Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: IX Turniej Rycerski na Zamku w Nidzicy
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2008
Stron: 1, 2
Kopernik
KTOKOLWIEK WIDZIA£ KTOKOLWIEK WIE !!!

Witam, zaginê³y mi najprawdopodobniej na turnieju w Nidzicy naczynia drewniane (dwie miski drewniane podpisane na spodzie - wypalone moje pseudo - KOPERNIK, oraz ³y¿eczka cynowa i ³y¿eczka drewniana. Wszystko by³o spakowanie przed wyjazdem w przezroczyst± reklamówkê, najprawdopodobniej zosta³y w sali rycerskiej. Je¶li kto¶ widzia³ lub wie co¶ o zgubie proszê o info najlepiej sms-em na numer 515368341. Graty nie s± mo¿e zbyt drogie, ale maj± dla mnie warto¶æ sentymentaln±.
Patryk
Zapomnia³em dodaæ, i¿ melée wygra³o DNO 1 przed Exami i DNO 2.
Po imprezie zosta³y jakie¶ buty i ³aszki. Zguby do odbioru po kontakcie tel. 501381109. Aparat fotograficzny, miski i sztuæce nie odnalaz³y siê.
Marek z Bêdzina
Czo³em!
W imieniu Bractwa Rycerskiego Zamku Bêdzin - dziêkujê za wspania³y Turniej i goscinê na zamku.
Byli¶my u Was po raz pierwszy (przynajmniej oficjalnie jako BRZB) i zgodnie przychodzi nam przyj±æ postanowienie o chêci zawitania znów; mo¿e jak wreszcie nic na przeszkodzie nie stanie - to wiêkszym znacznie pocztem... smile.gif
Zamek macie, zaiste - urokliwy.
Mnie osobiscie podoba³ sie jeszcze, poza tzw. klimatem i rewelacyjn± konferansjerk± podczas bojowego, brak jakich¶ stresów i gonitwy z czasem. To sporo - w dzisiejszych "czasach".

Jest to mój pierwszy post - pozdrawiam zatem wszystkich u¿ytkowników FREHA - serdecznie bardzo.
Igor z Bêdzina
Witam
Dziêki za wspania³y turniej ¶wietn± atmosferê i bardzo dobrze przeprowadzony turniej bojowy...
Pozdrawiam
Igor
Hallatil
Zamojskie Bractwo Rycerskie bardzo dziêkuje za wspania³± zabawê i wy¶mienity turniej.
Byli¶my w Nidzicy po raz pierwszy ale mamy nadziejê, ¿e ta impreza na sta³e zago¶ci w naszym kalendarium.
Wspania³a uczta, dobry nocleg (pierwszy raz spa³em na sali rycerskiej), dobry plan imprezy, dobra inscenizacja i bardzo fajne melee smile.gif
Pozdrawiamy serdecznie i do zobaczenia!
Patryk
£aszki odebrane na Grunwaldzie, zosta³y tylko butki.
Dziêkujê wszystkim uczestnikom, za przybycie i dobr± zabawê clap.gif
Cieszymy siê, ¿e wam siê podoba³o icon_mrgreen.gif

A teraz z innej mañki:
- To by³ ostatni taki turniej w Nidzicy. Uwa¿am, ¿e wyczerpa³a siê formu³a, materia³ siê zestarza³.
- To by³o ostatnie palenie grodu w Nidzicy anger.gif
- To by³a ostatnia impreza, gdzie by³em kierownikiem tego PGR-u. To znaczy odpowiedzialny za gwó¼d¼, kaszankê, papier toaletowy......., bojówki, bitwê i biesiadê...(9 lat to szmat czasu) jezyk.gif .

Trochê optymizmu:
- Mam nadziejê, ¿e w naszym 25 osobowym Bractwie znajdzie siê jaki¶ jeleñ na kolejne 9 lat. My¶lê, ¿e ch³opaki dadz± radê i spotkamy siê za rok na X jubileuszowym Turnieju w Nidzicy (na pewno innym co nie znaczy, ¿e gorszym). Dziêkuje wszystkim za te 9 lat a dok³adniej za 7, w których prowadzi³em karawana zamknac-temat.gif

Zapomnia³ dodaæ. Teraz bêdê rymcerzem freha. Mam tylko 20 postów, muszê nadrobiæ te "stracone lata" na freha jezyk.gif
Daria Malinowska
Ja tak¿e dziêkujê za udan± zabawê ;)
Estera z £êczycy
Witam wszystkich!

Poniewa¿ wczoraj wróci³am z Grunwaldu,wiêc dopiero teraz mam mo¿liwo¶æ napisaæ co¶ na temat turnieju.W imieniu moim,jak równie¿ ca³ego Zespo³u Tañca Dawnego "Dworzanie" chcia³abym bardzo serdecznie podziekowaæ organizatorom i wszystkim uczestnikom za wspania³y turniej i równie wspania³± atmosferê.Byli¶my w Nidzicy pierwszy raz i mam nadziejê,¿e jeszcze siê tam pojawimy.Zamek jest naprawdê urokilwy.Dziekujê Patrykowi za wspania³± wspó³pracê,wszystkim organizatorm za przygotowanie plakatów g³osz±cych,¿e wyst±pimy,za przygotowanie dla nas oddzielnej garderoby i wieszaków na stroje, a przede wszystkim za mo¿liwo¶æ ¶wietnej zabawy z zespo³em Open Folk i mo¿liwo¶æ tañczenia do muzyki,któr± nam grali na ¿ywo.By³o ¶wietnie!Pozdrawiam tak¿e naszego ma³ego fana Wojtusia i jego mamê.Chcê tak¿e podziekowaæ ch³opakom za dotrzymanie mi towarzystwa po turnieju,za fajne nocne imprezowanie i za zabranie moich rzeczy na Grunwald. Dziekujê równie¿ Chopinowi za rycerskie zachowanie.
Wiedziemka
CYTAT(Estera z £êczycy @ 14:24 14.07.2008) *
Pozdrawiam tak¿e naszego ma³ego fana Wojtusia i jego mamê.

ma³y fan, jak widaæ po sobocie kiedy to swoich ulubieñców pozna³ bezb³êdnie, fani³ na ca³ego icon_mrgreen.gif
dziêkujemy za pozdrowienia
Szopen
CYTAT(Estera z £êczycy @ 14:24 14.07.2008) *
Dziekujê równie¿ Chopinowi za rycerskie zachowanie.

Ca³a przyjemno¶æ po mojej stronie smile.gif
`krzysiu
Rowniez dziekuje za wspaniala zabawe podczas turnieju:) kilka filmikow z melee http://pl.youtube.com/user/krzysiuZMC
Igor z Bêdzina
Walki fina³owe na miecze pó³torarêczne:
Fina³
Fina³ 2
Basiek
Lepiej pó¼no, ni¿ pó¼niej smile.gif
Nasze zdjêcia z turnieju.
http://s76.photobucket.com/albums/j15/angu...Nidzica%202008/

Pozdrawiam!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.