Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej Rycerski w Dêbnie - O warkocz Tar³ówny ->26.09
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Stron: 1, 2
Pawe³ z Krosna
turniej z pewno¶cia bêdê wspomina³ mile, przede wszystkim jak an tak du¿ aimpreze dobra organizacja. jedyny minus to "tajna" bojówka, na kótr± i tak spó¼nilismy siê, wiêc w sumie wina po naszej stronie.
bitwa wieczorna- troche za ma³o ostrych zwaræ i i lekki chaos. za to dosta³em w nos i krew mnie zala³a bigsmile2.gif
pozdrowienia dla organizatorów i zwyciêscy turnieju!
faza
hehhe no tak tempo z CKMu, albo jak z balisty, ktora to gunem twym sie stala smile.gif...ogolnie to bitwa o duzo lepsza niz w roku ubieglym ( prawie ze mitrzostwo smile.gif ). rozumiem ze trzeba bylo sie zmiescic ze wszystkim w bardzo krotkim czasie, ale czasmi wrecz niektore chwile jak juz poweidziales stawaly sie nudne typu wegrzy (chyba dwa wejscia mieli). te kloniki tez troszku przynudzaly chociaz motyw bojowy na rumaczkach byl gites i naprawde zjebisty......... tyle te kloniki klockow narobily ze masakra heh, alez ich bylo na moscie bum.gif ...heheh z podziwem i usmiechem patrzylem na kielczakow artylejakow jak maszerowali przez ten most w zwartej kolumnie tym wspanialym kroczkiem: smile.gif i sie zastanawjalem, ktory wpadnie na mine sie znaczy kolca cool.gif bum.gif .......hmmm troszku lipa z jadlem, kurna jednym karnecikiem trudno bylo sie najesc....ale dzieki za placek naprawde dobry jarku yes.gif , tylko szkoda ze tak poxno powiedziales ze on byl dla wszytkich bosmy sie troszku zagalopowali bigsmile2.gif cool.gif nom nic tylko teraz czekacna impreze za rok smile.gif

p.s hmmm gdzie tam byl jaki szwedzki stol icon_neutral.gif
bartek
ja równierz chcia³bym podziêkowaæ za bardzo przyjemnie spêdzony czas, wyrazy podziwu dla organizatorów...!!! bigsmile2.gif .Jednak szkoda ze nieuda³o nam siê wzi±æ udzia³u w bojówce... dunno.gif a co do melle ...troszkê za duzo rezyserii ale i tak by³o ciekawie..pozdrawiam!! ido zobaczenia za rok warrior.gif
Marcin Pyszno
...no i po Dêbnie - chwilka na refleksjê.

Dwa lata temu festyn, nie bójmy siê tego powiedzieæ.
Rok temu ju¿ siê przebija³y elementy turniejowe...
A teraz melee na stal do upad³ego bum.gif , bojowy, ³uczniczy...
Powiem tyle, bardzo mi siê ta tendencja podoba - turniej stopniowo
wypycha typow± festynow± komercjê, a nie na odwrót.
Leliwiacy i Odrow±¿e, tak trzymaæ yes.gif
Jonah
Ja bym siê pokusi³ o propozycje by turniej rozwlec na 2 dni i zacz±æ nieco pó¼niej jak sobie ludzie obiadek zjedz± to bêd± stadnie oblegaæ Dêbno od samego pocz±ku. szczerba.gif
LuCK
125 zdjêæ z Dêbna ju¿ na naszej www, dzia³ Rycerstwo, Nasze wyjazdy, no i tam jest ju¿ link do Dêbna smile.gif
Zapraszam.
Keep on rollin
Mnie tam sie podoba³...wszystko super piêknie ³adnie...ale nie pasowa³y mi dwie ¿eczy...
1. D³uga przemowa Szymona na pocz±tku..no szanuje jego i jego wiedze równie¿ ale troszeczke przesadzi³ ale nie chcia³bym ¿eby z tego powodu sie na mnie obrazi³..:P
2. No i oczywi¶cie Jazda mia³a ostre szabelki:/ no i sie troszke przestraszy³em bo nie mia³em kompletnego uzbrojenia...:P

