Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Imprezy 2006] Szymbark/28-30 Lipiec/Rota ¶w. Jakuba
> Prywatne Inicjatywy > Rota ¶w Jakuba
Stron: 1, 2
Karolina
Dla nas termin rewelacyjny, bedziemy!
Czarny
Hej Dok³adnie tak, jak napisa³a Karolina Przyje¿dzamy !!! smile.gif
Marcus Aurelius Carnifex
Czyli zapowiada siê, ¿e frekfencja dopisze. yes.gif
Marcus Aurelius Carnifex
Haj!

Zaznaczy³em na mapie lokalizacjê zamku:
http://www.wikimapia.org/#y=53650082&x=194...0&z=14&l=28&m=h

Nawet widaæ plac za zamkiem. Niestety nie widaæ naszej rzeczki któr± drzewa przys³oni³y.

Jad±c od I³awy do Susza wjazd jest na skrzy¿owaniu Szymbark-Starzykowo. W prawo bêdzie na Starzykowo, w lewo na Szymbark. Nie nale¿y wje¿d¿aæ pierwszym wjazdem od I³awy - droga gruntowa i d³uga. Pamiêtajcie skrzy¿ownaie gdzie w prawo jest na Starzykowo.

Pa
von Schwartz
Czy jedzie na imprezê kto¶ z Warszawy?
Marcus Aurelius Carnifex
Do Szymbarku coraz bli¿ej. Niestety jestem jeszcze tak zr±bany po Grunwaldzie, ¿e trudno mi cokolwiek sensownego napisaæ. crazy.gif
Marcus Aurelius Carnifex
W pi±tek mam szkolenie w Sopocie. Jakby co¶ to ze dwie max osoby z trójmiasta mogê podwie¼æ do Szymbarka z niedu¿± ilo¶ci± sprzêtu.

Planujê max do 19.30 byæ w Szymbarku. Jakby kto¶ wcze¶niej by³ i zna³ W³adka to niech pakuje siê do zamku. Jakby kto¶ nie zna³ W³adka to pod zamkiem jest sklep z piwem. pijacy.gif
Marcus Aurelius Carnifex
No i po Szymbarku - wiadomo¶æ z opó¼nieniem ale wiadomo: remont FREHy.

Oto co napisa³em na Forum OGRH w temacie o Szymbarku:

CYTAT
Szymbark by³ jeszcze lepszy ni¿ w zesz³ym roku. Rota wkoñcu sta³a siê jednostk± wojskow± elitarn±. Manewry by³y tak intensywne, ¿e w zêbach by³ kurz a na jajkach pot. Do tej pory wszystkie ciuchy ³±cznie z wierzchnimi mam mokre od potu.

Sczególne podziêkowania dla Spasza, który nam zafundowa³ te wojskowe atrakcje. Spasz za swoje zas³ugi awansowa³ na g³ównego oficera od spraw rotowej musztry.

W drugim rzucie podziêkowania dla wszystkich którzy przyjechali na Szymbark. Bez was Szymbark nie by³by tym Szymbarkiem. Naprawdê jestem pod wielkim wra¿eniem, ¿e wszyscy którzy byli w³o¿yli w ka¿d± czynno¶æ serce bez wzglêdu czy to by³o gotowanie, r±banie drewna czy co¶ innego.

Jestem te¿ pod wielkim wra¿eniem, ¿e Rota ograniczy³a przekleñstwa zamieniaj±c je ¶redniowiecznymi przekleñstwami. Od tego Szymbarku oficjalnym Rotowym przekleñstwem jest "Do kata" lub "Do ¶ledzia".

Ogó³em jestem bardzo zadowolony. Rota zrobi³a naprawdê ogromny krok w przód.

Dziêkujê wszystkim.

Pod Aus, pod Aus, pod Austerlitz....

Moje foty wrzucê jak siê od pracy trochê ogarnê. A na razie mo¿na poogl±daæ foty ostródziaków:
http://www.ogrh.pl/gallery.php?m=szymbark2006&s=1
Marcus Aurelius Carnifex
Haj!

Doda³em parê fotek z Szymbarka:
http://www.rzezniczek.lh.pl/index_06jak.htm

Pa
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.