Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: [Inne]Ksi±¿ki o kuchni i potrawach w ¶redniowiecznej Francji
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Kuchnia
Owen
Witam
Czy mo¿ecie poleciæ mi jkie¶ tytu³y ksi±¿ek najlepiej jak najbardziej fachowe z przepiami, kuchni±, sposobem podawania itd. potraw w ¶redniowiecznej Francji. Oprócz mojego w³asnego zainteresowania tym tematem, potrzebne jest to mojej znajomej która na ten temat bêdzie pisa³a pracê roczn± i potrzbuje bibliografii.
Pozdrawiam Owen
Robert Bagrit
Ten jêzyk to dla mnie szara magia smile.gif

1. BOURIN, Jeanne. Cuisine médiévale pour tables d'aujourd'hui. Flammarion, 1995. 243p.
ISBN 2-08-200809-6

2. MENEAU, Marc et CAEN, Annie. La cuisine des monastères. Paris : Éd. de la Martinière, 1999. 192p.
ISBN 273242551-6. 350 F.


Z chêci± bym przeczyta³ t³umaczenie...

Pozdrawiam
Owen
Witam
Wielkie dziêki Bagricie, moja znajoma siê francuskim naszczê¶cie pos³uguje wiê powinna sobie poradziæ. Gdy znajdzie co¶ ciekawego postaram siê daæ znaæ.
Pozdrawiam Owen
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.