Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Lipiec] I Wielki Turniej Rycerski w Uniejowie ->1-3.07
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2005
Stron: 1, 2
yavana
By³o ¶wietnie, zamek piêkny, rycerze nadobni devil.gif miód pitny niestety w ma³ych ilosciach, ale za to jak rozgrzewa³ ;) by³o naprawdê du¿o ¶miechu, a z takim towarzystwem to mog³abym spêdziæ ca³e wakacje tongue.gif szkoda, ¿e wszystko skoñczy³o siê tak szybko, a i nie spodziewa³am siê a¿ tak serdecznego i ca³u¶nego po¿egnania od rycerzy choæ to by³o baardzo mi³e zaskoczenie devil.gif mam nadziejê, ¿e na grunwie dadz± duuu¿o s³omy, bo na nim mog³a dalsza intergracja mieæ miejsce devil.gif pozdrowienia dla wszystkich do zobaczenia na grunwaldzie chwa³a wam po trzykroæ bum.gif
Artur Brzychcy
Witam!
O Turnieju w Uniejowie mo¿na mówiæ tylko same dobre, zatem spróbujmy po koleji.
Miejsce: Przepiekny zamek, wspania³a okolica, najlepszy obóz dla rycerzy odk±d je¿dzê na imprezy, rzeczka obok ratuje ¿ycie przy du¿ych upa³ach.
Organizacja: Z du¿± zazdro¶ci± patrzy³em na sposób ogarniêcia imprezy przez organizatorów, brak wiêkszych obsów czasowych, wszystkie przerwy zajête przez zabawy dla publiki. Jedzonko na czas, woda, pomoc przy dostaniu siê na miejsce przez organizatorów. Konkurencje ciekawe, ludzie chêtnie brali w nich udzia³. Du¿y szacun za organizacje smile.gif .
Turniej ligowy: Zasady ju¿ poprawione od Piaseczna, sêdziowie oznaczeni, wszystko na wysokim poziomie. Widaæ, ¿e £êczyca nie ¶pi tylko uczy siê na b³êdach z 1 ligowego. Brawo!
Jedzenie: Nawet trawojady mog³y byæ szczê¶liwe. Naprawdê prima i uczta jak siê patrzy, do tego na piêknym dziedziñcu.
Nagrody: Przecie¿ to Bractwo z £êczycy nagrody oczywi¶cie doskona³e!!!
Ludzie: Kiepska ekipa mo¿e rozwaliæ nawet najlepsz± imprezê o tym wie ka¿dy. Tu byli tacy ludzie którzy nawet na pogrzebie zrobiliby niez³± potañcówkê. W takim towarzystwie ¿yczê imprez ka¿demu, pok³ony i dziêki dla wszystkich. Dziêki dla Von Reihl - owców za jak zwykle wspania³± zabawê (szczególne dziêki dla Doroty, Ola i Reikiego). Maæku sk±d ty bierzesz takich ludzi, zdrad¼ sekret na priva !!!smile.gif
I ogólnie rewelacja, kto nie byl niech ¿a³uje ja ju¿ siê piszê na przysz³y rok.
Oczywi¶cie wielkie podziekowania dla mojego rycerza za miejsce w namiocie i gospodarzenie.
Kula jak bêdziesz nadal tak wspaniale prowadzil imprezy to mi chleb odbierzesz bigsmile2.gif
Pozdrawiam!!!
Artur Brzychcy
Dlaczego Maciek przerobiono na naæ czosnuku???
Micha³ /Gwyn/ Czerep
Pomy¶l co teoretycznie da³oby siê wyci±gn±æ z 'm a æ k u...' za pomoc± zamiany kolejno¶ci z k u... m a æ. Poza tym to chyba taki ¿arcik kol Ananicza, admina, Macieja z imienia smile.gif Pozdrawiam
Gwyn
claymor
mam taki ¿al :skoro jest liga dla rycerzy to czemu nie ma ligi turniejowej dla ³uczników ???? < to jest dyskryminacja anger.gif >
Micha³ /Gwyn/ Czerep
Jak to? Przecie¿ Mi³o¶ciwie Nam Panuj±cy Ciwun organizuje co¶ takiego smile.gif No i Kulewna zdaje siê te¿ podejmuje podobne próby. Pozdrawiam
Gwyn
Reyki
Ale czemu nie ma ligi dla ³uczników,po³±czonej z lig± rycersk±?Moi ³ucznicy pokazali siê naprawdê ¶wietnie a to by³ ich pierwszy turniej.
Wielkie brawa dla W³odara który zaj±³ 3 miejsce (i to strzelaj±c z ³uku historycznego).
Na prawdê jestem dumny.

