Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Stepy Pomorskie 2012
> Prywatne Inicjatywy > Wyprawy
Stron: 1, 2
jasmin
By³o zacnie, warsztatowo, pogoda oraz towarzystwo jak zwykle dopisa³o. Marek, wiem, ¿e nas nadal nienawidzisz:D

Tupot mew, rechot ¿ab ...

Testy strza³:

Zabawy z ceramik±:

Zaawansowane æwiczenia je¼dzieckie

Weso³e æwiczenia je¼dzieckie

Filcowanie

Wypa³ ceramiki

Barwienie

Lotgar
JAAAA!.
By³o super , nie wiem od czego zacz±æ .
Wojsko dreptajace mate filcow± , koncertowanie drumla-flet , swoja droga to dziêki za ciag³e powtarzanie Tri Martolod , mam nadzieje ze nikomu tego kawa³ka nie obrzydzi³em .
Nocny kabaret Sióstr Wielokrotnie Prze³o¿onych , wypa³ ceramiki , wieczne ¶miechy , numery , wypad do sklepu . Oooooo i nie¶miertelny pojedynek Razowca z Koboldem na Twoja Stara ..... Dyskusje o wszystkim i o niczym , nowe plany rekonstrukcyjne , w przysz³ym roku wojsko pojawia sie jako Legion Rzymski . A i zapomnia³ bym o regionalnych dzikich zwierzêtach A.... Kobry , O.... Gutany i te Zaury które wymar³y hehehhehe.
Dzieki za doborowe towarzystwo , waleczno¶æ od rana do prawie ¶witu , organizatorom za to ¿e s± i Jankowi za jajecznice ze sliwkami i ¿urawin± oraz roso³ek . Za³apa³em sie na t± najlepsz± czê¶æ , same gêste na spodzie .
I wszystkim , wszystkim za rok widzimy sie znowu .
Pozdro
Rita
Dziêkujemy, ¿e mogli¶my znowu byæ na Stepach. Przepraszam za to, ¿e warsztaty malarskie nie wysz³y, ale poprawimy to sobie w przysz³ym roku, i na kolejnych spotkaniach pomiêdzy smile.gif

Fajnie was by³o woziæ ch³opaki, na przysz³y rok za³atwcie Nysê albo Tarpana, to sobie zrobimy jazdê z hardcorem do sklepu.

Bardom dziêkujê za nocny freestyle, który nie pozwoli³ zmruzyæ oka ze ¶miechu, Koboldowi za improwizacje przy wypale, Gracjanom, ¿e zabierali trzy Gracje na przeja¿d¿ki w terenie, A Rosamar za farbowanie. Wszystko trudno by³oby wymieniæ, bo tyle siê dzia³o... Glina, manewry, konie, gotowanie, gadanie, ech... I warsztaty Nic-Nie-Robienia, w których prym wiód³ Ja¶min smile.gif

Zdjêcia s± tu ---> https://plus.google.com/photos/116527563713...843773994490113
Marek Hilgendorf
CYTAT(jasmin @ 10:54 17.09.2012) *
Marek, wiem, ¿e nas nadal nienawidzisz:D

Wielkie mi co¶... jakie¶ tam warsztaty! Ja by³em z córk± na basenie! O!
A w ramach gratulacji z powodu udanej imprezy: NIECH WAS LUCYPER POCH£ONIE- ZDYCHAJCIE W MÊCZARNIACH!

Edit. Zdjêcia Rity s± beznadziejne....
janurbanski
Za przednia atmosferê
Prze¶wietna zabawê
Za nic nie robienie
Nowe i stare znajomo¶ci
Pogodê klimat i stepy
Pogadanki do rana
O wszystkim i niczym za ¶wietna kuchnie glinê we³nê farbki i robótki oraz koniki
I nie oceniona pomoc Szczepana w okie³znaniu ognia
I watache wilków grasuj±ca do rana .....
Co zapomnia³em- osobi¶cie wspomnê za rok
Sylwia pamiêtam
Z przyjemnoscia dzieki

I do nastêpnego równie udanego spotkania
Krzysiek_Bli¼niak
Po niektórych imprezach cz³owiek nie chce wracaæ do rzeczywisto¶ci.
By³o piêknie!

Dziêkujê wszystkim za wspania³± zabawê i naukê. A w szczególno¶ci tym którzy przyczynili siê do tak niepowtarzalnego charakteru tego spotkania, zarówno w kwestii warsztatowej jak i kulturalnej.

Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia
Krzysiek
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.