Cholera, no znowu o mnie pisz±
Przede wszystkim dziêkuje wszystkim za przybycie i za tak ciep³e opinie na temat zorganizowanego przez nas turnieju. Jak zwykle nie spodziewa³am siê takiej reakcji (tym razem pisze to na powa¿nie
). Dziêkuje tak¿e wam za klimat jaki wnie¶li¶cie, bo przecie¿ wszyscy wiemy, ¿e podstaw± klimatu jest trzoda
.
Szczerze powiedziawszy to najbardziej chyba zdziwi³ mnie fakt tak szybkiego ukoñczenia przez uczestników biegu rycerskiego. Czy¿by znale¼li¶cie jakie¶ tajne skróty? W ka¿dym b±d¼ razie nastêpnym razem bêdê za tym, ¿eby do³o¿yæ jeszcze jedno okr±¿enie
. A co? Nie ma, ¿e boli
Wasek sorry, za tego nieudanego z reszt± kopniaka w czasie inscenizacji bitwy. Mam nadzieje, ¿e nie bola³o a¿ tak bardzo. Chocia¿ teraz przynajmniej bêdziesz wiedzieæ, ¿e nie nale¿y mnie gwa³ciæ bêd±c z kolczudze
DrzewiaK, masz racje. Potraktuj to jako zemstê za poder¿niêcie mi w tak niecny sposób gard³a na bitwie. Przecie¿ obiecywa³am, ¿e siê bêdê m¶ciæ
. Kto jak kto...ale ja s³owa dotrzymuje.
No i teraz jak zawsze na zakoñczenie czas na pozdrowienia. Pozdrawiam ca³± obecn± na turnieju ekipê z Raciborza, za ich kupê miêcha na mnie i Kinii w pi±tkow± noc (bez skojarzeñ!), oraz za to, ¿e byli tak niesamowicie rozkrzyczani po przybyciu (i nie tylko) przez co wy¶wiadczyli mi wielk± przys³ugê
; te kilkadziesi±t kilo, które uwali³o siê na mnie w chatce podczas inscenizacji bitwy (tak Wasku, o Tobie pisze
); Drzewiaka za poder¿niêcie mi gard³a (jak mog³e¶?
); ekipe meneli, która raczy³a nas jedn± i t± sam± pie¶ni± podczas biesiady i jej dalszej czê¶ci, a w szczególno¶ci naszego Zwierzaka, którego chyba do koñca ¿ycia bêdê przepraszaæ za ten drewniany pó³misek, który polecia³ w jego strone i nieciekawie go uderzy³
. Pozdrawiam równie¿ wszystkich tych, których nie wymieni³am a byli na turnieju i dobrze siê bawili. Tych co bawili siê ¼le nie pozdrawiam
.
(¿artuje, was równie¿
)
P.S.
Jak zwykle pro¶ba do wszystkich aparaciarzy. Jak bêdziecie mieæ jakie¶ zdjêcia, to prosi³abym o przes³anie mi ich (albo umieszczenie w temacie) na visenna0@o2.pl
Pozdrawiam
Visenna