Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Wrzesieñ] Turniej w Byczynie -> 3-4.09.2005 r
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2
Jan Gradoñ
Turniej z okazji wbicia pala pod budowe grodu.
Organizatorzy: Burmistrz MiG Byczyna, Opolsie Bractwo Rycerskie i Najemna Kompania Miasta Warownego Byczyna
Informacja od: Efendi
Globus
Jedziemy, a jak, w sile ca³ych trzech osób... bêdzie pijacy.gif i walka.gif maniac.gif

Kto jeszcze jedzie z fajnego ludu?? tzn. po prostu, kto jedzie??
Tomko Konopczyc
Bêdziemy. Ciekawe czy muchy ze S³upska przylecia³y za Efendim a¿ do Byczyny. A tak w ogóle bêdzie strasznie la³o. Oj strasznie.
Miriam
Tylko mi tu nie czaruj!!
¿adnego deszczu - ma byc +25 stopni celsjusza, lekkie zachmurzenie i delikatny wiaterek. Nie chce znowu mie przemokniêtych butów, wilgotnej sukni i wszystkiego innego. przecie¿ bêdê obchodzi swoje urodziny bigsmile2.gif - Jako prezent od Ciebie, Tomku, ¿yczy³abym sobie pogody opisanej wy¿ej (+25 stopni itd...)
Mam nadziejê, ¿e impreza bêdzie udana ( urodziny pijacy.gif blinkie.gif blinkie.gif blinkie.gif pijacy.gif pijacy.gif pat.gif pat.gif usmieszek_02.gif usmieszek_02.gif usmieszek_04.gif usmieszek_07.gif warrior.gif )
Zatem do zobaczenia za tydzieñ - jak bêdzie la³o to Tomko ma to , co maj± Niemcy nadzur.gif nadzur.gif maniac.gif maniac.gif walka.gif bic.gif moro.gif usmieszek_01.gif
Bwahhahhhahhahah mad.gif
Orzel
Czy to turniej otwarty czy na zaproszenia?
Ewa z Raciborza
Turniej jest tylko i wy³±cznie na zaproszenia. Lista ju¿ zamkniêta
efendi
Globus,czekam na Ciebie bo mi od Twojego calowania wlosy zaczely rosnac. szczerba.gif
efendi
Jeszcze musze dodac,bo zapomnialem, ze wspo³organizatorem jest takze Sermirski Spolek-Bractwo z Jesenika(Czechy)
Jada takze Rosjanie i Bia³orusini. Maja nadzieje na dobry bogurt.
W skansenie Polska by³a lepsza walka.gif a w Byczynie zobaczymy szczerba.gif
KRZYS
Tomko spokojnie, o deszczu ani mowy. Przecie¿ w Bêdzinie te¿ nie la³o, bo Byczyna tam by³a po raz pierwszy, to u siebie tez jakos za³atwimy troche s³oneczka. bigsmile2.gif a mo¿e jeszcze co¶ wiêcej.... tongue.gif
Pozdrowienia dla wszystkich i do zobaczenia w Byczynie
Globus
Effendi... no to wyjedziesz z Byczyny z wyca³owan± ³ysin±... szczerba.gif

Mam usta które czyni± cuda...

Kochani, kto jest w stanie po¿yczyæ opancerzenie na Byczynê, na cz³owieka du¿ego we wszystkie strony tzn, na mnie... prosze, niech sie kto¶ znajdzie... ja chcê na bojówke...
Martwa
No to do zobaczenia na Byczynie tongue.gif Poraj zjawi siê na pewno.
Reyki
Ja chcia³bym ju¿ dojechaæ w czwartek.Czy bêdzie taka mo¿liwo¶æ.Muszê przeprowadziæ aklimatyzacjê poniewa¿ 4 wrze¶nia mam urodziny.a wcze¶niej ma je Hubert z Byczyny i chcia³bym zd±¿yæ wyleczyæ kaca przed niedziel±.

A w turnieju nie bêde bra³ udzia³u poniewa¿ w miniony weekend na turnieju w Kaliszu jeden "æwieræorganizator" w pojedynku ze mn± zepsul mi palec u prawej rêki.

