Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [sierpieñ] VI Miedzynarodowy Festyn Rycerski w Opolu
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2
Ewa z Raciborza
Lotharze, jeszcze nie opad³ py³ po moim po¶cie, a ju¿ dosta³am maila. Szybki jeste¶. Czekam zatem na zg³oszenie. Do zobaczenia
Lothar_Andavari
CYTAT(Ewa z Raciborza)
Lista ju¿ jest zamkniêta, bo by³o duzo chêtnych, ale dla Was jeszcze te¿ siê znajdzie miejsce.

Dzieki Ci o Ewo! Czuje sie bardziej dowartosciowany szczerba.gif Priv wyslany, klaniam sie i pozdrawiam

Ed. Nie zdazylem powiadomienia tu napisac ze wyslalem a juz odpowiedz! I kto tu jest szybki bigsmile2.gif

usmieszek_11.gif
Ewa z Raciborza
Niestety lista ju¿ jest na amen zamkniêta! Ci, którzy nie dos³ali formularza zg³oszeniowego, a zapowiadali, ¿e to zrobi±, rozumiem, ze nie s± zainteresowani przyjazdem. Chêtnych jest wiêcej ni¿ siê spodziewali¶my. Od dzisiaj nie przyjmujê ju¿ ¿adnych zg³oszeñ - Lotharze - od Ciebie te¿ nie dosta³am, wiêc ju¿ nie przyjmê ¿adnego. A¿ do Bierkowic nie bêdê odbieraæ poczty w tej sprawie, poniewa¿ wyje¿d¿am. Efendi równie¿.
Vlad
Mam nadzieje ¿e nasz form. dotar³.Pozdrawiam i do zobaczenia
efendi
Jutro wyjezdzamy do Dzia³dowa a potem bezposrednio na Grunwald.
Wszelkie odpowiedzi na zapytania beda udzielane jeszcze dzisiaj do 24:00, oraz w dniach 17-18.07 i 25-26.07.
W tych dniach bedziemy w kraju.
Pozdrawiam
Halldis(Naamah)
Lothar trzymam za s³owo i odezwe sie na priva przed ssm± imprez±... smile.gif
pozdrawiam
efendi
Przypominam jeszcze o jednej sprawie. Zabieramy namioty historyczne. bedzie co prawda miejsce dla "cywilnych", ale na zapleczu. smile.gif
Pozdrawiam
Halldis(Naamah)
Witajcie!
Pomysla³am,¿e mo¿e kto¶ z osób wybieraj±cych siê na Opole by³by zainteresowany zakupem ode mnie lnu powiedzmy "po znajomo¶ci" lub niznajomo¶ci ;) ale w atrakcyjnej cenie bo mam dostêp do materia³u z hurtowni... Nie robie tego dla zysku tylko po frehowemu dlatego jakby kto¶ by³zianteresowany moge wzi±æ ze sob± materia³y i komu¶ podrzuciæ bo po co p³aciæ za przesy³kê... jak co¶ kontakt na priva albo gg
szczegó³y dla was
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=116355074

pozdrawiam
Globus
No...

i po Bierkowicach, a Freha w koñcu dzia³a...

Zatem po kolei:

Dziekujê gor±co:

OBR-owi za genialn± zabawê, nawet pomimo tego, ¿e w strugach deszczu.
Ludziom którzy dotarli na Bierkowice, za to, ¿e byli
Ludziom na biesiadzie sobotniej, za niesamowity klimat
Ludziom na biesiadzie niedzielnej, za doskona³± zabawê
Dwóm panom, którzy rzucili mi wyzwanie w piciu piwa na czas - za danie mi motywacji do treningu pijacy.gif
Wszystkim którzy dobrze siê bawili - bo w koñcu o to chodzi

I w ogóle wszystkim...

dla mnie to niestety koniec sezonu... see you next year...
Merlin222
A to ja tradycyjnie zapraszam do obejrzenia fotek z Opola icon_wink.gif

