Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Turniej rycerski w Warszawie
> Inne > Kalendarium 2010
Stron: 1, 2
winnajola
Nie mog³o byæ lepiej!!!

Wspania³a pogoda, sympatyczni ludzie, zachwycaj±cy turniej.

Podziêkowania i uk³ony dla wszystkich, którzy pracowali nad stworzeniem tej turniejowej pere³ki.
Brat Zupa
Ciekawy turniej. Podoba³y mi siê zasady niedopuszczaj±ce zbyt lekkich mieczy i za du¿ych tarcz - dobrze by by³o gdyby to siê przyjê³o w trzynastce.
Trochê ciê¿ko tutaj wychodziæ trzynastce bez np. trochê mrocznych goliatów lub innych dodatkowych os³on. Tak czy siak dziêki za turniej za rok bêdê lepiej dopancerzony.

PS. Dziêki panu z zimn± szmat±;)
Marcin Waszkielis
Bardzo sympatyczna imprezka. Oby dalej rozwija³a siê w odpowiednim kierunku.
Krzysztof Szatecki
Witam

Dziêkuje wszystkim za t³umne przybycie zarówno osób walc¿acych jak i nie walcz±cych. Tak jak siê spodziewa³em turniej w stolicy ma potencja³ tylko trzeba go w³a¶ciwqie wykorzystaæ. W niedzielê zrobili¶my du¿y krok naprzód, co z pewno¶cia pozwoli nam za rok przprowadziæ tunej z wiekszym rozmachem.

Jako, ze zajmowa³em siê turniejem bojowym chcia³bym przede wszystkim podziêkowaæ osobom walcz±cym. Wymieniam ich w kolejno¶ci w jakiej walczyli.

1) Kozi z Malborka
2) Bartosz Sawicki Herbu Abdan
3) Martin Garcia
4) Artur Matrecki
5) Robert Szatecki
6) Brat Mordred z Pelikanus Invictus
7) Marcin Waszkielis z TSF
8.) Marcin Dzikoñ z P³ocka
9) Radek Postek z zakonu Joannitów
10) Pan Dorian z Rogozina
11) Emil z Gi¿ycka TSF
12) Pawe³ S³awski Herbu Szeliga
13) Micha³ Okoñ z Ligi Baronów
14) Jakub z Elbl±ga
15) £ukasz z Budzisk
16) Grzegorz Boguta Liga Baronów (ostatecznie nie wystartowa³)
17) Brat Piotr z Calatrawy
18) Marek Markiewicz

Turnej wygrali:
Pierwsze miejsce Marcin Waszkielis
Drugie miejsce Martin Garcia
Trzecie miejsce Emil z Gi¿ycka

Jeszcze raz wszystkim dziêkuje. Osobi¶cie by³em mi³o zaskoczony tak duz± ilo¶ci± osób walcz±cych. Je¿eli przekeci³em komu¶ nazwisko czy co¶ proszê daæ znaæ a poprawiê.

Nied³ugo brat wrzuci linki z filmami wiêc zapraszam do ¶ledzenia tematu^^

Pozdrawiam
Jakub £adyñski
Impreza ma potencja³, oby rozwija³a siê w dobrym kierunku:). Czekamy na filmy.
Pozdrawiam!
Szeherezada
Hej smile.gif
impreza by³a ogólnie udana, s³oneczko ¶wieci³o, nie by³o deszczu - ogólnie w porz±dku. Spotka³am wspania³ych ludzi, odkurzy³am znajomo¶ci i napatrzy³am siê co niemiara, a by³o co ogl±daæ smile.gif.
Pozdrawiam,
Sz.
Frater Cezar
Muszê powiedzieæ, ¿e by³em pozytywnie zaskoczony - Bródno do tej pory rzeczywi¶cie kojarzy³o siê ze strasznym mrokiem i, delikatnie mówi±c, niezbyt jasnymi zasadami walki.

To naprawdê bardzo fajnie, ¿e bêdzie (mam nadziejê!) taka impreza, na któr± mo¿na sobie wyskoczyæ na pó³ dnia, mi³o spêdziæ czas i powalczyæ trochê. Dla Warszawiaków rzecz superwygodna smile.gif Mam nadziejê, ¿e impreza stanie siê cykliczna i osi±gnie wiêksz± popularno¶æ.

Dziêkujê organizatorom smile.gif
Robert Szatecki

Na YT braciak znalaz³ rewelacyjnie zmontowany filmik z Turnieju: http://www.youtube.com/watch?v=O64hhMQmsQ0
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.