Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: II Turniej Rycerski "¦ladami Braci Dobrzyñskich" w Drohiczynie
> Inne > Kalendarium 2012
Stron: 1, 2
Thorgil
Dziêkujê wszystkim obecnym na Turnieju za przybycie. Wybaczcie proszê brak og³ady rycerskiej - ale popracuje nad tym :-)
Dziêkujê Komandorii Bia³ostockiej Templariuszy za wspó³organizacjê.
Z góry dziêkujê za cenne uwagi na przysz³o¶æ (proszê na priv).

Bêdê pracowa³ nad dalsza czê¶ci±. I ciesze siê, ze macie ochotê przybyæ jeszcze do Drohiczyna. Wspólnie na pewno nam siê uda.

Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich XIII - tko wiczów.

Do zobaczenia!!!
HubertBKZT
Dziêkujê w imieniu Bia³ostockiej Komandorii Zakonu Templariuszy jak i swoim za tak wspania³± imprezê Andrzeju!! thanx.gif

Dziêkujê wszystkim za przybycie,uczestnikom turnieju samojeden, 3 bohurtowych, walcz±cych i cywilów za wspania³± zabawê, rozmowy. clap.gif
Mamy nadziejê ¿e nie wiele bêdzie tych uwag o których mówi Andrzej i w przysz³o¶ci stworzymy imprezê idealn± aniol.gif bigsmile2.gif

Dziêkujê wszystkim którzy pomogli w zbieraniu pieniêdzy dla Brata Daniela (zebra³a siê ³adna sumka)

Zamieszczam link z reportarzu krêconego na miejscu.

II Turniej Braci Dobrzyñskich w Drohiczynie 1-2 wrze¶nia 2012r.
Od 14 minuty!!
http://www.tvp.pl/bialystok/?informa...dz-1830/8410905
SebaOT
Równie¿ dziêkujê Andrzejowi, wspó³braciom z Komandorii i wszystkim pozosta³ym uczestnikom za przybycie. Ponadto chcia³bym podziêkowaæ lubelskim joannitom, ¿e zmobilizowali siê na sam koniec turnieju, mimo ¿e ju¿ siê pakowali, i wystawili zbrojnego do pokazowego pojedynku smile.gif

Za rok z pewno¶ci± bêdzie jeszcze lepszy turniej!!!
nataszka
Jak wszyscy dziêkuj±, to i ja siê do³±cze
Przede wszystkim

- Andrzejowi ¿e zechcia³ nas go¶ciæ u siebie i nie szczêdzi³ na nas jad³, napitku, ciep³ej wody jak i toalety :P

-wspania³ym go¶ciom którzy pomimo dosæ krótkiego terminu danego im na zastanowienie dali z siebie wszystko i przybyli by swoj± osob± u¶wietniæ turniej

-naszym muzycznym dbaj±cym o oprawê muzyczn± i dziêki którym mo¿na by³o popl±saæ nieco bigsmile2.gif

-£ukaszowi, za to ¿e pomimo deficytu ³uczników nie za³ama³ siê i czuwa³ przy stanowisku strzelniczym

-wszystkim paniom za wspóln± naukê tañca bum.gif

i na koniec dziêkuje swojej Komandorii ¿e pomimo wielu chwil zw±tpienia i w±tpliwo¶ci odwa¿yli siê zorganizowaæ ten turniej

za rok postaramy siê aby by³o wiêcej atrakcji i przede wszystkim wiêcej WALK!!!
Anka z Mazowsza
CYTAT
£ukaszowi, za to ¿e pomimo deficytu ³uczników nie za³ama³ siê i czuwa³ przy stanowisku strzelniczym

£ukasz mia³ za to nadmiar chêtnych z publiczno¶ci:))

Ja za¶ dziêkujê:

- Andrzejowi za jedn± z najlepszych imprez w sezonie, cudowne miejsce, pyszne jedzenie i muzeum:))
- Puszce Pandory za piêkn± muzykê i wytrwa³o¶æ w graniu nam do tañca oraz wspó³tañcz±cym za tañce - absolutnie fantastyczne;)
- Wszystkim uczestnikom za wspania³± atmosferê, Bartkowi z BKZT za narracjêsmile.gif, Ja¶kowi za opowie¶ci dziwnej tre¶ci na biesiadzie, Fortisom za mile rozmowy, ca³ej kochanej Ordo Templi: Monice za pie¶ñ o Annie i Gotfrydzie, Martusi za ¶piewy na uczcie(obiecujemy - wiêcej nie bêdziemy:)) ch³opakom i mê¿owi za dzielne stawanie do boju...
Koziemu - za ci±gniêcie nas 130km na lince kiedy nasze auto odmówi³o pos³uszeñstwa:)

W przysz³ym roku przyjedziemy na pewno, mam nadziejê ¿e jeszcze liczniej:)

Pozdrawiam serdecznie, Anka
Thorgil
Ale ze mnie gapa...

