Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Lipiec] 590 rocznica lokacji miasta Krotoszyna - 1-3.07
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2
Kornik
Witam!

Jasne ju¿ jest, jaki zespó³ bêdzie nam przygrywa³ do "tañca i do ró¿añca" bigsmile2.gif (okrasi swymi kantatami tak¿e niedzieln± mszê) - jest to nasz lokalny zespó³ muzyki dawnej ARTIFEX.

Pozdrawiam!
Krzychus
Jezeli kto ma ochote mo¿e wzi±¶æ wszelkie bêbny i inne instrumenty perkusyjne. W planie imprezy przewidziano fireshow i przydala by sie oprawa muzyczna, poza tym zawsze jest mi³o pograc wieczorami przy ognisku icon_cool.gif Instrumenty historyczne mile widziane ale wiadomo ¿e ciê¿ko je dostaæ. Sam bede mial djembe. Zapraszam wszystkich

Krzychu
Sowa
Sagitta Dei przybywa do was jutro smile.gif
icon_mrgreen.gif buziaki
i do zobaczyska ! tongue.gif
A jakie filmy beda puszczone w kinie ?
(ufam ze nie Krzyzacy icon_wink.gif )

Sowa
Ezerhorden
Komandoria Stargard przybywa dzis ale troszke pozno bo dopiero o 22:00.
S³ugus Prezesa
Ju¿ w domciu... Impreza da³a radê, choæ szkoda ¿e filmów nie by³o. S³owa uznania dla organizatorów, pochwa³a dla pacho³ków którzy wywi±zywali siê na medalik z obowi±zków (Bart³omieju wypro¶ hakownicê za solenne wykonywanie obowi±zków smile.gif )
Spostrze¿enia, porady i osobiste wnioski:
Chêtni do odczytania listy obecno¶ci niech zg³aszaj± siê do pewnej rudej niewiasty z Dzia³dowa. bigsmile2.gif
Joannici wygl±daj± identycznie w czasie staræ o 11 w nocy. dunno.gif
Fajnie wygl±da krew pod prysznicem (cudza oczywi¶cie) angshock.gif .
Nale¿y zrobiæ gastryczn± brygadê prewencyjn±- CETC, CZOSNEK! NA ZIEMIÊ, CZOSNEK! JEDZ KURCZAKA!!!
Jak zwykle jad³a pod dostatkiem, i na szczê¶cie tym razem kurczakom podciêto skrzyd³a ¿eby nie lata³y tongue.gif
Kiedy kobieta chce ¿eby¶ szed³ do sklepu, pyta -Nie napi³by¶ siê piwa? icon_neutral.gif
Minusem obrazuj±cym chamstwo i miernotê uczestników by³o celowe podpalenie chatek zbudowanych, chyba w ramach æwiczeñ, przez harcerzy stacjonuj±cych (pewnie przypadkowo) niedaleko nas. Namêczyli sie biedaki, a ho³ota przysz³a, spali³a, postrzela³a z hakownic, po³upa³a siê po ³bach i posz³a. Zero poszanowania cudzej pracy. A¿ mi wstyd ¿e sam tam by³em icon_redface.gif cool.gif
Turante
By³o ¶wietnie!!!! Bo i towarzystwo wy¶mienite by³o smile.gif ,jad³a pod dostatkiem i nareszcie siê wytañczy³am ... usmieszek_02.gif itp itd... tongue.gif Ach... smile.gif i te pal±ce siê chaty...to by³o co¶...rozkosz dla oka i duszy.. devil.gif Wielkie dziêki sk³adam na rêce organizatorów yes.gif

Pozdrawiam wszystkich uczestników loki08.gif
_Olga
Tak, impreza zdecydowanie siê uda³a, organizacja na 5+ smile.gif

pozdrawiam
Sowa
Impreza super !
Jedzenie super !
prowiant na droge od organizatorw super !

namioty zapewnione,
klimacik fajny,
bisiada przyjemna,
organizatorzy pe³ni wiedzy i checi opowiadania o Krotoszynie,
mi³a atmosfera,
Kronik zawsze chetny do pomocy,
Gosia z ktora zawsze mozna mi³o porozmawiac.
Pozdrowienia dla wszystkich !
(zw³aszcza dla magnesow)

SOWA BAWI£A SIE SWIETNIE blinkie.gif
Pozdrowienia od Juliusza.

