Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: I TURNIEJ RYCERSKI na ZAMKU LIPOWIEC - datowany na XIII w
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Stron: 1, 2
Kinia
Witam.

W³a¶nie wróci³am i jeszcze jestem ¶mierdz±ca (kurzem i naft±) i brudna ale nie mog³am siê powstrzymaæ by tu wej¶æ (mimo i¿ trwa³o to 20min komp mi pada anger.gif )Ludzie jeste¶cie boscy i kochani!!!Dziêki Wam, ¿ê¶cie byli, bawili siê z nami, gwa³cili nas(Bobon, Drzewiak nauczcie tego Wilki mo¿e do czego¶ sie wreszcie przydadz± devil.gif ), zarzynali, pluli z nami ogniem (jak rzêsy??), machali kulomiotkami, pili, ¶piewali, robili na nas kupê miêcha(i cha³asowali po przyje¼dzie. tak to o Was mowa Raciborzu:P), rozmawiali na studni (bardzo pouczaj±ca rozmowa. Bardzo za ni± dziêkujê Wasku. Mam nadziejê, ¿e jeszcze bêdziemy mieli okazje pogadaæ. I to nie raz. chyba, ¿e ju¿ masz mnie do¶æ [smutna Kinia])za robienie zdjêæ (mam nadziejê ¿e je dostane..a przynajmniej kilka:P sol_iskra@o2.pl ) za jazdê na koniu (przyjadê do Ciebie Grzegorzu i wtedy nauczysz mnie wiêcej:P) za prze¶liczny anta³ek i kubeczek z anio³kiem, za wszystko! a przedewszystkim za to ¿e jeste¶cie i byli¶cie! I mam nadzieje, ¿e bêdziecie! I ¿e nie tylko na Lipowcu bêdziemy siê spotykaæ.

Dziêkujê tracker.gif

Kinia

ps1 przepraszam wszystkich ¶wiatków mojego wybuchu w niedzielê rano w reflektarzu. Nie powinnam. A przynajmniej nie przy Was. icon_redface.gif
ps2 przepraszam za sk³adniê tego maila..zasypaim... spac.gif
ps3 prosze o nie czytaanie tak dok³adnie moich postów, a potem informowanie mnie o tym bo mi wstyd icon_redface.gif pozatym ju¿ siê Was nie bojê bigsmile2.gif

pozdrawiam
Andrzej Siejeñski
Jak obieca³em tak zrobi³em. Na naszej stronie zamie¶ci³em zdj±tka z turnieju. Zapraszam te¿ do przejrzenia reszty strony (i ewentualne wpisy w ksiêdze go¶ci bigsmile2.gif).
http://liberi.acies.sieleciensis.w.interia.pl/
Pozdrowionka dla Mercennarius Legio Lupi i Smoczej Kompanii
Nataniel
Sebastian
Witajcie

W imieniu ca³ej Chor±gwi Rycerstwa Ziemi Tarnowskiej: dziêkuje za powo³anie tak wspania³ego turnieju... gdzie wchodz±c w owe progi czuæ siê mo¿na jak u brata na zamku, którego dawno siê nie widzia³o; gdzie rado¶æ rozja¶nia twarze, a serce ju¿ pie¶ni ¶piewa... nie czekaj±c do wieczora, kiedy to usta braci rycerskiej otwieraj± siê by g³osu chwa³y udzieliæ wszystkim którzy zawitali na wielka ucztê... po dniu pe³nym zmagañ nie tylko w szrankach bojowych, gdzie smoki m³óci³y wszystkich tych co mieli do¶æ odwagi by stan±æ do rywalizacji...
Zwierzak z Bêdzina
Cze¶æ i czo³em!!
Dla mnie Turniej w Lipowcu skoñczy³ siê w poniedzia³ek po po³udniu. Jak bym móg³ jeszcze d³u¿ej bym tam zosta³smile.gif

Dziêki wszystkim uczestnikom za przybycie!!
Chwa³a zwyciêzcom!!
Dzieki ¿e potrafili¶cie sie dobrze bawiæ, biæ i zwyciêstwo opijaæsmile.gif

Tak mnie te posty zmiesza³y ¿e czuje sie jak na zakoñczeniu turnieju kiedy trema mnie z¿ar³a i zaczo³em pl±taæ sie w s³owach:)

Obiecuje nagraæ p³ytke(pytke) KO³a menelskiego, ale trzeba bêdzie kolejne beerseszyn urz±dziæsmile.gif

Naprawde ciesze sie ¿e wam sie podoba³o!!