P.S. Do zobaczenia za Rok...:P
Jarek Przyby³o
Chcê tu usprawiedliwiæ Szymona. Nie s±dzisz , ¿e gada³by tak d³ugo gdyby nie musia³. Otórz dostawa³ przez krótkofalówkê sygna³ ¿e musi jeszcze graæ na czas bo vipy co¶ jeszcze wcinaj± i za chwile zejd± z zamku na pole turniejowe. W koñcu jednak kto¶ przerwa³ t± ¿enadê i pochód bractw ruszy³ bez vipów. Niestety po to s± vipy aby marudziæ , grymasiæ i spó¼niaæ siê. Kiedy¶ zapewne czekano na kasztelana a teraz na jego wspó³czesnego odpowiednika.
Co do ostrych szabelek, to by³a taka sobie niespodzianka dla niepe³nie uzbrojonych rycerzy bigsmile2.gif Co ciary przesz³y po plecach ? Jak siê rusza na turniej to trza byæ gotowym na wszystko. Ja siê spowiadam, ¿egnam z rodzin± i spisujê testament bigsmile2.gif A powa¿nie to na przysz³o¶æ koniki trzeba jako¶ inaczej wmontowaæ w scenariusz, bo mog± byæ wielk± atrakcj± a czasem potrafi± wiele spieprzyæ.
Keep on rollin
Przepraszam nie wiedzialem teraz wszystko rozumiem i jeszcze raz przepraszam..
LuCK
Do galerii na naszej www doda³em cztery wycinki z gazet, na temat turnieju w Dêbnie. Jest jeden artyku³ na ca³± stronê z kolorowymi zdjêciami i dwa krótsze i jeszcze jeden jakby "trailer" artyku³u smile.gif tak¿e jest co poczytaæ i co poogl±daæ.
Zainteresowanych zapraszam.
Ziemowit
A ja mam bitwe w kawa³kach. Ka¿da czê¶æ zajmuje ok 5 MB.
Chêtni niechaj pisz±: certoipus@o2.pl .

S³awa
slawek_
Mam ponad 120 zdjec bede je zamieszcza³ od czasu do czasu na serwer.Narazie wrzuci³em 4 podaje linki:

http://tomdex.fm.interia.pl/RIMG0070.JPG
http://tomdex.fm.interia.pl/RIMG0016.JPG
http://tomdex.fm.interia.pl/RIMG0067.JPG
http://tomdex.fm.interia.pl/RIMG0071.JPG
Jarek Przyby³o
Pierwsze zdjêcie to spust surówki z wielkiego pieca. Panu pirotechnikowi siê pomyli³ turniej z rewi± na lodzie.
Jarek Przyby³o
Mam pro¶bê do pstrykaczy o przes³anie zdjêæ z Dêbna na mojego maila : odrowaz1@poczta.fm

Dziêkujê.

Jarek P.
LuCK
Fajne zdjêcia, nawet mi siê uda³o wyl±dowaæ na dwóch tak centralnie w ¶rodku smile.gif
Jarku, wszystkie zdjêcia jakie zrobili¶my s± na naszej stronie www, czy mam Ci je przes³aæ?
Jarek Przyby³o
Je¶li mo¿na je pobraæ ze strony to nie ma potrzeby wysy³aæ.
Jarek Przyby³o
Znalaz³em nieco zdjêæ na stronach: www.tarnow.net.pl oraz www.gminadebno.pl
Parê osób ma ³adne portreciki.

Pozdrawiam
MacDwain
Ogólnie to strach siê baæ, co Jarek wymy¶li na przysz³y rok... Podejrzewam, ¿e mo¿e to byæ konkurs lotów katapultowych albo co¶ gorszego... I oczywi¶cie jeste¶my ponownie do us³ug - jak zawsze zreszt± bigsmile2.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.