Sowka
Kornik
Witam!

Serdeczne dziêki za przyjazd na imprezkê, w³a¶nie przed chwil± skoñczyli¶my po Was sprz±taæ bum.gif .
Dziêki dla:
- Dzia³dowa i Olsztyna - przejechali¶cie kawa³ Polski i dali¶ci radê maksymalnie (Gratulacje za turniej dla Ma³ego), oczywi¶cie szacunek dla Beginek - kiedy¶ was wszystkie wyt³uczemy - heretyckie nasiona bum.gif (ratownictwo I klasa, mimo, ¿e nie ka¿dy chcia³ byæ ratowany.
- Wo³omina - bracia - dali¶cie radê, jeszcze sobie postrzelamy bigsmile2.gif
- Stargardu - bracia - szacunek za Turniej (szczególnie S³awek !!!)
- Poznania - Viking Rules.
- Ole¶nicy i Waszych ³uków.
- C.E.T.C - na ziemiê KURCZAK!!! - dziêki braciszkowie i siostrzyczki za ogromn± poomoc.

Dziêki Wszystkim za pomoc w zorganizowaniu tego ca³ego ba³aganu, i jednocze¶nie przepraszam za wszystkie uchybienia (a by³o tego trochê). Szczególnie przepraszamy za brak filmów - ba³agan w prawach autorskich spowodowa³, ¿e musieli¶my z nich zrezygnowaæ.

Pozdrawiam!
woodi
Te¿ chcia³bym serdecznie podziêkowaæ wszystkim przyby³ym na nasz± imprezê. Choæ g³ównym organizatorem nie by³em a jednak moje rêce wykona³y tam sporo roboty. Mam nadzieje ¿e kasza nie by³a za ¿adka, a ¿ur za s³odki i ¿e nikt o pusztym ¿o³±dku do domu nie wraca³.
Jako szpitalnik pragne na pierwszym miejscu podziêkowaæ braci szpitalnej z ca³ej polski. Stargardczykom i S³awkowi, którego technike walki mogli wszyscy podziwiaæ (¶wietne obej¶cia) jak równie¿ ca³ej reszcie, jak¿e mi³ej, ekipie. Pawulon mam nadziejê ze wszystko OK w domu. Chcia³bym te¿ podziêkowaæ za huk i zapach prochu z hakownic ch³opakom z Wo³omina.
Jako cz³onek jedynego w³a¶ciwego bractwa rycerskiego CETC - na drugim miejscu chcia³bym podziêkowaæ ca³ej ekipie za wszystko: Kowalowi za kuferek, Drzewo - dziêki za bajki (tylko gdzie by³ ten smok), Spidiemu za cynizm i t³umaczenie, Ma³emy za lo¿e szyderców, dziewczynom za tañce i wszystkim innym których nie wymieni³em za sympatycznie spêdzony czas.
I jako organizator dziêkujê ekipie Mu³awskiego autobusu za dobr± reprezentacje w turnieju oraz ekipie medycznej, dziêkujê te¿ wczesnej ekipie Poznañskiej, choæ turniej dla was ciêzkim by³ wyzwaniem, ca³kiem nie¼le z niego wyszli¶cie. Dziêkujê te¿ ekipie z Ole¶nicy, oby ta impreza by³a dla was motorem do czestszego pojawiania siê tego typu imprezach.
Dziêkujê wszystkim, za b³êdy i pora¿ki (a napewno ich troche by³o) przperaszamy. Nie obiecujemy przysz³oroczen kontynuacji imprezy, ale jej te¿ nie wykluczamy.
gizmo
Witam
Imprezka da³a radê na maxa wielkie pozdrowionka dla wszystkich bractw które nas odwiezi³y z tego co przeczyta³em to sie podoba³o i bardzo dobrze. Do zobaczenia na innych imprezach.
C.E.T.C. na ziemiê Kurczaki icon_wink.gif
Halfgar
Niestety dotar³em baaardzo pó¼no bo w sobotê wieczorem, ale za to w sam raz na ... kurczaki ... msza w niedzielê to by³ zajedwabisty pomys³ ... ja chcê jeszcze raz ... mo¿e kurczaczka?? devil.gif devil.gif devil.gif
Yarin
Równie¿ serdecznie podziêkowania dla wszystkich go¶ci.
Nadal p³aczê, ¿e przegapi³em wiêkszo¶æ przyjemno¶ci (w cywilu to nie jest to icon_cry.gif ), aha i dziêki dla dziewczyn za pomys³ z ma¶lank± - sprawdzi³ siê i nie bedzie pêcherzy.
Teraz ze spraw technicznych: kto¶ zostawi³ kufel, w³a¶ciciel jest proszony o zg³oszenie siê i dorzucenie opisu zguby (tak dla identyfikacji icon_wink.gif ). Je¶li chodzi o odbiór, to mogê go zabraæ na Grunwald.
Christof
Szkoda ¿e nasze bractwo nie zosta³o na mszy (mieli¶my pokaz). Dla mnie ta impreza by³a szczególna ze wzglêdu na to ¿e by³ to mój pierwszy turniej poza moim miastem i pierwsza bitwa w której walczy³em.
Ogólnie turniej by³ bardzo fajny i szkoda, ¿e tak szybko siê skoñczy³ ("Przemine³o z kurczakiem" cool.gif )
kedrick
A ja dodam od siebie tylko tyle bo coz tu wiecej mowic:
chyba pierwsze zdjecia publikowane online:
zapraszam na http://kedrick.prv.pl/

