Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej 5 na 5 Bêdzin 19-20.03.2011
> Inne > Kalendarium 2011
Stron: 1, 2, 3
Krzysiek Boroñ
Kompletna lista dru¿yn i zawodników od których dostali¶my zg³oszenie:

1) Chor±giew Prywatna von Reihl - po³udnie
2) Bractwo Rycerskie Zamku Bêdzin
3) Routiers
4) Cannabis Dei
5) Cannabis Dei 2
6) Pi±tka z Pomorza
7) Bractwo Rycerskie Excalibur
8 ) £ód¼
9) £uków oraz Miñsk (£oM)

Wolni strzelcy:
1) Samuel Siwarski
2) Piotr Ziaja
3) Maciej Ficyk (Hoornu)

Je¿eli kto¶ siê zg³asza³ a nie ma go na tej li¶cie (oczywi¶cie mówiê o walcz±cych), proszê o natychmiastowy kontakt smile.gif
Dominik Szlosarczyk
A oto obiecana mapka:
MAPKA

Przypominam ¿e obowi±zuje obuwie sportowe.
Hub
to¿e¶ wymy¶li³ pierwsz± walkê turnieju. ta powinna byæ ostania.
ua
CYTAT(Hub @ 01:31 16.03.2011) *

te¿ siê zgodzê nie do¶æ ¿e pierwsza tura jest "bratobójcza" to jeszcze bêdzie padaæ jak to w Bêdzinie.
IzaK
Specjalnie tak zrobili.
jarzyn
W Bêdzinie zawsze pada kiedy nie trzeba. A prognoza pogody nie jest zbyt optymistyczna.
Krzysiek Boroñ
CYTAT(ua @ 06:50 16.03.2011) *
CYTAT(Hub @ 01:31 16.03.2011) *

te¿ siê zgodzê nie do¶æ ¿e pierwsza tura jest "bratobójcza" to jeszcze bêdzie padaæ jak to w Bêdzinie.

CYTAT(IzaK @ 07:28 16.03.2011) *
Specjalnie tak zrobili.

A w 35 s. slychac strzaly bigsmile2.gif i okrzyk "daj ich na pierwsza walkê" bigsmile2.gif
Nie naprawde nawet jak bym chcial nie dalo sie tego wymyslac za duzo do ogarniecia. Wszystko odbylo sie losowo nawet Wam moge tabelki przeslac jak robilem :D A Dominik byl Panem od numerkow ;)

Niestety w³asnie wszystko wskazuje na to, ze bedzie padac takze raczej trzeba sie nastawiac na sale.
Nie jest tak duza jak w ZW ale wycisniemy z niej co sie da.
Gregor z Krakowa
mysle, ze jak pogoda mi dopisze, to tez przyjade- wiec wolny strzelec jest jeszcze jeden:P

sk³adke zaplace jak dojade, je¶c i piæ nie musze:P wiec nie rezerwujcie mi ¿arcia, wsio zalezy od pogody, a w bedzinie, wyjo±tkowo ma byc ³adna, grrr, musi byc!!!!
Krzysztof Szatecki
wystarczy zamienic 1 runde na 9, a 9 runde zrobic 1
£ukasz P
Ja poproszê aby czwarta by³a pierwsz± a siódma trzeci±.
Dominik Szlosarczyk
Przed walkami zbierzemy kapitanów i jak bêdzie wiêcej w±tpliwo¶ci co do kolejno¶ci rund to po prostu rozlosujemy na miejscu. Planuje kto¶ przyjechaæ w pi±tek przed 20?
Hub
CYTAT
Krzysztof Szatecki Napisano Wczoraj, 14:20
wystarczy zamienic 1 runde na 9, a 9 runde zrobic 1

w³a¶nie, i po k³opocie.
ua
wyluzujcie takie tam narzekanie z czosnka o kulistych kszta³tach

co za róznica czy walczymy z ekip± x teraz czy w rundzie 8 i tak bêdziemy walczyæ

