Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Zimowa XIII-nastka
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2006
Stron: 1, 2
Bart
Dobra, mnie ty¿ do obiadków prosze dopisaæ. :-)

Zdrufko
Flavia
Proszê dopisaæ dwie osoby, bardzo przydatne do zjedzenia obiadów bum.gif .
vroobell
Inkwizytorze Borewicz - mo¿e mnie Pan liczyæ w poczet uczestników imprezy.
Visenna
Witam!

Ja siê na obiady moge pisaæ, chocia¿ wszystko zalezy od funduszy. Nie wiem ile mnie wyniesie sama podró¿. A skoro o podró¿ach mowa... Nie mia³ by kto¶ wolnego miejsca w aucie na jedn± osobê (czyli mnie :P). Miejsce mi obojêtnie, byle by znajdowa³o siê na trasie na Gniew (czyli zachodnia Polska odpada :P). Chodzi o to, ¿e kombinuje jak ten koñ po górê cobym mia³a ³atwiejszy dojazd z Katowic.

Pozdrawiam i czekam na odpowied¼ smile.gif
Mo¿e siê kto¶ zlituje smile.gif

Visenna
Pawe³
Dawno mnie tutaj nie by³o bigsmile2.gif
Od nas mo¿ecie liczyæ na bank 4 osoby
Jak z obiadami to nie wiem bo jeszcze nie pyta³em

Pozdrawiam
Robert Diabe³
A mnie przygarniecie choæ na jeden dzieñ?
Indar
Jaka¶ komórka siê znajdzie. Z wunglem.
Z otwartymia ramionami funflu.
I.
Fiodor Bie³yj
khe-mm.. ¿eby potem nie by³o, byæ mo¿e warto teraz powiedzieæ o tym, ¿e nie wszyscy dotr± na nocleg z pi±tku na sobotê? Na bank jestem w sobotê-niedzielê, za¶ pi±tek mog± obowi±zki doczesne poch³on±æ i g³owy nie dajê.
jak jest takich osób wiêcej to inne kalkulacyje mog± wyj¶æ icon_rolleyes.gif i bêdzie miêso fruwa³o, y? rant.gif usmieszek_06.gif glowa_w_mur.gif
Indar
Zadzwoniê na dniach do Gniewu i zobaczê jak wygl±da sytuacja.
Co do obiadów to postanowili¶my z nich zrezygnowaæ, o wy¿ywienie staramy siê we w³asnym zakresie. Nie zg³osi³a siê wystarczaj±ca liczba osób, coby siê op³aca³o otwierac kuchniê.
I taka moja pro¶ba, nie zapomnijcie zabraæ naczyñ - niech na sto³ach nie bêdzie plastików.
pozdrawiam
I.
Marcin Chy³a
Witam
Inkwizytorze Borewiczu! Proszê od razu spytaæ, od której godziny mo¿na bêdzie na zamek przyje¿dzaæ i o kogo pytaæ w kwestiach organizacji?!
Do zobaczenia w pi±tek!
Indar
Przyje¿d¿aæ mo¿na od ju¿ od po³udnia. Ja bêdê na zamku od pi±tku rano - gdzie¶ mnie tam znajdziecie.
pozdrawiam.
Bart
A kto Indara zobaczy, niechaj go nie trapi trwoga..... bum.gif
Visenna
Witam!

S³uchajcie ludziska! Potrzebuje Waszej ma³ej pomocy! Bardzo chcia³abym sie dostaæ do Was na Gniew, spotkaæ siê z Wami itd., tyle, ¿e mam jeden problem! DOJAZD i ograniczone fundusze na wyjazd!
W zwi±zku z tym zwracam siê do Was z pytaniem czy nie ma kto¶ z Was, jad±cych na Gniew wolnego kawa³ka baga¿nika na to, bym mog³a siê zmie¶ciæ na czas podrózy?
Gdybym chcia³a siê transportowac tam sama to z Katowic dojazd jest prawie awykonalny. 2-3 przesiadki to minimum, albo kupe kasy w plecy na intercity.
POMOCY!!!
jasmin
Ja niestety nie przyjade. Mam silnik w samochodzie do wymiany lub jak kto woli, samochod do wymiany - mrozy go zalatwizy na cacy!!!