ps. dodam ze za³uje ze organizatorzy nie wspomieli o wyborach miss mokrego podkoszulka odbywajacych sie na basenie king.gif zawsze branki by byly bigsmile2.gif
kaper
No có¿, by³o i nie ma smile.gif , ale nie ma co narzekaæ, w koñcu pierwsza impreza naszej Chor±gwi (organizowana rzecz jasna bigsmile2.gif ) naprawdê da³a radê. Pozdrowienia dla wszystkich bractw przyby³ych do Krotoszyna, szczególnie dla poznañskich "wcze¶niaków" i dla szpitalników ze Stargardu
P.S. Turniej by³by wasz gdyby nie Ma³y-czo³g z Dzia(³)dowa bum.gif
lukaas
co by nie powiedziec impreza byla spoko, super ludzie, super klimat, no i moja pierwsza turniejowa walka ktora na dlugo pozostanie w moich wspomnieniach. Mówiac krótko wielkie dzieki dla organizatorow jak i uczestnikow .... niech kurczak bedzie z Wami devil.gif
Krzychus
Dobrze by³o bigsmile2.gif Szkoda ¿e nie zostali¶cie d³u¿ej bo zosta³o nam DUU¯OO ¿arcia i mogliby¶my was jeszcze troche podtuczyæ.

Og³oszenie:
Podczas poimprezowych prac archeologicznych na miejscu gdzie kiedy¶ sta³ namiot Dzia³dowa odkryto, na g³êboko¶ci 3 mm poni¿ej poziomu trawy butelkê Nalewki Wi¶niowej Ostrowin rocznik 2005. Po badaniach nad znalezionym artefaktem oceniono jego warto¶æ na 14%. Niestety do dzisiejszych czasów dotrwa³a tylko butelka.

