Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [lipiec] II Wielki Turniej Rycerski w Uniejowie 1-2 lipca
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2
Kulewna
Witam!
W imieniu Rady Rycerskiej i Cz³onków BR Signum Temporis pragnê podziêkowaæ wszystkim osobom, które przyjecha³y na nasz± imprezê.
Dziêkujemy!!
W imieniu Rady Rycerskiej pragnê podziêkowaæ wszystkim cz³onkom Be³chatowskiego Bractwa Rycerskiego, Sk³ace z Dru¿yny Bractwa Bia³ej Bramy oraz cz³onkom Signum Temporis, którzy w³o¿yli du¿o pracy w przygotowanie imprezy.
Dziêkujemy!!
Cieszê siê, ¿e pogoda by³a wymarzona i s³oñce towarzyszy³o nam ca³± imprezê.
Cieszê siê, ¿e impreza siê podoba³a i dobrze siê bawili¶cie. Mam nadzieje, ¿e w sierpniu spotkamy siê w Uniejowie w tym samym gronie.
W imieniu Rady Rycerskiej i Cz³onków BR Signum Temporis Serdecznie Zapraszamy!!
26-27 sieprnia A.D. 2006 III Wielki Turniej Rycerski w Uniejowie.

Do zobaczenia na siepniowym Uniejowie.

Pozdrawiam!!
Krzysztof Kulczyñski vel. Kula, vel Kulewna
W imieniu Rady Rycerskiej w sk³adzie:
Wojteka Jakubowski - Namiestnik
Krzysztof Kulczyñski - Kanclerz
oraz Cz³onów BR Signum Temporis.

Ps. Odno¶nie wart jeno jedno s³owo rzeknê - w interesie wszystkich jest, aby obóz by³ pilnowany.
Ps2. Przperaszam za swoje potkniêcia jako prowadz±cego w szczególno¶ci Zaciê¿n± Kompaniê Rycersk± Ziem Po³udniowych. Karê za b³êdy ju¿ kaza³em sobie wymierzyæ - 20 batów, którem nie zbyt mê¿nie zniós³.
Ps3. Bêde nudny, ale ja na prawdê poproszê rycerzy kontraktowych o przes³anie mi wzorów ich tarcz wcze¶niej.My je wykonamym,aby pozosta³y ju¿ na miejscu i ¿eby¶cie nie musieli ich woziæ.
ttin
CYTAT(Reyki)
Bardzo nieprzyjemny sposób informowania o wartach (organizator mówi³ ¿e trzeba i¶æ na warte i nic go to nie odchodzi ¿e komu¶ siê to nie podoba)

CYTAT(Kulewna)
Ps. Odno¶nie wart jeno jedno s³owo rzeknê - w interesie wszystkich jest, aby obóz by³ pilnowany.
Ps2. Przperaszam za swoje potkniêcia jako prowadz±cego w szczególno¶ci Zaciê¿n± Kompaniê Rycersk± Ziem Po³udniowych. Karê za b³êdy ju¿ kaza³em sobie wymierzyæ - 20 batów, którem nie zbyt mê¿nie zniós³.

hmmm nie do koñca tak... oczywi¶cie nikt nie kwestionuje, ¿e w interesie wszystkich jest, aby obóz by³ pilnowany. tylko po pierwsze, w regulaminie nie by³o ani s³owa, ¿e zaproszeni go¶cie (czyli bractwa) bêd± proszeni o wartowanie. a po drugie informowanie o tym na uczcie, dwie godziny przed wart±, jest wielce niepowa¿ne. a co, jakby kto¶ wypi³ nie dwa piwa, ale dwana¶cie i butelkê miodu?
niestety turniej, jego organizacja i sposób traktowania go¶ci przez gospodarzy nas niemile zaskoczy³y. ¿e wymieniê tylko zapominanie, kogo w ogóle go¶ci siê na turnieju, notoryczne przekrêcanie nazwy naszego Zakonu (i nie tylko naszego), czynienie sobie z tego ¿artów i zupe³ny brak przeprosin, totalne olewanie wszelkich pró¶b, które kierowali¶my do organizatorów (odno¶nie spraw ró¿nych). ogólnie po imprezie pozosta³ nam wielki niesmak.
Beatrycza
Witam

Ja równie¿ chcia³am podziêkowaæ za wspania³± zabawê na turnieju w Uniejowie. Mam nadziejê, ¿e kolejne turnieje bêd± równie udane.

