Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Pierwsze ¶niegi - zimowy siedemnastkowy przemarsz, grudzieñ 2008
> Prywatne Inicjatywy > Wyprawy
Stron: 1, 2
Parufka
To chyba znaczy, ze zostali¶my turbo historycznymi "szlafrokami" bigsmile2.gif .
Tomasz Rejf
Turbo szlafrokowcem to dopiero bêdê. Mo¿e na jesieni przysz³ego roku. Jednak Tobie Parufka nigdy nie dorównam.
SAMUEL77
¯e niby co? Rejf w polskim stroju? Nikt nie uwierzy póki nie zobaczy.
Panowie, dawajcie znaæ, jakie terminy wam pasuj± na nastêpn± wyprawê czyli "Przebi¶niegi". W grê wchodz± weekendy w drugiej po³owie marca do po³owy kwietnia. Tym razem bêdzie wiêcej konnych i wiêcej zabaw w wojnê.
Parufka
Zatem Tomku nie pozostaje mi nic innego jak tylko ¿yczyæ ci wszytskiego najlepszego na nowej "szlafrokowej" drodze ¿ycia i pamiêtaj, ¿e Parufka mo¿e byc tylko jedna bigsmile2.gif .
Ja niemam ¿adnych ograniczeñ w tym czasie wiêc pisze siê w ciemno na ka¿dy termin byle tylko Rudy mia³ wolne smile.gif .
Rozwiniêcie elementu "gier wojennych" jest moim zdaniem ¶wietnym pomys³em. Przyznam, ¿e ten element na ostatniej wyprawie podoba³ mi siê najbardziej. Masz ju¿ jakie¶ pomys³y jak to zorganizowaæ ¿eby¶my siê nie pozabijali, a jednocze¶nie jako¶ realistycznie powalczyli?
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.