A tak przy okazji, nie wiem czemu ale w telewizji pokazali mnie ze 4 razy.Czy ja jestem jak±¶ odzob± turniejow±??Przecie¿ ³azi³em poobijany i potargany i w ogóle jakis taki nieestetyczny by³em.
Micha³ ¯elazo
CYTAT
nie wiem czemu ale w telewizji pokazali mnie ze 4 razy.Czy ja jestem jak±¶ odzob± turniejow±??Przecie¿ ³azi³em poobijany i potargany i w ogóle jakis taki nieestetyczny by³em.

Ale jeste¶ wcieleniem idea³u rycerskiej skromno¶ci.
Po prostu poznali siê na Tobie Reiki bigsmile2.gif

Pozdr.
M.
MariuszSzewczyk
W imieniu skromnej grupy BRZL chce podziêkowac organizatorom za zaproszenie jak równie¿ organizacjê turnieju- by³o naprawde bardzo fajnie (ju¿ dawno nie bawili¶my siê tak dobrze na turnieju).
Podziekowania kieruje równie¿ do wszystkich uczestników tej imprezy za stworzenie tak mi³ej atmosfery.

Pozdrowienia dla wszystkich Krwawych Bobrów a zw³aszcza dla Burgundzikiej Tancerki bigsmile2.gif

Mariusz
Kulewna
Witam!!!
Wlasnie wszedlem do domciu.
Chcialbym podziekowac wszystkim, ktorzy przjechali do nas na imprezke.Ciesze sie,ze wszyscy sa zadowoleni.

Dziekuje Ci Arturze za slowa uznania nie pretenduje jednak do miana GWIAZDY ruchu rycerskiego jak robi to Reyki vel. Burgundzka Tanceka.
Milo mi jednak slyszec,iz moja paplanina sie choc troche podobala.Slowa pochwaly pozwole sobie przytoczyc w dziale Ogloszenia w temacie SLUCHAJCIE SLUCHAJCIE

Postaramy sie aby imprezka zostala powtorzona za rok.
Dziekujemy za slowa uznania.
Jeszcze raz dziekuje wszystkim ktorzy do nas przyjechali - pamietajcie ze to ludzie robia klimat imprez i to, ze impreza sie udala i wypalila zawdzieczamy tez i Wam.

W szczegolnosci pragne podziekowac Be³chatowskiemu Bractwu Rycerskiemu za pomoc oraz za zorganizowanie konkurecni zapasow oraz rzutu wlocznia.

Gratulacje dla wszystkich zwyciezcow!!!

Ps. A teraz garsc przeciekow kiedy jeden turniej sie konczy rozpoczyna sie organizacja kolejnego.
Juz mamy pewne ustalenia na rok nastepny, ale o tym bedziemy informowac stopniowo.

p.o. kanclerza
Kulewna

Co do Ligi luczniczej odbywa sie co 2 tygodnie poza sezonem. Za rok jednak planujemy wlaczyc ja normalnie jako lige lucznicza na turnieje ligowe.
Dwie Ligi Rycerska i Lucznia juz za rok.
Rig
Witam

Dziêki wszystkim za ¶witn± zabawê, a organizatorom gar¶æ najlepszej soli z Wolnego Miasta Ko³obrzeg, ¿eby siê nic nie popsu³o.
Kacper
Wielkie "dziêkujê" za znakomity turniej.
Znakomici ludzie i dobry program to mocne strony imprezy. Poziom na bojowkach momentami robi³ wra¿enie, choæ do czê¶ci werdyktów sêdziowskich mo¿na mieæ zastrze¿enia. No, ale wiadomo ¿e praca sedziuj±cych jest mocno niewdziêczna.
Nie do koñca podoba³o mi siê zachowanie lo¿y dam ( wed³ug mnie kochane panie przekombinowa³y), szkoda te¿ ¿e zasiada³o w niej tak ma³o niewiast.
¯al mam troszkê do organizatorów bojówki na punkty, za to ¿e za swój b³ad, mnie obarczyli odpowiedzialno¶ci±- "odda³em walkowera". Niby drobna sprawa, ale trochê boli jak siê mówi o tym przez mikrofon.
To by³y drobne niedogodno¶ci o których szybko zapomne. Sam turniej natomiast na d³ugo zapadnie mi w pamiêæ jako ¶wietna, klimatyczna impreza.

