Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: XIII-wieczne manewry na zamku w Ciechanowie -> 28-30 lipc
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2
jedam von blabo
Oto podajê link do moich zdjêæz Ciechanowa...
http://www.crebain.za.pl/ciechanow.htm

Pozdrawiam Jeda¶ko von Blabott

Kompania ¦wiêtego Miko³aja
wajt_rabit
I ja siê dorzucê z swoimi zdjêciami.

http://www.pugnatores.cba.pl/galeria-2006ciechanow.html

ps. Pozdrawiam wszystkich z manewrów w Ciechanowie!!!
Kefas
Pozwolê sobie wrzuciæ do czego dotar³êm przez ostatnie pó³tora tygodnia:

Bractwa Rycerskiego ¶w. Katarzyny

Bagrita

£om¿yniaków smile.gif

Jako swoista ciekawostka:
Artyku³ w tygodniku ciechanowskim
M-kwadrat
Nieskromnie zapraszam te¿ na stronê Roty.

W miêdzyczasie wymy¶li³em sobie ideologiê pacyfistyczn± do mojego elitarnego klubu zeropunktowców ;-)
Jimmy
Witam,

no to i ja dorzucê gar¶æ fotek z turnieju.

pozdrawiam
Jimmy

[Edit] No i zdublowa³em naszego mnicha cool.gif
Kefas
CYTAT(M-kwadrat @ 22:22 10.08.2006) *
W miêdzyczasie wymy¶li³em sobie ideologiê pacyfistyczn± do mojego elitarnego klubu zeropunktowców icon_wink.gif

smile.gif piszesz o tym?
Willow
chcialam wszystkim podziekowac za najprzyjemniejszy turniej w jakim dotad mialam okazje uczestniczyc smile.gif
w szczegolnosci chlopakom z Lomzy za to ze nas tak milo przyjeli i ugoscili na zamku smile.gif no i oczywiscie za zorganizowanie tej fantastycznej imprezy. Stokrotne dzieki smile.gif
mam nadzieje ze zdjecia pojawia sie za niedlugo na naszej stronie.
Piotr
Równie¿ chcia³bym podziêkowaæ za wspania³y turniej, za zaklepanie mi pierwszego miejsca w ³uczniczym :P, za znalezienie rewelacyjnego noclegu.
a tu kilka naszych fotek: http://www.powiat.mielec.pl/ericius/album_cat.php?cat_id=8

Do zobaczenia za rok smile.gif
Bartosz
Hej
Witam pierwszy raz po turnieju:) Na stronie turniejowej nowe zdjêcia - Kazimierza Kosmali i Wied¼myWied¼my (ojciec by³ pijany:)
turniej.rycerze.pl

W imieniu swoim i ca³ego Spiritus Temporis dziêkujê wszystkim uczestnikom za przybycie usmieszek_09.gif
Olbrzymie podziêkowania dla Piotra Parucha za maszynê miotaj±c±smile.gif
Pracownikom Urzedu Miasta w Ciechanowie za przemi³± wspó³pracê i wytrzyma³o¶æsmile.gif respekt.gif oraz za³odze zamku za zaufanie i mi³e przyjêcie thanx.gif

Mam nadziejê, ¿e siê wam impra podoba³a i odwiedzicie nas w przysz³ym roku.

staropolskie "JO£" z przytupem na zakoñczenie posta

Pozdrawiam
Bartosz
jo³
Bartko z £om¿yñca
Skoro Freha wróci³a do ¿ycia, to chcia³bym jeszcze raz w imieniu ca³ej grupy podziêkowaæ wszystkim przyby³ym za udzia³, wspóln± zabawê i wspania³± atmosferê jaka panowa³a w ci±gu tych kilku dni.
woohoo.gif

Wspominam III ju¿ edycjê turnieju z ogromnym zadowoleniem i chcia³bym zaznaczyæ jak du¿o dla nas znaczy Wasze rosn±ce zaanga¿owanie w imprezê. Jest to dla nas inspiracja i zachêta dla dalszego rozwoju.

Po tym roku impreza ma ju¿ do¶æ jasno wytyczony kierunek, którego bêdziemy siê trzymaæ. Jaknajwiêksza i najciekawsza bitwa oraz umiarkowany program "na zamku", a obok tego coraz przyjemniejsze i lepsze ¿ycie obozowe w izolacji od szeroko pojêtej turystyki.

A o tym, co kryje siê na przysz³o¶æ pod t± krótk± my¶l± bêdziemy mówiæ ju¿, gdy powstanie Kalendarium 2007. bigsmile2.gif

Nie z ka¿dym by³a okazja porozmawiaæ w niedzielê, dlatego mile widziany bêdzie wszelki feedback icon_wink.gif i komentarze.

Pozdrawiam Serdecznie,
Bartek

P.S. Albo ja czego¶ nie zauwa¿y³em albo proklamowanie Z.S.R.R. zesz³o gdzie¶ w cieñ i nie zosta³o og³oszone przez odpowiednie osoby tongue.gif cool.gif

EDIT: Ale ¿e¶my siê zgrali... pisaæ posta o tym samym w tym samym czasie.
jedam von blabo
Witam

Ja chcia³bym z ca³ego serca podziêkowaæ Organizatorom za mi³± i na poziomie imprezkê...

Tak¿e za pomoc w zorganizowaniu mszy Bartoszowi i Ramzesowi.

