CYTAT(HannAh @ 17:54 13.07.2009)
http://www.bitwapodkoronowem.pl/galeria.php?pid=38Tak byli uzbrojeni rycerze w XV ? Jestem wczesny to nie bede za g³êboko wchodzi³ w temat ale dla mnie to UFO
czego¶ tu nie pojmuje , w zesz³ym roku by³o cacy a teraz to siara?! o co chodzi co chcesz wytkn±æ i komu. HannAh wytykasz komu¶ b³êdy a jak widzisz w zesz³ym roku by³o wiêcej takich a'elemetów z epoki UFO, czepiasz siê szczegó³ów
Ani w tamtym ani w tym nie by³o wszystko cacy. TYLKO ¯E: w tamtym przyjechali ludzie na impreze, zrobili swoje i pojechali. I na forum nie spijali sobie z dzióbków, nie schlebiali sobie na wzajem, nie dziêkowali sami sobie jak± to ¶wietna impreze zrobiki. ¯ygaæ siê tym chce!!! Tam by³a publika. Rok temu bi³a brawo. W tym roku sie smia³a
Ale nie przeszkadzajcie sobie, dziekujcie sobie za udan± imprezê i dodawajcie na wzajem otuchy. Moze za rok wójt Koziej Wólki który was jeszcze nie zna a poczyta³ troche Kad³ubka zaprosi was na walkê Popiela ze Smokiem Trzyg³owym.
Ale smutne rzeczy wypisujecie ¿al mi Was...
Agrrrrr..........
Mieszko Stary, alvares, HannAh
kim wy jeste¶cie?
mo¿e by tak pokazaæ swoje gêby - jak ka¿dy
jak tak wam siê podoba³ np 2007 rok (by³em tam, wiem co mówiê) to zapraszajcie sobie tamtych ludzi co wtedy i nie zawracajcie czosnka o kulistych kszta³tach. Bo skoro lepsze s± plastikowe namioty, he³my garnczkowe w zestawie ze zbroj± p³ytow± która po uderzeniach siê rozlatuje bo powi±zana jest sznurkiem od snopowi±za³ki (tak - mówiê co widzia³em w 2007 roku - zreszt± mo¿na to sobie obejrzeæ na stronie i nie ma sensu ¿ebym siê tu nadmiernie rozwodzi³), to po co ¶ci±gaæ do Koronowa rekonstruktorów z ca³ej polski jak mo¿na opêdziæ imprezê kilkoma okolicznymi bieda - rycerzami daæ im po piwie i kawa³ku kie³basy?
Dodam jeszcze ¿e osoby na które tak naje¿d¿acie - panowie Krzysztof Górecki, Maciej von Reihl, czy Artur Brzychcy nie s± pierwszymi - lepszymi cieciami sk±d¶ tam, a w ¶rodowisku rycerskim obracaj± siê znacznie d³u¿ej ni¿ wy w tym Koronowie i okolicach w ogóle o nim my¶leli¶cie.
CYTAT(HannAh @ 17:54 13.07.2009)
http://www.bitwapodkoronowem.pl/galeria.php?pid=38Tak byli uzbrojeni rycerze w XV ? Jestem wczesny to nie bede za g³êboko wchodzi³ w temat ale dla mnie to UFO
pomijaj±c ca³y ten ¿a³osny spór, gdzie jedni drugich wyzywaj± od mêskich i damskich czê¶ci cia³a (no i ludzie, po co?przecie¿ wszyscy wiedz±, jak by³o), bardzo ¶mieszny jest fakt, ¿e HannAh w swoim po¶cie jako przyk³ady UFO przedstawi³ zdjêcia z turnieju w 2008 roku... hehehe...
Mo¶ka
w³a¶nie za to lubiê ciê jeszcze bardziej
Krótko rzekê, panowie i panie HannAH, Mieszko Stary i Alvares. S±dz±c po momencie rejestracji i po ilo¶ci postów, raczej jeste¶cie tu nowi.
Alvares do³±czy³ 11 lipca 2009 roku. jeden post jedynie w temacie Koronowa 2009
HannAh do³±czy³a w marcu 2007, wtedy jeden post, teraz 4 w temacie Koronowa 2009
Mieszko Stary do³±czy³ w styczniu 2007 roku
Wszystkie wypowiedzi w kalendarium, 5 w temacie Ru¶ i Litwa, cztery w temacie Bitwa pd Koronowem 2007, dwie w temacie Koronowa 2009.
Wiêkszo¶æ wypowiedzi krytycznych.
Brak avatarów, brak przynale¿no¶ci do grup, brak jakichkolwiek danych sugeruj±cych, ¿e istniejecie. Freha to jest do¶æ specyficzne forum, gdzie nie dyskutuje siê wirtualnie o przewagach gier albo o etyce piractwa komputerowego. To forum ludzi z krwi i ko¶ci, które wprost UWIELBIA, anonimowych krytykantów, gdzie indziej zwanych trollami forumowymi.
Trochê mnie martwi, ¿e siê na to dali¶my z³apaæ i ¿e w ogóle podejmujemy dyskusjê. ¯yczê szczê¶cia, zdrowia, pomy¶lno¶ci. Nie wiem, poje¼dzijcie na jakie¶ imprezy, poka¿cie siê ludziom, zorganizujcie sami jaki¶ turniej, festyn czy sonecik, fraszkê, cokolwiek. To was mo¿e wtedy bêdzie mo¿na traktowaæ was powa¿nie. Póki co, prosi siê o siedemnastowieczny cytat:
"Krytyk i eunuch z jednej s± parafii. Obaj wiedz± jak, ¿aden nie potrafi."
Pozdrawiam serdecznie i ¿yczê dalszych sukcesów.
Post powy¿ej z humorem i jak¿e trafny, ca³kowicie popieram.