Mia³em ju¿ nie pisaæ,ale niech tam.To fakt Jajoszu,w Twojej wypowiedzi wulgaryzmów nie by³o,nikogo te¿ chyba ni± nie obrazi³e¶,a dotyczy³a XII Turnirju w Nidzicy.Nie za bardzo rozumiem,ale takie ju¿ prawo moderatora.
Pozdrawiam.
A ja g³upi mysla³em, ¿e naskoczy na mnie Chaos, za wywalenie dwóch czy trzech jego postów?
Posty powedrowa³y do kosza, bo to by³ OT. Moge przywróciæ Twój post, ale bez kontekstu bêdzie wyglada³ dziwnie.
To jak, przywracamy?
PS: Chaos jest cz³onkiem Szarej rady, ale to ja odpowiadam za porzadek w kalendarium i bedê go egzekwowa³ z ca³± surowo¶ci±.
A poza tym ja nawet nie lubiê Chaosa.
Pozdrawiam
P
Purvisie, postów Chaosa nie zd±¿y³em przeczytaæ, st±d moje my¶lenie o jednostronno¶ci, je¶³i wiêc usun±³e¶ i jego i moje, czyli tej jednostronno¶ci jednak nie by³o to Ciebie za to przepraszam...
jestem za wolno¶ci± wypowiedzi i uwa¿am, ¿e je¶li posty odnosz± sie do merytoryki turneiu, a tak by³o w moim przypadku to i nie wstydzê sie swych s³ów, to bêdê wdziêczny za przywrócenie (tym bardziej, ¿e nie by³y pyskówk±)... co do postów Chaosa to chyba musisz to z nim ustaliæ..., ja nie wszczynam fermentu ale zawsze bêdê broni³ i s³uszno¶ci wypowiedzi i wolno¶ci wypowiedzi
NIe ma sprawy, ja te¿ trochê naszpunci³em, bo nie uzasadni³em dlaczego posty wylecia³y.
Na usprawiedliwienie mam tylko to, ¿e mod ze mnie ¶wie¿y jak surowy boczek i ci±gle siê uczê
Poszukujê osoby która nagrywa³a turniej ze statywu. kamerzysta sta³ na pietrze tu¿ obok schodów ubrany "po ¶redniwiecznemu".
prosze o kontakt lub podanie linku do filmów turnieju miecza d³ugiego.
kara¶ - zly harcownik nr1
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.