Mam tylko jedn± drobn± sugestiê dla ogranizatorów. Nastêpnym razem przyda³oby siê prócz apteczki samochodowej nieco wiêcej ¶rodków opatrunkowych bum.gif Osobi¶cie polecam kupiæ w aptece gazê pakowan± w pojedyncze, niewielkie kompresy. Taki ekwipunek bardzo poprawi³by system opatrywania i przede wszystkim podniós³by tempo dzia³añ. Bo szczerze mówi±c przecinanie wielkiej p³achty no¿yczkami na czas nie jest tym, za czym przepadam crazy.gif . To tak w trosce o dobro rycerzy i ich ran odniesionych w boju smile.gif

Pozdrawiam serdecznie i mam nadziejê, ¿e znów siê zobaczymy.

Gosia

P.S. Poniewa¿ kilka osób mia³o do mnie ró¿ne sprawy i pro¶by w czasie tego Turnieju, a ja nie wszystko dok³adnie pamiêtam icon_redface.gif , to je¶li z czego¶ siê nie wywi±¿ê, proszê o przypomnienie - najlepiej na PW albo na maila.
lewa
Nie widzê problemu w tym, ¿e niechc±cy przekrêcono nazwê bractwa. Nazwisko naszego zbrojengo zosta³o przekrêcone 2 razy, jednak nie robili¶my z tego problemu, a wrêcz przeciwnie to by³o nawet zabawne smile.gif . Nie widzê sensu w wyci±ganiu takich b³ahostek dunno.gif Po prostu to siê zdarza - kto organizowa³ turniej wie jaki jest zamot we wszystkim.
A tak poza tym, to chcia³am tylko zapytaæ czy kto¶ ma jakie¶ zdjêcia? Je¶li tak to mogê prosiæ na maila? enima@gazeta.pl
pozdrawiam
Rafa³ Pr±dzyñski
Droga Pani Irnan. heart.gif Proszê bez obaw. Nie zamierzam siê wiêcej ani witaæ, ani ¿egnaæ z Waæpann±. Co do przekraczania granic...¿yje tylko trzech ludzi którzy widzieli jak naprawdê przekraczam granicê i Waæpanna do nich nie nale¿ysz, a z tego co widzia³em wcale¶ ¿ywa, nie martwa.
Jak siê nie spodoba³o trzeba by³o w gêbê daæ - tak miedievalnie - od ucha do ucha.... bum.gif
Tyle tylko, ¿e zawsze istniejê ryzyko, ¿e o tê rêkê poproszê co mnie tak w gêbê zamaluje smile.gif
Pozdrawiam i sk³adam wyrazy swego szacunku.
Sylwia Grela
CYTAT(Kulewna)
Cieszê siê, ¿e pogoda by³a wymarzona i s³oñce towarzyszy³o nam ca³± imprezê.  

Co parwda troche sie spoznilismy, ale za to faktycznie do konca smile.gif
A tak w ogole to wielkie dzieki za turniej, przyjedziemy w sierpniu, tylko prosze nie szatkowac mi juz Brzychcego, bo nastepnym razem moro.gif

A w ogole wszystko super - lokalizacja, jedzonko, nawet straz pozarna ktora polewala czyms zeby nie bylo komarow i grajkowie na biesiadzie i przez caly turniej.

