Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Toruñskie Medievalia
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2008
Stron: 1, 2
Duzy
Bardzo fajna impreza. W namiotach bylo cieplo, szkoda tylko ze tak malo osob zdecydowalo sie spac w obozie i grzalo tylki w domach, szkolach i innych samochodach;) Mam nadzieje ze za rok bedzie kolejna edycja na ktorej zjawi sie wiecej osob. Ogromne podziekowania dla Maliny i Andrzeja za organizatorowanie i Dentysty i Eli za transport;)
Darius
Bydgoskie Bractwo £ucznicze serdecznie dziekuje wszelakim organiatorom i tym co sie w jakis sposob przyczynili, przesy³amy pok³ony, jestesmy bardzo zadowoleni, g³ównie z zacnego towarzystwa i go¶ciny. Mamy nadzieje pojawiac sie czê¶ciej.
Duzy ma racjê, zabraklo nam nieco odwagi do nocowania pod namiotem, uwa¿am ze niepotrzebnie, bo pogoda w nocy byla calkiem calkiem, przez to ominely nas uroki obozowania na zamku. W przyszlosci wykazemy wiêcej determinacji i lepiej sie przygotujemy.
Pozdrawiamy wszytskich
Dentysta
Cze¶æ!
Impreza bardzo fajna!
Dziêkujemy za super zabawê!
Pozdrawiam
Dentysta
Purvis
Wielkie dziêki dla Orgów za mozliwo¶c zabawy w tak zacnym gronie.
by³o zajebiszcze.
Ma ktos jakies fotki?
Karola i Purvis.
Indar
CYTAT
Ma ktos jakies fotki?

Ma, ale zamieszczanie trochê potrwa - admin mi siê obija.
Przepraszam pana manekina za t± plastikow± rybê, to Dentysta mi kaza³. smile.gif
pozdrawiam
I.
Mlody
By³o MEGA wypa¶nie

Sporo rzemie¶lników
Jeszcze wiêksza ilo¶æ fajterów
U¶miechniête dziewczyny
i najlepsza pogoda w tym roku...

kto nie by³ niech ¿a³uje i za rok przyje¿d¿a

Wielkie podziêkowania organizatorom -za ten ,,moment perfekcji "

Dziêkujê za zacne towarzystwo i mi³e rozmowy na biesiadzie i przy ognisku
Gryfom, Bydgoskiemu Bractwu £uczniczemu, Ja¶minowi, Du¿emu, Martinowi......i wszystkim których z imienia nie wymieni³em za co z góry przepraszam

Martinowi za poprzestawianie mi ko¶ci mojego krêgos³upa co mi na dobre wysz³o

Liczê na powtórkê w przysz³ym roku.

Tomasz z £om¿y

Malina
Hello!

"Orgi", ju¿ wreszcie wyspane, równie¿ dziêkuj± wszystkim przyby³ym!

Dziêkujemy za ciep³e s³owa "po" - bardzo buduj±ce smile.gif

NKT - wielkie dziêki za pomoc, uczynno¶æ i zaanga¿owanie oraz za ciê¿ki kawa³ pracy wykonany jeszcze przed imprez± - jeste¶cie niesamowici! A przy okazji zdradzili¶cie siê, ¿e posiadacie w ekipie zdolnego skrybê-iluminatora ;)

Ch³opakom ze ¦wiecia i Koronowa - jak zwykle ;) - dziêkujê za zawsze obecn± chêæ do pomocy i wsparcie (zarówno psychiczne jak i fizyczne) smile.gif

¦l±zakom - za przejechanie takiego kawa³u drogi. Mam nadziejê, ¿e impreza by³a tego warta smile.gif

Wszystkim rzemie¶lnikom za piêkne stragany i towary.

Purvisowi, Du¿emu, Denty¶cie i Eli, Pigrzy, Martinowi, Bartoszowi i Tomaszowi! Za obecno¶æ i pomoc.

Szkoda, ¿e nie wysz³a obiecywana "przeprawa przez Wis³ê", ale by³ to jedyny punkt programu, którego nie organizowali¶my my, tylko Miejski Wydzia³ Kultury.

Dziêkujemy oczywi¶cie raz jeszcze WSZYSTKIM przyby³ym i gratulujemy wygranych w turniejach - ³uczniczym i bojowym!

