Dowiem siê w sobotê i dam znaæ, jak bym siê nie odzywa³ to znaczy ¿e zapomnia³em odezwij siê wtedy na GG: 6755773
U Rozyczki na stronie pojawilo sie sporo kolorkow lnu. Stronke znajdziesz bez problemu na targowisku.
Witam!
Poratujecie mnie informacj± gdzie w Warszawie (w³a¶ciwie to po lewej stronie Wis³y) mo¿na dostaæ we³nê czerwon± w jakiej¶ sensownej cenie?
Pozdrawiam,
Kapro
ul Grochowska.
przystanek tramwajowy Bliska bodaj¿e. Tanio i powinni mieæ czerwona.
Po pierwsze to Grochowska jest na prawobrze¿nej stronie Wis³y (aczkolwiek nie bój siê ch³opcze, mo¿na przej¶æ siê po Pradze i prze¿yæ, nie wiem sk±d ta niechêæ), po drugie na poprzedniej stronie by³a o tym mowa- czytaæ dok³adnie!
Len lnem, ale czy w Warszawie mo¿na dostaæ len na namiot, a co najwa¿niejsze gdzie i za ile? Od razu zaznaczam, ¿e Warszawy nie znam wcale, bo zwyczajnie jestem z Lublina i w Stolycy bywam rzadko. Bardzo proszê o odpowied¼... Bo na naszym biednym Wschodzie niestety nie ma nigdzie miejsca gdzie mo¿na dostaæ odpowiedni materia³...
Warsiawka zamawia len przez internet: w surtexie- przynajmniej znakomita wiêkszo¶æ.
Warsiawaka mo¿e tak¿e zamówiæ w Zurtexie
http://www.zurtex.waw.pl/mapa.html powinni cos ciekawego mieæ ale to tez ta straszna praga
"nie nawijaj kontrafa³dy ¿e w Warszawie by³e¶
gdy na Saskie Kêpe bracie nie chodzi³e¶..."
To¿ to Kamionek a nie Praga (jako grochowianin- neofita nie uznajê nazwy Praga Po³udnie
)
sklep nazywa siê Dodatki Krawieckie, mie¶ci siê przy pawilonach, obok greckiej restauracyjki, miêdzy ul Miñsk± a PZO
to ja bym chcia³ spytaæ o skórê - gdzie w Wawie. Potrzebna mi gruba (4-5mm) w du¿ych p³atach. oczywi¶cie niemalowana. W sumie warszawa i okolice bo zmobilizowany jestem ;)
CYTAT(Tobek @ 00:33 23.06.2008)
to ja bym chcia³ spytaæ o skórê - gdzie w Wawie. Potrzebna mi gruba (4-5mm) w du¿ych p³atach. oczywi¶cie niemalowana. W sumie warszawa i okolice bo zmobilizowany jestem ;)
Proponujê Farysa 10
a ja , w sprawie skór, proponuje
INSTITORIUMdu¿y wybór skór, ro¶linnie garbowane, nie barwione ( barwione tez, ale na specjalne zamowienia) w róznych grubo¶ciach. przystêpne ceny...
polecam
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.