Piaseczno dziekuje za zaproszenie serdecznie yes.gif
Kulewna
CYTAT(ttin)
notoryczne przekrêcanie nazwy naszego Zakonu (i nie tylko naszego))

Faktycznie to ja - i bije siê w pier¶ obiema rêkami. Przperaszam.
Uwazam, ¿e nawet nie usprawiedliwa mnie to, ¿e spêdzi³em du¿o czasu na s³oñcu, zabrzmia³o dziwnie zatem wyja¶niam, ¿e chodzi o miejsce mocno nas³onecznione

CYTAT(ttin)
czynienie sobie z tego ¿artów i zupe³ny brak przeprosin

Przeprosi³em Pana, który podawa³ nam glejt.
Ale uczyniê to ponownie Przepraszam.
I czyniê to wobec wszystkich, których urazi³em i przekrêci³em nazwisko lub nazwê bractwa. Przperaszam.

CYTAT(ttin)
totalne olewanie wszelkich pró¶b, które kierowali¶my do organizatorów (odno¶nie spraw ró¿nych).

Jedyna pro¶ba, a w³a¶ciwie rozmowa jaka mi utkwi³a w pamiêci to taka, ¿e spodziewali¶cie siê siana zamiast s³omy, zreszt± z mojej winy.A o innych mi nie wiadomo icon_sad.gif

Co za¶ do wart siê nie wypowiem - powiem tylko, ¿e obaj obo¼ni w pe³ni wywi±zali siê z zadañ, które mieli przed sob± postawione . Za co nale¿± siê im brawa i gratulacjê. Dziêkujê w imieniu Rady Rycerskiej.

A teraz sprawa du¿o przyjemniejsza czyli

ZWYCIÊZCY!!!!!!!!!!!

£uk tradycyjny
Bronis³aw Bartczak z Poddêbic

£uk hitoryczny
Bronis³aw Bartczak z Poddêbic

W³ócznia
Artur Brzychcy - Piaseczyñskie Stowarzyszenie Rycerskie "Eodem Tempore"

Zapasy
Grzegorz Kursa (Gregor z Krakowa) - Zaciê¿na Kompania Rycerska Ziem Pu³udniowych

Turniej bojowy indywidualny - Minutówka
Krzysztof Wantuch - Libera Acies Sieleciensis

Turniej bojowy indywidualny - Puntówka
Kamil Gruca czyli Robert Neville from Pitchfork - Dru¿yna £ucznicza Drabów Pieszych

Turniej bojowy dru¿ynowy na drewno
Dru¿yna Barbarzyñców

Jeszcze raz Gratulujemy!!!!!
Pozdrawiam!
Kula

Ps. Obiecujê, ¿e nastêpnym razem brzydkiego skrybê zmienimy na cunej urodyu niewiastê, która swym zgrabnym pismem swpowoduje, ¿e zapisku turniejowe bêd± czytelne i bez pomy³ek.
Ps2.Przy turnieju odby³a siê gra terenowa dla turystów "Skarb arcybiskupa". Skarb odnale¼li i zwyciêzcami zostali Weronika Ka³u¿na, Jêdrek Ka³u¿ny, Witold Piatosiñki, Krystian Pietrucha.
_Leszek_
A ja te¿ dorzucê pare s³ów komentarza smile.gif
Lokalizacja obozu bardzo dobra - do komarów mo¿na siê przyzwyczajiæ, a wielk± zalet± by³o bezpo¶rednie s±siedztwo placu turniejowego (nie to co w £êczycy).
Warta oczywi¶cie bezkonkurencyjna, warta nudna jak flaki z olejem i choæ specjalnie nie zamierzam narzekaæ, to obozowy móg³ zaj±æ siê ustalaniem kto i kiedy odrobinê wcze¶niej, a nie po 23.

Zdjêcia ju¿ nied³ugo na naszej stronie.

