Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: XIII-stka w Jankowicach
> Inne > Kalendaria 2003-2009 > Kalendarium 2007
Stron: 1, 2
Marek Hilgendorf
W imieniu organizatorów, Chor±gwi Tarnowskiej, chcia³em zaprosiæ towarzystwo XIII wieczne (które jest jazzy, trendy i edgy) na imprezê, która odbêdzie siê w dniach 22-24 czerwca AD 2007.

¯eby nie by³o nie¶cis³o¶ci- nazwa organizatora pochodzi od miejscowo¶ci TARNOWO PODGÓRNE ko³o Poznania.

Impra odbywaæ siê bêdzie na terenach zajmowanych przez nieco podniszczony pa³acyk (niestety nie jest to medieval castle).
Impreza jest dotowana przez gminê, wiêc niestety nie unikniemy naszej wspólnej zmory, czyli publiki.
Organizatorzy przewiduj± czê¶ciowy zwrot kosztów dojazdu. Kwotê podam wkrótce.

Jankowice s± po³o¿one przy trasie A2 na zachód od Poznania, tak, ¿e dojazd niezwykle dogodny.

Wiêcej szczegó³ów wkrótce
Halfgar
Mareczku ... ja siê piszê ... co z imprez±??????
Marek Hilgendorf
Zale¿a³oby mi na zró¿nicowanym "etnicznie" towarzystwie. To w koñcu czas "¶wiêtojañski", wiêc mam nadziejê,¿e stawi siê wybór zakonników.
Ja de facto nie jestem organizatorem, ale zajmujê siê rekrutacj±. O szczegó³ach bêdê informowa³ na bie¿±co.
Ka¿dy dobrze zrobiony na XIII-stkê mile widziany/a. Rezerwujcie sobie termin- jak siê zbierze dobra ekipa, to atrakcji nie zabraknie.
Triss
Mareczku, na imprezy choæ mo¿e nie organizowane ale rekrutowane przez Ciebie, zawsze warto siê wybraæ. szczególnie tak blisko "domu" czyli Poznania:-)
powiedz, czy jest jeszcze du¿o wolnych miejsc i jakie trzeba spe³niæ wymogi, zeby siê za³apaæ.
z góry dziêki:-)
dawno juz nie spotkali¶my siê na ¿adnej imprezie...trzeba to zmieniæ.

pozdrowionka:-)
Triss
Aubrey
Witaj Marku, Aubrey rezerwuje termin i zapowiada przybycie...
Marek Hilgendorf
Ma³a pro¶ba. Do netu mam dostêp tylko w pracy, wiêc je¶li kto¶ ma co¶ pilnego to proszê o kontakt na nr xxx xx xx. Mog± byæ smsy jak kto¶ ma ma³o kasy. W sprawie turnieju odpiszê natychmiast.

Aubrey- nie wiem czy zdajesz sobie sprawê z tego, ¿e zaproszony jeste¶ automatycznie... Przyje¿d¿aj z Paulin± i juniorem
Marek Hilgendorf

Wszystkich zainteresowanych uczestnictwem zapraszam te¿ na maila marek.hilgendorf@gmail.com.
Nied³ugo zamieszczê ramowy plan imprezy
Sextus Furius Pavo
Jako przedstawiciel bractwa Chorągiew Tarnowska (czyt. organizatorów imprezy) na stronie chciałbym podać kilka konkretów:

Organizator zapewnia:

-Ogrodzone pole namiotowe od widzów.

-Wyżywienie na czas całej imprezy.

-Przenośna toaleta czyli TOI TOI

-Siano do namiotu i sienników.

-Zbiornik z wodą (raczej do mycia naczyń).