Mo¿e uda siê powtórzyæ za rok, a bogatsi o do¶wiadczenia obiecujemy jeszcze lepsz± zabawê!

Pozdrawiamy
Malina i Andrzej
Bartosz
Hej

Impreza wysz³a super bajerancka. Ojciec Dyrektor pogodê za³atwi³ eleganck± icon_mrgreen.gif
Bawi³em siê wy¶mienicie.

Dziêkujê organizatorom za ¶wietn± zabawê i atmosferê clap.gif
Pozdrawiam gor±co uczestników.
Mam nadziejê, ¿e w pszysz³ym roku impreza równie¿ siê odbêdzie.

Tylu krzy¿aków XIII-wiecznych to ja jeszcze nie widzia³em... pewnie siê to zmieni icon_mrgreen.gif

Pozdrawiam
Bartosz
_KUBAS_
Aloha,

Jako 1/4 ¦l±zaków dziêkujê za fajn± imprezê. By³a to moja pierwsza w XIII wieku i rozbudzi³a chêæ na kolejne, wiêc prawdopodobnie w sezonie 2009 ju¿ nie bêdê musia³ po¿yczaæ ciuchów. Dziêkuje wszystkim za dobr± zabawê.

Kubas
Vibivs Silivs Alatvs
¦wietnie przygotowana i przeprowadzona impreza. S³oneczna pogoda doda³a otuchy (mia³em ju¿ do¶æ odtwarzania Vietcong'u w tym sezonie).
Gdybym tylko nie by³ chory, by³aby to perfekcyjna imprezka na (prawie) zakoñczenie sezonu.
M i A, dziêki za go¶cine.

Emil z Gi¿ycka
Siema!

Dziêki za turniej, by³o naprawde fajnie.

pozdr

Emil
serek_lurtz
Dziêki Wam za kolejn± udan± imprezkê!! By³o super, a za pogodê to naprawdê musieli¶cie nie¼le zap³aciæ tongue.gif Mam nadzieje, ¿ê kolejna XIII impreza organizowana przez Was bêdzie jak najszybciej! Oczywi¶cie mo¿ecie liczyæ ma moj±(Bolka i Lolka te¿ zabiorê) obecno¶æicon_wink.gif
Pozdrawiam Serek
Rosz
Hej
Wielkie dziêki za fajn± imprezkê.Fajna bojówka,klimat i humor.By³o super.Rycerze z akademika pozdrawiaja.
Emil z Gi¿ycka
Jakie¶ zdjêcia i filmy s±?
Purvis
Dogadujê siê z fottografem, ma mi podes³aæ najciekawsze mailowo, a reszte "przy okazji"
P
Duzy
A moze ktos sie pokusi o wrzucenie jakis fotek. Byl bym dzwieczny smile.gif
£ukasz Lewandowski
Pó¼ne ale szczere smile.gif podziêkowania za imprezkê. Stanowisko kramu nad Wis³±... droga na Ostro³êkê... krowy, konie... s³oñce w twarz i rejs... To by³ klimat. smile.gif
Na powa¿nie... dziêki za zaproszenie i porann± kawê smile.gif
Purvis
Przepañstwa, dosta³em w ³apska p³ytke ze zdjêciami.
Niestety, wystapi³a - znana zwykle z rolnictwa - klêska urodzaju.
Otóz zdjêc na p³ycie jest ponad 450(turniej, zdobycie przyczó³ka n.Wis³± i bitwa), ³±cznie jest to prawie 2GB fotek.
Chomik ma tygodniowy limit 50mega, wiêc do zobaczenia za ok. pó³ roku;) chyba, ze kto¶ ma lepszy pomys³?
edyt - ma³a próbka:
Autorem fotek jest Dawid Sobczak:
http://chomikuj.pl/Chomik.aspx?id=purvis
Duzy
Hej,
Jak masz czas i ochote to wrzuc na P2M (peer2mail) albo na torrenta i daj linka smile.gif
Darius
Wbij sie z tymi fotami na Picasa, uzywam i sobie chwalê
Indar
Jak zawsze z opó¿nieniem:
http://www.grod.org/galeria/podgaleria.php...amp;idgal=torun

pozdrowienia dla pani Sadystki.
Borewicz
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.