Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Zakoñczenie Sezonu .BYCZYNA 2-3.09.2006 r.
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2
Negroo
czyli panu pewnie chodzi³o o mnie bo na pierwszym starciu kilku ludzi pd³o i ja razem z nimi ale jak to ja uparcie wstawa³em mimo razów z gory i okrzyków " nie wstawaj..." hmm ale zasady mowi³y do wyzygania wiec wstawalem i wstalem co najwazniejsze :P
Pozdro wszystkim wstania³a impra :*
GyrosS
negro znow masz nadinterpretacje przepisów, bedziesz pompowa³, przeczytaj jeszcze raz zasady i pokaz tam mi zwrot "do wy¿ygania" ?? uprzejmie proszê o cytat. By³a mowa ze mozna wstaæ, ale mo¿na i biæ wstawaj±cych widocznie kto¶ ciê z góry oszczêdzi³, teraz ³adnie browara dla tego pana który cie oszczêdzi³ i gleba 100 za nadinterpretacje przepisów. ¯±dasz przestrzegania zasad zachowaj je sam.
Na drugi raz uprzejmie prosze o KO dla Negro to siê nauczy ;].
Tomek Kot
Dziekujemy za mi³a impreze zabawa by³a przednia !!!!!!!!!!
Negroo
Przepraszam ale wstawajac nie odczolem zeby mnie oszczedzano bo dosta³em niezle po plecach i g³owie (nie zywie za to urazy) ale przed bohutrem by³a mowa ze jak kto ma sile to wstaje ja upadlem na dos³owie na sekunde i wstawa³em i wielkie zamieszanie z tego - o co chodzi ?? to wolno bylo wstawac czy nie ??

GyrosS "... B zasady ustalone przezemnie
- obaleni moga wstawaæ o ile wstaja odrazu zanim przeciwnik im nie odpu¶ci czyli max 5 sek mogli le¿eæ bezczynnie
- kto wyra¿a³ wole wstania mog³ to zrobiæ jednak to do latwych nie nale¿a³o ..."
Snaewar
Dziêki za imprezê, niestety w nielicznym gronie z naszej strony. To moja pierwsza niedatowana impreza, ale najlepsza w tym sezonie na jakiej by³em. Nigdy nie my¶la³em, ¿e bêdê mia³ do¶æ jedzenia smile.gif

Efendi z tekstami "biesiada tylko dla rycerzy" nie ¿artuj, bo mia³em strój z za³o¿enia ch³opski i bym siê zap³aka³, nie mog± uczestniczyæ w tak wspania³ej biesiadzie.

Pozdro600

P.S. Kolorowe lampy podczas koncertu Fideliusa to by³o przegiêcie ;)
GyrosS
Skoro na sekunde to ok ;], wolno było ci wstać, Ale też powinieneś patrzeć realnie na czas w jakim udało ci się wstać, jak już przeż 10 sek nie stałem na nogach to dawałem sobie spokuj
efendi
Witam!
Snaewar, a co, pozartowac nie mozna??? dunno.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
pozdrawiam

Mampytanie!!!
Jak oceniacie "szukanie skarbu"??
Pierwszy raz to zrobilismy i ciekawi jestesmy co na ten temat sadzicie. smile.gif
Snaewar
Pomys³ trafiony w 100%!!!!!!!!! 2h biegali¶my po obcym mie¶cie i by³o ekstra. WIÊCEJ!!!!!!!!!!!! takich zabaw smile.gif
efendi
Witam!
Prosze zajrzec na strone http://www.byczyna.pl/ tam sa juz zdjecia z turnieju
Pozdrawiam
efendi
I jeszce jeden adresik. Jest tam 150 zdjec z Byczyny
http://www.byczyna.info/index.php?option=c...9&Itemid=42
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.