Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Mala skromna imprezka wikingska w Nowej Rudzie - 7-9 maja
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2004
Stron: 1, 2
Jugger
Pozdrawiam wszystkich uczestników imprezy i ciesze sie ze sie podobalo!
(mam swiadomosc ze ogromna ilosc piwa wplynela na oceny :)

a teraz ogloszenia parafialne :)

jest opcja zeby pod koniec sezonu zrobic sobie maly obozik w tym samym miejscu, np na tydzien-dwa. opinie?

w przyszlym roku impreza sie odbedzie, ale podniesiemy poziom, mam nadzieje ze bedzie tak jak chcialem zeby bylo w tym roku...

postaram sie namowic Wielebnego, w zainwestowanie w namiot, dwa, zeby nie trzeba bylo wozic z daleka wlasnych (my sobie przywieziemy, mamy niedaleko)

czekam na opinie!!
ps.: Edgharze, mam nadzieje ze jednak nie zama¿esz tego napisu na mieczu... nastepnym razerm bedzie trudniej!! mam szatanski plan na odlotowy "konkurs" walki!!!
Thorvald
Hehe bardzo dobry pomysl chociaz z drugiej strony nie wiem czy bym z Wami wszystkimi - pijaki - wytrwal az tydzien czy dwa ! bigsmile2.gif.
Ogolnie ja sie pisze icon_cool.gif.
Marit
szefuniu musi ju¿ szykowaæ kartê urlopow±...tylko niech sie kleszcze stamt±d wynios± bo nie bedê dawaæ swojej krwi za darmo:) mad.gif
EDghar Thomasson
Jalku oczywi¶cie ¿e nie zniszczê napisu.. smile.gif powiedz tylko co rozumiesz przez konioec sezonu??? jak terminy i kasa wypal± to pewnie siê pojawimy ale nic nie obiecujê pozdrawiam edghar
Ulf Ko¶cisty
Pomys³ ¶wietny!! Je¶li tylko bogowie pozwol± przyjadê by nadrobiæ zaleg³o¶ci smile.gif
Hogger
Hilsen.

Co do obozu treningowo-bojowego jestem za. Tyle czasu daje mo¿liwo¶ci wiêksze ni¿ 2-3 dni imprezy. Przecie¿ dopiero co siê rozkrêcili¶my, a tu ju¿ koniec imprezy. Ech..ale czasem tak bywa.
Sigurd
Je¶li M³ode Wilki maja zamiar przebywaæ na waszej ziemi ponad tydzieñ to radzi³bym poinformowanie o tym okolicznych sklepów - niech juz robia zapasy alkoholu bo im nie starczy :-)
Salve ! Sory, ¿e siê wp... ale co tam, mo¿e w koñcu i ja do was zawitam !
ilm
byloby swietnie Siggy - bedziesz mial okazje klepnac w pare ciekawych sprzetow prosto z bialegostoku.

Twoj Najlepszy Klient
Ilm
Hogger
Sigurdzie...ale¿ proszê, ten temat jest dla wszystkich smile.gif Szkoda tylko, ¿e tak ma³o osób siê zg³osi³o, ale z drugiej strony, recenzje tej imprezki mówi± same za siebie, nawet je¿eli by³o tylko oko³o 30 osób smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.