Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej 5 na 5 Bêdzin 19-20.03.2011
> Inne > Kalendarium 2011
Stron: 1, 2, 3
Krzysiek Boroñ
Witam!
Zapraszamy wszystkich chêtnych na II Elminacje do Bitwy Narodów 2011 które odbêd± siê w Bêdzinie w dniu 19 marca 2011 roku.
Formu³a bêdzie podobna jak w Zduñskiej woli czyli turniej 5vs5.
Zasady zgodne z tymi które obowi±zywa³y na Zduñskiej woli i bêd± obowi±zywaæ na BN 2011
(Hubert nied³ugo powinien je wrzuciæ w ca³o¶ci na FREHA)

Chêtne dru¿yny prosimy zg³aszaæ na e-mail: dominikszl@interia.pl
Prosimy podaæ nazwê grupy oraz sk³ad (max. 8 osób)

Sk³adki:
pozostaj± bez zmian-
120 z³ od dru¿yny
15 z³ od osoby indywidualnej

Sk³adki proszê przelaæ na konto:

87 1140 2004 0000 3902 7085 3299
Dominik Szlosarczyk
ul. Deszczowa 10/3 40-318 Katowice

W tytu³em proszê podaæ nazwê dru¿yny

Musimi niestety op³aciæ cieciów w szkole, jedzenie + ewentualnie salê lub jej amortyzacjê. O tym dalej ;)

Zapewnione bêdzie:
Nocleg z pi±tku/sobotê i z soboty/niedzielê. (czyli od 18 do 20 marca)
Czyli mo¿na oczywi¶cie pojawiaæ siê ju¿ w pi±tek.
W szkole s± prysznice smile.gif

Jedzenie po walkach w sobotê plus prawodpodobnie jak±¶ zimn± p³ytê na wieczorne posiedzenie.
Karczma zamkowa bêdzie ca³kowicie do naszej dyspozycji przez ca³y sobotni wieczór i noc.

Na zg³oszenia czekamy do 12 marca. Po tym terminie koszty wzrastaj± dwukrotnie.

Ze spraw ró¿nych:
Zachêcamy równie¿ pojedyñcze osoby do zg³aszania siê. Zostan± albo przydzielone do dru¿yn niepe³nych lub je¶li zg³osi siê ich odpowiednia ilo¶æ powstanie osobna dru¿yna.

Je¿eli pogoda dopisze proponowa³ bym przeprowadzenie ca³o¶ci imprezy na b³oniach pod zamkiem.
Bitwa Narodów odbywa siê na dworze, na dodatek dzia³o siê to na nierównym terenie w zesz³ym roku. Mo¿na by sprawdziæ jak siê czujemy obecnie na takiej nawierzchni.

Gdy jednak nie bêdzie takiej mo¿liwo¶ci wszystko odbêdzie siê na zamkniêtej sali.
W tej chwili jeszcze nie wiemy czy na tej co bêdziemy spaæ czy mo¿e na innej troche wiêkszej nie daleko od zamku. Jeste¶my w trakckie dogadywania siê. Niemniej jednak sala bêdzie na 100% i nie ma co siê martwiæ smile.gif
Mam jednak pytanie do wszystkich którzy przegl±daj± ten temat. Sala w szkole któr± mamy do dyspozyci jest do¶æ nowa i wyremonotowana. Czy kto¶ zna/ma dostêp do czego¶ co mo¿e zabezpieczyæ parkiet przed zniszczeniem ? Wiem, ¿e k³adzie siê specjalnie tak± sk³adan± nawierzchniê z gumy czy z czego¶ podobnego w celu unikniêcia uszkodzeñ. Co¶ takiego by³oby bardzo przydatne. Jakiekolwiek informacje mile widziane smile.gif

Ciuchy historyczne niewymagane.