Pozdrawiam wszystkich. Mam nadzieje ze spotkamy sie jeszcze na innych imprezach icon_cool.gif
Krzychu

Podczas trwania imprezy ¿aden kurczak nie ucierpia³ na zdrowiu
leszekgrabowski
gratulujê sukcesu .napiszcie ile orientacyjnie by³o TURYSTÓW widzów etc.zbieram takie informacje .stokrotne dziêki
Karcer #
witam!

Ja równie¿ s±dze ¿e impreza da³a radê. Turniej da³ radê!

A mo¿e kurczaka?
woodi
Witam!

Ilo¶æ mo¿e nie tak turystów jak widzów przeros³a nasze oczekiwania. Pocz±tkowo My¶leli¶my ¿e kompletnie nikt nie przyjdzie bo do godzin ju¿ w pe³ni popo³udniowych mo¿e z 10 osób siê krêci³o, g³ównie spacerowiczów. Jednak w pó¼niejszych godzinach popo³udniowych ludzie zaczêli siê schodziæ. Moim zdaniem mog³o byæ ¶rednio "na raz" nieca³e 1000 ludzi a w trakcie ca³ej imprezy mog³o siê przewin±æ do 4000 ludzi.

A co najwa¿niejsze nie by³o staræ z turystami/widzami (prucz starcia Ma³ego-czo³gu z wielkim MAGNETO.
Waldus- £ysy
Dzieki za zaproszenie ipreza mi³a i przyjemna bez duzego naten¿enia mozna by³o sobie odpoczac smile.gif
Poztym dzieki za mo¿liwo¶æ wystawienia naszych m³odych giermków, moze wkoncu sie wezma do roboty smile.gif
a za rok zapraszamy do nas

ps. wid¿ów nie by³o wczesniej bo sobie na miss mokrego podkoszulka poszli :D
eh branki by by³y
ps.2 macie tam sliczne kobiety smile.gif

"a las kurczaków stano³
a skrzyda³a ich pieczone" bigsmile2.gif
krazownik
Witam
Ogólnie imprezê oceniam na 4. A to z powodu kilku niewypa³ów takich jak film i jarmark w sobotê. Wiele te¿ rzeczy da³o radê na maxa, np. spalenie wioski w nocy. Zgin±³em od hakownicy ale i tak fajnie by³o smile.gif .
Kurczak reaktywacja bigsmile2.gif
kaper
Hej kr±¿ownik, a co ci tam po filmach, nie powinny byæ one najwa¿niejsze z ca³ej imprezy, a co do biby w sobotê to s±dze ¿e wysz³a na 5+ crazy.gif . Swoj± drog± to cieszê siê ¿e takie co¶ wypali³o w Krotoszynie, a nie trzeba nam je¼dziæ na "gotowce" po innych miastach i wracaæ skacowanym do domów (a ciê¿ka taka podró¿ jest,
uwierz mi bigsmile2.gif ). pozdrawiam
Ezerhorden
My równie¿ bardzo serdecznie chciielismy podziekowac za impreze w Krotoszynie, za przemile towarzystwo, za turniej, inscenizacje i oglnie za wszystko. Impreza jak najbardziej da³a rade i mysle ze jescze nie raz sie spotkamy. A kurczaki i tak wygra³y bigsmile2.gif
gery777
Witam wszystkich, którzy pojawili siê na imprezie w naszym piêknym mie¶cie i pozdrawiam Ich, a tych, którzy nie byli pozostaje mi zaprosiæ, na kiedy indziej oczywi¶cie jak siê nam uda! cool.gif bigsmile2.gif . Chyba nie musze mówiæ ¿e turniej by³ naprawdê ¶wietny i ¿e 2 "mali " dali na nim rade evil: tak, tak to ja wygra³em na poltoraki choæ teraz wygl±dam trochê tak bum.gif to niczego nie ¿a³ujê no oprócz tego ze na rano musia³em byæ w robocie i na bibie z kurczakami mnie nie by³o a musicie przyznaæ kurczak to podstawa!!!!!!! Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam i mam nadzieje ze dozobaczyska.Kiedy¶ trzeba to powtórzyæ!!!!!!!
gizmo
Ej no gery jestem w ca³kowitym szoku ty napisa³e¶ co¶ bez b³êdów moje gratulacje bigsmile2.gif bigsmile2.gif . Informacja odno¶cie kurczaków te które pozosta³y zosta³y wys³ane poczt± do kalisza i napewno bêda le¿akowaæ gdzie¶ na s³oneczku, a¿ do biesiady smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif pozdraiwam
Rugiewit
Potwierdzam przyjêcie pierwszego poci±gu z kurczakami. W³a¶nie koñczymy rozwozenie tego ciê¿arówkami po kaliskich bagnach gdzie zostan± przechowane do Biesiady. Jak zaobserwowano na przyk³adzie wielu znalezisk archeologicznych, mu³ konserwuje bardzo dobrze. bigsmile2.gif