poprostu taka polska mentalno¶æ ¿e trza ponarzekaæ
jarzyn
Na wschodzie za to zaczêli by od razu wykrzykiwaæ: "SZTO?!" moro.gif
meti
Witam
Je¶li kto¶ potrzebuje transportu z Warszawy to okaza³o siê ¿e mamy wolne miejsca w busie. Miejsca teoretycznie s± 3 ale nie ma pewno¶ci jak nam siê sprzêt zmie¶ci (2 osoby, albo 3 bez sprzêtu mo¿emy wzi±æ na pewno). Jedziemy w sobotê rano (pewnie ko³o 6-tej) i wyje¿d¿amy w sobotê wieczorem. Wiêcej informacji na Priv.
Pozdrawiam
MEti
£ukasz P³aza
Ma³a uwaga - piszcie Reihl - £ód¼ i Reihl - po³udnie nas s± dwa teamy z jednej ekipy.
Martin - pewnie damy radê wzi±æ ciê bez sprzêtu do Wroc³awia - tylko nie wiem o której bêdziemy wyje¿d¿aæ.
Bêdziemy w sobotê kole 11.
Robert Szatecki
Fajna impreza, du¿o walk, sprawna organizacja, dobre sêdziowanie. Jedynie szkoda, ¿e tyle osób odnios³o kontuzje. Przedstawiam wynik poszczególnych staræ.

Pierwsza Runda
CD Wiosna - Exy
1 starcie - 4/1
2 starcie - 0/0
3 starcie - 1/0
Bêdzin-£oM
1 starcie - 3/1
2 starcie - 4/1
Reihl Po³udnie - Routiers
1 starcie - 4/1
2 starcie - 3/1
Reihl £ód¼ - Pomorze
1 starcie - 4/1
2 starcie - 4/1

Druga Runda:
CD Wiosna - Reihl Po³udnie
1 starcie - 1/0
2 starcie - 3/0
Reihl £ód¼ - Bêdzin
1 starcie - 5/0
2 starcie - 4/1
CD Jesieñ - Exy
1 starcie - 5/1
2 starcie - 5/1
Routiers - Pomorze
1 starcie - 1/2
2 starcie - 1/0
3 starcie - 5/1

Trzecia Runda
Reihl £ód¼ - CD Jesieñ
1 starcie - 1/5
2 starcie - 4/1
3 starcie - 3/1
Exy - Routiers
1 stracie - 4/1
2 starcie - 2/0
Reihl Po³udnie - Pomorze
1 starcie - 5/0
2 starcie - 5/1
CD Wiosna - £oM
1 starcie - 4/1
2 starcie - 4/0

Czwarta Runda
CD Jesieñ - Routiers
1 starcie - 4/1
2 starcie - 5/0
Exy - Bêdzin
1 starcie - 3/1
2 starcie - 1/3
3 starcie - 3/1
Reihl Po³udnie - £oM
1 starcie - 4/1
2 starcie - 3/1
CD Wiosna - Pomorze
1 stracie - 5/1
2 starcie - 3/1

Pi±ta Runda
CD Jesieñ - Bêdzin
1 starcie - 4/1
2 starcie - 4/1
Exy - Pomorze
1 starcie - 3/1
2 starcie - 3/1
Reihl £ód¼ - £oM
1 starcie - 5/0
2 starcie - 4/1
CD Wiosna - Routiers
Walkower dla CD

Szósta Runda
Bêdzin - Pomorze
Walkower dla Bêdzina
Reihl £ód¼ - CD Wiosna
1 starcie - 4/0
2 starcie - 1/3
3 starcie - 3/1
CD Jesieñ - Reihl Po³udnie
1 starcie - 3/0
2 starcie - 1/0
Exy - £oM
1 starcie - 5/0
2 starcie - 2/0

Z ciekawo¶ci na szybko przygotowa³em ranking dla samego turnieju liczony tak jakby wszystkie dru¿yny by³y nowe, w tygodniu jako¶ usi±dê i dopiszê te wyniki do rankingu ogólnego z uwzglêdnieniem wszystkich czynników.
Tak samo jak w ZW walkower jest liczony 50 pkt, a zawodnicy na nogach strony przegranej odejmuj± siê od punktów dla zwyciêzców np: 5/1 = 4/0

1.Reihl £ód¼: 330 pkt.
2.CD Jesieñ: 300 pkt.
3.CD Wiosna: 280 pkt.
4.Exy: 200 pkt.
5.Reihl Po³udnie: 190 pkt.
6.Bêdzin: 130 pkt.
7.Routiers: 50 pkt.
8.Pomorze: 10 pkt.
9.£oM: 0 pkt.

