Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Gdzie kupiæ] Strza³y
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > £ucznictwo
Stron: 1, 2
SirPablo
To poszukaj na allegro, albo zamów u kowala je¿el chcesz mieæ kuty. Jestem pewny, ¿e u Ciebie jest taki ktos albo sam sobie zrob klepanke. Du¿o umiejêtno¶ci do tego nie potrzeba tylko chêci s± potrzebne. smile.gif tongue.gif

Pozdrawiam Pawe³ z Wrocka.
mb7392
dziei za rade lecz nie mam pojecia jak zrobic ta klepanke icon_sad.gif moglbys dac jaka instrukcje lub opis ja to wykonac??
SirPablo
Sposub na klepanke jest bardzo prosty:
a) Bierzesz rurke w lew± d³oñ (je¿eli jestes praworeczny)
B) Klepiesz mlotkiem do póki sie nie zgniecie
c) Obcinasz koñcówke wed³ug uznania
d)I OTRZYMUJESZ NIEZBYT £ADNY GROCIK bum.gif

mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif mad.gif
SirPablo
A w³a¶nie wie kto¶ gdzie kupiæ rurki we wrocku? Szuka³em wszêdzie nie moge ich znale¼æ dunno.gif
JUR
je¿eli chodzi o strza³y TO polecam rzemie¶lników z torunia np. kani ,mykietyszyn je¶li zamawiasz to dobitnie okre¶l swoje wymagania aby otrzymac to co chcesz. cena 10 -20 z³ . moje zdanie to sosna .fi 9 mm lub buk fi 8 mm . 10mm sosna BEEE lub ja robie strzaly ale w ma³ych ilosciach lotki nietypowe heheheh groty my¶liwskie lub tarczowe. kwk21@poczta onet.pl hej! bigsmile2.gif
Parlan
Strza³y najlepiej samemu zrobiæ bo to wtedy za grosze wychodzi...a rurki na z³omie powinny byæ
Borg
http://www.allegro.pl/show_user_auctions.p...799&gr_id=6

co powiecie o tych strzalach?
ktos mial kontakt i wie jak sie sprawoja?
Krzysztof Miler
Witam:) Borg
Nie wypowiem sie co do samych strza³, ale co do us³ug oferowancyh przez tego urzytkownika.Zamowienie(a nie by³o ma³e na 200 z³) sz³o do mnie ponad miesi±c:/ pomimo kilkudziesiêciu maili i kilku telefonów, wiec oferta raczej dla cierpliwych.Zeby nie byl du¿y offtop to podaje nr do ludzi o ktorych ja biore strza³y (gesie lotki, pa³ak sosonwy mysle ze na zamowienie inny gatunek drewna, grot toczony po 15 zl.byl w tamtym roku na turnieju w S³upsku.a tu nr tel-888669588,
Pzdrawiam
Adsumus
RAskabak jest na FREHA w targowisku.
Rzeczywi¶cie do¶æ d³ugo robi³ moje strza³y, nie mniej polecam- wykonane solidnie i ³adnie.
No i przede wszystkim dobrze lataj± smile.gif
G³owañ
Sorrki za reklamê smile.gif
Adsumus
smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.