Zycze zatem dobrej zabawy!

Pozdrawiam
DrzewiaK
Pytanie:

Kto z Was zabiera na imprezê sprzêt?

Chocia¿ przeszywanicê i kolczugê.
Potrzeba bêdzie dwóch ludzi w sprzêcie do filmu.
Indar
Ja zabieram wszystko co wejdzie do samochodu. Najwy¿ej Asieñka pojedzie na dachu...
Musimy zabraæ w³asne ¶piwory, ale to chyba nie stwarza problemu.
Co do op³aty z noclegi - p³acimy tylko za "faktyczny pobyt", jak kto¶ przyjedzie w sobotê to z oczywistych wzglêdów nie p³aci za nocleg z pi±tku na sbotê. Mam tylko nadziejê ¿e wiêkszo¶æ jednak przyjedzie w pi±tek, ¿eby nie wysz³o ¿e w pi±tek bêdzie zupe³nie pusto.
Kto mo¿e to niech zabierze sprzêt bardziej bojowy. O cywilnym nie wspominaj±c.
To do zobaczenia na zamku
pok³ony
Indar
Jan Gradoñ
Hej!

Czy kto¶ bêdzie móg³ mnie odebraæ, albo zabraæ po drodze z Tczewa? Bêdê o 15:53 icon_wink.gif By³bym d¼wiêczny icon_cool.gif
madrath
I po Gniewie...

Mi³o by³o siê spotkaæ nie tylko w celu lania siê po g³owach sztabami.
Podziêkowania za wspólne pijacy.gif i harfa.gif

PLUSY:
-spotakanie przedsezonowe - wiadomo co, gdzie i jak
-mo¿liwo¶æ spotkania i pogadania
-ciekawe miejsce
-zimowy test ubrañ we³nianych - dzia³aj±

MINUSY:
-brak planu imprezy jako takiej
-klimat niszczony co jaki¶ czas przez przemykaj±ce osoby "z ekipy filmowej" niepoprzebierane i wprowadzaj±ce atmosferê tymczasowo¶ci ci±g³ym poganianiem i wynoszeniem eksponatów - ale czego siê nie robi dla sztuki...

Pozdrowienia!

P.S.
Szczególnie pozdrawiam przemi³± osobê odpowiedzialn± za fragmentacjê mojego kufelka - to by³a jego pierwsza a jednocze¶nie ostatnia impreza. Jego ¿ywotno¶æ wynosi³a nie cale 3 minuty... anger.gif
Indar
Powitaæ
Jako taki nieoficjalny organizator rzucê s³ów kilka.
Spotkali¶my siê tam g³ównie w celu podyskutowania i wsparcia ekipy filmowej - co nawet siê uda³o. Ca³a ta, nazwijmy to - "impreza", by³a totalnym spontanem. Fajnie by³o siê spotkaæ i poczuæ klimat przed sezonem.
Ale...
Faktycznie, mo¿na by³o siê pokusiæ o jakie¶ rozwiniêcie, urozmaicenie dnia. To jednak nic straconego, szlaki przetarte - za rok zrobimy to wszystko jak trzeba. Bez gonitwy za filmem, bez ekipy - sama historia. I zrobimy to nie jako "spontan", jeno jako zwyk³± imprezê datowan± na XIII. Bo idea jest dobra - tylko porz±dnie siê za to zabierzemy.
A teraz ma³y link:
http://wojtekurbanek.com/gniew.htm
pozdrawiam
I.
Korinka
impreza by³a bardzo fajna, dziêkujê wszystkim ca³uski smile.gif
Jan Gradoñ
http://wojtekurbanek.com/images/Negative0-07-07(1).jpg

Diabe³ Legolas?? szczerba.gif

Impreza fajna, choæ rzeczywi¶cie czasem nudnawo. W przysz³ym roku trzeba j± zrobiæ podobnie jak dzia³a zimowa impreza Roty Pana Kacpra. Jakie¶ warsztaty, etc.