Gratulujê Reihlom z £odzi za zwyciêstwo w turnieju:)
Piotr Kêdzia (Kiosk)
By³o super, bardzo dziêkuje za walki. Czekam na filmiki i zdjêcia.
Johny
dajcie sk³ady dru¿yn jak mo¿ecie?
Przemko zwany Zychem
Serdeczne gratulacje dla M³odych z £odzi za pierwsze miejsce. I w ogóle wielkie brawa dla wszystkich, bo poziom walk by³ zadziwiaj±co wysoki.

Je¶li chodzi o sk³ady to proszê, sk³ady CD:
CD Wiosna:
Hubert z Grójca
Maciek
Mateo Harpuniarz
Przemo Vader
Mordechaj
Zych

CD Jesien:
Martin
Kubunio z Elblonia
Emilo M.C.
Jasiek z Warszawy
Robercik Szatecki
Siuks
kara¶ - zly harcownik nr1
bylo kozacko, wysoki poziom, swietne walki, szkoda tylko wszystkich polamanych kosci

sklad excalibura:
siwy
adi
gacek
toperz
warzyk
piter
wiertek
karas
Hoorn
Bardzo udana wyprawa, masa walki, obt³uczone wszystkie czê¶ci cia³a, ale bez kontuzji, ¶wietna atmosfera, ugoszczenie na zamku naprawdê mi³e, pyszne jedzonko piwo zimniuteñkie , pogada³em chyba z wiêkszo¶ci± ludzi bior±c± udzia³ w walkach naprawdê ¶wietna przyjacielska atmosfera.
No i dziêki Routiers za przygarniêcie do dru¿yny a w³a¶ciwie naszego sk³adaka samuelson team smile.gif w sk³adzie:

Samuel
Piotrek Zacharski
Lemi
Ziator
Siwy
no i ja smile.gif

dajcie filmy bo rzeczywi¶cie poziom walk by³ bardzo mocny, agresywny i dynamiczny i z chêci± poogl±dam epickie i bohaterskie wyczyny wszystkich walcz±cych smile.gif) po³amane miecze i topory,polaxy, i inne palce.

Hoorn

poziom by³ na tyle wysoki ¿e jednoosobowa ³awka rezerwowych to za ma³o.
Dominik Szlosarczyk
Mamy nadzieje ¿e wszystkim siê podoba³o smile.gif Z rzeczy znalezionych w szkole - stalowy ³okieæ, kaptur i czerwone krótkie pikowañce ze skórzanym pasem.

Bêdzin walczy³ w sk³adzie:
Tomko
Mand¿ur
Dominik
Monk
Wieczór
Marcin
Krzysiek Skubis
Jakub £adyñski
Dziêki wszystkim za imprezê i ostre urywanie, wielkie podziêkowania dla organizatorów i za dobre sêdziowanie.

A nie znale¼li¶cie wojskowych butów w sali na dole? Zapomnia³em o nich.Czy te moje blachy na pewno nie bêd± wam wadziæ?
Dominik Szlosarczyk
CYTAT(Jakub z Elbl±ga @ 18:48 20.03.2011) *
A nie znale¼li¶cie wojskowych butów w sali na dole? Zapomnia³em o nich.Czy te moje blachy na pewno nie bêd± wam wadziæ?

Buty te¿ znale¼li¶my (chyba Mand¿ur bêdzie wiedzia³ co siê z nimi dalej sta³o) Z blachami nie ma problemu, mog± u nas le¿eæ ile chcesz smile.gif
Rypluch
Dziêki za ¶wietn± imprezkê

pomorze:
Pitu
¦redni
Smolar
Kotwa
Gandi
Ryba ze stargardu
ua
pierwsze primo:

P³az siê myli na Bêdzinie byli¶my faktycznie samym Reihlem ale w £odzi z nami biega Onix a na ZD by³ Jêdrek tak¿e nazwa niech pozostanie £ód¼

drugie priomo sk³ad na Bêdzinie:

1. Kiosk
2. S³awek
3. Artur
4. Hubert
5. Samolot
6. Olo
7. Ada¶
£ukasz P³aza
Dziêki za walki, dobrze by³o. Hubert wrzuæ ustalenia dotycz±ce BN

sk³ad Reihl po³udnie:
1. Kuba Cieñski
2. S³awek "Zysu" Zys
3. Jasiek Zagwojski
4. Krzysztof "Korzeñ" Korzekwa
5. Krzysztof "Ziomek" Syrytczyk
6. Mateusz "Cichy" Cichosz
7. £ukasz "P³azik" P³aza
Jakub £adyñski
CYTAT(Dominik z Bêdzina @ 19:00 20.03.2011) *
CYTAT(Jakub z Elbl±ga @ 18:48 20.03.2011) *