Dziêkuje Puszce Pandory za wspania³a muzykê, za pl±sy - równie¿ pozosta³ym Dam±. Za wiele u¶miechu i ciep³a przy tym bigsmile2.gif smile.gif
Naprawdê s³ucha³em z wielk± ciekawo¶ci±. Dziêki !!!
Brat Marian
Witam.
W koñcu i ja mam chwilê aby siê do³±czyæ do podziêkowañ.
Dziêkujê Andrzejowi za wielkie serce... mam nadziejê ¿e nied³ugo naprawie auto i bêdzie okazja siê spotkaæ. smile.gif
Wszystkim którzy zawitali na turnieju i do³o¿yli swoj± cegie³kê dla Daniela... oby nikt z nas niegdy nie znalaz³ siê w takiej sytuacji jak On.
Dziêki ca³ej OTW za wszystko. Przede wszystkim za to ¿e ze mn± wytrzymujecie.

P.S
Ci co nie byli niech ¿a³uj±, bo jest czego!

Pozdrawiam i do zobaczenia.
Trawnik
Ja równie¿ dziêkujê.
¦wietny turniej w piêknym miejscu. Karczma z kilmatem i dobrym piwem.
Karczmarki.
Dziêkujê te¿ wszystkim walcz±cym.

Jakby kto¶ mia³ zdjêcia, to bêdê wdziêczny, bo chcia³em siê przylansiæ na necie w Quaipedowym sprzêcie:)

pozdrawiam i do mam nadziejê zobaczenia w przysz³ym roku!
Trawnik

John Knight
Salve

Sorry ,¿e tak pó¼no ,ale jak to mówi± lepiej pó¼no ni¿ wcale :D . W imieniu ca³ej Chor±gwi z Bagien , serdecznie dziêkujê wszystkim uczestnikom i organizatorom za ¶wietn± zabawê i genialny turniej.(Andrzej nie wiem sk±d ¿e¶ ty to wyczarowa³ ale miejsce perfekcyjne)

Ja ze swojej strony dziêkuje ,wszystkim którzy siê zjawili i którzy siê bawili , walczyli (dziêki naprawdê wszystkim którzy wyszli do walk, no normalnie zuchy smile.gif ). Ten turniej naprawdê by³ wart tak jak mówi³em ka¿dej z³otówki i ka¿dej minuty aby tam dotrzeæ i móc wspólnie obozowaæ przez te trzy szalone ale i wspania³e dni smile.gif .Dziêki wielkie równie¿ za kasê zebran± na Daniela.

Dziêki raz jeszcze ,poniewa¿ ten turniej by³ jednym z najlepszych w moim ¿yciu

Pozdrawiam

Ja¶ko z Bagien
Roar
Niestety nie uda³o mi siê przyjechaæ czego bardzo ¿a³uje
Mam nadzieje ¿e ta impreza stanie siê cykliczna lecz nie z czêstotliwo¶ci± dwu letni± lecz roczn±
Finkenberg
...i na koniec ja co¶ napiszê smile.gif

Turniej dla nas rozpocz±³ siê rewelacyjnie ju¿ w piatek i z tej okazji zamiast rzucaæ siê na miêsiwa spróbowali¶my rzadko podawanego w Polsce okonia i sandacza na dwa sposoby, którego pono do Polski sprowadzili rycerzez zakonni z Niemiec.

Bardzo sympatyczna impreza, która ma ogromne szanse przerodziæ siê w co¶ równie udanego i fajnego jak drohiczyñski Zlot S³owian, Ba³tów i Wikingów (czerski nie dr¿yjcie, ale bêdziecie mieli godne uzupe³nienie).

Ordo Templi dopisa³o, OMAC siê dzielnie prezentowa³, Panie wygl±da³y wdziêcznie. Brakowa³o Dobrzyñskich (ja widzia³em jednego, a i to w relacji Telewizji Bia³ystok), wiêc na pewno siê teraz strasznie wstydz± i za rok bêd± wszyscy, co do jednego. Media w ka¿dym razie nada³y Turniejowi nale¿n± mu wagê i by³ on regionalnym wydarzeniem weekendu.

Ogromne podziekowania Panu Andrzejowi, ¿e mimo braku jakiegokolwiek wsparcia samorz±dowych instytucji spo³ecznych i kulturalnych zdecydowa³ siê Turniej wznowiæ i ¿e za rok zorganizuje III smile.gif
Viator
CYTAT
Brakowa³o Dobrzyñskich (ja widzia³em jednego, a i to w relacji Telewizji Bia³ystok)...
He, he, no i s³usznie, zgodnie z tytu³em na Turnieju mieli byæ nie Dobrzyñcy ale ich ¶lady - na pewno przeoczy³e¶ masê ¶ladów, które Bracia pozostawili uprzednio... icon_wink.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.