-Najprawdopodobniej uda nam sie załatwić prysznice w pobliskim pałacyku.

wydzieliliśmy także specjalne miejsce dla palaczy aby nie było palenia przy ognisku!! (ale o tym wiecej w regulaminie imprezy)

Do końca tygodnia wrzucę na FREHA formularz zgłoszeniowy, Plan imprezy oraz regulaminy turnieju bojowego i łuczniczego

P.S. Jako że Marek Hilgendorf nie ma dostępu do internetu przez najbliższe 2 tygodnie a i kontakt komórkowy tez jest utrudniony prosze o kierowanie wszelkich pytan do mnie na PW lub maila lub GG

pozdrawiam

Pawcio
Psalm
Mam zamiar przyjechac z koleg±, jesli oczywi¶cie nas przyjmiecie. Zdjêcia gêb, strojów cywilnych i bitewnych wyslemy na maila. icon_wink.gif

najprawdopodobniej dwaj Joannici.
Sextus Furius Pavo
FORMULARZ ZG£OSZENIOWY

Nazwa bractwa/Imiê Nazwisko/Ksywa:

Kontakt mailowy:

Numer telefonu:

Ilo¶æ osób (ogólnie):

Ilo¶æ osób bior±cych udzia³ w:

Turniej ³uczniczy:

Turniej bojowy:

Bitwa:
----------------------------------------------------
Dla lidera grupy:

Imiê

Nazwisko:

Adres:

Pesel:

NIP:
---------------------------------------------------

proszê o przesy³anie zg³oszeni wraz ze zdjêciami w stroju cywilnym oraz bojowym (je¶li uczestnik bierze udzia³ w turnieju bojowym lub bitwie)
je¶li zg³oszenie przesy³a bractwo musi wys³aæ zdjêcia ka¿dej osoby w grupie

zg³oszenia nale¿y wysy³aæ na maila pawcio997@op.pl a w tytule proszê napisaæ "ZG³OSZENIE DO XIII-STKI W JANKOWICACH"

Termin nadsy³ania zg³oszeñ: Do koñca Maja
Sextus Furius Pavo
Plan Imprezy

22.06.2007

od 12:00
przyjazd i „zakwaterowanie“ uczestnikow imprezy

18:00
kolacja

23.06.2007

10:00
śniadanie

12:00
turniej łuczniczy

16:00
obiad

17:25
Uroczyste powitanie oraz prezentacja uczestników

17:35
Turniej bojowy 1 vs.1

18:35
Finał turnieju łuczniczego

19:25
rozdanie nagród zwycięzcom turnieju łuczniczego i bojowego

21:00
Bitwa

22:00
Uczta

23.06.2007

10:00
śniadanie

Plan imprez może ulec zmianie ponieważ myślimy nad wprowadzeniem Biegu Dam niestety nie wiemy czy będą chetni...
Anuszka
Jasne ze b±d±-ja zg³aszam swoja osobê-w biegach dam mam juz wprawê ;)
Ania ¯uk
Co do biegu Dam- trzeba ruszyæ ty³ek, przej¶æ siê po obozie i zachêciæ do uczestnictwa- na I³¿y siê sprawdzi³o! Dziêki charyzmie Romy by³o 11 uczestniczek, a kilka chêtnych przysz³o po "terminie zg³oszeñ" icon_wink.gif
Sextus Furius Pavo
ok wiec zrobimy bieg dam smile.gif teraz tylko trzeba pomyslec nad nagroda..

apropo za turniej bojowy jak i ³uczniczy sa przewidzane nagrody pieniezne ;) ale wygrywaja tylko najlepsi tzn. dajemy nagrode tylko za 1 miejsce bigsmile2.gif
Triss
Hurrra!!! blinkie.gif blinkie.gif blinkie.gif
mamy bieg dam!!!
usmieszek_02.gif usmieszek_02.gif usmieszek_02.gif

my¶lê nad konkurencjami cicho.gif
nad nagrod± te¿ mogê pomy¶leæ ovation.gif
Sextus Furius Pavo
Regulamin Turnieju

