznej z East Midlands, najlepiej okolice Nottingham, Newark, Lincoln, Sleaford, Grantham, Mansfield. Wiek nie jest istotny (na bezrybiu i rak ryba).
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.