Szczególnie naszemu kapelanowi ks. Anzelmowi za celebracjê mszy i kolegom z Kompanii, czyli Maliniakowi i Boleslaviusovi za pomoc tak konieczn± w realizacji pomys³u...

Dziêkuje tak¿e uczestnikom za powa¿ne i mi³e przyjêcie ksiêdza oraz za autentyczne uczestnictwo w liturgii.

My¶le ¿e ju¿ na Gniewie zadziwimy Was poziomem i progressem naszej rekonstrukcji warstwy liturgicznej...

Pozdrawiam
Jeda¶ko von Blabott
Kompania ¦wiêtego Miko³aja
M-kwadrat
CYTAT(Kefas @ 22:59 10.08.2006) *

O z³o¶liwcze! Dok³adnie o tym ;-)
Ruda Wiedzma
Witam wszystkich devil.gif

jak wszyscy rzucaa fotkami to ja te¿ zapuszcze diabel.gif

http://banderia.frontstudios.com/download/...dyta_marona.zip

Pozdrawiam Wiedzma z Karpatk± respekt.gif
TomaszW
Hejkum,
to siê w koñcu publicznie odezwê.
Organizatorom wielkie dziêki za ¿ywienie takich obiboków jak ja, zaproszenie i go¶cinê,
Organizatorom i wszystkim przyby³ym za na najlepszy turniej ever:)
Pogodzie, za to ¿e dopisa³a i jaskó³kom za brak komarów.

Nie dziêkuje tylko kierowcom ciê¿arówek icon_neutral.gif

Poza tym cud, miód i orzeszki.(no i mega-kebab :P )

Pytanie jeszcze do ogó³u, czy nie znalaz³ kto¶ przez przypadek bordowego surcote?

pozdrawiam
mlody

PS. foty bêd±, mam nadziejê, przed 20tym
£osiu
no to ja tak szybko:

przepraszam ze nie moglam byc z wami na imprezie ale wsio wyniklo из-за семьейных обстаятельств....

a tak poza tym to jeszcze raz
SPIRYTUS TEMPORIS GRATULUJEMY TURNIEJU

i zadne inne obszczymurki nie maja szans;]]]
Szerszen
Szczególnie podoba mi siê ta ³adna pani w tej "lekko" przemoczonej sukni lol2.gif
Pozdro dla niej respekt.gif
Widze, ¿e impreza siê uda³a icon_cool.gif
Wilka
Mi niestety nie dane by³o pojawiæ siê na Ciechanowie czego ¿a³ujê okrutnie tears.gif ! Mam nadziejê, i¿ zostanie mi to wybaczone gdy¿ ju¿ pokutujê s³uchaj±c i czytaj±c wypowiedzi tych, którzy byli. Mo¿e za rok uda siê wyprawa na Ciechanów warrior.gif !
Pozdrawiam!
Roma
Mo¿e jeszcze troszkê fotek :
www.romafoto.pl
ovation.gif
Glendziol
Salve
Pó¼no to pó¼no ale wielkie dziêki za super zabawê. To moja druga impreza w Ciechanowie i muszê przyznaæ ,¿e turniej rozwija siê we w³a¶ciwym kierunku. Ale ¿eby nie by³o tak cukierkowo to chcia³bym zasugerowaæ wprowadzenie jednak pewnej dyscypliny bo te butelki i pety troche psu³y klimat face4.gif
pozdrawiam
Glendziol

P.S.Pepsi Twist nie lata tongue.gif
Bartko z £om¿yñca
CYTAT(Glendziol @ 20:06 19.08.2006) *
Ale ¿eby nie by³o tak cukierkowo to chcia³bym zasugerowaæ wprowadzenie jednak pewnej dyscypliny bo te butelki i pety troche psu³y klimat

Uwaga s³uszna jaknajbardziej i chcê zaznaczyæ, ¿e kolejnym stopniem rozwoju obozu samego w sobie bêdzie u¶redniowiecznianie jego wygl±du od wewn±trz. Wszelkie info na ten temat dopiero jak bêdzie Kalendarium 2007. Obecnie zapewniê jedynie, ¿e "dyscyplina plastikowa" bêdzie mocno zaakcentowana.
Kefas
CYTAT(Roma @ 18:22 18.08.2006) *
Mo¿e jeszcze troszkê fotek :
www.romafoto.pl
ovation.gif

oj..... co¶ nie dzia³a stronka smile.gif
Gotfred
Witam.

Mi strona Romy dzia³a bez najmniejszego problemu - (naprawdê przednie fotki - gratuluje!).

Co do samej ciechanowskiej imprezy (na dobre komantarze nigdy nie za pó¼no icon_mrgreen.gif ) to wróci³em z niej naprawdê zadowolony. Wszystko sta³o na bardzo wysokim poziomie. Oblê¿enie, Msza... clap.gif Jedyny mankament to taki, ¿e by³o za krótko i do domu daleko icon_wink.gif
Proponuje kolejnym razem zrobiæ przegl±d broni w¶ród lekkozbrojnych. W bitwie brali udzia³ ludzie z glewiami i czego by³em ¶wiadkiem zdarza³y siê sztychy -mog³o to siê skonczyæ nieweso³o.

Wielkie uk³ony w stronê organizatorów! i do zobaczenia na kolejnym XIIIkowym Ciechanowie!!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.