Dziêki!
vroobell
By³o mi³o zobaczyæ wszystkich wcze¶niej ni¿ na I³¿y czy Grunwie, ale gdyby nie pokój ekipy filmowej to bym siê zanudzi³ na ¶mieræ. Za rok bêdzie lepiej mam nadziejê.
EDIT: znacznie lepiej wysz³aby nam komedia ni¿ film de geste
eRemita
Witam
By³a to moja pierwsza XIIIstkowa impreza. Bardzo sympatycznie i do tego multimedialnie. Szczególne pozdrowienia dla organizatorów i gwiazd filmowych - Wasek jeste¶ osza³amiaj±cym talentem i kreatywnym do bolu artyst± ;) Mam nadziejê, ze w podobnym sk³adzie spotkamy siê na I³¿y.

Uk³ony

eRe
Robert Diabe³
Janie Gradoniu ... wypraszam sobie tego Legolasa! cool.gif

Piêknie by³o.
AdamS
Diabel a ty na 100% nie dublowales orlanda piknego we wladcy pierscieni ? bigsmile2.gif
Marcvs Rebivs Cacaivs Asellio
Macie jakies dziwne skojarzenia
mi sie diabelski kojarzy akurat z wiedzminem ... i takim go zapamietam ... bigsmile2.gif
Jarek Przyby³o
Jak ogl±dam zdjêcia to my¶lê: k...a z czym ja do go¶ci startujê? Chyba pójdê do lasu i kopnê misia w zadek. icon_sad.gif
Joanna
Witam

Impreza piêkna by³a smile.gif , co prawda czasami nudnawo siê robi³o i zastanawia³am siê gdzie siê nagle ludzie podziewali wieczorami - raz korytarz by³ pe³ny a za chwile prawie pusty shocked.gif .

Wspólne spontaniczne ¶piewanie jak zawsze ¶wietne smile.gif

A co do filmu to trzeba koniecznie do³±czyæ "¶mieszne sceny" na koñcu icon_mrgreen.gif .

PS - Kakofonix menelu Ty to potrafisz wspomóc ludzi w potrzebie o 4 nad ranem. pijacy.gif

pozdrówka
madrath
CYTAT
Kakofonix menelu Ty to potrafisz wspomóc ludzi w potrzebie o 4 nad ranem

Od razu menel. Porz±dny i zaradny cz³owiek. A jaki uprzejmy - nawet karteczkê napisa³ (nie mogê wyj¶æ z podziwu, ¿e w takim stanie potrafi³ jeszcze pisaæ) bigsmile2.gif
Indar
Na podanej stronie s± nowe zdj±tka. Otwieraæ, ogl±daæ i wzdychaæ.
http://wojtekurbanek.com/images/Negative0-32-32.jpg
£adnego "matriksa" robimy z Diab³em w tle? Odlot dos³ownie.
I.
eRemita
Zdjecia sa .... wiecie sami jakie; ) ¦l±sk, Mazowsze i Pomorze... po prostu Silesia Minor smile.gif
Istnieje szansa ze zdjêæ bedzie przybywac... juz ja sie o to postaram:)

Pozdrawiam smile.gif

eRe
Indar
Pó³nocne Mazowsze Moja Pani, ale to gwoli ¶cis³o¶ci. Przez jakie¶ niezrozumia³e dzia³ania £om¿a zosta³a w³±czona do woj. Podlaskiego, które do Podlasia ma siê raczej nijak. A wszak my od zawsze Mazowszanie...
Im d³u¿ej ogl±dam te zdjêcia tym bardziej siê zachwycam.
pok³ony
I.
Kokosz79
Imprezka bardzo fajna.
Aczkolwiek nastêpnymi razami mogli by¶my pohasa po zamku b±d¼ pobawi±æ siê w jak±¶ grê terenowa.