Co do przekrêcania nazw, to ju¿ przyzwyczaili¶my siê, ¿e Kulewna przekrêca zawsze i wszêdzie icon_wink.gif
Wystarczy popatrzyæ na powy¿szego posta - niby nauczyciel a cztery shocked.gif nazwiska przekrêci³ bum.gif
Do zobaczenia za rok, a mo¿e równie¿ w sierpniu smile.gif
Kulewna
CYTAT(_Leszek_)
Co do przekrêcania nazw, to ju¿ przyzwyczaili¶my siê, ¿e Kulewna przekrêca zawsze i wszêdzie  ;-)  
Wystarczy popatrzyæ na powy¿szego posta - niby nauczyciel a cztery shocked.gif  nazwiska przekrêci³  :bum:

Dziêkujê za wyrozumia³o¶æ smile.gif
B³êdy poprawi³em smile.gif
Obiecujê siê poprawiæ smile.gif
A co do nauczyciela to od dzi¶ jestem ju¿ nauczycielem kontraktowym bigsmile2.gif
Pozdrawiam!
Kulewna
BlackTemplar
Je¶³i chodzi o wcze¶niejsze informowanie o wartach, to fakt, nie by³oby to z³ym pomys³em, tylko jest pewien mankament. Wieczorem w obozie s± wszyscy i z wszystkimi mo¿na porozmawiaæ, w ci±gu dnia za¶ trudno zastaæ komplet ludzi w obozie, ze wzglêdu na rozgrywane konkurencje, czy chêæ kibicowania swoim kolegom z bractwa. Wyznaczanie wart to przykry obowi±zek i wiem, ¿e nie wszystkim siê to mog³o podobaæ, ale taka by³a niestety konieczno¶æ. Nie zapominajmy, ¿e wartowanie ma s³u¿yæ dobru nas wszystkich, co by¶my siê nie pobudzili bez sprzêtu i namiotów nad g³ow± ;). Pozdrawiam wszystkich i dziêujê za bardzo mi³± atmosferê w obozie smile.gif .
Reyki
Nie chodzi o to ¿e te warty by³y.
Ja siê ¶wietnie bawi³em biorac dodatkowa warte za Mitro³aka.

Ale chodzi o sam sposób powiadomienia o warcie.
Podej¶cie do cz³owieka "nieznajomego" i mówienie :
-Masz warte od 1 do 3!!I nic mnie to nie obchodzi!!

Sorki ale tak siê nie robi.
Irnan
Ze szczerego serca radze, Hegemonie, zmodyfikowac sposob wyrazania swego szacunku kobietom, a swoje masochistyczne upodobania realizowac w nieco blizszym gronie.
ttin
dobra, jak widze, tylko jedna osoba zrozumiala sens mojej wypowiedzi. nie roztrzasajmy juz tych wart i reszty spraw. kto zrozumial, jaki z tego moral, to chwala mu, kto nie to niech zerknie do zeszytu z osmej klasy podstawowki, temat "analiza tekstu".
jesli dzieki tym uwagom cos sie zmieni na lepsze to fajnie, jesli nic sie nie zmieni to tez dobrze. a zadowoleni i ci troche mniej beda zawsze smile.gif
zycze powodzenia w organizacji kolejnych imprez smile.gif
Rafa³ Pr±dzyñski
Pani heart.gif .
Czemu tak ubolewasz nad moj± popraw±, ¿e a¿ serce absosrbujesz moja osob±. Czylim by³ Ci jednak nie obojêtny. A zali zale¿y Ci widzeiæ w mnie swój idea³ rycerza, któregom teraz tak niegodny?

