Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Stepy Pomorskie 2011
> Prywatne Inicjatywy > Wyprawy
Stron: 1, 2
kot
Z du¿ym opó¼nieniem, ale serdecznie dziêkujemy ( ja i Asmund) za mo¿liwo¶æ uczestniczenia w warsztatach.
Ogólnie by³o super, pobrykali¶my na koniach, pobawili¶my siê jak trzeba w doborowym towarzystwie, mile spêdzili¶my ubieg³y weekend.

Asmund naskroba³ co¶ na swoim blogu i prosi³ o przekazanie wam tego.
http://asmund-pgd.blogspot.com/2011/09/stepy-pomorza.html

Liczê na szybkie spotkanie na zimnej wodzie i równie udan± zabawê.

Dla wszystkich prawdziwych wikingersów na 100%.
S³awa, s³awónia, s³aweczka.

Ps.
Kto posiada wieczorny wywiad z koboldem?
Krzysiek_Bli¼niak
Dziêkujê i ja wraz z moimi otrutymi kolegami (Adamem i Krzy¶kiem "Nietoperzem juniorem") za piêkn± zabawê, w piêknym towarzystwie, za mo¿liwo¶æ uczestniczenia ju¿ po raz drugi w tych niesamowitych warsztatach oraz szanse pozbycia siê na te parê dni spraw przyziemnych zaprz±taj±cych nasze g³owy.
Szczególne podziêkowania dla instruktorów: Dominiki, Blondiego i Ja¶mina za odpowiadanie na wszystkie dziwne pytania dotycz±ce koni i jazdy konnej. Tak¿e za rozmowy (czasem monologi) podczas wieczornych wycieczek.
Dla Asi podziêkowania zarówno za to, ¿e nie chodzili¶my g³odni, jak i za potrawy których nie widzi siê czêsto na takich imprezach.
Koboldowi dziêkujê za "ksiê¿ycow± skrzyniê" i otrucie kolegi.
Na koñcu podziêkowania dla klaczy za poranny jogging, za to ¿e zawsze zd±¿y³y zje¶æ ¶niadanie przed nami i przede wszystkim za cenne lekcje.

Co do wywiadu z naczelnym wikingersem to nie trafi on ani na youtube, ani nigdzie indziej w internecie. Chêtnym do obejrzenia mogê przegraæ na jak±¶ p³ytkê wywiad i na "Zimnej Wodzie" podrzuciæ (je¶li Adam mi go udostêpni).
Linka do zdjêæ z aparatu Adama postaram siê podrzuciæ tu za jaki¶ czas.

p.s. W blogu Asmunda s± ³adne zdjêcia, czy jest mo¿liwo¶æ udostêpnienia ich w wiêkszej rozdzielczo¶ci?

Pozdrawiam
Bli¼niak
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.