CYTAT(Mbartnik @ 22:42 18.11.2006)
Strona pierwsza tego tematu, post #8 (opis dojazdu)
PGR wszystkich przera¿a. Szczególnie mieczkañców
A reszta... no có¿ próbujcie, tym razem jednak komitetów powitalnych szykowaæ nie bêdziemy (wychodzê z za³o¿enia, ¿e jak jestem z kim¶ umówiony to jestem punktualnie. Je¶li nie mogê siê stawiæ o umówionej porze, to wysilam siê na poinformowanie oczekuj±cej osoby, ¿e niestety nie przybêdê
)
Szczerze powiedziawszy to jad±c pierwszy raz nie mia³em problemu, wiêc ani mapa mi nie by³a potrzebna ani przewodnik, co do PGR i otoczenia...jak kto¶ nigdy na wsi nie by³ to mo¿e to go szokowaæ, ale s±dzê ¿e tak naprawdê jest to ma³o istotne dla idei przedsiêwziêcia, nie wiem zatem czego ludzie oczekuj±: Osady w centrum z ³atwym dojazdem, parkingiem, McDonald`sem i bez komercji?? Dochodzê do wniosku, ¿e sukces ma wielu ojców a pozatym wiêkszo¶æ ludzi, mam na my¶li tych którzy deklaruj± swoj± wspó³pracê, siada na laurach i nawet siê nie stawia na spotkanie organizacyjne...Có¿, mo¿e warto przemy¶leæ to zagadnienie, choæ dla mnie jest to trochê czekanie na gotowe, pój¶cie na ³atwiznê ze strony tzw. "zainteresowanych wspó³prac±" albo po prostu niepowa¿ne podej¶cie. Skoro Gregarius mo¿e czemu inni jako¶ nie??
P.S. W za³±czniku jeden z niewielu wersji projektu, który realizujê wraz z kilkoma szaleñcami