Wiêc Globusie mogê ci conieco po¿yczyæ(wy³±czaj±c rêkawice,rêce p³ytowe i nogi).
Rêkawice mam rozwalone,rêce s± za ma³e a nogi nie s± moje.
Mo¿esz liczyæ na p³aty,barki i he³m(jak siê zmie¶cisz z tym baniakiem na karku). bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
KRZYS
To raczej wbicie gwo¿dzia sie szykuje / czo³em w stó³/ bo duzo tych urodzin na wrze¶niowej Byczynie.
Hubert
CYTAT(Jan Gradoñ)
Turniej z okazji wbicia pala pod budowe grodu.
Organizatorzy: Burmistrz MiG Byczyna, Opolsie Bractwo Rycerskie i Najemna Kompania Miasta Warownego Byczyna
Informacja od: Efendi

Oj widze, ¿e chochliki nie ¶pi± i wkrad³a siê ma³a pomy³ka:) Tym razem Kompania Zaciê¿na Warownego Miasta Byczyna nie jest w gronie szanownych organizatorów turnieju (festynu) w Byczynie. Jednak jeste¶my gotowi pomóc organizatorom.

Reyki nie ty jeden planujesz wcze¶niej przyjechaæ bigsmile2.gif W razie czego w swoim pokoju mam do¶æ du¿o miejsca, chyba wszyscy siê zmie¶cicie, a i krwi barona zabrakn±æ nie powinno crazy.gif

Pozdrawiam
KRZYS
Potwierdzam
Kompania Zaciê¿na Warownego Miasta Byczyna nie jest wspó³organizatorem tego festynu, chyba ¿e obok nas wyros³a "Najemna Kompania Miasta Warownego Byczyna" która jest w og³oszeniu... A!!! To chetnie poznamy i zabawimy sie razem. szczerba.gif bigsmile2.gif
Pozdrawiam
Globus
Reyki, ewentualnie wpadne w czwartek i przymierzê siê do tych blach... Dziêki ci o boski... Poszukiwane rêce, nogi i rêkawice... no i mo¿liwe, ¿e he³m, bo jesli nie jest wiêkszy ni¿ ten zesz³oroczny z Bierkowic, to nie wejdzie...

I oby Twoje blachy przynios³y mi szczê¶cie...
Reyki
Jest wiêkszy.Ale uwaga ja jade do Byczyny w czwartek o 14.

Hubercie bêdzie nas najprawdopodobniej 2 sztuki w czwartek.Jadê na Twoje urodzinki i mam 5 litrów Reykówki.
Powiedz co i jak bo nadal nic nie wiem na temat czwartku.
Globus
to w ¶rodê... jeszcze siê zgadamy... spoko... dziêki jeszcze raz...

RÊCE, NOGI I RÊKAWICE... proszê... niech kto¶ po¿yczy...
efendi
Witam!!
Z tego wszystkiego widze ze chyba cos popi...lem.
Organizatorem turnieju jest:
- Burmistrz MiG Byczyna
- Opolskie Bractwo Rycerskie
- Sermirski Spolek (Czechy)