Ja od mojego szacunku do kobiet - nie obecnie okazywanego, ale takiego jakby¶ go sobie ¿yczy³a i ma¿y³a - dorobi³em siê kilku blizn na ciele i sercu, a w podziêce dosta³em zdradê, tchórzostwo, oszustwo, zaprzañstwo, a nawet - proszê o wybaczenie ale to prawda mego ¿ycia - frymarczenie kuprem dla korzy¶ci materjalnych. Nigdy kobiety nie uderzy³em, ani w twarz nie nazwa³em brzydkim s³owem (co innego np. mój toast do Z³ej Kobiety podczas uczty - ale by³em ¶wiadom, ¿e mi zaraz mo¿e szczêkê wyrwaæ i Brzart nie bêdzaie mnie mia³ w co napraæ - tym bardziej, ¿e na jej wrzask sam by szybko gdzie¶ siê zapodzia³ icon_wink.gif ).

Je¶li domagam sie policzka to w nadziei, ¿e mi kobieta cudnej urodu poka¿e, ¿e jest wiêcej warta niz jej piêkne oczy, bo za nimi stoi nie pustota i czcze wyrafinowanie, ale charakter, chonor, prawo¶æ i ¶wiadomo¶æ swej warto¶ci.

Tak postapi³ prosty kamieniaerz i zó³nierz - ojciec ¶w. Ojca Pio - cudotwórcy - wybieraj±c matkê przysz³ego przyjaciela Jana II Wielkieg ¦wietego. Mniemam, ¿e przyk³ady z ¿ywotów ¶wiêtych lepiej siê nadaj± do nadania prawdziwie dworskiej oprawy ni¿ wy¶wiechtane romansid³a pludrackich francuzów.

Jeste¶ w g³ebokim b³edzie uwa¿aj±c, ¿e nawet najbardziej siarczysty policzek zaspokoi moje sk³onno¶ci masochistyczne - cz³owiek który kocha³ szczerym, wiernym i czystym sercem kobietê ma po zakoñczeniu takowej bzdury znacznie podwy¿szony próg wszelkiej tolerancji na ból i konwenanse damsko mêskie - za to na inne ¿eczy mu siê tolerancja obni¿a.

I tu przejdê do innego adresata mojego listu. Panie Reyki. Napisa³e¶ o godno¶ci - jeste¶my s³abymi lud¼mi, zawsze pope³niamy czyny niegodne - pytanie tylko kogo niegodne. Urazi³em Pana narzeczon±, ¿onê, kuzynkê, siostrê ???Niegodne by³o nie zareagowaæ. Je¶li nikogo kto z mocy prawa,ko¶cio³a lub przyrodzenia podlega³ Pana opiece to oczywi¶cie tak¿e nie bêdê siê wzbrania³ od zaproszenia do tañca, bo lubie ten taniec. Zaznaczam tylko ¿e powa¿nych spraw nie za³atwiam w obrêbiê obozu, bo nie chcê obci±¿ac odpowiedzialno¶ci± organizatora. Nie za³atwaim ich równie¿ rêcznie bo togodne ¿aczków ze szko³y. Nie za³atwaim ich równie¿ w pancerzu, bo jak to powa¿na sprawa to prawo¶c jest mi os³on± a nie kilka g³upich blach. Jak sie Pan piszesz na podobny eksperyment - to siê Pan do mnie zg³o¶ na pi¶mie...
Wtedy siê zastanowiê czy jeste¶ Pan godny ¿eby kto¶ tak pod³y jak ja dawa³ Panu pola...Bo je¶li krzywda dzieje siê damom, a Pan milczysz, za¶ po czasie obsmarowujesz mnie Pan publicznie, ito dopiero po tym jak Joanna Darq pomacha³a sztandarem na kierunke szturmu, to mi to ¶mierdzi mo¿e nie tchórzem, ale pismakiem, gryzipiórkiem , tanim skandalist± i brukowcem - bardzo to dworsko i w klimacie a jeszcze bardziej bêdziê z ³bem rozbitym....

