Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Dawno temu w I³¿y
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Film
Stron: 1, 2
Tobol
Miejmy nadzieje ¿e do koñca roku obejrzymy film smile.gif
Jan III
Filmik ¶wietnie siê zapowiada, robi bardzo dobre wra¿enie blinkie.gif . Oby pojawi³o siê wiêcej takich filmów.
Pawe³ Tybaldem Zwany
jak z filmem ? kiedy bêdzie mo¿na go w ca³o¶ci obejrzeæ ? mo¿liwe, ¿e co¶ przeoczy³em, je¶li tak to proszê mnie pokierowaæ w odpowiednie miejsce smile.gif

Pozdrawiam,
Tybald loki08.gif
DrzewiaK
O ja pier...

W³a¶nie po d³u¿szym czasie wszed³em na to forum. shocked.gif

S³uchajcie, naprawdê strasznie siê cieszê, ¿e film, pomimo skandalicznych obsuw czasowych ma takie zainteresowanie. Jest to dla nas ogromny kop do dalszej pracy.

No wiêc odpowiadaj±c na Wasze pytanie. Film bêdzie, bo ju¿ go powoli koñczymy. Kiedy? Nie mam pojêcia, bo ciê¿ko jest mi przewidzieæ ilo¶æ czasu, jak± Kakofoniks (Jones) - drugi re¿yser i autor efektów, bêdzie mia³ w najbli¿szym czasie na dokoñczenie postprodukcji.

Uwierzcie mi, na mnie ten ca³y projekt ci±¿y najbardziej, bo co chwila wyskakuje jaki¶ termin, który jakim¶ cudem znowu prze¶lizguje nam siê przez palce. tak to jest z amatorsk± produkcj± robion± trochê cha³upniczo w wolnym czasie, przez zajêtych ludzi.

(Film mia³ trwaæ pó³ godziny. Po zmontowaniu i wywaleniu, tego, co nie potrzebne, wysz³a nam równo godzina.)

Zale¿y mi jednak na tym, ¿eby wszyscy zainteresowani wiedzieli co siê dzieje i jakie s± postêpy, dlatego te¿ zapraszam na panrezyser.blog.pl

Jest to blog, którego uaktualniam w miarê czêsto i w którym wylewam swoje gorzkie ¿ale i frustracje seksualne. smile.gif

Natomiast jak ju¿ film bêdzie gotowy, obiecujê ¿e zobacz± go wszyscy, nawet ci, co nie bêd± chcieli.
Dicon
Mój setny post bigsmile2.gif
No mam nadzieje, ¿e wreszcie go zobaczê bo doczekaæ siê nie mogê smile.gif
Jaki tam amatorski? Dla mnie profesjonalnie wykonana robota!
Kawa³ dobrej roboty!

Pozdrawiam Smocz±/Ksi±¿êc± i wszystkich którzy przyczynili siê do zrealizowania tak ogromnego dzie³a.

Dicon usmieszek_09.gif
Mario_HH
Drzewiak trochê ¶ciemnia... Tak naprawdê film jest ju¿ dawno gotowy tylko nie chc± go puszczaæ w kinach bo nawet kategoria dla doros³ych siê nie obroni³a...i trzeba bêdzie co¶ powycinaæ, pozas³aniaæ itd. itp. ...smile.gif
Wojtek Drugi
Na http://panrezyser.blog.pl/ pojawi³a siê od dawna oczekiwana wiadomo¶æ, ¿e postprodukcja filmu dobieg³a koñca. smile.gif Czyli teraz tylko czekaæ na dystrybucjê.
mairead
Chapeau bas smile.gif
Purvis
Dzrewiak, jak siê polscy "profesjonalni" filmowcy o tym dowiedz±, to Ciê ukamienuj±. Ot, ze zwyk³ej zawi¶ci.
Gratulacje.
Kichigai
Teraz jeszcze czekaæ na nowy zwiastun smile.gif
Viator
I niech kto¶ jeszcze powie z³e s³owo o Kakofoniksie to normalnie udusimy. bigsmile2.gif
Purvis
CYTAT
I niech kto¶ jeszcze powie z³e s³owo o Kakofoniksie to normalnie udusimy.

Sk±d¿e. Przywi±¿emy do drzewa, a Kakofoniksowi damy bêbenek.... ;)
Kakofoniksie - szacunek <k³aniam>
Viator
W³a¶nie mnie u¶wiadomili ludzie ode mnie m±drzejsi, ¿e Kakofoniksów jest dwóch i ten od miksera to nie jest ten od bêbenka... Ale to nic, jednemu i drugiemu szacunek.

A krêc±cych nosem i tak w razie czego przywi±¿emy, jednemu Kakofoniksowi damy bêbenek, a drugiemu mikser...
Witko
Moje gratulacje! Popatrzcie: na 600-lecie Grunwaldu pare lat temu zapowiadano, ¿e powstan± dwa nowe filmy o tym w/g ¯amojdy (ten od "Wilków" 1 i 2) i B. Lindy. Nie powsta³ ¿aden... a tu proszê pó³-partyzanck± metod± zrobiono produkcjê. Wielkie uznanie dla ca³ej ekipy.
Teraz tylko czekaæ na dystrybucje. Ju¿ nie mogê siê doczekaæ kiedy zobaczê ten film.
Purvis
CYTAT
(...)dwa nowe filmy o tym w/g ¯amojdy (ten od "Wilków" 1 i 2) i B. Lindy.