Dalsze informacje czyli rozk³ad szczegó³owy soboty, ewentualne nagrody, drabinkê walk itd. bêdê wrzuca³ na bie¿±co do pierwszego posta.
Robert Szatecki
Bêdê na 100 %.
Hub
dok³adnie powtarzamy konwencjê która siê sprawdzi³a na Zdunskiej Woli, walki ka¿dy z ka¿dym, niezale¿nie od tego ile dru¿yn siê zg³osi.
Outsider
Niewalcz±cy mog± przyjechaæ? smile.gif

Oczywi¶cie z uiszczeniem sk³adki. aniol.gif
Dominik Szlosarczyk
Miejsca do spania bêdzie do¶æ, wiêc nie ma problemu.
Przemko zwany Zychem
Obecny
kara¶ - zly harcownik nr1
mi tu
agresiva56
A ja musze ponegocjowac z ¿onk± smile.gif
£ukasz P³aza
Reihl po³udnie siê zjawi - wysy³am zg³oszenie
Przemko zwany Zychem
CYTAT(£ukasz P³aza @ 14:35 17.02.2011) *
Reihl po³udnie siê zjawi - wysy³am zg³oszenie

AAAAaaaaaah

NAJLEPIEJ!
ua
£ód¼ te¿ bêdzie zg³oszenie idzie

do zobaczyska:)

za³o¿enie na Bêdzin jest minimalistyczne zaj±æ jedno miejsce wy¿ej ni¿ na Zduñskiej Woli:)
Gregor z Krakowa
te¿ siê zjawimy....do¶æ op......sie
Rypluch
o ile nie bêdê siedzia³ w krzakach na poligonie to z chêci± siê pojawiê
Mateusz z Grójca
3 poprzedników zg³osi³o Cannabis Dei, dodam tylko ¿e te¿ bêdê siê stara³ przyjechaæ i pokazaæ siê z jak najlepszej strony ¿eby dostaæ miejsce w reprezentacji smile.gif

takie rycerskie "do³±cz do najlepszych" szczerba.gif
Jakub £adyñski
Ja te¿ bêdê.
tylko nie dzwon do mnie bigsmile2.gif
Piotr z Bia³ej Bramy
Obecny. Na BN nie jadê, ale my¶lê ¿e zdrowa konkurencja zawsze siê przyda ;)
Przemko zwany Zychem
Nareszcie Piotrunio. P³aka³em rzewnie ca³± drogê na zduñsk± jak siê dowiedzia³em, ¿e nie przyjedziesz.
lemil
Powinienem byæ.
agresiva56
Jak siê zjawiê to jako wolny strzelec bo P³azik mnie nie chce w ekipie bo brakuje mi 30 kg i zosta³em zdyskryminowany:)
ua
CYTAT(agresiva56 @ 18:46 18.02.2011) *
Jak siê zjawiê to jako wolny strzelec bo P³azik mnie nie chce w ekipie bo brakuje mi 30 kg i zosta³em zdyskryminowany:)

£ód¼ ciê we¼mie po ma³ym liftingu mo¿esz siê nadaæ
agresiva56
Spoko wypcham sobie przeszywe kamieniami smile.gif
Hub
Siwy,rób masê! jeszcze miesi±c przecie¿, co¶ zawsze mo¿esz dojebaæ smile.gif
agresiva56
Dzisiaj ¿onka mi zrobi³a kurczaka z ry¿em smile.gif tak ¿e jest git
Wierny Piotr
Pojawimy siê smile.gif
Piotr z Bia³ej Bramy
CYTAT(Przemko zwany Zychem @ 12:39 18.02.2011) *
Nareszcie Piotrunio. P³aka³em rzewnie ca³± drogê na zduñsk± jak siê dowiedzia³em, ¿e nie przyjedziesz.

Rozumiem ¿e Twój avatar jest dla mnie kuta-reprymend± za nieobecno¶æ. Przyjmujê j± z pokor± ... smile.gif
Patryk Opolski
Bêdê. Siiii³a!

Piter, dobrze, ze bedziesz, jest szansa, ze bedziemy mieli nasza firmow± pi±teczkê ;]
Piotr z Bia³ej Bramy
Nie ma lipy !
Mighty Gacek
AAHHHHH patryku pamiêtasz jak leszcze Kuta¶nicy nie chcieli ³upaæ z nami mecza na Grunwie??

