Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: X Turniej Rycerski o Miecz Kasztelana Zamku Ogrodzienieckiego
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2007
Stron: 1, 2
Rafal BRZM
Witam

Ja jak zwykle ostatni za co przepraszam, ale to brak czasu.

W imieniu ca³ego BRZM z Miechowa chcia³bym równie¿ wszystkim podziêkowaæ za wspólnie spêdzony czas. Klimat na imprezie jak zwykle by³ niepowtarzalny, a o wszystkich ma³ych niedoci±gniêciach ju¿ zd±¿y³em zapomnieæ smile.gif

Jeszcze raz dziêki wszystkim za wszystko a przede wszystkim organizatorom i mam nadzieje ¿e równie¿ zechcecie nas go¶ciæ w swoich murach za rok.

Ps. Dla wtajemniczonych.
Za rok te¿ przywieziemy ogóra smile.gif

Pozdrawiam Rafa³
Slavu
rafal - tylko nie tego samego !!!
Wilka
Witam! loki08.gif
Rafale - wcale nie jako ostatni smile.gif .
Impreza naprawdê niesamowita! By³ to mój pierwszy Ogrodzieniec ale zapewniam, ¿e nie ostatni blinkie.gif ! Jednak muszê dac organizatorom sporego minusa za brak siana i za kartki na biesiadê za które dostali¶my nie najlepsze ¿are³ko. Poza tym faktycznie msza powinna by³a odbyc siê nieco pó¼niej - godzina 9.00 to stanowczo za wcze¶nie! Mo¿naby j± przesun± chocby o tê godzinê. Oprócz tych niedoci±gniêc nie mam ¿adnych "ale" bum.gif . Zabawa przednia, doborowe towarzystwo, walki na poziomie, piêkne widoki, a pochy³y teren zapewnia³ tym co rozbili siê wy¿ej brak wszêdobylskich turystów zerkaj±cych do namiotów king2.gif .
Tury¶ci na owym turnieju podsunêli mi równie¿ ciekawy sposób na zarobek: "zdjêcie z rycerzami jedz±cymi przy trebuszu - 2z³" bigsmile2.gif .
Pozdrawiam! warrior.gif

Magda zwana Wilk±
Pasek
Pod linkiem kilka fotek z Ogrodzieñca, nie s± najlepszej jako¶ci, bo trudno by³o siê gdziekolwiek dopchaæ ¿eby zrobiæ zdjêcia :P szczególnie do bohurtu :D

Ogrodzieniec.zip

Impreza mia³a bardzo fajny lu¼ny klimat. Inscenizacja by³a udana smile.gif (chocia¿ te¿ trudno by³o siê dopchaæ ¿eby co¶ zobaczyæ :P ) . Mo¿e za rok stanê po drugiej stronie - uczestników a nie turystów :P
Kris Templar
Salve!
Lepiej pozno niz wcale! Na rece dowodcy Ogrodzienca Andrzeja sk³adam wielkie gratulacje za piekny turniej!!! Mia³em ogromne marzenie wystapic w niedziele. Nie udalo sie z powodow wyzszych Andrzeju Ty wiesz jakich. mam tylko nadzieje, ¿e za rok zaden mój chrzesnik nie wymysli wesela i jak zdowie pozwoli uda mi sie wreszcie zamknac to moje wielkie pragnienie i dostapic zaszczytu. . . Ktoz to wie zobaczymy pozdrawiam wszystkich moich Braci iDamy z macierzystego Bractwa Ogrodzienieckiego!!!
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.