Sa to trzy organizacje które wspó³pracowa³y przy realizacji projektu na który UE da³a te pieni±dze na budowe grodu.
Zainteresowanych przepraszam za pomy³ke.
Alek
Niestety nie wszyscy beda mogli byc na turnieju anger.gif
Ale chwala i sto lat dla Huberta. Pozdrowienia dla calej Kompanii Zacieznej Miasta Warownego Byczyna z kraju brzydkich kobiet bigsmile2.gif
Udanego turnieju bum.gif szczerba.gif
ps. odezwijcie sie na maila bo tu gg nie mozna instalowac
KRZYS
Witaj Alku
tez za³ujemy, ¿e nie ma Cie z nami. Wychylimy za twoje zdrowie kusztyczek "krfi barona" bigsmile2.gif
Reyki
Mieli¶cie czekac na mnie!!
KRZYS
Czekamy Reyki!!! Czekamy.....
Alek
Kref barona.... przydalaby sie chociaz mala buteleczka pijacy.gif
Ja za Wasze zdrowko wypije niestety tylko slabego sidera bigsmile2.gif
ps. jednak jest gg bigsmile2.gif
Globus
za godzinke wsiadamy w wehiku³, i jeste¶my w drodze... Do zobaczenia na miejscu
vilandra
Jak ja Wam wszystkim zazdroszczê, ¿e mogli¶cie pojechaæ icon_sad.gif przez t± moj± nieszczêsn± nogê w gipsie muszê siedzieæ w domu i omija mnie taka impreza icon_sad.gif ¿yczê wszystkim wspania³ej zabawy a w szczególno¶ci szalej±cej pewnie Czerwionce... pozdrawiam vil
PABLO z Byczyny
Pierwsze zdjêcia z turnieju opublikujê na stronie icon_arrow.gif www.byczyna.info w sobotê wieczorem.
ZAPRASZAM smile.gif
Effa
Mam nadzieje ze impreza jest fajna ;) I ze pogoda dopisuje i ze urodziny wszystkich sie udaly... A Kompanii Zacieznej Miasta Warownego Byczyna obiecuje nadrobic nieobecnosc na urodzinach chorazego: zjawie sie u Was w przeciagu dwoch tygodni ;)
Mam tez prosbe do wszystkich: jesli bedziecie miec efektowne i lekkie zdjecia - wrzuccie mi na poczte: epukacz@o2.pl - chce pokazac tutejszym, jak wygladaja nasze turnieje... dla Was za to przywioze i poskanuje broszurki traktujace o ich imprezach historycznych. Z tym ze zdjecia jesli by ktos mogl wyslac to do wtorku, w srode juz wyjezdzam bigsmile2.gif

Pozdrawiam serdecznie
PABLO z Byczyny
icon_arrow.gif www.byczyna.info
w³a¶nie skoñczy³em drug± galeriê (narazie to 60 zdjêc - ale bêdzie duuu¿o wiêcej) reszta rano

POZDRAWIAM
i zapraszam na stronke www.byczyna.info
KRZYS
Alku
Od³o¿y³em dla ciebie buteleczke Krffi Barona. Bêdzie w ch³odku czekaæ na twoj powrót. Trzymaj sie ciep³o!!!
Reyki
No i po Byczynie.

Jak by³o?? By³o "Krfawo".

Wielkie dziêki dla OBR za zaproszenie.

Podziêkowania dla Kompanii Zaciê¿nej Warownego miasta Byczyny za wyczosnkowana impreze.
Dziêki za prezent urodzinowy crazy.gif
Przepraszam Huberta za to ¿e nie zd±¿y³em sie po¿egnaæ ale znikn±³ mi gdzie¶ z oczu (to chyba moja wina,za duuu¿o Reykówki dosta³).

Chcia³em podziêkowaæ wszystkim walcz±cym za dyscypline podczas walk.
U³atwili¶nie mi pracê.

Gratulacje dla Chlodwiga,P³azika i Efraima.¦wietne wali fina³owe.Publika By³a pod wra¿eniem (tak samo jak i sêdzowie).

Co do bitwy. Powiem jedno ARTYLERIA (nasza) w koñcu zaczyna ³adnie szybko ³adowaæ i równo staæ w szyku.
Kochany regimencie do zobaczenia na manewrach.

Ogromne podziêkowania dla Gryzeldy i Boga Fermentacji(wtajemniczeni wiedz± o kogo chodzi) za ciep³e przyjêcie.
Zabawa z Wami to czysta przyjemno¶æ.

Pozdrawiam tak¿e Lisy (Dró¿ynê z Czerwionki),bardzo mi³o siê z wami gada³o na ró¿ne tematy.