Enjoy icon_mrgreen.gif
Kiara
Witam
Z mojej strony podziêkowania:
- Opolskiemu Bractwu Rycerskiemu (z Przyleg³o¶ciami :-)
- Bractwu Orlich Gniazd
- Bractwu Rycerskiemu Zamku Bêdzin
- Bractwu z O¶wiêcimia
- Excaliburkom
- Wszystkim zapracowanym dziewczynom z kuchni
- Mo¶ce smile.gif
Przepraszam, ¿e nie wymieni³am ka¿dej osoby osobno, ale troszkê by mi na tym zesz³o.
Przepraszam równie¿ je¶li kogo¶ pominê³am, nie chcia³am.
Do zobaczenia przy najbli¿szej okazji

¯elazna R.
Bractwo Rycerskie Zamku Lipowiec
Destro
Eh... no i wreszcie zaczynam trze¼wieæ :P
dziêkuje za wy¶mienit± zabawe pomimo pogody, ca³emu OBR,
który napracowa³ sie by¶my my mogli sie bawic,
opolczykom za pomoc w pi±tek wieczór :D oni ju¿ wiedz± o co chodzi :P

pozatym chcia³bym sie dowiedzieæ czy organizatorzy przewidzieli nagrody
za zmagania miêdzyobozowe ? np za zdobycie chor±gwii obozu Po³udniowego ? smile.gif

niestety zapomnia³em zwróciæ , a ¿e by³ w kolorze mojego wappenrocka to zamota³ mi sie w plecaku smile.gif
przy najbli¿szej okazji ( czyli w poznaniu) wzwruce :D

pozdrawiam
Destro smile.gif
efendi
Ze wzgledu na deszcz nie zrobilismy wystawy glejtów.(zwycieskich), i nie tylko
tu link na strone z nimi
http://festyn-rycerski-bierkowice-glejty.getphoto.pl/
M¶cidróg
Dziekuje serdecznie za zaproszenie do Bierkowic,dziekuje za wy¶mienit± zabawe w dzieñ i oczywi¶cie noc±smile.gif pijacy.gif samurai.gif Globus...mistrzostwo ¶wiata w piciu piwa na czas:)Mam nadzieje ze bedziesz w Byczynie-znów staniemy do kufla:)
Dzieki jeszcze raz
Pozdrawiam wszystkich
Mo¶ka
Dziêkujê bardzo za super turniej,mam tylko zasadnicze pytanie:
NA KOGO ZWALAMY WINÊ ZA POGODÊ? cool.gif Pg³oski kr±¿y³y,¿e to przez Tomka Konopkê,bo nie przyjecha³....
Ale serio,by³o równie sympatycznie,jak mokro,hehehhehe.....
Oficjalnie obdziêkowujê:P :
-Andrzeja za p³aszcz,by³e¶ moim wybawienie...
-Orle gniazda za mo¿liwo¶æ narobienia ha³asu,hakownice rules...
-Neo i ch³opaków,których imion nie pamiêtam, za pomoc w rozstawieniu namiotu
-wszystkich dobroczyñcoów,którzy czêstowali mnie miodkiem :D
-wszystkich nieznajomych,za to,¿e dali siê poznaæ i wszystkich znajomym za kolejne spotkanie i super zabawê
-no i OBR of course za ca³okszta³t
Pozdrawiam,
Zosia Mo¶k± zwana.
efendi
Noooooo, Konopczycu!!!!!!!!!! devil.gif
znowu Twoje czary okaza³y siê dosc silne. diabel.gif
Ale mamy juz na nie lekarstwo,pilnuj sie...
Jedziesz teraz na urop...he,he. pewnie potrzebna Ci ladna pogoda he,he... diabel.gif
wbtrzcina
Witam.

By³o cudownie
Pozdrowienia dla OBR, Bedzina i reszty ekipy...
Vlad
W imieniu Orlich dziekuje za ¶wietn± zabawe w b³ocie icon_wink.gif Tego kto wywo³a³ paskudn± pogode to od razu na stos:PWielkie dzieki dla ca³ego OBR za zaopiekowanie sie naszym namiocikiem , dla wszystkich ludzi za ciep³e s³owa dla mnie. Do zobaczenia w Byczynie
Rycerz Ocet
Witam

Chcia³em podziêkowaæ w imieniu Chor±gwi Ksiêstwa Siewierskiego za ¶wietna zabawê. Ca³emu OBR oraz wszystkim uczestnikom by³o na prawdê Fajnie i warto by³o przyjechaæ.

