Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: suszenie miêsa
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Kuchnia
salezius
Witam czy kto¶ z was suszy miêso sposobami tradycyjnymi bez u¿ycia piekarnika itp.? Jak tak to il e trzymacie miêso nad ogniem lub w wêdzarni? Chodz\i mi tu o wieprzowinê lub wo³owinê.
drzemik
Ja u¿ywam elektrycznej suszarki do grzybów (18h oko³o przy paseczkach o grubo¶ci lekko poni¿ej 1cm).
Ale znajomy bardzo ³adnie wysuszy³ nad kominkiem (nawleczone na dratwê) przez jedno popoludnie.
m_q
A na samej górze dzia³u by³ w³a¶ciwy temat...

http://www.freha.pl/index.php?showtopic=3728
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.