Witam.
W³a¶nie wróci³am i jeszcze jestem ¶mierdz±ca (kurzem i naft±) i brudna ale nie mog³am siê powstrzymaæ by tu wej¶æ (mimo i¿ trwa³o to 20min komp mi pada )Ludzie jeste¶cie boscy i kochani!!!Dziêki Wam, ¿ê¶cie byli, bawili siê z nami, gwa³cili nas(Bobon, Drzewiak nauczcie tego Wilki mo¿e do czego¶ sie wreszcie przydadz± ), zarzynali, pluli z nami ogniem (jak rzêsy??), machali kulomiotkami, pili, ¶piewali, robili na nas kupê miêcha(i cha³asowali po przyje¼dzie. tak to o Was mowa Raciborzu:P), rozmawiali na studni (bardzo pouczaj±ca rozmowa. Bardzo za ni± dziêkujê Wasku. Mam nadziejê, ¿e jeszcze bêdziemy mieli okazje pogadaæ. I to nie raz. chyba, ¿e ju¿ masz mnie do¶æ [smutna Kinia])za robienie zdjêæ (mam nadziejê ¿e je dostane..a przynajmniej kilka:P sol_iskra@o2.pl ) za jazdê na koniu (przyjadê do Ciebie Grzegorzu i wtedy nauczysz mnie wiêcej:P) za prze¶liczny anta³ek i kubeczek z anio³kiem, za wszystko! a przedewszystkim za to ¿e jeste¶cie i byli¶cie! I mam nadzieje, ¿e bêdziecie! I ¿e nie tylko na Lipowcu bêdziemy siê spotykaæ.
Dziêkujê
Kinia
ps1 przepraszam wszystkich ¶wiatków mojego wybuchu w niedzielê rano w reflektarzu. Nie powinnam. A przynajmniej nie przy Was.
ps2 przepraszam za sk³adniê tego maila..zasypaim...
ps3 prosze o nie czytaanie tak dok³adnie moich postów, a potem informowanie mnie o tym bo mi wstyd pozatym ju¿ siê Was nie bojê
pozdrawiam