Buty te¿ znale¼li¶my (chyba Mand¿ur bêdzie wiedzia³ co siê z nimi dalej sta³o) Z blachami nie ma problemu, mog± u nas le¿eæ ile chcesz smile.gif

Fajnie, przypomnia³o mi siê o nich jak wchodzi³em do domu:) , dziêki!
Piotr z Bia³ej Bramy
¦wietnie by³o znowu stan±æ do walki, poziom rzseczywi¶cie wysoki, poziom sportowej agresji ju¿ na lepszym poziomie ni¿ kiedy¶ (ale jednak fair play) a bez tego jednak trudno o zwyciêstwo na wschodzie jak pokaza³ Miñsk. Cieszê siê ¿e nie wygrali znowu CD (bez urazy ;) ) bo to poprostu podniesie poprzeczke dla wszystkich i zwiêkszy konkurencje - a o to nam wszystkim chodzi.
BN i tak wszystko zweryfikuje ;) Bede trzyma³ za Was kciuki.
Dziêkuje wszystkim.

P.S. Wszystkim kontuzjowanym ¿yczê SZYBKIEGO powrotu do zdrowia.
Wierny Piotr
Ja równie¿ dziêkuje wszystkim za wspóln± zabawê, a zw³aszcza Emilowi,Kamilowi, Hornowi, Ziotrusiowi, Siwemu oraz Samuelowi za to, ¿e uda³o nam siê wspólnie zebraæ do kupy i wyj¶æ.
Pozdrawiam
Hub
Ja przede wszystkim dziêkujê ch³opakom z Bêdzina za zorganizowanie tego, Komesowi, Mand¼urowi i Dominikowi chyba przede wszystkim, do tego dziewczynom które nas go¶ci³y w karczmie /lav ju smile.gif/, ogromne dziêki dla Mirka i Blachy za poprowadzenie turnieju i sêdziowanie które by³o takie jak powinno byæ - dziêki wam mog³em sobie powalczyæ spokojnie, nawet nie wiecie jak bardzo wielk± radochê mi to sprawi³o smile.gif

Gratulacje dla £odzi za super walkê i zwyciêstwo - co¶ czujê ¿e znów bêdzie siê dzia³o bardzo ciekawie w sezonie turniejów pi±tek smile.gif

Info o BN w temacie og³oszeñ, tam spojrzyjcie co dalej w tej sprawie.
Coronius
by³o wybornie
wielkie podziêkowania do grupy z któr± walczy³em oraz dla organizatorów

Przemko zwany Zychem
Zostawi³em chyba w szkole wiadro koksu z napisem "Rapid regeneration" albo co¶ takiego.
Je¶li kto¶ by odnalaz³ to mój bic bêdzie wdziêczny.

Ze znaków szczególnych - na koksie by³o dopisane markerem: "I ¿eby by³o jasne. Ten koks s³u¿y do pompowania bica, a nie jaki¶tam innych miê¶ni".

Zarówno wiadro, jak i koks maj± dla mnie warto¶ci sentymentalne, wiêc uczciwego znalazcê nagrodzê.
ua
Proszê wrzucaæ filmy . Jestem bardzo ciekawa jak spisuje siê Ada¶ po tym jak zacz±³ chodziæ na si³owniê :D

kobieto do kuchni : koks dla mê¿a rozrobiæ a nie z jego konta posty robiæsmile.gif
lemil
Chcia³bym wszystkim gor±co podziêkowaæ za fajny turniej, zw³aszcza osobom wychodz±cym w sk³adzie Routiers (chocia¿ powinni¶my bardziej siê nazywaæ przyjaciele albo sk³adaki, bo ka¿dy by³ z innej parafii ;P ) ale i tak pokazali¶my ¿e razem potrafimy co¶ zdzia³aæ :D. Gratulacje dla ekipy £ódzkiej za wygran±. I na koñcu, co nie oznacza, ¿e najmniej ca³ej ekipie z Bêdzina za super zorganizowan± imprezê i zajebiste ugoszczenie w trakcie ca³ego turnieju.