Czy my¶lisz o tym samym co ja!?!?!?
Mateusz z Grójca
co nie chcieli¶my??
Patryk Opolski
O kurna! Faktycznie, sie leszcze posikaly :D

Ale podejrzewam, ze nie bedzie wielkiego zapalu do ciupania, szczegolnie, ze wszyscy beda raczej nastawieni stricte pod bohurt smile.gif

A mowimy Mateo o krociutkim meczyku w pileczke : ) Szczegolnie, ze bedzie i hala i najpewniej bramki , to i pileczke mozna zabrac ;)
Mateusz z Grójca
a w pi³kê no¿n± to ja nie umiem graæ, a ju¿ na pewno nie na takim poziomie co Ty :P
ani te¿ nikt z Cannabis nie gra w nogê z tak± pasj±.

pewnie dlatego lejemy was wszystkich na bohurtach bo wy wolicie se pykaæ w pi³eczkê, pe.a³y :D

Robert Szatecki
Lepiej siê wiêcej pobijmy np. do 3 zwyciêstw a nie marnujmy czas na pi³kê, w ni± mo¿na sobie pod blokiem pograæ.
Przemko zwany Zychem
Ja mogê w nogê zagraæ.

Jestem leszczem ale lubiê pokopaæ pi³ê ;]
Dominik Szlosarczyk
Lista dru¿yn od których dostali¶my ju¿ zg³oszenie:
1) Chor±giew Prywatna von Reihl - po³udnie
2) Bractwo Rycerskie Zamku Bêdzin
3) Routiers
4) Cannabis Dei
5) Cannabis Dei 2
6) Pi±tka z Pomorza
7) Bractwo Rycerskie Excalibur
8 ) £ód¼
9) £uków oraz Miñsk (£oM)

Wolni strzelcy:
1) Samuel Siwarski
2) Piotr Ziaja
3) Maciej Ficyk (Hoornu)

Przypominam ¿e na zg³oszenia czekamy do 12 marca.

(W tym po¶cie bêdê aktualizowa³ listê dru¿yn)
Robert Szatecki
Po Zduñskiej Woli nie ma siê co martwiæ o ilo¶æ dru¿yn:)
Krzysiek Boroñ
no ja my¶lê smile.gif
Proszê jednak o sprê¿enie siê ze zg³oszeniami i wp³atami bo zosta³o ju¿ nie ca³e dwa tygodnie!
Jak nie zamkniemy wszystkego na czas to niestety stanie siê tak jak napisa³ Dominik :'(
Ale nawet nie bierzemy takiej opcji pod uwagê smile.gif
Dominik Szlosarczyk
Dodam ¿e kasa mo¿e doj¶æ po 12 marca. Wystarczy daæ cynk ¿e pieni±dze ju¿ id± smile.gif Musimy pochytaæ jedzonko wiêc musimy znaæ liczbê go¶ci co najmniej tydzieñ wcze¶niej.
Hub
mo¿esz zapisaæ 2 sk³ady CD po 6 zawodników. kaskê wy¶lemy pewnie jutro (dzi¶ mamy trenejro).
Robert Szatecki
CYTAT(Hub @ 14:55 09.03.2011) *
mo¿esz zapisaæ 2 sk³ady CD po 6 zawodników. kaskê wy¶lemy pewnie jutro (dzi¶ mamy trenejro).

Je¿eli chcesz zebraæ kasê to w takim razie mnie nie bêdzie:P
Gregor z Krakowa
czy wiadomo co¶ o godzinkach???

o której pocz±tek, itd---> jak jest w/w to przepraszam. Mam problem logistyczny na 19.03 wiec tylko sie dopytuje
Mateusz z Grójca
CYTAT(Robert Szatecki @ 15:17 09.03.2011) *
CYTAT(Hub @ 14:55 09.03.2011) *

Je¿eli chcesz zebraæ kasê to w takim razie mnie nie bêdzie:P

s³ono za to zap³acisz, czy tego chcesz czy nie :D
Dominik Szlosarczyk
Zaczynamy ok. 12:30
lemil
Czy nie bêdzie problemu jak przyjedzie siê w nocy z pi±tku na sobotê oko³o godziny 2:00. Tzn. czy dostaniemy siê do noclegowni i kto¶ nas przywita o tej godzinie w miarê ludzkim stanie bigsmile2.gif
Jeszcze adres pod który trzeba siê zg³osiæ.

Pozdrawiam
Dominik Szlosarczyk
Bêdzie pan dozorca albo kto¶ od nas, wiêc nie ma problemu.

Adres to:
Miejski Zespó³ Szkó³ nr. 1
ul. Wolno¶ci 4

Wkrótce wrzucê mapkê i podam nr. do naszego cz³owieka który bêdzie spa³ z pi±tku na sobotê w szkole.

