Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej "O warkocz Tar³ówny" w Dêbnie - 2006
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2, 3
Jarek Przyby³o
Prosi³bym o zamkniêcie tematu "zamkowego". Pewne rozwi±zania na przysz³o¶æ nasunê³y siê nam ju¿ podczas turnieju. Spróbujemy je zrealizowaæ w przysz³ym roku.
MacDwain
Witam!
W imieniu wspól-pó³-organizatorów dziêkujê wszystkim, którzy przyjechali. By³o bardzo fajnie, grzecznie w sobote wieczorem (mam nadzieje, ze nasze nieobyczajne przy¶piewki nikogo nie urazi³y).

¯ur smakowa³ - cieszy mnie to, od przysz³ego sezonu zamierzamy zorganizowaæ kuchnie polow± w szerszym zakresie. Przy kocio³kowym ognisku by³o naprawdê bardzo przyjemnie, towarzystwo przednie.

co do równowagi pokaz - turniej: kiedy¶ turnieje w Dêbnie by³y tylko zbitk± pokazów, od kiedy sprawy organizacyjne w swoje zwinne ³apki wziê³a spó³ka Odrow±¿-Leliwa staramy siê co roku robiæ badziej turniej ni¿ pokazy. Na szczê¶cie ludzie, którzy odpowiadaj± za organizacjê turnieju (min finanse) maj± bardzo dobrze pouk³adane w g³owie i wiedz±, ¿e rycerz zabawiæ siê musi, zje¶æ, wypiæ, po¶piewaæ i potañczyæ. Dlatego pojawi³a siê sobota, która jest przeznaczona tylko dla nas. Co roku bardziej kombinujemy w strone "turniej", wiêc nigdy nie wiadomo, co bêdzie kiedy¶.

Pozdrawiam wszystkich - zapraszamy na Dêbno 2007
Szamil
Pomys³ z gotowaniem jest bardzo dobry - w czasie bitwy fina³owej czê¶æ naszej ekipy ugotowa³a w kocio³ku co¶ w rodzaju gulaszu z kurczaka z kasza - ciezko sie by³o dobiæ - pojawi³y siê bowiem Dzieci Ognia i oprawi³y ca³y kocio³ek smile.gif.

Moze w przys¿³ym roku turniej kucharski? smile.gif
Tomasz z £añcuta
Jeszcze raz dziêki w imieniu swoim i Zakonu. Mi¶ku - wasze przy¶piewki by³y wyj±tkowo obyczajne jak na wasze mo¿liwo¶ci bigsmile2.gif ¦wietnie by³o was znowu spotkaæ. Mam nadziejê, ¿e Ozzy odnalaz³ te skarpetki, których o ma³y w³os do kot³a nie wrzuci³e¶. Dobrze, ¿e w koñcu znale¼li¶cie t± armatkê cool.gif
Szymon Okrutny
Skarpetki owszem, znalaz³y siê - w po³udnie p³ywa³y w kotle. Chyba w nocy kto¶ je wzruci³ bum.gif
ale bez obaw- Ozzy mia³ je tylko na 3 turniejach
Szereny
W imieniu Kongregacji ¦wiêtego Jana Chrzciciela z Dobczyc niniejszym pragnê na rêce gospodarzy, tako¿ go¶ci turnieju serdeczne dziêki z³o¿yæ. Choæ w niewielkiej sile i jednynie na niedzielê w Dêbnie zjawiæ siê nam przysz³o i tak zaszczytem dla nas by³o w tak zacnym towarzystiwe siê obracaæ. Choæ huk niemi³osierny coponiektórzy czynili, nikt z Kongregacji nastraszyæ siê nim nie da³ smile.gif i za rok, o ile nikt sprzeciwu zg³aszaæ nie bêdzie, równie¿ siê poka¿emy - miejmy nadziejê, ¿e ju¿ w wiêkszym sk³adzie diabel.gif

P.S. A pogoda by³a taka piêkna, poniewa¿ nie mia³a prawa byæ inna. W koñcu ja siê na Dêbnie zjawi³am bigsmile2.gif
Sebastian
Zatem, skoro wszystkim siê podoba³o - tym lepiej: szybciej za rok przybêdziecie i razem z nami bawiæ siê bêdziecie nie tylko w niedziele – zapewniam, co potwierdziæ mog± wszyscy biesiaduj±cy.
Postaramy siê uczyniæ t± imprezê jeszcze lepsz± - z roku na rok... by turniejem ja zwaæ mo¿na by³o kiedy¶, bez zastanowienia...
Chwa³a naszym wspó³organizatorom i wszelakim go¶ciom… oby piêkne damy w coraz wiêkszej liczbie przyje¿d¿a³y do nas – co by oczy mo¿na by³o cieszyæ na ka¿dym kroku!
Tomasz z £añcuta
Fakt Sebastianie - im wiêcej tym lepiej, ale narzekaæ nie mo¿emy bo w namiocie, który nam udostêpni³e¶ spa³y równie¿ dwie piêkne damy z Be³chatowa, ¿e o pannach z Zakonu nie wspomnê.
Podziêkowania ¶lê równie¿ tej pannie z Krosna która swym widokiem umili³a mnie i innym ten zimny niedzielny poranek. aniol.gif devil.gif
misiek_krk
dziekuje wszystkim za mila zabawe. pogoda super i towarzystwo tez super smile.gif
pozdrawiam wszystkich

ps: wojowie stanislawa prosba do was: daloby sie wyciac z calego filmu nasz wspolny trening? bylbym bardzo wdzieczny za dokonanie takiego wyczynu i udostepnienie w o¶le smile.gif
Szamil
misiek_krk - nie ma sprawy - jutro udostêpnie ten fragment.