Mo¿e to i lepiej? Pamiêtacie "M³ode Wilki"? crazy.gif
DrzewiaK
Hej.

Tak, jak pisa³em na blogu, film jest gotowy. Bêdê informowa³ o premierze, pokazach i dystrybucji.
W tej chwili jeste¶my w trakcie ustaleñ.

Na razie zapraszam do obejrzenia nowego, mam nadzieje ¿e lepszego zwiastuna:

http://www.youtube.com/watch?v=XfIlepVnJYY

W imieniu ca³ej ekipy, bardzo serdecznie wszystkim dziêkuje za wsparcie i za to, ¿e po czterech i pó³ roku, jeszcze wci±¿ w nas wierzyli¶cie. :-)
Saszka
Witam,
szczerze powiem trailer wygl±da wspaniale;) wielkie brawa i pok³ony dla twórców. A mo¿e tak prapremiera na Czersku?smile.gif
Pozdrawiam Krzysiek
Blackclav
No to teraz czekam tylko na premierê smile.gif ¿eby obejrzeæ film w ca³o¶ci, bo trailer ciekawy smile.gif
Dicon
Czekam, czekam i doczekaæ siê nie mogê, ale mam nadzieje, ¿e siê wreszcie doczekam smile.gif
Rypluch
¶ledzê produkcjê prawie samego pocz±tku i ju¿ powoli traci³em nadziejê a tu proszê taka niespodzianka. Czekam na premierê i gratuluje
pepson
No wreszcie!! A bankiecik bedzie?
Andrzej Siejeñski
no to czekamy na premierê na Czersku smile.gif
Marek Hilgendorf
Och... trajler by³ s³ita¶ny.... okaza³o siê, ¿e Zapa¶nik ma romantyczn± duszê....
Adsumus
Jaros³aw z Ma¶lic
Gratulujê!!

To wspaniale widzieæ,jak wreszcie powsta³ film osadzony w polskim ¶redniowieczu!!! ¯yczê tego,aby zyska³ ten film tak± s³awê,¿e za 10,15 lat bêdzie puszczany na ¶wiêta zaraz po Krzy¿akach:)

Mam nadziejê,¿e ten film przyczyni siê do nowego etapu w polskiej kinematografii:)

POZDRAWIAM!!!

ju¿ siê nie mogê doczekaæ ¶ci±gniêcia kopii z torenta aniol.gif
lukerat
Witam
chcia³em zapytaæ jak bedzie wygl±da³a dystrybucja filmu, czy ju¿ ruszy³a???
pozdr
Tailes
Viator
Ale ten poprzedni trailer te¿ by³ dobry. Nie wiem czemu nawet wydaje mi siê fajniejszy ni¿ ten nowy. Nie mogê siê doczekaæ tego filmu... [¶linka cieknie].
Adrian £uczak
Ten film jest za dobry, aby go puszczaæ w Kinach. Jedyna premiera na Turnieju smile.gif
Specjalnie sobie zakupiê ciuszki oraz uzbrojenie na XIII wiek, tylko po to, aby sobie obejrzeæ kochany film na Imprezie w Czersku (i chyba nie bêdê samotny).
Pozdrawiam!
Viator
Mo¿ecie go rozprowadzaæ na DVD.
Ksi±¿e Wszebor
O Wielki Drzewieczny!
Dziêkujemy za film.
Szkoda ¿e na premierze nie by³o gwiazdorów.

ps. Podziwiam jaki ogrom pracy i konsekwencji zosta³ w³o¿ony w to przedsiêwziêcie.
mairead
Nie ma to jak oszczêdno¶æ w s³owach....

Szanowni, napiszcie co¶ wiêcej dla nieszczê¶liwców, którzy nie maj±c ubioru na XIII w. prapremierê spêdzili na podlewaniu pomidorów
Indar
Nie da siê s³owami opisaæ tego dzie³a, no nie da.
Prawie siê pop³aka³em jak na koñcu Marcin zabija³ Zapa¶nika. Wzruszaj±ce smile.gif
K.
Marek Hilgendorf
Rzadko zdarza mi siê ogl±daæ co¶ z otwart± gêb±.... tym razem tak w³a¶nie by³o.

Autorzy porwali siê z motyk± na s³oñce, walnêli je w ³eb, nabili siniaka, wybili oko i bezpiecznie powrócili na Ziemiê po drodze robi±c film, który na d³ugo zostanie w mojej pamiêci....

PS.Nie by³em twardszy od Indara- uda³o mi siê powstrzymaæ ³ezkê, ale ledwo...ledwo....
MagicWojtek
gdzie jeszcze bêdzie mo¿na to arcydzie³o obejrzeæ??
Anuszka
co za ulga, ze nie tylko ja popad³am w ³zawe wzruszenie ;D by³a i mi³o¶æ,¿e ach, i tragedia,¿e och, i honor i intryga;) sama momentami zapomina³am, ze siedzê na dziedziñcu zamku a nie w kinie ;) ¶wietna robota-nic tylko zbieraæ autografy ;)
Marcvs Acilivs Glabrio
A ja bardzo proszê- bez spojlerów lub je oznaczajcie... Mam nadziejê kiedy¶, oby jak najszybciej, obejrzeæ ten film i niekoniecznie chcê znaæ fabu³ê wcze¶niej. A tym bardziej zakoñczenie :>
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.