Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: I Z³otowski Turniej Rycersk --> 26-28.08
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2
Kazimierz
S± zamieszczone na Freha w temacie o IV turnieju ³ucznictwa tradycyjnego.
Micha³ ¦l±czka
Rycerze Grodu Soko³a Stawi± siê na zaproszenie w sobotê raniutko bigsmile2.gif
Zabawa na pewno bêdzie przednia.
Arwald
Stowarzyszenie Leniwych Pacho³ów z Warszawy zjawi siê w pi±tek z samego rana.
Mam nadzieje ze d³ugo na resztê czekaæ nie bêdziemy musieli smile.gif

Do zobaczenia w Z³otowie.
S³awomir
Z niecierpliwo¶ci± oczekujemy przybycia naszych go¶ci! smile.gif W sumie naliczyli¶my oko³o 80 ZG£OSZONYCH uczestników.
Pozdrawiam i do zobaczenia!
stworzonko
Muszê przyznaæ, ¿e Chor±giew Rycerska Ksiêstwa Siewierskiego z nasz± ksiê¿niczk± Barbar± otar³a siê o turniej w Z³otowie, a zabrak³o nam do przyjadu... po 20 z³ :(. Niestety, a przyjechaæ chcieli¶my. Pozdrowienia dla wszystkich, którzy byli (a raczej jeszcze s±) w Z³otowie.
Arwald
W³asnie powróci³em po 8 godzinnej podró¿y do Warszawy.
Mam jedno s³owo do powiedzenia "Zajebi¶cie".
Turniej niesamowicie mi sie podoba³. Za rok je¶li tylko siê odbêdzie turniej to Kamil ze Stowarzyszenia Leniwych Pacho³ów napewno tak zawita smile.gif
Podziêkowania dla:
1.Organizatorów za prze¶wietn± zabawê.
2.Wszystkich przeciwników z turnieju walk pieszych, a w szczegulno¶ci przeciwnika z pó³-fina³u (genialnie mi sie z Tob± walczy³o)
3.BRGS za przemi³e towarzystwo i podwiezienie na dworzec PKS.
4.Sêdziom za sêdziowanie, które mimo kilku wpadek mozna uznaæ za sprawiedliwe.
Micha³ ¦l±czka
To by³ najwspanialszy turniej na jakim by³em. Zabawa przednia. Bardzo ciekawa organizacja - na wszystko by³ czas. Konkurencje ciekawe, nagrody jeszcze ciekawsze bigsmile2.gif - szczególnie za pierwsze miejsce bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif .
Biesiada bardzo udana pod ka¿dym wzglêdem. Brawa dla organizatorów za ratuj±c± ¿ycie ma¶lankê smile.gif
Podziêkowania dla i za:
1. Organizatorów za prze¶wietny turniej na którym zostali¶my bardzo mi³ przyjêci, mogê napisaæ nawet ¿ê rodzinnie dos³ownie i w przeno¶ni.
2. Wszystkich uczestników za mi³e towarzystwo.
3. Robertowi Bezimiennemu za roz³o¿enie mnie na ³opatki podczas zapasów - dziêki Tobie nie wpad³em w ramiona Mariusza bum.gif .
4. S³awkowi za kawkie bigsmile2.gif
5. Ksiê¿nej Oli specjalne podziêkowania od Andzi za wsparcie podczas trudnych chwil heart.gif .

Je¶li w przysz³ym roku bêdzie taki turniej to Gród Soko³a na pewno siê stwi.
S³awomir
Chcia³bym w imieniu organizatorów podziêkowaæ wszystkim go¶ciom za przybycie i wspóln± zabawê. To, ¿e by³o tak sympatycznie to zas³uga wszystkich uczestników smile.gif
W ci±gu kilku najbli¿szych dni opublikujê tutaj listê zwyciêzców w turnieju bojowym, ³uczniczym, biegu rycerskim i zapasach.
Równie¿ do koñca tego tygodnia dysponowa³ bêdê bogat± fotogaleri±. Chêtnych o zdjêcia proszê o wys³anie pustego maila z tytu³em "I ZTR - zdjêcia" na e-adres: wolna_druzyna_piesza@interia.pl
Pozdrawiam Was wszystkich!

PS Jako ciekawostkê za³±czam jedyn± fotkê, któr± uda³o mi siê zd±¿yæ zrobiæ osobi¶cie.
S³awomir
Je¶li kto¶ chcia³by przejrzeæ sobie fotorelacjê z turnieju, to zapraszam pod ten adres:

http://wdp.blox.pl

Zdjêcia porozsy³am wkrótce.

Pozdrawiam!
Arwald
Zdjêcia zapowiadaja sie bardzo ³anie. Ja chcem wiêcej :D
S³awomir
Poni¿ej przedstawiam wyniki w poszczególnych konkurencjach. Przepraszam, ¿e niektóre dane s± niepe³ne. W razie czego proszê o maila lub PM, chêtnie sprostujê i/lub uzupe³niê poni¿sze informacje.

Zwyciêzcy turnieju ³uczniczego:

1. Hadrian – Bracia herbu Gryf
2. Mateusz Zió³kowski – Rodowa Dru¿yna h. Korczak
3. Agnieszka Ga³kowska – Starogardzkie Bractwo Rycerskie

Zwyciêzcy turnieju szermierczego:

1. Piotr – Bractwo Rycerzy ¦w. Jana
2. Kamil vel Arwald – Stowarzyszenie Leniwych Pacho³ów
3. Hadrian – Bracia herbu Gryf

Zwyciêzcy biegu rycerskiego:

1. Micha³ ¦l±czka – Bractwo Rycerskie Grodu Soko³a
2. Mariusz M±drzyk – Bractwo Rycerskie Grodu Z³otowskiego Durandal
3. Mateusz Wnuk-Lipiñski "Krzy¿ak" - Bracia herbu Gryf

Zwyciêzcy turnieju zapa¶niczego:

1. Mariusz M±drzyk – Bractwo Rycerskie Grodu Z³otowskiego Durandal
2. Robert Kraszczuk – Rycerze Bezimienni – Dru¿yna Wojów Grodu Wa³cz
3. Gracjan – Bracia herbu Gryf
Arwald
Czekamy na aktualizacjê bloga i nowe fotki smile.gif
S³awomir
Chcia³bym, ale czekam na zdjêcia od fotografów.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.