Hmm, co do postu Gerego, to powinien siê chyba zaj±æ tym jaki¶ admin, albo co?
Przecie¿ to jasne, kto¶ biedakowi ukrad³ konto i siê pod niego podszywa.
Nie uwierzê, ¿e Gery móg³ napisaæ co¶ zrozumiale.
CO ZROBI£E¦ Z GERYM, ODDAJ NAM GEREGO! crazy.gif

No chyba, ¿e ten uraz g³owy na wieczornej bitwie co¶ Ci poprzestawia³. bigsmile2.gif

Pozdrawiam - Jaros³aw

A co do imprezy, to:
Mo¿e kurczaczka? cool.gif
_Olga
Kurczaki do biesiady naucz± siê lataæ smile.gif
pozdrawiam
Sowa
A bedzie Krotoszyn reaktywacja 2006 ? tongue.gif

Sowka
krazownik
Salut
Na wstêpie chcia³bym Ci ¿yczyæ Gery szybkiego powrotu do zdrowia smile.gif . Po drugie to: a mo¿e kurczaczka bigsmile2.gif
Pozdrawiam wszystkich uczestników naszej imprezy. Miejmy nadziejê, ¿e za rok te¿ bêdziemy mieli okazje was ujrzeæ. icon_wink.gif
krazownik
Witam raz jeszcze szczerba.gif
Mam cu¶ z pewn± ilo¶ci± zdjêæ z imprezy. Nie du¿o, ale...
http://www.krotoszyn.pl/modules.php?name=N...rticle&sid=1054
pozdrawiam
Kornik
Witam!

Je¶li Bóg i nasz UM pozwoli, to siê pewnie bêdziemy musieli organizacji znowu podj±æ bum.gif . Wszystko zale¿y od tego, jak impreza podoba³a siê zwiedzaj±cym - a tego na razie nie wiemy (do tej pory spotka³em siê z pozytywnymi opiniami).
Je¶li nawet nie odbêdzie siê u nas, to i tak pomo¿emy ch³opakom zorganizowaæ Biesiadê w Kaliszu (tam te¿ mo¿na spotkaæ kurczaki - ostatnio lata³y angsad.gif ) i na pewno jakie¶ heretyckie nasiona bêd± tam mile widziane tongue.gif.
Do zobaczyska na innych imprezach - tam to ja bêdê siê bawi³ bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif .

Pozdro!