Pozdrawiam.
Pasa¿er Ró¿owego Potwora
Kacper
Kulewna
Fakycznie icon_redface.gif
Jest mi z tego powodu niezwykle przykro.
Nie zawinili tu sedziowie lecz prowadzacy. Za swoj blad Przepraszam!!!!!!!!!!!
Reyki
CYTAT
do miana GWIAZDY ruchu rycerskiego jak robi to Reyki vel. Burgundzka Tanceka

A czy jest w tym co¶ z³ego.
Dziêki takiemu zachowaniu gawied¼ jest zadowolona a i Ja jestem pó¼niej rozpoznawany i jest mi ³atwiej niektóre sprawy za³atwiæ.

Wa¿ne jest to ¿e widowni siê podoba³a a i niektórzy rycerze padli ze ¶miechu na bitwie. bigsmile2.gif bigsmile2.gif bigsmile2.gif
Szymon de Conti Sarré
Ave!

Dziêkujê Wam wszystkim!

Organizatorom za wspania³y turniej, jedzonko i dodatkowe "owe niebieskie kr±¿ki" smile.gif

Uczestnikom za przemi³± zabawê, wyborne towarzystwo i fajn± atmosferê w obozie.

Opatrzno¶ci za to, ¿e skierowa³a moje nogi do koryta z wod±, kiedy wraca³em z biesiady, co wymaga³o przej¶cia obok wielkiej pryzmy s³omy. Pamiêtajcie - chodzenie w nocy obok s³omy mo¿e zaowocowaæ ró¿nymi przygodami!

W zwi±zku z powy¿szym pozdrawiam Aniê i "lo¿ê zbulwersowanych szyderców p³ci ¿eñskiej".

Zaj±cowi za wspania³y, wspólny "skok przez mur", który zaowocowa³ odbiciem siê od szyku bum.gif
Wszystkim Krzy¿aken, choæ to paskudni Teutoni, za to ¿e tak fajnie siê lej±, wlewaj± w siebie i stosuj± "taktiken" w czasie buhurtu, zamiast powy¿szego "skoku".

I oczywi¶cie lo¿y Dam za tak przemi³e przyjêcie skromnego fragmentu pie¶ni który im za¶piewa³em.

Pozdrawiam!
Szymon de Conti Sarré
Rafa³ Pr±dzyñski
Czyli co do ogólnych wa¿eñ "Ab dank". Bo widzia³ Hegemon ¿e by³o dobre. Rewelacja to kosz pe³en ple¶niowych serów w 12 smakach - do dzi¶ wiatruje ass.gif .
Specjalne podziekowania za b³êkitne kra¿ki - oczu be³chatowskiej bl±d damy w czepcy siod³owym - takich spojrzeñ siê nie zapomina tongue.gif . Moze cos ta mkiedy¶ o tym napiszê.
Kazanie uwa¿am za no.gif po³o¿one.
NARESZCIE mog³em postrzelaæ na jaki¶ sensowny dystans - nie czêste na turniejach i podziêki za to organizatorom. yes.gif
Praca sêdziów walk jest ZAWSZE kontrowersyjna. Idea zak³ada, ¿e nie bedziemy maskowaæ tej kontrowersji i lukrowac na placu turniejowym. Dla tego sa sytuacje kiedy ka¿dy z nas widzi co innego - ale staramy siê g³osno to og³aszaæ. Po za tym co innego widza walcz±cy (i czuj±) co innego sêdziowei i co innego publika - walczacy nie zawsze zreszt± czuj± najlepiej bo widzia³em ju¿ ludzi o zgniecionym czole na de³mie, którzy tego ciosu nie poczuli nawet.
A jako sêdzia g³ówny:
Co do WALKOWEREN - maine lieben Krzy¿aken devil.gif - to s³owo w tym przypadku nie mia³o znaczenia pietnujacego w ¿aden przypadek - chodzi li tylko o zasadê rozstrzygaj±c± - trzeba pamiêtaæ, ¿e zawodnicy sa losowani i odpadaj± po przegraniu- w taki przypadku oponent który traci nieprzyjaciela do walki z powodów losowych jest tak samo potencjalnie pokrzywdzony, jak krzy¿aken który musi das taktiken na z góry upatrzone pozycje. Tosamo ma miejsce, je¶li w nastepnej turze ktos walki nie podejmuje bo a np. kontuzje - podsuwanie adwersarzowi innego oponêta niweluje jego szanse losowe. Jest to zreszta praktyka i zasada z potyczek ¶redniowiecznych i nic nowego nie wprowadzamy. Prosze siê absolutnie nie przejmowac walkowerem bo to nie oznacza wcale nie honorowego oddania walki - w ¿adnym wypadku. Jako g³ówny sêdzia ligi nosze siê z zamiaem dopuszczenia szampierzy a przypadkach takich jak powy¿sze, ale tylko o ile sk³ad ¶edziowski bêdzie uczestniczyl w tranzakcji najmowania jako ¶wiadkowie - nad tym sie jeszcze zastanowimy.

