To teraz ja... w koñcu...
Podziêkowania dla:
OBR-u, Kompanii Zaciê¿nej Miasta Byczyna, Czechów z grupy organizatorskiej, i kogokolwiek kogo jeszcze pomin±³em z organizatorów, za BOSK¡ imprezê.
Reikiego, i cz³owieka z ekipy Ja¶mina, którego ksywki nie zapamiêta³em - za blachy na bitwê... dziêki wam... rozdziewiczenie boli, szczególnie bitewne... JA CHCÊ JESZCZE...
Bobera, Kajetana, BMX-a, i ca³ego stada ludzi - za bosk± zabawê.
Mnichów handluj±cych mieczami - za miodek.
Pazur - za godziny spêdzone przy maszynie do szycia
Effendiemu - za przeszywkê (Dosta³e¶ j± z powrotem?? bo oddali¶my j± ekipie z OBRu)
Dru¿ynie przeciwnej z gier mêskich - za to, ¿e dali nam honorowo przegraæ
Plastikowemu kubkowi na piwo - za to, ¿e szybko z niego zawarto¶æ wyp³ywa³a
Ollowi i Doci - za mozliwo¶æ pogadania, i za propozycjê treningu - do Was przyjdê zawsze.
Mai - za to, ¿e fajnie siê z ni± gada.
Miêtkiemu - za obecno¶æ (Stary, tworzysz wyj±tkowy klimat ka¿dej imprezy)
Kolesiowi, który w trakcie bogurtu zdzieli³ mnie tarcz± - za to , ¿e zaraz mnie postawil do pionu kopniakiem, i za to, ¿e moglem go trafiæ mieczykiem
Cz³owiekowi z którym pogubili¶my he³my przy wywrotce w trakcie trzeciego starcia bogurtu - za dobr± radê ("Nakryj g³owê tarcz±" - Dziêki, o tym naprawdê nie pomy¶la³em)
pozosta³ym ponad dwóm setkom ludzi - za wszystko - za fajki, ochlej na biesiadzie, bitwê, przegadany czas... za to, ¿e byli¶cie...
Effendi, a co do nogi... masz opcjê - albo po¿yczyæ depilator od Ewy, albo spróbuj to przemywaæ z wierzchu woda utlenion±... powinno os³abiæ w³osy i wypadn±. Ewentualnie zapleæ warkoczyki
[b]
No i najwa¿niejsze podziêkowania... dla Miriam... za to, ¿e jest
P.S. Po fotki, piszcie na mój mail: xintlaer@o2.pl. Jest ich tylko nieco ponad sto mega... oko³o stu sztuk.