A gdybym by³ takim samym pismakiem to bym siê zastanowi³ na tym, czy czasem nie chodzi o ponowne sobie wyrobienie dobrej pozyczji, poprzez wykorzystanie p³ci s³abszej, po tym jak siê troszkê moze nie twarzy straci³o ale splendoru na pewno, na skutek pewnych nie jasnych i nie wa¿nych dla osób postronnych zwirowañ.
Piotr z Bia³ej Bramy
Chcia³em równie¿ podziêkowaæ za wy¶mienit± zabawê ... hmmm WSZYSTKIM którzy byli bo wszyscy tworzyli atmosferê. Miejsce piêkne a przy przychylno¶ci w³adz lokalnych i zaanga¿owaniu organizatorów (którego nie mo¿na im odmówiæ) turniej mo¿e naprawdê zyskiwaæ na znaczeniu co bardzo by mnie cieszy³o. Tym bardziej ¿e miejsce piêkne jest ... mo¿e troche za du¿o kleszczy i paj±ków ... ale co to za rycerstwo co byle pêdraka siê boi icon_wink.gif - osobi¶cie wyj±³em 4 kleszcze i chyba na nastêpnym Uniejowie bêdê ju¿ etatowym "odkleszczaczem" bigsmile2.gif
Co do organizacji turnieju nie mam ¿adnych zastrze¿eñ - jako zbrojny wykrêci³em siê od warty ass.gif ... taki ma³y przywilej cool.gif ... ale napewno je¶li na przysz³o¶æ takie rzeczy bêd± wcze¶niej dopracowane to bêdzie to z korzy¶ci± dla wszystkich - ludzie s± ró¿ni i jednym na tym turnieju to wogóle nie przeszkadza³o a drugich mog³o to irytowaæ i nie mo¿na siê im dziwiæ.
Wszyscy wieszaj± psy na Hegemonie, wiêc ja dla odmiany chcia³bym powiedzieæ co¶ pozytywanego. A mianowicie po raz kolejny gratuluje Ci Hegemonie wspania³ego kazania niedzielnego - je¶li chodzi o mnie jak zwykle doskona³y problem wywlok³e¶ na wierzch.
Postaram siê pojawiæ w sierpniu ... i napewno bêdê ju¿ wyposa¿ony we w³asn± pêsetê do wyjmowania kleszczy smile.gif
Rafa³ Pr±dzyñski
No nie wszyscy wieszaj± na mnie psy - zreszt± ja psy lubiê i kotki tez i nie raz jestem pogryziony i podrapany smile.gif.

A ja chcia³em poidizekow± c za cieklay turniej ³uczniczy z dobrym punktowaniem zadañ - nie by³o ¿adnych fartów i przypadków a regularna praca strzelecka - i o to chodzi - nie o totolotka.

Ja bym tylko doda³ te 5 metró dystansu do ka¿dej konkurencji bigsmile2.gif .

A co do wieszania psów - otó¿ jest pewien problem regulaminowy za który mozna na mnie psy powiesiæ . Na szczê¶cie z tego co wiem nie spowodowa³ on ruchów w tabeli zwyciezæów i przegranych - bo chodzi³o o porównanie uzbrojenia w parach a nie o bezwglêdna porcjê punktów.

Zainteresowanych odsy³am do dyskusji o opancerzeniu r±k w temacie " Piaseczyñski turniej rycerski o z³ote jajo".
YASIU
Dziekuje wsyzstkim za wspanialy turniej i swietna zabawe. Mysle ze pojawimy sie ponownie w sierpniu icon_mrgreen.gif

CYTAT(Sylwia Grela)
tylko prosze nie szatkowac mi juz Brzychcego, bo nastepnym razem  :moro:  

Jeszcze raz przepraszam, mam nadzieje ze szybko sie zagoi icon_wink.gif
Sylwia Grela
To ¿art by³ smile.gif
Goi sie szybko, Brzart pojecha³ juz dzi¶ na Grunwald, wiec znaczy ¿e nic mu nie zrobi³e¶ w g³owê.
Do zobaczenia na Grunwie

Z³a Kobieta
Rafa³ Pr±dzyñski
Ja tam my¶lê ¿e my wszyscy mamy nie¼le porobione w g³owie i jedna czy dwie szramy tego nie zmieni±./

A by³bym zapomnia³ - kaszanka z grilla - je¿u kolczasty - toz to by³o niebo w gêbusi i cymes jerozolimski.

