Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Wrzesieñ] Turniej w Byczynie -> 3-4.09.2005 r
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2
PABLO z Byczyny
Wszystkie zdjêcia które nadawa³y siê do publikacji zosta³y ju¿ wys³ane na serwer smile.gif
mozecie je zobaczyc na icon_arrow.gif www.byczyna.info
£±cznie jest tam 208 zdjêc

pozdrawiam i zapraszam do ogl±dania

Link bezpo¶rednio na stronê o Turnieju
Effa
Enima, ja na Twoim miejscu bym sie nie przyznawala publicznie ze Wampir Ci masaz robil... Ja moze jestem daleko, ale nasluch mam dobry, a on juz za kilkadziesiat godzin wpadnie w moje pazurki :>

Dzieki za zdjecia wszystkim ;)

Pozdrawiam
white_mouse
Hehe, turniej by³ fajny smile.gif
Pozdrowienia dla organizatorow: OBR-u i ekipie z Byczyny! Dzieki za super impreze!
Szkoda, ze nie moglem zostac w niedziele dluzej, ale i tak nie ominela mnie wojna na slome smile.gif Jak sie dowiedzialem pozniej, byly 2 bitwy w 2 roznych miejscach smile.gif W naszej lataly nawet cale kostki slomy :D Pozdrowienia dla wszystkich slomianych bojownikow! smile.gif A szczegolne dla dziewczyn ktore kilka razy tam nurkowaly! smile.gif
Pozdrawiam tez wszystkich ktorych nie pozdrowilem do tej pory! smile.gif

PS. Co sadzicie o otworzeniu hodowli bobrow w poblizu grodu? ;P Taki ot maly sabotaz ;) icon_mrgreen.gif
efendi
Ludzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dzisiaj doszedlem dlaczego godziny nam sie troche pomylily. Dzwonilem dzisiaj do Igora i to sprawdzilem.
Igor ubral ludzi i przyszedl do mnie ze powinna niedluga byc bitwa,zapytalem go o czas -bylo po 19:45
zaczelismy gonic wszystkich bo wynikalo z tego ze nam sie wszystkie czasy przesuna.
bitwe zaczelismy po 20:30. ALE CZASU IGORA. Pamietacie tych ludzi przy dwoch busach po drugiej stronie ulicy?
Ubranych i gotowych do bitwy? to byli bialorusini?
i dlatego nastapila to drobne przesuniecie czasów.Ci co byli na Bialorusi wiedza o czym mowie

icon_redface.gif
Aniu,Gryzeldo kochana,dopiero teraz skontaktowalem dlaczego gromy na mnie lecialy gdy rozmawialem z toba na placu.Nie wiedzalem o ca chodzi .Jam niewinny...
love3.gif
Odd
Witam,
Tak sobie przegladalm od niedzieli to forum razem ze zdieciami i strasznie mi sie podoba ze znalazlem pare swoich fajnych zdiec jak i moich znajomych xD Pozdrwamia wszyskich (niebede wymieniac bo to by bylo za dlugo hehe) no moze pozdrowie Mysze i Ciastonia =PP a i wikolow z Namyslowa xD Ci to umieja sie zucac ze slomy hehe no i oczywiscie pozdrawiam druzyne przeciwna na zabawach plebejskich a w szczegolnosci mojego przeciwnika "pazur" =]]] hehe a i tego co w mostach mnie udezyl w glowe butem niebadz bezkarny dowiem sie kim jestes hehe xDD Tez dziekuje organizatorom za zaproszenie dla naszego bractwa jak zwykle dobrze sie bawilem na Byczynie =] oby tak dalej aaa, bym zapomnial jeszcze pozdrowienia dla Natalki => i Kubatora xDD ktory byl jednym z "Lesnych komandosow" hehe czekam na wiecej zdiec i mam nadzieje ze sie na nich zobacze xDD jak cos prosze jakies fajne zdiecia na maila bob3r9@go2.pl POZDRAWIAM tych o ktorych zapomnialem...