P.S. Gery ¶ciemnia - pewnie napisa³ w Wordzie i przekopiowa³ szczerba.gif
woodi
Je¶li bêdziemy robiæ za rok kontynuacje mamy wielk± nadziejê ¿e Urzêdy i O¶rodek kultury bêd± bardziej pomocne w organizacji oczywi¶cie w obrêbie mo¿liwo¶ci ich dzia³ania i kompetencji.
kaper
Je¿eli za rok impreza wypali z okazji 591 lecia naszego miasteczka to proponujê najazd na sk8 park-odbieraj± nam publikê devil.gif .
P.S. Kornik- gratulacje za dwusetny post smile.gif
Jaktor
Witam!
Cieszê siê ¿e impreza odnios³a sukces i ¿e uczestnikom siê podoba³o. Masa podziêkowañ dla Kornika i ca³ej krotoszyñskiej dru¿yny która dzielnie siê sprawdzi³a przy organizacji imprezy. Osobiste, egoistyczne podziêkowania dla Gizma za kawê o 6 rano, bez której funkcjonowanie moje by³oby ograniczone.
Oprócz wielu ciep³ych s³ów które zosta³y tu powiedziane, a których nie bêdê powtarza³ bo siê z nimi zgadzam rzucam kilka krytycznych uwag:
- pogoda by³a za dobra, angsad.gif
- ludzie byli za sympatyczni, angsad.gif
- jedzenia by³o za du¿o. angsad.gif
I to na tyle z krytykanctwem. A propos przysz³orocznego spotkania w rejonach krotoszyñskich, mo¿e zamek w Ko¼minie ?? Niedaleko, mi³a oprawa, kto wie moze by³by to dobry pomys³ ??
Pozdrawiam.

P.S.
Pozwalaj±c sobie dalej na ma³y egoizm: dziêkuje Kowalowi za jego "kuferek" i Oldze za mi³e towarzystwo i taniec, a Kaktusowi za upiorny powrót do domu z stela¿em od trzech historycznych namiotów bigsmile2.gif
_Olga
... a bardzo dziêkujê smile.gif ...
pozdrawiam
woodi
Witam!

Na naszej stronie zamie¶ci³em kilka co fajniejszych fotek z ca³ego przebiegu imprezy.

http://choragiew-sw-jerzy.w.interia.pl/swieta.html ........Mi³ego ogl±dania!
JurAss
Je¶li o mnie chodzi to impreza bardzo mi siê spodoba³a. organizacja by³a bardzo dobra i obchody odby³y sie bez wiêkszych problemów.

Jedna rzecz mnie zmartwi³a. Odje¿d¿aj±c do domu czu³em pewien niedosyt, mianowice liczy³em na to, ¿e zjem dobrego kurczaka

C.E.T.C. pokaza³o sw± si³ê, niech niewierni pok³oni± siê Wielkiemu Imperatorowi, a ci, którzy Mu sie nie podborz±dkuja niech zgin± tysi±cem ¶mierci!!! devil.gif
gery777
Zdradze pewn± tajemnice !!!!!!! devil.gif kole¿anka mi na gg poprawila tekst i tak to sie odby³o! demntuje plotki jakobym by³ chory to jest prowokacja wiêc nierozumiem dunno.gif tych zyczeñ powrotu do zdrowia mad.gif chcieli¶cie starego dobrego GEREGO to macie pare byków dla was ale powiem szcze¿e staram sie i prosze mi napisaæ ilo¶æ byków w podsumowaniu!!!!!!!
gery777
Proponuje ten sk8 park podpalic zamiast tych biednych wie¶niaczych chat devil.gif ysmle ze to moze podniesc ogl±dalno¶æ!!!!!!!pisze jeszcze raz bo chce byc 1 na stronie nómer 7 mad.gif
zbrozlo
OO Oddali Gerego znowu z blentami tongue.gif
A tak nawiasem podpalac niemial kto a chwala sie wszyscy devil.gif
A smok schowal sie w kurczakach

Zbrozlo znanany Jako DRZEWO icon_cool.gif
S³ugus Prezesa
Nie martw siê Drzewo, wszyscy wiedz± ¿e to ty podpala³e¶...
Powiem wam co¶ w sekrecie... Nie zjad³em na Krotoszynie ani jednego kurczaka... tongue.gif
Sowa
Poczestowac kogos kurczakiem, to do smierci beda wypominac !