Chwa³a wam!

Szkoda ¿e niemog³em wy¶æ do bitwy:( jednak¿e moje ziobro...angsad.gif

hm
teraz oficjely

znalaz³em klucze ch³opaka z pszczyny , znalaz³êm br±zow± sukienke damsk±z lnu grubotkanego,

CYTAT
Zginê³a tarcza:  
Wiek 1 rok  
Wzrostu ¶redniego (rycerska trójk±tna - nie ³ezka)  
Znaki szczególne:  
Wykonana z dech olchowych (nie ze sklejki) malowana w barwy templarów czerwony krzy¿yk na bia³o czarnym tle. Ciê¿ka. Delikatnie obita. Nitowana na 3 p³askownikach  
Ostatnio widziana: W sobotê wstawiona do kanciapy na dole zamku (oparta o tarczê-szyld knajpy). Rano ju¿ jej nie by³o...  

mateusz tarcza jest i postaramy sie przes³±æ j± tobie ewentualnie jak sie we wroc³awiu spotkamy to tam j± dostaniesz smile.gif tylko daj znaæ jak wolisz j± dostaæ.

wsprawach innych proszê dzwoniæ 508106637.

Natanielu dzieki za zdjecia z turnieju ¿e mo¿na ju¿ co¶ zobaczyæ w necie

Wszelkie zdjêcia i filmiki prosze na adres Zwieszak@o2.pl

Jak tylko bedziemy mieli wieæej zdjêæ to na bagritonie pewnie te¿ bêdzie mo¿na je zobaczyæ ale to pó¼niej:)

Co to ja mia³em jeszcze:)

Aha do zobaczenia we wrocku i na kolejnych turniejach:)

Pozdrawiam jeszcze raz wszystkich i wielkie dziêki,¿e przybyli¶cie, bo to dziêki wam!! ten turniej by³ i by³o tak mi³o:) to wasza zas³uga:)
Zwierzak z Bêdzina
Bo¿e co tu sie sta³o???? By³o 6 stronn postów a teraz jako¶ 4 s± tylko, ale kto¶ tu namiesza³smile.gif
pozdrawiam

aha mam zdjêcia z lipowca zajmuj± 1 cd, jest ich oko³o 100 mo¿e bedzie wiêcej.(moge nagraæ na p³ytke ewentualnie na skrzynke przes³aæ jak je obrobie)
Chêtnych prosze o kontakt ze mn± na maila zwieszak@o2.pl

Wszystkich którzy maj± jeszcze jakie¶ zdjêcia, niech wysy³aj± mi je na skrzynke moj± zwieszak@o2.pl
dzieki
Krzysztof Czarny Rycerz
smile.gif W imieniu Chor±gwi Czarnego Rycerza Kasztelanii Bedziñskiej dziekujê za zamieszczenie zdjêæ z turnieju na Zamku Lipowiec !!!

Pozdrawiam
Kasztelan Bêdziñski i Lipowiecki

................
LuCK
Szybkie pytanie - jaki¿ to zespó³ wystêpowa³? Czy maj± jak±¶ swoj± www?
Kinia
Szybka odpowied¼. Gra³o Beltaine.
http://www.beltaine.art.pl/glowna1.htm

pozdrawiam
LuCK
Szybkie podziêkowania smile.gif
Semko
Moze pozno ale lepiej niz wcale. Podpisuje sie pod wszytkimi pieniami, zachwytami, ohami i ahami. mega wypas.
Pragne tez dodac, oczym nikt wczesniej nie wspomnial, o historycznym wrecz wydarzeniu!!! A minaowicie na Lipowcu mielismy mozliwosc ogladania niesamowitej wrecz koaalicji Ligi Baronow i Dobrej Kompanii. Chalwa im, az lezka sie w oku kreci gdy przypomne sobie Lige i Kompanie wespol zespol idoca do bojowego. :-)

pzdr
Krysiak

PS. Aiuto pamietaj na kolegow zawsze mozesz liczyc. :-)
Aiuto
hehe..co moge powiedziec ,to chyba magia XIII wieku tak dziala ... bigsmile2.gif ,ale nie przesadzjmy, nic nie przebije komitrywy Zagonczyk -Liga Baronow na tegoroczej l³zy (nawet spali w jednym namiociku, i to sami facecii ,wiec bez zadnych podtekstow "zjednoczenia damsko-rycerskiego ponad podzialami ' bigsmile2.gif )
Pozdrawiam serdelecznie
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.