O ja pier...
W³a¶nie po d³u¿szym czasie wszed³em na to forum.
S³uchajcie, naprawdê strasznie siê cieszê, ¿e film, pomimo skandalicznych obsuw czasowych ma takie zainteresowanie. Jest to dla nas ogromny kop do dalszej pracy.
No wiêc odpowiadaj±c na Wasze pytanie. Film bêdzie, bo ju¿ go powoli koñczymy. Kiedy? Nie mam pojêcia, bo ciê¿ko jest mi przewidzieæ ilo¶æ czasu, jak± Kakofoniks (Jones) - drugi re¿yser i autor efektów, bêdzie mia³ w najbli¿szym czasie na dokoñczenie postprodukcji.
Uwierzcie mi, na mnie ten ca³y projekt ci±¿y najbardziej, bo co chwila wyskakuje jaki¶ termin, który jakim¶ cudem znowu prze¶lizguje nam siê przez palce. tak to jest z amatorsk± produkcj± robion± trochê cha³upniczo w wolnym czasie, przez zajêtych ludzi.
(Film mia³ trwaæ pó³ godziny. Po zmontowaniu i wywaleniu, tego, co nie potrzebne, wysz³a nam równo godzina.)
Zale¿y mi jednak na tym, ¿eby wszyscy zainteresowani wiedzieli co siê dzieje i jakie s± postêpy, dlatego te¿ zapraszam na panrezyser.blog.pl
Jest to blog, którego uaktualniam w miarê czêsto i w którym wylewam swoje gorzkie ¿ale i frustracje seksualne.
Natomiast jak ju¿ film bêdzie gotowy, obiecujê ¿e zobacz± go wszyscy, nawet ci, co nie bêd± chcieli.