1. Udział w turnieju jest możliwy jedynie po zatwierdzeniu przez organizatorów wcześniej wysłanego formularza.
2. Niepełnoletni uczestnicy mogą brać udział w imprezie za pisemną zgodą prawnych opiekunów.
3. Zabrania się nadmiernego spożywania alkoholu do godziny 22:00 (wtedy nie będzie już publiczności)
-Uczestnicy, którzy będą pod wpływem alkoholu nie zostaną dopuszczenie do żadnej konkurencji.
4. Każdy uczestnik turnieju musi posiadać przynajmniej jeden komplet ubioru historycznego dotowany zgodnie z imprezą, czyli XIII w.
5. Zabronione jest rozpalanie ognisk poza wskazanym przez organizatora miejscem.
6. Zabronione jest rozbijanie niehistorycznych namiotów na terenie imprezy.
7. Organizatorzy nie ponoszą odpowiedzialności za rzeczy skradzione lub zgubione podczas turnieju.
8. Uczestnicy, którzy celowo uszkodzą elementy scenografii bądź mienie organizatorów zostaną pociągnięci do odpowiedzialności finansowej.
9. Niezastosowanie się do powyższego regulaminu może spowodować natychmiastowe usuniecie uczestnika z imprezy. Za wszelkie wykroczenia popełnione podczas imprez, uczestnicy odpowiadają zgodnie z zasadami kodeksu karnego oraz prawa cywilnego.

Nie dopisałem do regulaminu, aby nie używać przedmiotów niehistorycznych, bo nie będziemy za każdym biegać i mówić mu, żeby zgasił fajkę jednak mam nadzieje, że każdy będzie pilnował samego siebie. rant.gif
Anuszka
Mog³bys podac jakis w miare dogodny dojazd do Jankowic? jako osoba niezmotoryzowana musze sie tam dostac z centrum Poznania tongue.gif przypuszczam ze autobusem..i czy ow ¶rodek lokomocji dojezdza w miare blisko miejsca odbywania sie imprezy? smile.gif
Triss
ja mogê podaæ:-)
z Ogrodow mo¿esz jechaæ TPbusem www.tpbus.pl (autobus do Ceradza Ko¶cielnego)

te¿ siê nad tym zastanawia³am jaki¶ czas temu....
Przemys³ z Poznania
Witam Drogie Panie
Spokojnie wystarczy dojechaæ do Tarnowa Podgórnego ( dla zamiejscowych Tarnowo jest oddalone od Poznania ok. 10km w kierunku na ¦wiecko tras± 92 , dawna A2 ) autobusem TP Bus z Ogrodów wysi±¶æ w Tarnowie zadzwoniæ do nas( nr radio taxi podam pózniej ) i zawieziemy Was do Jankowic , to jest 4 km w kierunku na Ceradz Ko¶cielny i Grzebienisko.
Osoby zmotoryzowane po dojechaniu do Tarnowa jad± dalej do Rumianka ( 3 km dalej ) i tam skrêcaj± w lewo na Jankowice .
W razie problemu z dojazdem popilotujemy aniol.gif
Pozdrawiam
Triss
jak już trzeba tego TP busa na Ogrodach szukać to niewielką różnicę zrobi, w który numer się wsiądzie i jak daleko pojedzie... choć te do Tarnowa Podgórnego jeżdżą częściej, więc może się skusimy...
i może będzie trzeba po radio-taxi zadzwonić...
poprosimy o jakiegoś trzeźwego kierowcę:-)

pozdrawiam:-)
T.
Przemys³ z Poznania
nie ma sprawy , zawsze jestem trzezwy chyba ¿e prowadzê ... devil.gif
A tak powa¿nie nr kontaktowy do mnie ( radio taxi ) 0 695 809 706 w sprawach dojazdu i turnieju czynny 24 H pozdrawiam
Przemys³
Kefas
CYTAT(Przemysł z Poznania @ 15:19 01.06.2007) [snapback]191155[/snapback]
nie ma sprawy , zawsze jestem trzezwy chyba że prowadzę ... devil.gif
A tak poważnie nr kontaktowy do mnie ( radio taxi ) 0 695 809 706 w sprawach dojazdu i turnieju czynny 24 H pozdrawiam
Przemysł

Jeśli będę mile widziany smile.gif w Jankowicach ok. 17:00 w piątek będę wyjeżdżał z W-wy. Najprawdopodobniej będzie miejsce dla max. 2 osób. Jak nie z W-wy, to gdzieś dalej będę mógł zabrać.
Sextus Furius Pavo
CYTAT(Kefas @ 15:34 05.06.2007) [snapback]191512[/snapback]
Je¶li bêdê mile widziany smile.gif w Jankowicach ok. 17:00 w pi±tek bêdê wyje¿d¿a³ z W-wy. Najprawdopodobniej bêdzie miejsce dla max. 2 osób. Jak nie z W-wy, to gdzie¶ dalej bêdê móg³ zabraæ.