Do zobaczenia na innych polach walk.
Ewa z Raciborza
No tak, po Byczynie...
Impreza uda³a siê, zjechali siê naprawdê fajni ludzie.
Chcia³abym podziêkowaæ wszystkim zaanga¿owanym w organizacjê, a przede wszystkim Patrycji Tkocz, Roksanie z Raciborza oraz Ani z OBR-u za bieg dam oraz wszystkim moim rycerskim przyjacio³om i znajomym z: Krakowa (Vladowi i Marinie), Wroc³awia (Kiemliczom), Opola (Izie wró¿biarce i Tacie "Mientkiego", Ance z Bijl en Pijl), Wielunia (Robertowi i Rafa³owi), Lubicza (Tomkowi), Boles³awca (Paw³owi i Jego ludziom), Ja¶minowi i Izce z Bogus³awa V, Swobodnej Kompaniji z Gdyni a tak¿e Wojtkowi Pawlickiemu z Byczyny(on wie za co) i jak zwykle tym ³obuzom z Bêdzina bigsmile2.gif no i inwalidzie wojennemu - Efendiemu. bum.gif
Martwa
Turniej udany smile.gif Bardzo dobre jedzenie, towarzystwo i pogoda. Za kilka dni bêd± na necie równie¿ moje zdjêcia i filmiki, wtedy podam linki. Dziêkujê wszystkim za dobr± zabawê. [Reykówka - hehehe]
KRZYS
Zakonczyli¶my turniej pokazem ognia! ¯a³ujcie ¿e pojechaliscie wcze¶niej, bo Kasia i jej dziewczyny sprê¿y³y sie , ¿e ho, ho... albo nawet bardziej. devil.gif I na koniec podpali³y wiadro z parafin± bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
Suchemy , Wampirowi, Szczurowi, Myszy, Ziomkowi( szczerba.gif }, Tatsu i Geraldowi wielkie dzieki za pomoc w pokazie w niedziele.
Do³±czamy sie do podziêkowañ za organizacje turnieju:
- paniom z kuchni za trzy dni ciê¿kiej pracy przy garach
- paniom sprzataczkom za porzadek, porz±dek , porz±dek ... jutro dzieciaki moga wjezd¿ac do klas bez urazy szczerba.gif
- Marianowi Fidyce za ca³okszta³t
- Leonowi i Adzie, Robertowi i Edycie za uczte
-wszystkim bractwom za wspólna zabawê
Do zobaczenia na nastepnej Byczynie
Merlin222
Go¶cinnie, na kilka minut mia³am okazjê przebywaæ dzi¶ w Byczynie. Oto kilka fotek smile.gif http://bartek689.fotopic.net/c678341.html
Butcher*
Byczyna is THE BEST.Podziêkowania dla organizatorów za dobr± organizacjê.Turniej na znakomitym poziomie,mam tylko pro¼bê do sêdziów aby na drugi raz oceniali bardziej sprawiedliwie icon_neutral.gif

Do zobaczenia!!!
Reyki
Mo¿esz wyja¶niæ co by³o nie tak w naszym sêdziowaniu?

By³o 5 sêdziów a problem w ocenie walk by³ tylko w 3 walkach.
Reszta by³a bardzo widoczna bo walcz±cy przedstawiali bardzo ró¿ne poziomy.

Nikt nie mia³ pretensji.
Zmieni³em sposób dobierania par.
Jak kto¶ przegra³ to tylko dla tego ¿e by³ s³abszy i nie zrobi³ nic zadziwiaj±cego.