Pozdrawiam

P.S. Filmiki Niebawem
Krzysiek Boroñ
Witam!
Dominik ju¿ pisa³, ale od siebie jak i od ca³ego Bractwa Rycerskiego Zamku Bêdzin jeszcze raz chcia³em podziêkowaæ za przybycie smile.gif
Cieszê siê i mam nadzieje, ¿e siê podoba³o, oby tylko czê¶ciej smile.gif
Walki naprawdê na wysokim poziomie (dawajcie filmiki) :D
a i ZPISZ pó¼niejszy wspaniale bêdê wspomina³ smile.gif

Buty mamy. S± chyba u Komesa w samochodzie ;)
Zyniu koksu niestety nie angsad.gif Nawet mi siê nigdzie co¶ takiego w oczy nie rzuci³o a przetrz±sali¶my na koniec ca³± szko³ê.
Gdyby jednak gdzie¶ siê znalaz³o na pewno napiszê.

Marcin Waszkielis
CYTAT
Proszê wrzucaæ filmy . Jestem bardzo ciekawa jak spisuje siê Ada¶ po tym jak zacz±³ chodziæ na si³owniê :D

To mo¿e Ty nam powiedz jak siê spisuje
Jakub £adyñski
http://www.youtube.com/watch?v=-4UqukeB-V8 na tym koncie sa wszystkie walki £odzi
ua
CYTAT(Marcin Waszkielis @ 23:07 21.03.2011) *
CYTAT

To mo¿e Ty nam powiedz jak siê spisuje

ja siê oceniam na 3 mo¿e 3+, tak¿e na razie nie musisz siê jeszcze baæsmile.gif je¶li chodzi o bêdzin
Przemko zwany Zychem
CYTAT(Jakub z Elbl±ga @ 00:44 22.03.2011) *
http://www.youtube.com/watch?v=-4UqukeB-V8 na tym koncie sa wszystkie walki £odzi

Fuck, na nastêpny turniej na Kioska biorê d¼wig HDS z przystawk± do burzenia budynków.
Jak siê Martin od niego odbija to jest a¿ zabawne ;]

Kiosku to chocia¿ raz polecia³ na tym turnieju na glebê? Nawet jak wygrali¶my starcie z £odzi± jedne to Kiosku dalej sta³, a walka zosta³a przerwana ;]
lemil

http://www.youtube.com/user/lemil86

Link do filmików, niestety wiêcej nie mam :/.

Pozdrawiam
Mateusz z Grójca
to i ja napiszê co¶ od siebie..
by³ to z pewno¶ci± wspania³y turniej - na taki zapowiada³ siê od pierwszych chwil gdy tam by³em
bardzo przykro by³o opuszczaæ was ju¿ po 1 walce.

niemniej jednak gdyby mnie tak nie ponios³o w tym 3 starciu to wynik ostateczny turnieju na pewno by³ by korzystniejszy dla sk³adu CD Wiosna ;)

dziêkujê osobom które mi pomog³y pozbieraæ sie z sali, panu ratownikowi, Martinowi za s³uszne doradztwo w kwestii garderoby ;) oraz wszystkim innym a w szczególno¶ci nale¿y siê wielka butla wódy Marcinowi Jarzynie za sterczenie ze mn± ca³y dzieñ na oddziale ratunkowym w szpitalu w Sosnowcu

pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia smile.gif
MagicWojtek
a co siê Tobie sta³o :>??
Przemko zwany Zychem
Urwa³o rêkê.
jarzyn
Admirallo przecie¿ wiesz ¿e to z mi³o¶ci do Ciebie :*
Mateusz z Grójca
nie urwa³o, ale ma³o brakowa³o..
zwichniêcie barku. nikomu nie ¿yczê.

CYTAT
Admirallo przecie¿ wiesz ¿e to z mi³o¶ci do Ciebie :*

aaaaaach
najlepiej!!!
Jakub £adyñski
CYTAT(lemil @ 09:04 22.03.2011) *
http://www.youtube.com/user/lemil86

Link do filmików, niestety wiêcej nie mam :/.

Pozdrawiam

A kto¶ mo¿e ma jakie¶ filmy z urywaniem halk±, pomijaj±c ten z niechlubnym faulem na Piotrze?
Przemko zwany Zychem

Ada¶, przywidzia³o Ci siê to kolanko. Tutaj dobrze widaæ.
http://www.youtube.com/watch?v=aE9s4rtOYZg
A zaklina³e¶ siê i ju¿ by³o sztosztosztoszto.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.