ps. Miriam niezapomnoj o moim nowym avatarze hehe chyba go wykorzystam tylko musze to zobaczyc jeszcze raz bo wtedy niebylem zbyt kompetentny jak mowilem ze fajne xDD
ps2. a co do tych bobrow ja chetnie sie rozmnoze tam tylko mnie zaproscie i dajcie jakas koboete xD hehe
Wezyr
Ja te¿ do³±cze siê do podzieñkowañ za udany tuniej i po prostu bez ogródek chwa³a wam. A no i jeszcze podziêkowania dla Globusa za dobr± walkê. a mam nadzieje ¿e kole¶ który mnia³ mnie zanie¶æ na piwo i siê zgio³ nie ma problemów z krêgos³upem:)smile.gifsmile.gifsmile.gifsmile.gif
KRZYS
Ewcia
Masa¿ Wampira by³ pod kontrol±. Wy³±cznie leczniczy, bo nam sie Lewa zbarczy³a bigsmile2.gif a Wampir jak to Wampir, na miejscu by³ i ratowa³ jak umia³. Pozdrawiam i czekamy na Ciebie w Byczynie
Krzysiek
KRZYS
Efendi
Trzeba w koncu tê Bia³orus do Unii Europejskiej przyj±c , to nam sie czasy ujednolic± szczerba.gif Nie wiem co na to ich prezydent, ale Igor i tak jest juz nasz bigsmile2.gif
Effa
KRZYS, ja wiem smile.gif I zla nie jestem smile.gif Sama bym ratowala, jakbym tam byla. A ze nie bylam, jest mi cholernie przykro i wszystkim Wam zazdroszcze super imprezy icon_sad.gif Ale nic, jutro zaczynam wracac... Juz sie spakowalam icon_mrgreen.gif

Buziaki
efendi
wiadomo,wiadomo, tylko cicho...........sza!!
Ness
Byczyna turniejem wszechczasów! I¶cie turniejowa atmosfera, jak zawsze:) wiele piwa... Organizacja pomimo przesuniecia sie czasów na poziomie:) Oby w tym roku dane nam by³o przyjechaæ znowu:) Stokrotki dziekuj± organizatorom:) Ja szczególnie bratu dziekuje, za ca³y magiczny pi±tek.. a zreszt± sam wiesz bigsmile2.gif
Tomasz z Bienii
A ja przepraszam, ¿e nie dotarli¶my, nie ma co siê t³umaczyæ, dali¶my cia³a i tyle, je¶li pa¼dziernikowa imprezka wypali to jeste¶my chêtni.
Miriam
Zatem przysz³a kolej na moje podziêkowania...
Jak zawsze - organizatorom, za stworzenie mi³ej atmosfery i ogólnie za pomys³ :D
Igorowi - za wspólne korzenie i naukê rzucania oszczepem blinkie.gif
Moim towarzyszom - Pazur i Globusowi (wiecie za co...)
Boberowi usmieszek_11.gif i reszcie za bitwê na s³omie... walka.gif
Dorocie i Krzy¶kowi - ¿e przyjechali... ovation.gif
Lokiemu - za bohatersk± walkê ze snopkami tongue.gif (Loki Zabójca Snopków hehehe.gif )
Tacie "Miêtkiemu", Babci, naszym s±siadom z sali gimnastycznej i ogólnie wszystkim wielkie respekt.gif ovation.gif love3.gif

p.s. Kogo¶, kogo pominê³am, serdecznie przepraszam, ale i tak Ciê zaczosnkujê, wredny czosnku nadzur.gif maniac.gif moro.gif usmieszek_01.gif bic.gif zly.gif
Ness
Miriam! Po co sie ograniczaæ smile.gif Dziêki za fajke na pomo¶cie w ten jak¿e ciê¿ki, s³oneczny sobotni poranek.... Bo chyba wszyscy sie zgodz±, ¿e w³a¶nie taki by³.... icon_wink.gif
efendi
Globus,masz prze....bane.!
Od Twojego calowania zaczely mi rosnac wlosy na lewej nodze,tej sinej(nie mylic z Lew± szczerba.gif )
Ty zrob cos bo mnie sz...g trafi. dunno.gif
Jakis pomys³? tracker.gif
Ksero
No to jak ju¿ wiêkszo¶c cos napisa³a od siebie to mo¿e ja te¿ dorzuce co¶ od siebie.
Jak zawsze bawi³am sie wy¶mienicie z racji tego chce z³oyzc podziekowania dla organizatorów zatrudy czyt. OBR i Najemnej Kompanii Miasta Warownego Byczyna . (za b³ad w nazwie przepraszam )
Jak juz wspomnia³am by³o sympatycznie i weso³o. Biesiada udana i pod wzgledem tañcow Tu szczególne podziekowania dla Ziomka bigsmile2.gif i Radka bigsmile2.gif za wspania³e rozkrecenie potañcowki icon_wink.gif, jak rówie¿ jedzonka (by³o lepsze nie ukrywajmy ) dla Huberta za zaproszenie na urodzinki - by³o super (ale kac poranny ju¿ nie ;p)
I dlawszystkich tych z którymi wspaniale spedzi³am czas (ale z byt du¿o ich by wymieniaæ) :*
Globus
To teraz ja... w koñcu...