Poza tym co ja siê bêde t³umaczy³.Praca sêdziego jest niewdziêczna.
efendi
Witam!
Dziekuje wszystkim 260 osobom bigsmile2.gif bior±cym udzia³ w turnieju,OBR za prace wlozona w przygotowanie i prowadzenie turnieju,dziewczynom( z KZWmB(chyba tym razem dobrze napisalem?)za przewspanialy pokaz ognia,Burmistrzowi i jego pracownikom za pomoc w organizacji turnieju oraz Igorowi Mikhnie za przyjazd z zespo³em muzycznym i "fajterami" bum.gif
Wzieli oni sobie do serca to ze na kazdej Byczynie troche a nawet bardzo dostawali lupnia a w Opolu przegrali Z Polska w bohurcie, i zabtral on bractwo Miecz i Woron . Oni sa w zasadzie w czolowce walczacych na Bialorusi.
Bylo to widac. Dzieki sedziom za prace i jeszcze raz wszystkim walczacym za to ze "wszyscy"wyjechali z Byczyny cali bum.gif Przypominam ze tak na 98 % odbedzie sie w Byczynie jeszcze jeden turniej w dniach 1-2.10.
Nie mozna takze zapomnie o Czechach.Mysle ze pokaz w ich wykonaniu podoba³ sie wszystkim. smile.gif
Przepraszam ze w niedziele wystepowalem po"cywilnemu"w jakims takim durnym,niedatowanym stroju, ale musialem zrobic luz nodze zeby sie szybciej krew rozeszla.(lekarz kazali)
icon_cry.gif
Pozdrawiam
lewa
Zabawa przednia, jednak s± rzeczy, które troszkê ra¿±, np. przyjazd niektórych tylko na ucztê (wiadomo chyba po co) i robienie wszystkiego nie w tym czasie, co by³o na plakatach. Trzeba wzi±æ pod uwagê, ¿e FESTYNY s± nie tylko dla uczestników, ale i dla widzów, a w sobotê, kiedy wszyscy przyszli na bitwê na 20, by³o ju¿ po niej. Troszkê to dziwne, ale co tam.
Krzy¶ dziêki za wsparcie szczerba.gif a podpalona parafina bum.gif to wszystko celowo crazy.gif bum.gif tongue.gif . Obmy¶lane od pocz±tku do koñca- TO BY£O CO¦ CZEGO JESZCZE NIE BY£O devil.gif devil.gif devil.gif
Reyki, twój trunek zabi³ po³owê z naszych ludzi bum.gif co dobrze o nim ¶wiadczy bum.gif
DACHY RZ¡DZ¡!!! i Mnisi lubuj±cy siê w drzwiach bum.gif bum.gif bum.gif
Dziêki wszystkim za naprawdê udan± zabawê yes.gif yes.gif yes.gif yes.gif yes.gif yes.gif
Efendi-nie trzeba by³o icon_redface.gif cieszê siê, ¿e podoba³ siê nasz pokaz. Bêdziemy brnê³y na przód, tak, ¿e w przysz³ym roku zobaczycie jak skaczemy zapalone z wie¿y bum.gif bum.gif
efendi
No w morde jeza,naprawde byscie to zrobily!! respekt.gif
Zreszta, z kobietami tak jest ze sa nieprzewidywalne icon_wink.gif
lewa
No ba smile.gif Szczególnie my!!!!!!!!!!!!!!!!! Byczyñskie dziewczynki z zapa³kami devil.gif devil.gif devil.gif devil.gif
i faceci z pal±cymi siê pa³ami (pa³y to pochodnie, ¿eby nie by³o bum.gif bum.gif )
Butcher*
Reyki umiem przegrywaæ z honorem i nieszukam winnych ale w byczynie by³a troszkê inna sytuacja.Walczy³em z bardzo mi³ym przeciwnikiem z Prywatnej Chor±gwi Vonreihl i zdaniem sêdziów przegra³em t± walkê lecz zdaniem widzów i mego przeciwnika wygra³em t± walkê ito wdo¶æ znacz±cy sposób,wiêc pozosta³ ma³y niesmak.Reyki chcia³ bym zaznaczyæ ¿e niemam oto wiêkszych pretêsij tylko chcia³bym aby taka sytuacja wiêcej siê niepowtu¿y³a smile.gif
efendi
No tak, dziewczyny z zapalkami.... devil.gif, to po grodzie smile.gif

A teraz do panów, decyzje sedziów sa niepodwazalne i tyle. Dyskusja jest zbedna.
Bedzie mozna zweryfikowac wynik w czasie Waszej nastepnej walki bo turnieje sie jeszcze nie skonczyly.