Pozdrowienia dla Perunów :D.
yavana
witam smile.gif

chcia³abym podziêkowaæ przede wszystkim za ¶wietn± zabawê, turniej by³ cudowny, naprawdê bardzo mi³o wraz z Emili± spêdzi³y¶my czas z Waszym towarzystwie heart.gif

ogromne podziêkowania kierujemy ku Sebastianowi za udostêpnienie swojego namiotu, gdzie mog³y¶my zainstalowaæ swój mega-sienniczek smile.gif

uk³ony równie¿ dla Jarka Przyby³o za ¶wietn± organizacjê turnieju i stworzenie klimatu, szkoda, ¿e nie zd±¿y³y¶my podziêkowaæ osobi¶cie...

pozdrawiam i do zobaczenia
Joanna

ps. niech ¿yj± kolorowe czu³ki smile.gif
Hallatil
Czy macie jakie¶ zdjecia z turnieju? Ja znalaz³em tylko te na stronie gminy:

Dêbno.http://www.gminadebno.pl/foto/dck/TurniejRycerski2006/1/

Turniej by³ bardzo fajny, pozdrowienia dla wszystkich uczestników i organizatorów.
Szamil
Tutaj troche znajdziesz:

http://www.tarnow.pl/galeria/galeria_845/index.php

http://www.tarnow.pl/galeria/galeria_844/index.php

mo[beeep]rzesko.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1942&Itemid=228 - tutaj naprawde sporo.

mo[beeep]rzesko.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=1948&Itemid=147

niewiem dlaczego niechce mi sie zpaisać pradiwłowy adres galerii - powinno być "moje brzesko.pl" (pisane razem)

http://www.brzesko.ws/DesktopModules/Pictu...version=Staging

http://www.galerie.szczepanow.pl/2006/2409 - 24 wrzesnia 2006 - Debno - XI Miedzynarodowy Turniej Rycerski o Zloty Warkocz Tarlowny.

http://www.bwi.pl/index.php (w połowie strony)
Szamil
CYTAT(misiek_krk @ 18:26 27.09.2006) *
ps: wojowie stanislawa prosba do was: daloby sie wyciac z calego filmu nasz wspolny trening? bylbym bardzo wdzieczny za dokonanie takiego wyczynu i udostepnienie w o¶le smile.gif

ed2k://|file|trening%20z%20perunami.mpg|776161284|B0580CDEA06843E81089AB691349DA91|h=7SJRV44QPPETNIEXQD5U
L67577QOJKKP|/

film z treningu
furion
Tak ... naprawde Dêbno to dobre miejsce, albo ludzie z grup które tam przyje¿dzaj± s± naprawde rulez.gif
We wszystkich wypowiedziach same pozytywy, do których i ja sie do³±czam, i w ten sposób dziêkuje Leliwie i Jarkowi za kolejne zaproszenie
Serdeczne przeprosiny za g³o¶ne armaty i emocje podczas bitwy. tracker.gif
GrzesiU z Zamojskiego Bractwa, jak najbardziej! My¶lê ¿e, bêdzie okazja porozmawiaæ o tym, bo planuje w tym roku zrobiæ podsumowanie sezonu, i wtedy zapraszam do naszej siedziby na Karczówce, gdzie bêdziemy walka.gif warrior.gif usmieszek_02.gif oficjalnie, a nie oficjalnie to pijacy.gif bic.gif bigsmile2.gif
PS. My z Ozzy'm tez szykowali¶my sie do pokazów ognia, nape³niaj±c nasze gard³a mocnym trunkiem i szykuj±c zapalone l±ty, mieli¶my wystapiæ jako gwó¿dz programu, ale za wzglêdów PPo¿ i bardzo mocny program , gdzie widownia nie by³± by przygotowana, organizatorzy poprosili nas o prze³o¿enie wystepu devil.gif
misiek_krk
dzieki smile.gif
aczkolwiek link nie dziala... lipa jakas.. sprawdz prosze jescze raz poprawnosc sciezki.

pozdrawiam

edit:
uda³o mi sie znale¶æ b³ad i juz mi dodalo, do osio³ka.
pozdrawiam i raz jeszcze dzieki
S³awek zTarnowa
w "TEMI" znalaz³ sie artyku³ o Dêbnie, w którym pominiêto z nazwy najwa¿niejszych organizatorów i koordynatorów: (Jarka i Leliwê) a napisano, ¿e od strony technicznej turnieju by³o odpowiedzialne TBR-GA. Oczywi¶cie byli¶my odpowiedzialni, ale tylko za techniczn± stronê bojowego turnieju (ewentualnie jeszcze za trebuszet smile.gif )....Tym niemniej jest nam g³upio za t± kaczkê dziennikarsk± wobec tych, którzy byli odpowiedzialni za ca³o¶æ. Nie mamy nic wspólnego z tym co wytworzono w redakcji "TEMI". Jarek wie, ¿e takie dywersyjne dzia³ania sa ponizej naszej godno¶ci. Nie dawali¶my zreszt± ¿adnego wywiadu:)
Jarek Przyby³o
S³awku, dziêki !
Szymon Okrutny
thanx.gif thanx.gif thanx.gif
S³awek zTarnowa
Nie ma za co, Panowie....prawa przyzwoito¶ci cos w koñcu nakazuj±smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.