Mo¿e najpierw minusy...
Jedzenie. Niestety, w zesz³ym roku mistrzostwo ¶wiata i okoliæ, teraz szkoda gadaæ...G³ównie przez kolesia, który nie wiem co uwa¿a³ i co my¶la³ o nas..Ale to raczej przegiêcie...
Drugi minus to to, ¿e plan dnia chyba by³ zrobiony dla picu...Przynajmniej tak mi siê wydawa³o...Nie bardzo wiadomo by³o co o której, nie by³o dostatecznie dobrze og³oszonych pewnych rzeczy...
Trzy, ma³o kramów dla pó¼nych..W zesz³ym roku by³o ich wiêcej.
Szkda, ¿e nie by³o jako takiej bitwy pó¼nych, byli chêtni, by³y haki, tylko jako¶ z organizacj±...Mo¿e za rok.
To tyle je¶li chodzi o minusy.
Teraz plusy...
Atmosfera, rok temu i teraz wy¶mienita.
Warsztaty, w³ócznia...Pewien niedosyt w sobotê..Trochê za krótko..Ale niedziela poprawi³a mi humor i to bardzo...Dziêkuje za ma³y sparing na w³ócznie.
Bojówka. Mimo braku bojówki zorganizowali¶my sobie w³asn±...Serdecznie dziêkujê wszystkim osobom z którymi zdo³a³em skrzy¿owaæ miecz. Zarówno na walkach jeden na jeden, dwa na dwa, jak i ostatnich trzech starciach na pla¿y, które moim zdaniem by³y najmocniejsze. Walka z Wami to by³a czysta przyjemno¶æ. Mam nadziejê, ¿e siê jeszcze spotkamy.
Polowanie...Bior±c pod uwagê mojego "wrodzonego" zeza trafienie królika i sarny sprawi³o i¿ koñcz±c polowanie by³em szczê¶liwy jak dziecko...Po polowaniu narodzi³ siê pewien pomys³ ale o tym pó¼niej.
Stary Olsa...Szkoda, ¿e nie zagra³ swoich wiêkszych i bardziej znanych utworów, by³a by mo¿liwo¶æ do potañczenia.
Do ma³ego pokazu ognia, nie mam siê co przyczepiæ, bo w³a¶ciwie sam by³em jego prowodyrem, mam nadziejê, ¿e siê podoba³ i rozkrêci³ trochê imprezê
.
Teraz z tym pomys³em...Ku¶wir poda³ niez³± zajawkê, je¶li chodzi o wykorzystanie lasu którego mieli¶my w nadmiarze w okó³....Mianowicie, manewry w lesie. Doskona³y sposób na sprawdzenie, jak mo¿na by³o siê broniæ w trudnym terenie i zarazem ¶wietny popis umiejêtno¶ci strzeleckich, rzucaj±cych, zwiadowczych.
(Wariacja na ten temat) Np. Jedna grupa ciê¿cy plus paru lekkich, maj± za zadanie przedostaæ siê przez wrogi teren i zdobyæ "co¶", a potem jeszcze wróciæ..Druga grupa ma t± rzecz albo odbiæ, albo wybiæ grupê pierwsz±...
Tyle...Oj ale siê rozgada³em...Jeszcze raz dziêkujê WSZYSTKIM których pozna³em za wspania³± zabawê i walki.
Do zobaczenia za rok.
P.S
DAJ KAMIENIA!!