Nikogo w uniejowie nie wymasowa³e icon_wink.gif . S³awa moich cudownych d³oni jeszcze tam nie siêga.

Olo - moze na Grunwie pujdziemy (wiesz gdzie) i zrobimy razem (wiesz co), bo jako¶ czasu nie styk³o. icon_cry.gif
Kamil Durbacz
Ja co¶ powiem o turnieju
Opisów nie dam tu zbyt wielu
Wszystko streszczê w kilku s³owach
Bom jest s³aby w d³ugich mowach
Wiêc ju¿ zacznê opis ca³y
Co me oczy tam ujrza³y…
W obozie nie ¼le by³o
Ca³kiem dobrze siê tam ¿y³o
Komary wszak wyginê³y
I po nocach nas nie ciê³y smile.gif
Te ¶niadania dobre by³y
Co nam miski pobrudzi³y
Czyli jajka, pomidory
No i sera koszyk spory crazy.gif
Turnieje te¿ fajne by³y
Wielu ludzi wymêczy³y
Ja w ³uczniczych bra³em udzia³
Lecz nie bêdê tu przynudza³ icon_wink.gif
Uczta wed³ug mnie udana
¦wietnie zorganizowana
Kury, chleby, ciasta kruche
Wszystko ¶wie¿e a nie suche cool.gif
Wszyscy jedli no i pili
A wszystkiego nie spo¿yli
Wiêc jedzenia du¿o by³o
Ci±gle jad³o siê i pi³o mad.gif
Lecz mi tego brakowa³o
¯e potañczyæ siê nie da³o
Miejsca wszak na tyle by³o
To by siê cos zatañczy³o bigsmile2.gif
Jeszcze s³owo po¿egnania
I dla was podziêkowania… bum.gif
Za turniej wam dziêkujemy
i za rok znowu bêdziemy
A wiêc nadszed³ czas rozstania
Do nastêpnego spotkania tongue.gif

Pozdrawiam
Kamil
Piotr z Bia³ej Bramy
Witam wszystkich Uniejowiczów!!

Chcia³em wszystkim serdecznie podziêkowaæ za wspania³± zabawê zarówno na polu turniejowym jak i przy stole biesiadnym. Od pocz±tku jak tylko przyjecha³em i zobaczy³em okolice wiedzia³em ¿e bêdzie cudownie ... no mo¿e troszke komary chcia³y nas pogoniæ ale polskie rycerstwo z ka¿dym wrogiem jest wstanie sobie poradziæ bigsmile2.gif Mo¿e nie przyjecha³o a¿ tylu ludzi co na £êczyce jednak¿e wogóle mi to nie przeszkadza³o a rozmawiaæ i bawiæ siê i tak z kim by³o. Wielkie podziêkowania dla organizatorów którzy odwalili jak zwykle kawa³ dobrej roboty yes.gif (nawet zabawy plebejskie dla publiczno¶ci sprawia³ mi sporo frajdy). Pozdrowienia oczywi¶cie dla Be³chatowa z którym to ju¿ tradycyjnie chyba dobrze nam siê biesiaduje smile.gif . Jak widaæ nie tylko przy stole gdy¿ i na polu turniejowym los splót³ mnie z waszym cz³owiekiem (Zaj±c --> POZDROWIENIA). Mam nadziejê ¿e bêdziesz na Grunwaldzie i poobijamy sie jeszcze nie jeden raz bum.gif
Dziêkuje równie¿ w³adzom miasta za to i¿ nie pozwolili profesorowi na d³u¿sz± wypowied¼ (mimo i¿ by³a interesuj±ca) icon_wink.gif oraz za to ¿e pozwolili Warcie p³yn±æ akurat ko³o naszego obozu ... CUDOWNA K¡PIEL
Macie to jak w banku ¿e bêdziecie mieli mnie na g³owie na ka¿dym turnieju icon_mrgreen.gif