Pozdrowiona
Marcvs Rebivs Cacaivs Asellio
CYTAT
zastanawia³am siê gdzie siê nagle ludzie podziewali wieczorami - raz korytarz by³ pe³ny a za chwile prawie pusty

jak to gdzie ? smile.gif gralismy grzecznie w pokoju w
- carcassonne
- puerto rico
- cytadele
- settlersow
smile.gif

nadchodzi era boardgames w rekonstrukcjach ... crazy.gif
Jan Gradoñ
No tak... zarz±dzanie murzynami bardzo mi siê podoba³o bum.gif

Aha... Bardzo dziêkujê Andrzejowi za transport do Warszawy!
Tunia
szaleñstwo widzê
ka¿dy ma nowy awatar :D
Joanna
CYTAT(Watcher)
jak to gdzie ? smile.gif gralismy grzecznie w pokoju w  
- carcassonne
- puerto rico
- cytadele  
- settlersow  
smile.gif

Ciesze siê Wacher, ¿e zrozumia³es aluzje tongue.gif
Choæ ta cytadela to mi siê spodoba³a smile.gif
eRemita
A na stronie http://www.wojtekurbanek.com/gniew.htm przyby³y kolejne foty. Nasz fotograf chyba nie moze spac po nocach... smile.gif

eRe
DrzewiaK
Witam.

Ja ze swojej strony, w imieniu w³asnym jak i ca³ej ekipy CRVSADERFILMS, chcia³bym bardzo wszystkim podziêkowaæ, za nieocenion± pomoc i cierpliwe znoszenie naszych, a przede wszystkim moich krzyków i chaosu jaki generowa³em.

Wszyscy byli¶cie super. heart.gif

Zw³aszcza ogromne dziêki dla Indara, dzieki któremu ta impreza w ogóle siê odby³a. yes.gif

Jednoczesnie przepraszam, za t± atmosferê tymczasowo¶ci i lekkiej paranoi, ale przejrzawszy materia³ stwierdzam, ¿e chyba warto by³o. icon_wink.gif
Pawe³
Dziêkuje wszystkim za wspóln± zabawê. respekt.gif
Zdjêcia s± super. Niestety niema mnie na ¿adnym. icon_sad.gif
Wrzucajcie wiêcej fotek bigsmile2.gif
Pozdrawiam
Marcin Chy³a
Witam

Równiez chcia³bym podziêkowaæ za wspóln± zabawê. Mam nadziejê, ¿e Zimowa 13-nastka w Gniewie bêdzie teraz imprez± cykliczn±. Nastepnym razem zdecydowanie trzeba bêdzie wczesniej obmysliæ jaki¶ program.
Z wielk± rozkosz± obserwowa³em równie¿ zmagania ekipy filmowej. Z takimi statystami oraz (roz)gwiazdami film napewno odniesie zaskakuj±cy sukces.

Pozdrawiam
Szrama

PS: Bardzom rad Ciê widzieæ Pani ... kuchnia jest tam! icon_mrgreen.gif
Ukasz Spode £ba
Niesamowite zdjêcia, najlepsze jakie widzia³em do tej pory... Ja te¿ chcê miec takie ciuchy!! crazy.gif

Musia³o byæ ¶wietnie! Zazdroszczê...
Niniell
A ksiêzna siedzia³a w szkole anger.gif Ludzie jak ja wam zazdroszczê tej imprezy.... Drzewiak, niecna istoto, czekam wci±¿ cierpliwie (jeszcze.....) na materia³y wszelakie, zw³aszcza z Gniewu oczywi¶cie (te¿ siê chcê po¶miaæ!!). A za rok pojawiê siê choæby nie wiem co! Pozdrawiam!
Bart
A czy kto¶ w koñcu wie, gdzie jest kuchnia? bum.gif

Zdrufko
Jan Gradoñ
Jak to gdzie?? Nie wiesz Bartek?? Kuchnia jest TAM! tongue.gif
powsinoga
Uaaa... ale¿ ja tu przegapi³am pisania!
Ale jako, ¿e zacz±³ mi siê semestr dyplomowy (czyt. mam zajêcia we wtorki i nic wiêcej) to i ja pokomentujê.