Sowa
JurAss
Ja s±dze, ¿e podpalenie SKEJTPARKU by³oby zbyt ³atwe. Za to nasun±³ mi siê inny pomys³... devil.gif

Mo¿na by podpi³owaæ, uszkodziæ, naruszyæ konstrukcje tych dwóch K£OTER-PAJPUF co tam ch³opaki SKEJCI maj±. Ale przedtym zorganizowaæ tam turniej KING OF DE CZIKEN. Zasady by³yby bardzo ³atwe:
- ka¿dy zawodnik ma dwie minuty na to, aby wykonaæ swoje najlepsze triki, które oceniane by³yby przez sêdziów, bior±cych pod uwage styl jedzenia, p³ynno¶æ przechodzenia z kêsa na kês czy w koñcu ilo¶æ prze³kniêtych kêsów,
- ka¿dy zawodnik zostaje wyposa¿ony w regulaminowy zestaw do CZIKENBORDINGU, czyli kurczaka szosowego (dwie nó¿ki, pier¶, ogonek) oraz kurczaki, ktore musi je¶æ w czasie dwóch minut przejazdu,
- za uszkodzenie kurczaka w czsie przejazdu ka¿dy zawodnik ma dodawane 2 pkt. karne,
- za niekulturalne prze¿uwanie kurczaka 5pkt. karnych,
- za upuszczenie miski, w której zawodnik trzyma kurczaki, które musi je¶æ w czasie przejazdu 3 pkt. karne,
- nie zezwala siê na wyrzucanie skórki, trzeba zje¶æ ca³±!

Po urz±deniu takiej imprezy Grunwald siê chowa, ba Biesiada sie chowa bigsmile2.gif

Kurczaki to czê¶æ naszej spo³eczno¶ci czy chcemy czy nie, musimy je akceptowaæ, dlatego wpad³em na pomys³ urz±denia tego w³a¶nie turnieju, niech KING OF DE CZIKEN bêdzie przyk³adem na to, i¿ mo¿na z³amaæ wszelkie bariery, ¿e nie liczy siê to co masz na zewn±trz, ale czym jeste¶ nadziewany, MADAFAKA!!

icon_cool.gif
krazownik
To ¿e¶ teraz Jurass da³ smile.gif Pomys³ w sumie dobry, wszyscy by na pewno wystartowali, bo nagrod± by by³.... icon_cool.gif
Pozdrawiam
woodi
Zostawcie wreszcze te biedne kurczaki. I tak nic z nich nie zosta³o. A z pomys³ami JurAss (nie tak g³upimi jak KING OF DE CZIKEN) mo¿e przeniós³ by¶ siê na temat VI Biesiady Piastowskiej. Tam nasi koledzy czekaj± na dobre i mo¿liwe do zrealizowania pomys³y.

I jeszcze raz!! ZOSTAWCIE W SPOKOJU TE BIEDNE KURCZAKI !!!
kaper
Fak de czikens, fakt faktem ¿e dzisiaj na obiad mam nó¿ki... anger.gif
co do biesiady to mo¿na by podrzuciæ parê dobrych SENSOWNYCH pomys³ów, co pradwa na naszym forum te¿ mo¿na by³oby porozmawiaæ na jakie¶ NORMALNE tematy co do imprezy, a nie ci±gle czikens, qrczaks i inne purty.
Dlaczego? bo ju¿ mi siê nie chce nie tylko na forum czytaæ (ew. s³uchaæ) takich g³upot no.gif !!!
pozdr
Witko
Impreza byla super. wielkie dzieki za zaproszenie. Towarzystwo i organizacja 1 klasa. Kurczaki tez by³y super yes.gif Mam nadzieje ze bedzie jakas kontynuacja Krotoszyna w przysz³ym roku nawet w innym wcieleniu smile.gif Pisze sie na podpalanie Skateparku (wreszcie jakas robota dla ³ucznika mad.gif king.gif S³awa Organizatorom
Witko Lubicz z Ole¶nicy
Anna z Idzikowic
kaper
I tak oto temat ten siê zakoñczy³... (chyba) icon_cool.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.