Jako ¿e Julia, dru¿ynniczka nasza która nie posiada sieci, a bardzo chcia³a tak¿e naskrobaæ parê s³ów ... POZWALAM JEJ :
Chcia³am po pierwsze zaznaczyæ i¿ by³ to mój pierwszy turniej ... I NIE ZAWIOD£AM SIÊ !!! Atmosfera która panowa³a podczas trwania ca³ego turnieju by³a wspania³a. Naprawdê przez te 3 dni które spêdzi³am w Uniejowie czu³am siê jakbym wzystkie problemy pozostawi³a w Gliwicach i przenios³a siê do innego ¶wiata.
Co do jedzienia to przedewszystkim chcia³am podziêkowaæ za te pyszne i ogromne POMIDORY , które by³y podstaw± mojego wy¿ywienia icon_cool.gif Tak¿e cieszê siê bardzo i¿ uczta zorganizowana by³a na zamku co da³o w rezultacie wspania³± atmosferê yes.gif
Nie bêdê siê d³u¿ej rozpisywa³a bo zaraz mi od³±cz± internet wiêc pozdrawiam wszystkich bez wyj±tku --> wspaniali ludzie z Was i do nastêpnego spotkania , oby jak najszybciej !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Reyki
Czy kto¶ ma fotki z Turnieju?Jak tak to prosze mi wys³aæ na maila teslu@wp.pl
Kuba_
My¶lê, ¿e jak kto¶ bêdzie mia³, to wrzuci je na net i poda linka do nich, zamiast bawiæ siê w maile i s³aæ ludziom osobno...
Kasia Weso³owska
Dziêkujê w imieniu swoim i mê¿a za mo¿liwo¶æ uczestnictwa w sympatycznym turniej. Niestety mieli¶my ma³e mo¿liwo¶ci czasowe (praca, magisterka etc.) st±d pszepraszamy za pó¼ny przyjazd i wczesny wyjazd. By³o kameralnie i mi³o, chocia¿ trochê brakowa³o mi klimatu turnieju rycerskiego (lo¿a dam z dawnych czasów £êczycy), no ale sama te¿ zdezerterowa³am i nie wzie³am stroju dworskiego icon_redface.gif . Jedzonko bardzo smaczne, du¿y plus za zastawê na uczcie i wogle za ca³± ucztê. A to ¿e, by³o ma³o ludzi to chyba by³o nawet atutem. Obóz fajnie zorganizowany yes.gif , du¿o cienia, iglopolis schowane, porz±dne ³awy i sto³y do biesiadowania oraz piêknie pachn±ca s³oma.
Pozdrawiam
Kasia Weso³owska
Igor Weso³owski
Witam
Skoro moj ¿onka ju¿ napisa³a wiêkszo¶æ to ja chcia³bym dodaæ i¿ swietnie siê wybawi³em na konkurencjach bojowych ( melee mniam walka.gif maniac.gif) i pozdrowiæ wszystkie Krwawe Bobry.
Pozdrawiam Igor
ska³a z DBBB
Nie bêdê zbytnio orginalny wiêc te¿ wam wszytskim podziêkuje. By³ to mój 2 turniej i zakosztowa³em klimatu i na pewno ujzycie mnie jeszcze.
P.S
specjalne pozdrowienia dla m³odej Julii
Krystian
Witam.
Turniej naprawde przedni, klimat odpowiedni, jedzienie pyszne i wogole super, pozatym tym bardziej mi sie podobalo bo to byl moj pierwszy turniej bojowy, takze za rok trzeba sie znow stawic smile.gif
Spaszatoros
Kurcze, CZY KTO¦ MA JAKIE¦ ZDJÊCIA? Przepraszam, ¿e sie tak strasznie wydzieram, ale chêtnie bym siebie popodziwia³. Krzy¿em padam w nogach tych, któ¿y przed ¶wiatem, po pogañsku, barbarzyñsku i nieeuropejsku chowaj± je w swych komputerach i cyfrakach, by raczyli podzieliæ sie przyjemno¶ci± ogl±dania samego siebie.