Nie zapomnijcie ¶piworów i karimat icon_wink.gif
poszedl przelew od excalibura, bedzie nas 13 osob
Martin
Hejka. Jako ¿e tak wysz³o, ¿e bêdê wtedy w Polsce, informujê, ¿e chêtnie wybiorê siê na Bêdziñsk± awanturê. Mam nadzieje, ¿e ch³opaki za mnie za³o¿± pieni±dze, bo teraz ju¿ nie mam szans wys³aæ sk³adki (nie dotrze z tej zagramanicy).

Jako ¿e mam trochê k³opotów logistycznych, zg³aszam siê z pro¶b± o transport:

-Potrzebny mi dojazd na miejsce z Warszawy, plus powrót moich gratków do Wawy, ale ju¿ beze mnie. Oczywi¶cie zwracam za paliwo w obie strony, chyba ¿e kogo¶ znajdziecie na moje miejsce.

- Muszê siê dostaæ w niedzielê, na 10 rano do Wroc³awia. Pytanie, czy kto¶ siê bêdzie wybiera³, albo czy kto¶ mnie mo¿e odpowiednio wcze¶niej na dworzec podrzuciæ, to sobie poci±giem pojadê.

Z góry dziêkujê...
Hub
kaska posz³a od CD 12 walcz±cych i jedna baba.
Krzysiek Boroñ
Witam!
Pokrótce:

Pi±tek:
Przyjazd, lokujemy siê w szkole itd.

Sobota:
JE¯ELI BÊDZIE PADAÆ:
10:00 - pobudka
(bêdziemy musieli roz³o¿yæ maty ochronne na sali, a czê¶æ osób pewnie bêdzie na niej spaæ)
ok.12:30 - startuja walki w szkole.

JE¯ELI NIE BÊDZIE PADAÆ
ok. 12:30 - startuj± walki ale pod zamkiem.

ok. 18:00 - obiado-kolacja
(mam nadzieje, ¿e wyrobimy siê w 5,5h ;) )
a po¼niej harce i swawole w karczmie (bêdzie piwo, zimna p³yta plus drugi ciep³y posi³ek jak biesiaduj±cy poczuj± chêæ :D czyli pewnie ok 22 ;) ).

Wieczorem wrzucimy tabelê kolejnych walk któr± rozlosowalismy.

Dla przyje¿d¿aj±cych w pi±tek je¶li kto¶ jeszcze nie ma:
Mój numer: 660-753-622
Dominika: 606-428-187
Jakby¶cie zab³±dzili albo co¶ dzwoñcie smile.gif
Krzysiek Boroñ
Rozk³ad sobotnich walk:
(przebieg losowania zatwierdzony przez krajowa komisje kontroli gier i zak³adów :D )

Runda 1:
CD – CD2
Bêdzin – Routiers
£oM – Pomorze
Exy – Pauza
REIHL – £ód¼

Runda 2:
CD – Exy
CD2 – Pauza
Bêdzin – £oM
REIHL – Routiers
£ód¼ – Pomorze

Runda 3:
CD – REIHL
Bêdzin – £ód¼
CD2 – Exy
£oM – Pauza
Routiers – Pomorze

Runda 4:
£ód¼ – CD2
Routiers – Exy
Pomorze – REIHL
CD – £oM
Bêdzin - Pauza

Runda 5:
Routiers – CD2
Exy – Bêdzin
£oM – REIHL
£ód¼ – Pauza
CD – Pomorze

Runda 6:
CD2 – Bêdzin
Exy – Pomorze
£ód¼ – £oM
CD – Routiers
REIHL – Pauza

Runda 7:
Bêdzin – Pomorze
CD – £ód¼
CD2 – REIHL
Exy – £oM
Routiers - Pauza

Runda 8:
CD – Bêdzin
£oM – CD2
REIHL – Exy
Pomorze – Pauza
£ód¼ – Routiers

Runda 9:
Bêdzin – REIHL
CD - Pauza
Routiers – £oM
Pomorze – CD2
Exy – £ód¼

Je¶li oczywi¶cie z wolnych zawodników zbierze siê kolejna pi±tka to wtedy dru¿yny nie pauzuj± tylko tam wciskamy ten team smile.gif
Natomiast dodatkowych walcz±cych jest chyba narazie trzech wiêc pewnie zostan± przygarniêci/rozlosowani do niekompletnych dru¿yn.
Po pi±tej rundzie proponuje 30 min przerwy smile.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.