Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej bojowy dla niepe³noletnich
> Inne > Kalendarium 2012 > Grunwald 2012
Stron: 1, 2
Florida
CYTAT(A.Fran @ 21:55 28.02.2012) *
Czy na przeszwce mo¿na mieæ jak±¶ szate bojow±?
Wchodz± bu³y czy tylko jakie¶ miêkkie rêkawice np pikowane?

Tasak od Aladina. W koñcu co¶ porz±dnie wykutego a nie kawa³ek wyszlifowanego p³askownika. Do¿ywotnia gwarancja mówi sama za siebie. Taka broñ to spore wyró¿nienie, tym bardziej dla m³odego zawodnika. Gdybym mia³ te pare lat mniej to nie musia³bym wystawiaæ brata, który mi go wyrwie ;)

Florida, by³bym zaszczycony gdyby¶ przyj±³ ode mnie do puli nagród skromn± parê nowych na³okietników hartowanych.

Pozdrawiam

Oczywi¶cie, ¿e przyjmujê. Jak najbardziej. Pula nagród wci±¿ ro¶nie. A jeszcze mamy 4 miesi±ce czasu.
Florida
CYTAT(Marcin Waszkielis @ 17:44 29.02.2012) *
CYTAT
Mówi³ co¶ , ¿e robi teraz jakie¶ tasaki , czy Messery.
Zadeklarowa³ daæ jeden na nagrodê w turnieju .
Ale , ¿e Tobie brakuje jeszcze paru nagród dla m³odych , to Ci to przekazujê.

W imieniu uczestników turnieju dla niepe³noletnich , serdecznie dziêkujemy
Aladinowi Brwiliñskiemu http://www.aladin.republika.pl/

No to jaki¶ dzieciak zgarnie straszliwe urywad³o. Swoj± drog± pewny musi byæ jako¶ci skoro daje tak± gwarancjê.

Wystarczy my/jej do koñca ¿ycia.
Florida
CYTAT(Marcin Waszkielis @ 23:33 28.02.2012) *
ja bym proponowa³ zrezygnowaæ z historycznego sprzêtu. Podejrzewam, ze i tak broñ bêdzie niehistoryczna

Marcinie, za³o¿enie jest takie, ¿e ma to byæ maksymalnie historycznie. St±d strój. Tak, broñ i dodatkowa ochrona g³owy nie bêdzie historyczna, ale trudno. Ma byæ przede wszystkim bezpiecznie dla uczestników. Mo¿e kiedy¶ rozwi±¿emy ten problem.

Jakub z Ortelsburga
Witam!

Ode mnie bêdzie nagroda w postaci rêkawicy pod tarcze. Bêdzie ona wykonana po grunwaldzie na odpowiedzni± rêkê;p
Je¶li chodzi za które miejsce to ju¿ bêdzie zale¿a³o od orgów:)

pozdrawiam

Jakub
Robert Szatecki
CYTAT(Józef @ 18:00 28.02.2012) *
W imieniu uczestników turnieju dla niepe³noletnich , serdecznie dziêkujemy
Aladinowi Brwiliñskiemu http://www.aladin.republika.pl/

Swego czasu u¿ywa³em broni od Aladina mo¿e powoli czas do tego wróciæsmile.gif S³ysza³em, ¿e dostosowa³ wagê broni do aktualnych regulaminów turniejowych. A dzieciaki rzeczywi¶cie konkretn± nagrodê dostan±.
Despair
Jako, i¿ sama chcia³abym wzi±æ udzia³ w owym turnieju, mam dwa pytania.
Czy liczba uczestników jest ograniczona i w zwi±zku z tym nale¿y siê spieszyæ z wysy³aniem zg³oszeñ?
Do kiedy mo¿na wysy³aæ owe zg³oszenia?
Z góry dziêkujê. :]
Józef
CYTAT(Despair @ 23:11 06.04.2012) *

Jak znam ¿ycie , zg³osiæ siê bêdzie mo¿na i w sam dzieñ turnieju .
Byle nie w trakcie trwania.
O dok³adnym terminie i godz. rozpoczêcia , organizator powiadomi jak bêdzie znany program ca³o¶ci imprezy Grunwaldzkiej.
pozdrawiam smile.gif
Vronec
ma kto¶ jakis kontakt do Floridy? czesciej sprawdzany niz pw?
Zió³ko
CYTAT(Vronec @ 10:45 26.05.2012) *
ma kto¶ jakis kontakt do Floridy? czesciej sprawdzany niz pw?

Proszê uprzejmie:
stowarzyszeniehanza@gmail.com
Florida
CYTAT(Despair @ 23:11 06.04.2012) *
Jako, i¿ sama chcia³abym wzi±æ udzia³ w owym turnieju, mam dwa pytania.
Czy liczba uczestników jest ograniczona i w zwi±zku z tym nale¿y siê spieszyæ z wysy³aniem zg³oszeñ?
Z góry dziêkujê. :]

Hej,

Liczba uczestników NIEOGRANICZONA. Jestem równie¿ za równouprawnieniem. Ka¿dy startowaæ mo¿e. Pisemko od rodziców, miêkki pancerz i do boju. Zg³oszenia najpó¼niej dzieñ przed turniejem. najlepiej do mnie.
Adres: Chor±giew Podolska, zau³ek wielkiego S³oñca.
Je¶li zobaczycie go¶cia z m³otkiem, pi³± lub obcêgami albo dr±cego ryja na ludzi- to ja.

