CYTAT(Tomko Konopczyc @ 14:29 01.07.2009)
Tak to niestety prawda.Dziêkuje Gregorowi, ¿e wcze¶niej napisa³, ja dopiero teraz mogê (freha umar³a i nijak nie mo¿na by³o og³osiæ). Wszyscy, którzy potwierdzili przyjazd zostali juz przeze mnie przeproszeni i powiadomieni telefonicznie.
Przepraszamy wszystkich, ale w zwiazku z otrzymaniem niewystarczajacych funduszy chc±c, aby turniej bêdziñski zachowa³ swój poziom i aby¶my mogli Wam zapewniæ warunki wzorem lat ubieg³ych zdecydowali¶my siê z ciê¿kim sercem na odwo³anie turnieju w podanym terminie, czyli 3-5.07.2009r.
mamy nadziejê, ¿e uda nam siê otrzymaæ dodatkowe niezbêdne ¶rodki i wtedy turniej odbêdzie siê na zakoñczenie sezonu we wrze¶niu.
Pracujemy nad tym. To dziwny i trudny rok. S³owo "kryzys" sta³o siê ryglem zamykaj±cym drzwi. Organizujemy bêdziñski turniej od dziewiêciu lat i nigdy nie mieli¶my tylu przeszkód. Mimo to staramy sie, aby odby³ sie on na jesieñ. Je¶li tylko uzyskamy pewno¶æ co do doatkowych finansów wtedy og³osimy informacjê tutaj i skontaktujemy siê osobi¶cie z zaproszonymi.
Jeszcze raz wybaczcie, ale nie mo¿na by³o inaczej.
Hej,
... a ja przygotowa³em na turniej bardów 35 zwrotek pie¶ni o krucjacie na katarów .........
Chlip, chlip ..............
Andrzej