walka.gif
Zbroz³o
Khy, khy! teraz ja smile.gif

Na wstêpie dziêkujê Ani, Krzysiowi i Hubertowi Tarkom ¿e nas przygarnêli i tolerowali ju¿ od ¶rody crazy.gif
Jak zwykle na Byczynie bawi³em siê dobrze, a to dziêki niezast±pionym ludziom któ¿y tam s±, dziêki kochani :*
Chwa³a wszystkim 'dzia³aczom' DCLXVI Reg. dali¶cie rady na bitwie yes.gif przepraszam ¿e nie by³o mnie z wami, tak wysz³o dunno.gif
Przepraszam tych któ¿y musieli znosiæ mojê humory, zw³aszcza Anielkê, który napatoczy³ siê nie w porê, przepraszam brat icon_redface.gif

Teraz gromy devil.gif (na szczê¶cie niewielkie) Dla czego przesunieto czas bitwy, przez to czê¶æ ludzi z z DCLXVI Reg. dowiedzia³a siê o bitwie dopiero z pierwszymi wystrza³ami a dotar³a na miejsce gdy by³o 'po wszystkiemu ju¿' icon_sad.gif (nie chodzi tu o mnie ja nie wzi±³em udzia³u z premedytacj± ass.gif )

Pozdrawiam!
forsaken
Witam jester.gif

Impreza bardzo udana :], klimacik by³ niesamowity, szczegolnie w czasie uczty kiedy mozna bylo sie wytanczyc za wszystkie czasy :D.... Dziekuje Ani i Krzyskowi za goscine juz od srody, ca³emu Opolskiemu Bractwu Rycerskiemu za organizacje wspanialego turnieju, Kompani Zaciê¿nej Warownego Miasta Byczyny za goscine i wspanialy pokaz ognia, Hubertowi za impreze urodzinowa i wszystkim znajomym za ¶wietn± zabawe...
udostepniam zdjecia http://members.lycos.co.uk/zoltiii/byczyna2005
i wersja spakowana http://members.lycos.co.uk/zoltiii/mini.rar

ps. czarna mamba i rasta rasta rasta pies ^^
£ukasz P³aza
Impreza jak zwykle u OBR-u nie do wyjêcia, a¿ mi³o by³o odpocz±æ po £êczycy, ultrasy z pó³nocy powinni siê uczyæ od was jak powinno siê bawiæ na turniejach. Jak zwykle walka, taniec i masa serdeczno¶ci- warto spêdziæ 20h w poci±gu ¿erby do was przyjechaæ. Ogromny szacunek dla Chlodwiga- te jego strza³y z nadgarstka to by³o co¶- nie moge siê doczekaæ rewan¿u, ze zdrow± ju¿ nog± mam nadzieje bigsmile2.gif devil.gif

Uwagi- kilka dos³ownie do Paw³a z Boles³awca- nie obra¿aj siê ale niektórzy przyje¿d¿aj± z naprawde daleka ¿eby pobiæ siê na twardych "¶l±skich" zasadach i nie chc± uhistorycznionej "szermierki sportowej" z nadmiarem zasad- st±d nasze ma³e spiêcie przed bojowym. Niepotrzebnie siê obrazi³e¶- to nie by³o przeciwko tobie a tylko przeciw twoim zasad±, których zreszt± nie chcia³e¶ skonsultowaæ z walcz±cymi.

Chcia³bym te¿ wiedzieæ jak to jest z dopuszczaniem wpe³ni opance¿onych i do¶wiadczonych kobiet do bojówki- chcia³ bym na nastêpny turniej zabraæ ze sob± Maj ju¿ oficjalnie jako "zbrojnego". Dziewczyna zebra³a blachy, ciê¿ko trenuje i zas³u¿y³a na to ¿eby j± traktowaæ jak normalnego walcz±cego- zreszt± wychodzi³a ju¿ na kilku bojówkach i bitwach i ma wiêcej do¶wiadczenia ni¿ nie jeden z walcz±cych tam facetów. Fajnie by by³o zacz±æ od ¶l±ska prze³amywanie stereotypów i wreszcie oficjalnier uznaæ ¿e kobieta te¿ mo¿e stawaæ w szranki- do tej pory nie by³o z tym problemów. dunno.gif bigsmile2.gif