Florida
Aha, tak dla informacji, jak na chwilê obecna mam 9 chêtnych w ró¿nych kategoriach wiekowych.

Poza tym nadal poszukujê chêtnych darczyñców czy te¿ sponsorów nagród. Kto¶ wesprze??
Józef
Podziwiam za profesjonalizm i mam nadziejê , ¿e turniej zapisze siê na sta³e w programie imprezy Grunwaldzkiej.
do zobaczenia smile.gif
PSWR
Turniej dla niepe³noletnich by³ wspania³ym pomys³em i jego realizacja tak¿e wypad³a bardzo dobrze. Na pochwa³ê zas³uguj± wszelkie inicjatywy promuj±ce walki rycerskie w¶ród m³odzie¿y, bo przecie¿ to ci m³odzi ludzie nas kiedy¶ zast±pi± na polu walki.
Mamy nadziejê, ¿e fakt i¿ na Grunwaldzie móg³ siê odbyæ ten turniej, prze³o¿y siê na zainteresowanie t± konkurencj±, i zanim dojdzie do drugiej edycji turnieju grunwaldzkiego, w miêdzyczasie uda siê zorganizowaæ inne podobne przedsiêwziêcia.

gratulujemy jeszcze raz organizatorom i zwyciêzcom!

pozdrawiamy,

zespó³ PSWR
Emil z Gi¿ycka
S± nagrania?
Zió³ko
Bêd±, jak Kalor ogarnie to, co kamerowa³. Podzielimy siê linkiem, jak tylko dostaniemy.
Gandalf
Bardzo dobry pomys³ na turniej, oby tak dalej. Prosi³bym, je¶li to mo¿liwe, o prezentacjê wyników, je¶li gdzie¶ tam jeszcze s± spisane.
Mam tylko jedn± uwagê co do rozdania nagród, a w szczególno¶ci o danie najcenniejszej (w mojej opini) nagrody najm³odszemu (8-9 lat?) uczestnikowi, który wyszed³ na jeden pokazowy pojedynek. Je¶li chcecie komu¶ wrêczyæ jak±¶ pami±tkê to sami wybierzcie co ma ni± byæ, a nie pytacie uczestników czy m³ody mo¿e pierwszy sobie co¶ wybraæ ze sto³u z nagrodami. Raz, ¿e wszyscy znajomi skandowali wybierz miecz, czemu siê wcale nie dziwiê, tak samo m³odemu, który go wzi±³. Druga sprawa to zgodzê siê, ¿e by³o pytanie od Floridy czy m³ody pierwszy mo¿e nagrodê wybraæ. Ale po prawdzie co tacy niepe³noletni, niewygadani mieli powiedzieæ?
Druga sprawa, ¿e za pierwsze miejsca sami powinni¶cie nagrody wyznaczyæ, a resztê niech sobie ludzie bior± wg miejsca.
Tyle mojego biadolenia. :D
Serdecznie pozdrawiam i czekamy na kolejn± edycjê turnieju.
Gandalf
A.Fran
M³ody wygra³ i mêczy mnie o filmiki z turnieju, help.

Józef
CYTAT(Gandalf @ 17:39 06.08.2012) *
..Mam tylko jedn± uwagê co do rozdania nagród, a w szczególno¶ci o danie najcenniejszej (w mojej opini) nagrody najm³odszemu (8-9 lat?) uczestnikowi, który wyszed³ na jeden pokazowy pojedynek...
Serdecznie pozdrawiam i czekamy na kolejn± edycjê turnieju.
Gandalf

Bartku - Potraktowa³ bym to jako gafê - nie ma ludzi niepope³niaj±cych b³êdy.
I ja czekam na kolejn± edycjê i serdecznie pozdrawiam organizatorów.
Widzia³em starania Florydy by wszyscy uczestnicy mieli jak±¶ pami±tkê uczestnictwa w turnieju - podziwiam i nisko siê k³aniam.
W razie mo¿liwo¶ci pomogê.
do zobaczenia smile.gif
ps. i ja z chêci± filmy z walk obejrzê
Lannister
S± ju¿ filmiki z walkami dzieciaków? Zobaczy³bym sobie jak siê lej± devil.gif
Florida
Ech, da³em cia³a. Trochê z organizacj±, prezentacj± darczyñców i podziêkowaniami.

Najpierw muszê podziêkowaæ uczestnikom, których by³o wielu. Nie wiedzia³em, ¿e tylu jest chêtnych aby dostaæ ³omot od rówie¶ników. Gratulujê Wszystkim.

Je¶li chodzi o darczyñców, to ich lista wisi na g³ównej stronie grunwaldzkiej. Przynajmniej wisia³a jaki¶ czas temu. Liczê, ¿e i w tym roku sponsorów nie zabraknie.

Chcê podziêkowaæ osobom, które mnie wspar³y przy organizacji i za³atwianiu tematu:
Orgom, Józefowi, Zió³ku, Ludwisiowi.
Szczególne podziekowania nale¿± siê sêdziom, którzy po skoñczonym turnieju biegli na bitwê: Mordehaj, Siuk, Broku³ i Zychoo.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.