Niemal tradycyjnie zak³adam takowy temat. Poszperam w swoich, je¶li co¶ zbiorowego siê zapl±cze - wklejê, a tymczasem z chêci± poogl±dam fotki innych dorzucam marne i do tego, znalaz³am w¶ród zdjêæ terrorysty
Wiedziemka
mimo, ze mogê zedytowaæ post, pozwolê sobie na kolejny buñczucznie oto co uda³o mi sie znale¼æ z filmików bitwa - Grunwald 2008(1) Grunwald 2008(2)
je¶li urazi³am kogo¶ wykorzystaniem zamieszczonych tam filmików - kajam siê
RAVA Piotr
Witam serdecznie !!!
Gromkie oklaski dla Podola za super zabawê i wspania³± ucztê, móg³bym pisaæ du¿o, najwa¿niejsze wszyscy s± u¶miechniêci w obiektywie http://www.rycerze.eu/galeria/16/
Pozdrowienia od Bractwa Rycerskiego Rava
Kuba_
Pe³na relacja z bitwy, która by³a emitowana na ¿ywo w TVP Historia (ponoæ tak¿e TVP2).
Kto da³ prowadzenie programu Rafa³owi Olbrychskiemu?! Przecie¿ on nawet mikrofonu nie potrafi trzymaæ, nie mówi±c o "masakrycznie" "pozytywnej zajawce" itp I na to id± nasze podatki...
Utta
dobrze, ¿e bitwa nie by³a "krwawa" jak zapowiada³ wspania³y komentator...
Zaczynam od turnieju konnego. Niestety ze wzglêdu na s³abe i sztuczne ¶wiat³o niewiele da³o siê wyci±gn±c ze zdjêc ...
Reszta pojawi siê do koñca tygodnia ... mam nadziejê ;]
Jan Gradoñ
Przemku! Jak zwykle ¶wietne zdjêcia! Czekam na wiêcej! :-)
Przemko Ciechanowic
Hahaha, "¶wietne" bo sporo Twoich jest W³a¶nie wys³a³em Ci info na maila.
Smok Migu¶
He he, jakby kto¶ siê pyta³, co to za bia³a postaæ przechodzi przez kadr filmu na samym pocz±tku, to ja Ale siê za³apa³em.
Purvis
Na razie tyle, resztê wrzucê kiedy google przestanie mnie bojkotowaæ. Dowód, ¿e w ¦l±skiej kobiety nosimy na rêkach, otraz, ¿e u nas te¿ by³o weso³o:
Smok Migu¶
CYTAT(Purvis @ 09:38 15.07.2008)
Na razie tyle, resztê wrzucê kiedy google przestanie mnie bojkotowaæ. Dowód, ¿e w ¦l±skiej kobiety nosimy na rêkach, otraz, ¿e u nas te¿ by³o weso³o:
O w³a¶nie, kto to jest ta piêkna rudow³osa? Zachwyci³em siê jej urod± czego efektem jest kilka zdjêæ jakie jej wykona³em, a które nied³ugo opublikujê. Piêêêêkna, ech...
Racimir
Ta ruda to Czesio z ChMiRy
Smok Migu¶
CYTAT(Racimir @ 13:47 15.07.2008)
Ta ruda to Czesio z ChMiRy
No proszê, a taka ca³kiem nie podobna. My¶limy chyba o kim¶ innym ;)
Racimir
Gwarantujê Ci, ¿e o tej samej rudow³osej To Czesio.
(Kiara, aby nie by³o ¿e Ciê obgaduje nieznajomy - ja to ten zaanginowany, który Ci rozpala³ ognisko pod kawusiê )
Patryk Opolski
:] Nie offtopujcie chlopaki :P Zamiast tu schlebiac rudowlosym pieknosciom dajcie lepiej linki do zdjec :]
Bowmen
Witam Rudow³osa Amazonka to "Dziki" z Rycerskiej Dru¿yny Miasta ¯arki na koniu Imanka. Wiêcej fotek ju¿ wkrótce. Jak tylko zamie¶cimy pode¶le link. Pozdrawiam
Serdecznie zapraszam na cieplutkie zdjêcia z Grunwaldu.
Mi³o zobaczyæ co by³o, jak by³o, niezapomniane pomyje po s±siedzku od Migusia, têcza po burzy i Ci ch³opcu maszeruj±cy ....¿wawo? na pole w dniu bitwy z pie¶ni±:
NIEEE JEEEEST GOR±COOOOOOO, W OGóLE NIE JEST GOR±COOOOOOOOOO.......OOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!
Stronka dzia³a, jak to podczas pierwszego rzutu ...chyba chêtnych za du¿o albo co¶ .
A tak na serio to ja wrzuci³am nie 50 ale 400 fotek! Przepraszam za szybko¶æ, ale...trochê cierpliwo¶ci, proszê , transfer mo¿e nie jest jak b³yskawica, poczekac trzeba....ale chyba warto?
Serdeczno¶æ Foty dla zainteresowanych na priv.
Roma
Racimir
CYTAT(santiago @ 22:10 16.07.2008)
p.s. ¦L¡SKA to ta chor±giew, która ¶piewa³a "Nie jest gor±co..." pozdrawiam
...i "w ¦l±skiej nie pada, naprawdê w ¦l±skiej nie pada !" w czasie nocnej nawa³nicy Plus n wersji innych, okazjonalnych.
Bo... this... this is madness ! No, this is ¦L¡SKA ! :D
Te¿ proszê o jakie¶ zdjêcia ze ¶l±skiej.
Smoku --> Czesio, Czesio... :D Za op³at± zdradzê Ci jej inne ksywy
Smok Migu¶
CYTAT(Racimir @ 23:53 16.07.2008)
Smoku --> Czesio, Czesio... :D Za op³at± zdradzê Ci jej inne ksywy
Te pasowania pod koniec to pokaz dla publiki, jaja sobie robiliscie, czy to na serio?? My¶la³em, ¿e czasy pasowañ rymcymcerzy to juz zaprzesz³o¶æ....
Musza
Nie by³o ¿adnej publiki (oprócz rycerstwa uczestnicz±cego) i jaj te¿ nie by³o. Jak widaæ, nie zaprzesz³o¶æ, choæ do starego rytu nawi±zywa³o
Jan Gradoñ
No to liczê, ¿e panowie rymcymcery wsi±d± na kunie!
Musza
Wsi±d±, wsiadaj±... Mój pan w³a¶ciwie siedzi (sorry za offtop)
CYTAT(Jan Gradoñ @ 12:18 17.07.2008)
No to liczê, ¿e panowie rymcymcery wsi±d± na kunie!
Nano
To ja w kwestii fotek. Gdyby zajrza³ tu kto¶, kto uchwyci³ w sobotê ok.19-20 jak kilku luda nios³o kogo¶ na pawê¿ce z obozu ¦l±skiej do punktu medycznego, to proszê o kontakt na prv. Bo to mnie nie¶li Przypuszczam, ¿e z boku musia³o to ca³kiem fajnie wygl±daæ, wiêc chêtnie tez bym siê teraz (po fakcie) po¶mia³
Morrigan
Mam takie pytania sztuk 2: jaka choragiew na próbê przebra³a siê za baletnica i jaka mia³a ze sob± transparenty.
Z góry dziêkuje za odp.
Rudyy
Za baletnice przebra³a sie Mazowiecka, transparentów nie mieli¶my.
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.