Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Pierwszy w Polsce zimowy turniej halowy.
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Szermierka
Stron: 1, 2
Selekos
Ja mogê 1-2 osoby przenocowaæ, je¶li kto¶ bêdzie mia³ z tym problem. Co do obserwatorów nic nie robi±cych- ja mogê krzyczeæ i wiwatowaæ icon_wink.gif (jako nie buhurtowiec nie ma sensu ¿ebym z kim¶ siê bi³). Obiecujê, ¿e bêdê bez wuwuzeli.
Monika ksf
CYTAT(Selekos @ 14:01 06.12.2010) *
Ja mogê 1-2 osoby przenocowaæ, je¶li kto¶ bêdzie mia³ z tym problem. Co do obserwatorów nic nie robi±cych- ja mogê krzyczeæ i wiwatowaæ icon_wink.gif (jako nie buhurtowiec nie ma sensu ¿ebym z kim¶ siê bi³). Obiecujê, ¿e bêdê bez wuwuzeli.
Ale mo¿esz uczestniczyæ w treningu, mo¿e jeszcze zmienisz "orientacjê" ;). Ja liczê na to, ¿e ten trening dostarczy pomys³ów, jak efektywnie trenowaæ i jakie s± w tej kwestii (1x1) nowinki. Jedyna mo¿liwo¶æ dla "¶wie¿ynki", by zobaczyæ, co siê dzieje poza lokalnym podwórkiem, to praktycznie tylko warsztaty prowdzone przez Rybê na Grunwaldzie. Bohurtu chyba nie bêdzie, tylko elementy (tak wynika z postu Marcina), po to organizwone s± manewry bohurtowe, pewne w tym roku te¿ kto¶ z tak± incjatyw± wyst±pi.
ua
CYTAT(Selekos @ 14:01 06.12.2010) *
(jako nie buhurtowiec nie ma sensu ¿ebym z kim¶ siê bi³)..

z tego co Marcin napisa³ konkurencje bêd± raczej techniczne nie buhurtowe.

a tak apropo napisano jakie konkurencje ale nie napisano jakie zasady czyli po krótce czego nie wolno
Marcin Waszkielis
ale napisano kiedy bêda zasady - we wtorek.

CYTAT

Akurat i trening i turnieje z bohurtem za wiele wspólnego nie bed± mia³y. Dorzucimy do treningu elementy walki full kontakt i tyle, które fakt w bohurtowych warunkach sie przudaj±.
Emil z Gi¿ycka
http://www.freha.pl/index.php?showtopic=22568

Turniej odbêdzie siê na 100%. Temat przeniesiony do Kalendarium 2011.
Proszê o zamkniêcie tego tematu.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.