Za rok na pewno siê zjawimy mam nadzieje ze ju¿ wiêksz± liczb± i oczywi¶cie nie bêdê mia³ nic przeciwko jak bêdzie pada³o, bo uwielbiam deszczyk. icon_wink.gif
Adrian 17
W imienu Bractwa Rycerskiego ¦w. Katarzyny Ziemi Dzia³dowskiej pragnê podziekowaæ za wspania³± imprezê. Pozdrowienia dla wszystkich.
Miriam
Witam wszystkich serdecznie :D
Nadszd³ wreszcie czas na podziêkowania ode mnie. Wybaczcie, nie wymieniê wszystkich, lista bêdzie 'z grubsza okrojona' - inaczej zajê³aby chyba wiêcej ni¿ nasz glejt ;P

Po trzykroæ S£AWA!!! S£AWA!!! S£AWA!!!

Ewuni i Effendiemu, za cierpliwo¶æ i wyrozumia³o¶æ wobec wszystkich dziwnych wybryków,
Pozosta³ym ludziom Opolskiego Bractwa Rycerskiego - za wysi³ek w³o¿ony w organizacjê i pilnowanie tego ca³ego majdanu pijacy.gif walka.gif usmieszek_09.gif warrior.gif samurai.gif usmieszek_02.gif pat.gif
Ca³emu Eysenklangowi, z Kristin i Jackiem na czele :D
Drollsom, chocia¿ nam prawie ca³y miód wytr±bili pijacy.gif
Cz³owiekowi z katan± - ¿e nie posieka³ Globusowi innego banana :P
Kajetanowi, chocia¿ namioty tak postawi³, ¿e po¿al siê Thorze ;P
Cz³owiekowi, którego imienia nie pamiêtam, lecz pamiêtam to, ¿e po¿ycza³ mi pastê do zêbów :D
Mamie Glorii za posiadanie tak uroczego diabe³ka devil.gif
oraz

Wszystkim ludziom, którzy sprawili, ¿e zabawa by³a tak fantastyczna :D

Ponadto po trzykroæ HAÑBA!!! HAÑBA!!! HAÑBA!!! i NA STOS!!! z tymi, co odpowiadaj± za pogodê [ Oj, Tomko Konopczycu, chyba wiesz o kim mówiê maniac.gif ]

Jakby kto¶ mia³ jakie¶ zdjêcia oprócz tych, które s± kilka postów wczesniej, proszê o wysy³kê na maila: blood_angel@wp.pl
forsaken
Dziekuje wszystkim za wspania³y turniej
calemu Opolskiemu Bractwu Rycerskiemu za organizacje
wszystkim znajomym za wspania³± atmosfere

co do ukradzionej choragwi obozu poludniowego
szkoda, ze zniknela zanim turniej zostal oficjalnie otwarty ;P
Agniecha
Witam !!!
Chcia³abym bardzo podziekowaæ za sympatyczn± atmosferê szczególnie na biesiadzie...:D
gor±ce pozdrowienia dla Moski, Vojnara, GyrosSa, Negro, Gulasza (Jelonków), Andrzeja (tyn tyn tytyn tyn tyn tytyn ) lol2.gif respekt.gif

pozdrawiam serdecznie
Miriam
Luuudzie!!!
Nie mogê uwierzyæ, ¿e minê³y ju¿ 2 tygodnie i tylko jedna strona z fotkami jest angsad.gif
Do boju wiêc!! wywo³ajcie i wrzuæcie gdzie¶ zdjêcia z festynu...
Bogumi³
Kilka; bo na razie tylko 9 i to przedstawiających raczej nas mamy na www.dws-belemnit.prv.pl
Pozdrawiamy gorąco, było wybornie a przerwy w dostawach piwa rekomensowało stoisko z miodem lol2.gif
Specjalne pozdrowienia dla prudnickich Gołęszyców i słowackiego Taurusa icon_wink.gif

Dodano: 21:51

Skacząc po stronach naszych raciborskich stowarzyszeń znalazłem też ciekawą galerię Gwardii Wareskiej: http://www.gwareska.prv.pl/
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.