Podziêkowania dla:

OBR-u, Kompanii Zaciê¿nej Miasta Byczyna, Czechów z grupy organizatorskiej, i kogokolwiek kogo jeszcze pomin±³em z organizatorów, za BOSK¡ imprezê.

Reikiego, i cz³owieka z ekipy Ja¶mina, którego ksywki nie zapamiêta³em - za blachy na bitwê... dziêki wam... rozdziewiczenie boli, szczególnie bitewne... JA CHCÊ JESZCZE... mad.gif

Bobera, Kajetana, BMX-a, i ca³ego stada ludzi - za bosk± zabawê.

Mnichów handluj±cych mieczami - za miodek.

Pazur - za godziny spêdzone przy maszynie do szycia

Effendiemu - za przeszywkê (Dosta³e¶ j± z powrotem?? bo oddali¶my j± ekipie z OBRu)

Dru¿ynie przeciwnej z gier mêskich - za to, ¿e dali nam honorowo przegraæ

Plastikowemu kubkowi na piwo - za to, ¿e szybko z niego zawarto¶æ wyp³ywa³a icon_mrgreen.gif

Ollowi i Doci - za mozliwo¶æ pogadania, i za propozycjê treningu - do Was przyjdê zawsze.

Mai - za to, ¿e fajnie siê z ni± gada.

Miêtkiemu - za obecno¶æ (Stary, tworzysz wyj±tkowy klimat ka¿dej imprezy)

Kolesiowi, który w trakcie bogurtu zdzieli³ mnie tarcz± - za to , ¿e zaraz mnie postawil do pionu kopniakiem, i za to, ¿e moglem go trafiæ mieczykiem szczerba.gif

Cz³owiekowi z którym pogubili¶my he³my przy wywrotce w trakcie trzeciego starcia bogurtu - za dobr± radê ("Nakryj g³owê tarcz±" - Dziêki, o tym naprawdê nie pomy¶la³em)

pozosta³ym ponad dwóm setkom ludzi - za wszystko - za fajki, ochlej na biesiadzie, bitwê, przegadany czas... za to, ¿e byli¶cie...

Effendi, a co do nogi... masz opcjê - albo po¿yczyæ depilator od Ewy, albo spróbuj to przemywaæ z wierzchu woda utlenion±... powinno os³abiæ w³osy i wypadn±. Ewentualnie zapleæ warkoczyki bigsmile2.gif szczerba.gif bigsmile2.gif

[b]No i najwa¿niejsze podziêkowania... dla Miriam... za to, ¿e jest

P.S. Po fotki, piszcie na mój mail: xintlaer@o2.pl. Jest ich tylko nieco ponad sto mega... oko³o stu sztuk.
lewa
No je¶li kto¶ pomyli mnie z Twoj± sin± nog± Efendi, to chyba bêdê musia³a dokonaæ aktu ablucji a potem siê powieszê usmieszek_01.gif
bum.gif bum.gif bum.gif bum.gif bum.gif bum.gif bum.gif bum.gif bum.gif
efendi
Lewa, a jak to napisac:-) np masz sinialka na lewej nodze.
to powinno byc:
-na Lewy nodze jest siniak
-na Lewej nodze jest siniak
-na nodze Lewej jest siniak
i jak ludzie maja zauwazyc ze mowie z duzej litery? bigsmile2.gif
KRZYS
No, no Efendi do Lewej sie przekona³.... Ciekawe bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
efendi
Krzysiu, jak mozesz icon_redface.gif bede mowil ze lewusna nozke mam sina O.K.? szczerba.gif
Globus
To sobie na lewu¶nej nó¿ce (bo¿e... nó¿ce... co ja mówiê... zaraz zacznê tu Efendiego podrywaæ) zakrêæ fiku¶ne dredziki - pomagaj± w³osom wypadaæ

Nieee... nie da siê podrywaæ Effendiego...

