Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: IX turniej w Ogrodzieñcu 5-6.08.2006
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2
Kane
W imienu GOZ serdecznie dziêkujê Organizatorom za zaproszenie, sam Turniej i wogóle wszystko.
Od kilku lat przyje¿d¿am do Ogrodzieñca i zawsze by³y upa³y. Trochê siê ba³em jak to wyjdzie teraz ale by³o OK. Przynajmniej po raz pierwszy siê nie "spali³em" icon_cool.gif
Pozdrowienia dla wszystkich z którymi siê bawili¶my. I dla reszty te¿ pozdrowienia icon_wink.gif
Elen
Serdeczne podziêkowania dla TBRu, ca³ego M.U.R.u i wszystkich obecnych na tegorocznym Ogrodzieñcu. Bawi³am siê naprawdê ¶wietnie mimo pogody, która lubi³a plataæ figle i polewaæ nas deszczem. Ciesze siê, ¿e nasz wolontariat kawowo-herbaciany podtrzymywa³ organizatorów i walcz±cych w dobrych humorach i mobilizowa³ czasami do przymusowego odpoczynku przy kuflu kawy lub herbaty ( niepotrzebne skre¶liæ ). Szczególne podziêkowania dla organizatorów za pracowity czwartek i pi±tek oraz wspania³e dni turniejowe ( sobota i niedziela). respekt.gif

By³o super. smile.gif
Krzysztof Czarny Rycerz
Ja równie¿ tam by³em i organizatorów pochwali³em !
S³awa Wam !!!

Dobra atmosfera i mili ludzie ... to te¿ siê liczy !!!

Pozdrawiam

szef.gif
Slavu
mam pytanie a zarazem prosbe - ma ktos zdjecia filmy z turnieju/bohurtu/bitwy ??
kusznik
Chcia³em bardzo pogratulowaæ Andrzejowi za wspania³e zorganizowanie Turnieju a tak¿e podziêkowaæ, i¿ zdecydowa³ siê zaprosiæ nas skromnych przedstawicieli Sta³ej Justycji jako sêdziów zmagañ turniejowych..
Z góry przepraszam je¶li nasze sêdziowanie nie by³o zbyt jasne lub okazywa³o siê czasem mylne- jestesmy jednak tylko zwyk³ymi lud¼mi icon_rolleyes.gif Mam jednak nadziejê, ¿e generalnie podoba³o siê wszystkim a zw³aszcza mi³a atmosfera jaka towarzyszy³a bojówce.
Forma punktowania napewno mog³a na pocz±tku zdawaæ siê do¶æ niezrozumia³a ale zale¿y nam aby walcz±cy prezentowali jednak wysoki poziom szermierczy jak i fizyczny ( ¿ebym nie musia³ przypominaæ sytuacjê kiedy obaj rywale padli z braku si³ a walczyli nieca³e 5 min). Zarówno w "minutówce" jak i "punktówce" zwracalismy uwagê na "czysto¶æ' zadanych uderzen a tak¿e w jaki sposób zosta³ cios zadany ( p³azem, obuchem, ostrzem itp). Nie obojêtne pozostawa³o dla nas zachowanie walcz±cych st±d te¿ kilka razy musieli¶my interweniowaæ( i tu chcia³bym nadnieniæ, ¿e REAKCJA WSZYSTKICH WALCZ±CYCH NA UWAGI SêDZIóW BY³A I¶CIE GODNA RYCERSKIEGO STANU- chwa³a im ! chwa³a! chwa³a! chwa³a!) oby wszyscy byli tak pokorni i sprawiedliwi....

na koniec chcia³bym prosic o ewentualne uwagi i spostrze¿enia do odbytej bojówki ( zasad, sedziowania, wymagañ ochronnych- choæ tu chyba byli¶my bardzo "liberalni") aby w przysz³o¶ci by³o jeszcze przyjemniej, sprawiedliwiej i bezpieczniej!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.