W ogóle to najpierw XIII rulez! nie ma to jak wino kobiety i ¶piew! (no dobra, ja powinnam pisaæ faceci)
Nie mam pojêcia, kto siê tak przyssa³ do mojego baniaczka, ale mia³ potem ciê¿k± g³owê na pewno (jesli ja prze¿y³am pierwszego w ¿yciu kaca po pó³tora litra tego wina, to musia³o byæ mocne i m³ode). Na przysz³y rok i przysz³e imprezy na pewno te¿ takie cudo siê pojawi!
Komu siê podoba³ Tryktrak a zapomnia³ zapytaæ - to dzie³o Doriana z mojej grupy, Doriana nie by³o niestety na imprezie, ale chêtnie przyjmie zamówienia.
Dziêkujê wszystkim uczestnikom za pewn± rozmowê stoczon± w pokoju 6 w ¶rodku nocy sobota/niedziela. U¶mia³am siê setnie bigsmile2.gif choæ bardzo chcia³am spaæ.
Kakaj, czekam na wiadomo¶æ. I tak± o pirackiej wersji i tak± z zaproszeniem icon_cool.gif . W ten pi±tek jestem zajêta, ale kiedykolwiek w reszcie ³ikendu mogê wykombinowaæ czas na granie. Moja siostra pyta, co pierwsze kupiæ do Carcassone (przypominam, ¿e ma "polsk±" wersjê wiêc powiedzia³am jej, ¿e rzekê).
Asiu, drugi rok MWB dziêkuje za cynka o ksi±¿ce do toksykologii, to naprawdê by³ zawsze problem!
No i baty dla moich rodziców za oddanie mi zepsutego aparatu anger.gif
Byle takich imprez wiêcej!
Dentysta
Z opó¼nieniem, ale muszê powiedzieæ, ¿e impreza bardzo fajna.
Mi³o by³o poogl±daæ "fajnie zrobionych" ludzi (i nie chodzi mi tutaj o upojenie alkoholowe, chociaz to te¿ by³o fajne...).
Impreza bez dwóch zdañ powinna staæ siê imprez± cykliczn±, a Indar jej cyklicznym organizatorem.
A wiêc, Indarze, na przysz³y rok prosimy to samo + warsztaty rzemie¶lnicze...
Pozdrawiam
Denstysta
Zwierzak z Bêdzina
Ludzie nawet niewiecie jak mi smutno ze mnie nie bylo:( i niegralem w filmie:((((( zalame sie i jak mam dbac o slawe.... heh jeszcze zajde wam za skore, jak tylko wroce:)
Fiodor Bie³yj
shocked.gif na pro¶bê kolegi Schweinschnitzla do³±czam linka do zdjêæ wykonanych przez niego i rozmieszczonych na forum Zapadnej Baszni przez Hansa Trinnkera.
Nic dodaæ nic uj±æ, mieli¶cie fajnie http://westower.koenigsberg.ru/photo/gniew_2006.php
Indar
Dentysta, masz zajefajnego avatarka :)
Tak jak ju¿ by³o mówione, zrobili¶my tylko ma³e "rozpoznanie ogniem". Za rok nie bêdzie ganiania za filmem, improwizacji - zaplanujemy wszystko odpowiednio wcze¶niej. A ¿e stanie siê to imprez± cykliczn±, w to chyba nikt nie w±tpi. Wydzieli sie te¿ osobny Game Room, coby kolorowe tekturki w oczy nie k³u³y :P
Jeno bêdziemy musieli zatroszczyæ siê o porz±dek - ponoæ na zamku rêce za³amywali... :)
To teraz pozostaje mi zaprosiæ pod koniec sierpnia do nas do £om¿y, tym razem na mniej spontaniczn± imprezê.
pok³ony
Indar
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.