Gratulujê finalistom a przede wszystkim zwyciêzcy. A¿ szkoda, ¿e nie mia³em okazji zjawiæ sie na turnieju i zasiliæ tego zacnego grona.
Tak swoj± drog± ciekaw jestem jak podoba³ siê widzom podk³ad muzyczny w finale (Rammstein), ja czujê t± muzykê i dla mnie to rewelacja, ale zastanawiam siê czy tury¶ci nie wol± przy takich imprezach melodyjek udaj±cych te z epoki.
CYTAT(Krzysztof Szatecki @ 00:15 16.09.2009)
Ps: mo¿ecie mi pogratulowaæ pierwszego posta na freha:P
Gratulujê:P
Ps: mo¿ecie mi pogratulowaæ pierwszego posta na freha:P
[/quote]
Ja tak¿e gratulujê
Robert- nie martw siê, poznañska publika nie ma ¿adnego odniesienia- ³yknie wszystko- dla nich Rammstein a Savall to jeden pies, bo nie mieli do tej pory zbyt wiele okazji poznaæ ¶rodowiska rekonstruktorów podanego "na tacy".
Zreszt± wiecie. Peja to Poznaniak, wiêc bójki pod scen± to u nas normalka, he he...
tak
w Poznaniu to pewnie pod walki lepiej by pasowa³ PN-Gangsta-Peja-Madafaka-rap
wiem, bo mam sporo kolegów z wojska - poznaniaków :P
a jak chcesz siê dobrze pobiæ, to powiedz ¿e jeste¶ z Warszawy :P
Powiem tak, je¶li chodzi o muzê do turnieju to mi nie pasowa³a...
Muza powinna byæ typu: Clannad Legend, lub te¿ muza filmowa itp...czy jaka¶ inna ale, ¿eby pasowa³a do ¶redniowiecza.
Ludzie jak chc± s³uchaæ muzyki niech id± na koncert :D TO BY£ TURNIEJ dla rycerzy i muzyka lecia³a jak± potrzebowali do rozkrêcenia siê, muzyka kresowa w niedziele by³a bardziej w g³êbi rynku przy arsenale ;) a do walki niech leci co chce ;) Krzychu Gratuluje jeste¶ wielki :D zawsze siê pamiêta swój pierwszy raz ;)
Ciekawe czy wyjdzie fota z rozpoczêcia jarmarku/turnieju
Co z tymi filmami Krzysku?!
Jakimi filmami? kto¶ krêci³ filmy z bitwy wieczornej!
By³bym wdziêczny gdyby kto¶ taki siê znalaz³
Dzieki wielkie!
Poszukuje jeszcze mojej walki z Olbardem ... chcialem zobaczyc jak to biodro wyszlo
Niestety nie mam tej walki, wiêc nie pomogê
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê
kliknij tutaj.