A wiem co mówiê bo poza kaszank± kaszy do ust nie biorê. tongue.gif
Julia Czekaj
Witam! Jak wiêkszo¶æ dziêkuje za ¶wietn± atmosferê w Uniejowie! smile.gif By³o naprawdê mi³o chocia¿ lo¿a serc sta³a w pe³nym s³oñcu...B³agam- w sierpniu proszê postawiæ j± w cieniu...No chyba ¿e kto¶ lubi gotowane Kalafiory pat.gif Hihihi!!!! A tak poza tym to wszystko by³o OK. Pozdrawiam wszystkich icon_mrgreen.gif Do zobaczenia w sierpniu (mam nadziejê) !!!!!!!!! szef.gif
Reyki
Kiedy uka¿± siê jakies fotki??
Borschwitz
ju¿ by³y podziekowania w imieniu Roty Dobies³awa Pucha³y lecz sam nie omieszkam podziekowac za wspania³a atmosferê i za to, ¿e mog³em poznac tak wielu mê¿nych wojów , by³o dla mnie zaszczytem walczyæ po jednej s³usznej stronie z Piotrem z Dru¿uny Bia³ej Bramy i jego dzielnymi kompanami,
pozdrawiam i dziekuje

ps. w za³±czeniu fotka na pami±tkê tych wspania³ych chwil
Wojtek z Jakubowa
Witam,
Jest taka pro¶ba do rycerzy walcz±cych w ramach ligi o dos³anie brakuj±cych wzorów tarcz herbowych. Niestety nie by³o kompletu ostatnim razem icon_cry.gif
Pozdrowienia dla Wszystkich.
Kulewna
Wyniku ligowe po Uniejowie:)
(uwzgledniony jest tylko turniej w Uniejowie)

1. 7 pkt.
Kamil Neville (Dru¿yna £ucznicza Drabów Pieszych)
Piotr Ziaja (Dru¿yna Bractwa Bia³ej Bramy)

2. 6 pkt.
Krzysztof Wantuch (Libera Acies Sieleciensis)

3. 5 pkt.
Krzysztof Olczak (Poczet Rycerski Rodu Oporowskich/Prywatna Chor±giew von Reihl)

4. 4 pkt.
£ukasz Szewczyk (Bractwo Rycerskie Ziemi Lubelskiej)

3. 3 pk.
Szymon Sarre (Dru¿yna Bractwa Bia³ej Bramy)

4. 2 pkt.
Artur Brzychcy (Eodem Tempore)
Jan Gramtyka (Dru¿yna Bractwa Bia³ej Bramy)
Mateusz Kodeusz (Libera Acies Sieleciensis)
Krzysztof P³otycia (Poczet Rodowy herbu Wieniawa/Prywatna Chor±giew von Reihl)
Mariusz Szewczyk (Bractwo Rycerskie Ziemi Lubelskiej)
Maciej Zaj±c (Be³chatowskie Bractwo Rycerskie)
Krystian ¯elazny (Libera Acies Sieleciensis)

5. 1 pkt.
Pawe³ Jêdrusiak (Zaciê¿na Kompania Rycerska Ziem Po³udniowych)
Maciej Kuæ (Eodem Tempore)
Grzegorz Kursa (Zaciê¿na Kompania Rycerska Ziem Po³udniowych)
Tomasz Pawlicki (Poczet Rodowy herbu Wieniawa/Prywatna Chor±giew von Reihl)
Adam Urbaniak (Prywatna Chor±giew von Reihl)
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.