oczywiscie ze bedziesz mile widziany smile.gif jednak prosze o wypelnienie formularza na poprzedniej stronie i wyslanie go do mnie na PW lub maila pawcio997@op.pl
Kefas
CYTAT(Pawcio @ 20:58 05.06.2007) [snapback]191533[/snapback]
oczywiscie ze bedziesz mile widziany smile.gif jednak prosze o wypelnienie formularza na poprzedniej stronie i wyslanie go do mnie na PW lub maila pawcio997@op.pl

ale¿ ja ju¿ przes³a³em formularz... smile.gif
Sextus Furius Pavo
ok juz mam smile.gif i oczywiscie jestes zaproszony na impreze.
przepraszam za pomylke
Psalm
Witam wszystkich, mam 2 miejsca wolne w samochodzie. Samochod nie jest spory wiec proszê ew. chêtnych mieæ to na wzglêdzie bior±c baga¿e. Trochê baga¿nika bêdzie jeszcze wolne (mam nadziejê) i w ramach kompresji mozna sobie pod nogi co¶ tam napchaæ. Jedziemy z Warszawy.
kontakt do mnie: 603183863. Je¶li bêdzie refundacja za przejazd - przejazd za darmo. Jesli nie, koszty paliwa dzielimy na równo.
Robert Szatecki
niestety sesja na studiach uniemo¿liwi mi przybycie,mimo tego, ¿e bardzo bym chcia³angsad.gif
Pozdrawiam,
Robert De Traville
Marek Hilgendorf
Zap³acisz mi za to Francuzie!!!!!!!
Psalm
ja nie wystarcze? Robercie, jesli pomoc potrzebna - slij pos³ów. Przybêdziemy.
Triss
czy s± przewidzaini rzemie¶lnicy? jakie¶ kramy?
skoro to festyn, to podejrzewam ¿e tak.
ale prosi³abym o podanie konkretów, tutaj, na publicznym forum.
skoro przemierze te odleg³e 30km, mo¿e bym jakie¶ zakupy zrobi³a...

z góry dziêki za informacje
pozdrawiam
Triss

Sextus Furius Pavo
CYTAT(Triss @ 11:58 18.06.2007) [snapback]192721[/snapback]
czy s± przewidzaini rzemie¶lnicy? jakie¶ kramy?
skoro to festyn, to podejrzewam ¿e tak.
ale prosi³abym o podanie konkretów, tutaj, na publicznym forum.
skoro przemierze te odleg³e 30km, mo¿e bym jakie¶ zakupy zrobi³a...

z góry dziêki za informacje
pozdrawiam
Triss

niestety malo rzemieslnikow jest bo tylko 2 jedni przywiaza ciuchy sakiewki itd. i mam nadzieje ze Psalm przywiezie swoje zelastwa smile.gif
Kuna_TP
I nasz turniej dobiegł końca.Ja jako jeden z organizatorow bawiłem się przwednio.Szczególnie zapadnie mi w pamieć prosiaczek bo był naprawde ekstra sory Halfgar że to było nie halell jeśli dobrze pamietam.Gratulacje jeszcze raz dla psalma za wygranie bojowego.Myśle że za jakis czas wstawi sie pare fotek.Ale głownie czekamy za opinią uczestników.Mówcie co było by trzeba poprawic bo już planujemy kolejny rok.
Triss
Witajcie!
mia³am nadziejê,¿e bêdê pierwsza, ale nie uda³o siê...
czyni±æ zado¶æ mojej tegorocznej tradycji-o Jankowicach tez napiszê parê pozytywnych s³ów. jest za co pochwaliæ organizatorów, rzadko siê spotyka takie zaanga¿owanie.
Du¿o urozmaiconego jedzonka...nawet kie³basê zjad³am, co nie jest u mnie normalne:-) nie zostalismy na prosiaka, ale najedli¶my siê jak dzikie ¶winie...
Przede wszystkim jedank pozytywnie oceniam to,ze impreza by³a mniej festynowa ni¿ siê spodziewa³am. pokazy dla publiczno¶ci musia³y byæ, ale niezaleznie od nich pozosta³o nam du¿e pole prywatno¶ci.
wspania³e miejsce, takie odludne nieco, idealne na zamkniêta imprezê.
wiêc oby tak dalej, pewnie za rok bêdzie jeszcze lepiej.