bigsmile2.gif szczerba.gif bigsmile2.gif szczerba.gif bigsmile2.gif szczerba.gif bigsmile2.gif szczerba.gif
claymor
ja ma kilka fotek ale tylko na negatywie anger.gif ale jak zeskanuje to mogê przes³aæ wszystkim chêtnym
Ania
Wreszcie mam dostêp do sieci i mogê te¿ dodaæ kilka s³ów. Oczywi¶cie bardzo mi siê podoba³o, piêkny, zielony i rozleg³y teren,cudowna Warta,dobre jedzonko i rzecz jasna przemi³e towarzystwo smile.gif Zdjêæ kilka mam, wiêc jak tylko bêdê mieæ okazjê to pode¶lê.
Hoorn
My¶lê ze na klimat turnieju wytworzy³ siê z powodu kameralno¶ci imprezy ma³a ilo¶æ uczestników spowodowa³a i¿ ka¿dego siê zna³o i z ka¿dym pogada³o.Co zrobiæ za rok czy ograniczyæ liczbê uczestników,czy te¿ podnosiæ poziom a z drugiej strony mo¿e lepiej stawiaæ na znanych sprawdzonych ludzi z którymi sie dobrze bawi.
Pozatym wieksza liczba uczestników wp³ynie na wiêksz± widowiskowo¶æ choæby walk,a dla sêdziów niestety bêdzie katorg± anger.gif .
JAK WY UCZESTNICY O TYM MY¶LICIE?????
Micha³ ¯elazo
Jak dla mnie osób bior±cych udzia³ w bojówce by³o w sam raz, ani za ma³o, ani za du¿o.

Wielka szkoda, ¿e inscenizacja wypad³a nieco blado, by³o ma³o osób bior±cych udzia³, "porywanie" kilku osób siedz±cych miêdzy kostkami s³omy wysz³o ¶miesznie, generalnie to jest w³a¶nie na nastêpny rok do dopracowania, bo chyba to w³a¶nie "bitwy" najbardziej podobaj± siê publiczno¶ci. Dodaæ drzewcówkê, wiêcej broni palnej, no i lepszy scenariusz i bêdzie super.

Podniesienie poziomu na Uniejów 2006 mile widziane, ka¿dy ma cos do zrobienia/zmienienia.
Mo¿na pomy¶leæ choæby o o¶wietleniu z lampek, wartach przy wej¶ciu do obozowiska i byc mo¿e przeniesieniu obozowiska w pobli¿e tegorocznego placu turniejowego - by³oby to duzo wygodniejsze dla wszystkich zbrojnych, bo noszenie blach na plac, pó¼niej zak³adnie, zdejmowanie i odnoszenie troszkê mêczy smile.gif

Pozdr.
M.
Igor Weso³owski
Witam czy na biesiadzie a w zasadzie po nie osta³a siê glinina szkliwiona miseczka. Bardzo siê za ni± stêsknili¶my. Z góry dziêkuje znalascy zrêwa¿uje siê. Pozdrawiam Igor
Reyki
Je¶li chodzi o bitwê to s³aby jej wygl±d to moja wina.I przyznaje siê do tego bez bicia.

Musia³em co¶ na szybko wykombinowaæ bo my¶la³em ¿e bêdzie wiêcej osób.

Chocia¿ z drugiej strony wypowiedzi gawiedzi by³y bardzo pozytywne.Wiêkszo¶ci walcz±cych te¿ siê podoba³o.
Reyki
Ma ktos mo¿e fotki z Uniejowa??
Reyki
Ponowiê pytanie poniewa¿ widzia³em ludzi z RR z cyfrakami.

Kto ma zdj±tka z turnieju i czy mo¿e je przes³aæ na maila teslu@wp.pl lub dac linka do nich?
Kuba_
Reyki, dla ¶wiêtego spokoju i 100% pewno¶ci napisz to jeszcze raz... icon_rolleyes.gif icon_neutral.gif
Misia
ja mam parê zdjêæ wiêc je¶li kto¶ jest zainteresowany to proszê mi maila podrzuciæ king.gif

pozdro dla wszystkich uczestników bigsmile2.gif
Andrzej Siejeñski
Witam
Zapraszam galerii na naszej stronie: www.las1410.prv.pl .
Pozdrawiam
Andrzej Siejeñski
Ups, zapomnia³em w galerii dodaæ linka do Uniejowa, ale ju¿ to naprawi³em.
Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.