CYTAT
Nie da siê, bo obydwa samce, i w dodatku kotne...

no chyba ¿e Efendi chcesz... tongue.gif
lewa
Lewa i lewa noga gór±
szczerba.gif szczerba.gif szczerba.gif szczerba.gif szczerba.gif szczerba.gif szczerba.gif
Borschwitz
Witam wszystkich i pozdrawiam. Globus, mam nadziejê, ¿e zobaczymy siê w pa¼dzierniku. Bitwa z tob± to czysta przyjemno¶æ. Po obfitym mi¶kowaniu mogli¶my sobie razem odetchn±æ. Uwaga na przysz³o¶æ -nie gubmy garów.
Reyki
A ja mo¿e wydobrzeje do tego czasu.Ju¿ mogê chwytaæ miecz.Jeszcze ze 2 tygodnie i bêde w pe³ni si³(mo¿e).
Globus
Te¿ mam nadziejê na spotkanie z Tob± Borschwitz... o ile siê wykurujê do tego czasu z ospy wietrznej...
¯arek
CYTAT(Reyki)
Ju¿ mogê chwytaæ miecz.

a machaæ nim potrafisz juz? :P

zreszt± niewa¿ne......wa¿ne ¿ebys porz±dnie stemplem potrafi³ proch ubic bigsmile2.gif
Reyki
Ehh. Tym razem chyba nie zabiore hakownic.

A mo¿e jednak.Mo¿e zabiore kogo¶ ze swojego pocztu.Kto to wie?
Globus
Reyk, po¿ycz znowu opancerzenie... :P co¶ ci moge z³amac jak chcesz (dwudziesty pierwszy palec?? bum.gif )

¿artujê...

mi niestety w³a¶nie pad³ zarobek, i z moimi prywatnymi blachami bedzie cinszkawo
Reyki
Czosnek!! Co wy z tymi palcami?
Zobaczê jak to bêdzie wygl±daæ.Ale tym razem chyba nie da rady.
Borschwitz
Pozdrawiam Przyjació³ z Dru¿yny Kuszniczej - Czerwionka , maszerowanie w bitwie przy Was to zaszczyt, postaram sie lepiej nastepnym razem.
Ma³goTeresa
Miriam,[list]
Martwa
Wreszcie uda³o mi siê wrzuciæ zdjêcia i filmiki. Przepraszam, ¿e tak pó¼no, ale czasu brak...
Zdjêcia pewnie nie zabawi± d³ugo na serwerze Lycosa, bo jak ju¿ pisa³am s± uznawane za obra¼liwie ;)

http://www.members.lycos.co.uk/arh2/Byczyna2005/
http://www.members.lycos.co.uk/jako/Byczyna2005/
http://www.members.lycos.co.uk/tapir14/Byczyna2005/
Bogumi³
Czy pojawi± siê dok³adne informacje na temat pa¼dziernikowej Byczyny? smile.gif (bodaj¿e ten weekend)

W galerii na stronie naszego bractwa pojawi³y siê niepublikowane dot±d zdjêcia z ubieg³orocznego Opola i Paczkowa.
Miriam
No wreszcie :D Dziêki tracker.gif Martwa, nie mog³am siê doczekaæ na te zdjêcia.
¯arek
Uwaga uwaga pojawiaj± sie informacje na temat pazdziernikowej Byczyny....

otóz pa¼dziernikowej Byczyny nie bedzie....
Bo¿ydar
Czemu nie bêdzie, ju¿ siê nasza dru¿yna szykowa³a na wyjazd szczerba.gif
Ewa z Raciborza
Byczyna siê nie odby³a ze wzglêdów niezaleznych od bractwa. Zamiast siê szykowaæ do wyjazdu, lepiej by³o najpierw wys³aæ zg³oszenie wyra¿aj±ce chêæ uczestnictwa.Wszystkie bractwa, ktre takie zg³oszenie wys³a³y - otrzyma³y informacjê o tym, ¿e turniej siê nie odbêdzie
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.