Uaaa... ale¿ ja tu przegapi³am pisania!
Ale jako, ¿e zacz±³ mi siê semestr dyplomowy (czyt. mam zajêcia we wtorki i nic wiêcej) to i ja pokomentujê.
W ogóle to najpierw XIII rulez! nie ma to jak wino kobiety i ¶piew! (no dobra, ja powinnam pisaæ faceci)
Nie mam pojêcia, kto siê tak przyssa³ do mojego baniaczka, ale mia³ potem ciê¿k± g³owê na pewno (jesli ja prze¿y³am pierwszego w ¿yciu kaca po pó³tora litra tego wina, to musia³o byæ mocne i m³ode). Na przysz³y rok i przysz³e imprezy na pewno te¿ takie cudo siê pojawi!
Komu siê podoba³ Tryktrak a zapomnia³ zapytaæ - to dzie³o Doriana z mojej grupy, Doriana nie by³o niestety na imprezie, ale chêtnie przyjmie zamówienia.
Dziêkujê wszystkim uczestnikom za pewn± rozmowê stoczon± w pokoju 6 w ¶rodku nocy sobota/niedziela. U¶mia³am siê setnie
choæ bardzo chcia³am spaæ.
Kakaj, czekam na wiadomo¶æ. I tak± o pirackiej wersji i tak± z zaproszeniem
. W ten pi±tek jestem zajêta, ale kiedykolwiek w reszcie ³ikendu mogê wykombinowaæ czas na granie. Moja siostra pyta, co pierwsze kupiæ do Carcassone (przypominam, ¿e ma "polsk±" wersjê wiêc powiedzia³am jej, ¿e rzekê).
Asiu, drugi rok MWB dziêkuje za cynka o ksi±¿ce do toksykologii, to naprawdê by³ zawsze problem!
No i baty dla moich rodziców za oddanie mi zepsutego aparatu
Byle takich imprez wiêcej!