I na koniec to co najwa¿niejsze- podziêkowania
OBR-om za piwo wino wódke i doprowadzenie do sali
Suchemu + Ziomkowi za Kaczmarskiego i "Dianê"
Ch³opak± z Miñska- za tward± walke i zrozumienie czym jest przyja¼ñ w¶ród prawdziwych wojowników
Klonikowi za wytrzymanie mojego chrapania

i specjalne z :*
dla Moni¶ za doping i u¶miech- nios³o mnie
dla Kseróweczki za siusiu w pi±tek, rozmowy w drodze do monopolowego i "Dianê"
lewa
Ziomek dziêki za to, ¿e pozwoli³e¶ spaliæ mi tyle kalorii na uczcie. Tañce by³y zajebiste. Poza tym dziêki wszystkim tym, którzy pomogli nam w czasie niedzielnego pokazu oraz pokazu ognia devil.gif devil.gif devil.gif
Wampir, jeszcze Tobie serdecznie dziêkujê za wsparcie i rozlu¼niaj±cy masa¿ w z³ych, stresuj±cych i nerwowych chwilach respekt.gif tracker.gif tracker.gif tracker.gif usmieszek_06.gif
Mathyas
Zajefajniastyczny by³ ten turniej, Czarna mamba bigsmile2.gif Reykówka zwalaj±ca ludzi z nóg (Jabol, druh z bractwa spa³ po niej do 14tej nastêpnego dnia icon_mrgreen.gif ); duuuuzio tañca, sporo smacznego jedzonka, udany plebej, bitwa te¿ naprawdê niczego sobie... Wiele bêdzie mi³ych chwil do wspominania... Dziêki ca³emu OBRowi za organizacjê przemi³ej imprezki, chwa³a Byczynie za go¶cinê, za fireshow, dziêki wszystkim przyjacio³om za tworzenie niezwyk³ego klimatu i ¶wieetn± zabawê...

Zdj±tka ju¿ zamieszczone, na razie tylko 200 icon_mrgreen.gif , ale wrzucê drugie i trzecie tyle lada dzieñ...smile.gif

www.opolczyk.pl
Czarny Pysio
Witam wszystkich....

Oczywiscie podziekowania sle do organizatorow... jak zawsze bylo fajowo... tylko mnie osobiscie bardziej sie podobalo w parku - tak jak bylo w maju ( ale to moje zdanie)...

Mysle ze utrze sie powiedzenie: "¿arcia by³o jak w Byczynie"... zawsze duze ilosci i smaczne...smile.gif

Bitwa jak najbardziej udana:) czym wiecej starc tym lepiej szlo:)

Bojowka... Reyki... zawsze ktos bedzie niezadowolony.. tak to juz jest, taki zywot sedziego... zawsze pozostanie niedosyt po przegranej jesli sie sadzilo ze sie wygra:( ale nie ma co rozpaczac...
Gratulacje dla pierwszej trojki...

Dziekuje Jasminowi (cos ci nie lezy po³torak:) i Mietkiemu - ladnego mam siniaka na udzie:) cool.gif do nastepnej walki sie zagoi crazy.gif

Pozdrawiam wszystkich

Mam walki nagrane na cyfrowce... tylko te gdzie Czerwionka walczyla. chetnych prosze o kontakt. tft@o2.pl
Tomko Konopczyc
My równie¿ dziêkujemy Byczynie i OBR za fajny turniej. Szczególnie pozdrawiam nocn± in¿ynieryjno-gara¿ow± ekipê, która wraz ze mn± rozmontowa³a beczkê z piwem. Takich jaj jak podczas tego dawno nie prze¿y³em. Pozdrowienia dla ch³opaków z Czech za polsko - czeskie dialogi do pózna, Umbra Sagittae, Ja¶mina i Siwego, ( pracuj nad sw± ma³± z³o¶liw±, kresow± osobowo¶ci± , bo my bêdziemy na pewno nad Tob± pracowaæ ), Surojadki i Wojtka z Boles³awca i oczywi¶cie cz³onków niedzielnej wyprawy po piwo, które zabra³ Tomko Konopczyc.

Ewuniu, czy mog³aby¶ mi nagraæ, no wiesz co- to co wykonywa³a¶ w niedzielê?! A najlepiej wgraj Efendiemu jako dzwonek w komórce.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.