czekam z niecierpliwo¶ci± na jakie¶ zdjêcia.
dziêkujê w imieniu w³asnym i Kaltmana.
Triss
Anuszka
Jankowice by³y pierwsza organizowana przez was impreza, w dodatku plenerowa, a organizacja takowych zawsze niesie ze soba sporo zaangazowania i wziecia pod uwage wielu roznych sytuacji. Ja spedzia³am u was bardzo sympatyczny dzien, mimo niesprzyjajacej pogody i tego iz nie by³o nas-uczestników- jakos powalajaco duzo. Mimo niedociagniec, ktore pojawiaja sie nawet na najlepszych imprezach, czu³am ze zaleza³ao wam by wszystko posz³o dobrze smile.gif, by uczestnicy czuli sie dobrze i komfortowo.Nie brakowa³o jedzenia, picia, siana, nawet zadbaliscie o zaplecze sanitarne icon_mrgreen.gif Za to duzy plus smile.gif
Ale zeby nie by³o tak s³odko, kilka rzeczy pad³o-chocby zapowiadany bieg dam, na ktory wiele z nas psychicznie sie nastawia³o devil.gif W sumie zabrak³o tez zabaw plebejskich, ktore (jak mialam okazje doswiadczyc na tegorocznej Legnicy) wype³nia³y czas miedzy jakimis wiekszymi akcjami typu np turniej ³uczniczy itp.By³oby fajnie gdybyscie na przysz³y rok pomysleli o tym tongue.gif
Na koniec dodam, ze jestescie na dobrej drodze i mysle ze z kazda impreza bedzie coraz lepiej . Jesli tylko Jankowiec beda za rok, nie omieszkam przybyc smile.gif
P.S.Halfgar-kawa by³a tracker.gif icon_wink.gif
Kuna_TP
No tak bieg dam upadł niestety.Jeśli chodzi zaś o jakieś zabawy no to tu wchodzi też jakaś nasza nie wiedza do końca i nie wiedzielismy jak takie coś zorganizować.No nie przecze teren rzeczywiście mamy wspaniały a istnieje nawet szansa że dostaniemy go na własność od gminny!!.Jeśli chodzi i ilość ludzi planowo miało być wiecej ale chyba jednak obrany termin nie był do końca dobra.Myśle że najszybciej jakieś zdjecia ukażą sie na www.bractwo.avx.pl.Zapomniałem dodać sporych podziekowań dla Marka który zorganizował coś z niczego(Bitwa).Halfgar na pewno nie rzucisz przepisu na swoją kawke?
Psalm
icon_mrgreen.gif Psalm i jego koks ;) (Tobiasz)

Obaj pragniemy gorąco podziękować organizatorom i współuczestnikom XIII w Jankowicach. Plan działania był dobry. Z piątku nie wiele pamietamy gdyz dotarlismy o 1 w nocy zas sobota jak najbardziej udana. Przed planowanymi (chcąc, nie chcąc) bitewkami byl czas na poznanie innych, wypicie tego i owego. Plan turnieju (wiem ze sie powtarzam z tym planem) tez wydawal sie byc OK. Moze luczniczy bylby bardziej ciekawy gdyby... wiadomo co ;)
Należą się gromkie brawa za zaplecze żywieniowe i pitne. Mała uwaga - głÃ³wny zapas piwa zostawiajcie na biesiade icon_wink.gif

Miło nas zaskoczyliscie, gdyz jadąc byliśmy przeświadczeni iż koszty podróży leżą po naszej stronie. Fajna niespodzianka ;) i zostawiając już za sobą kwestie związane z przyziemnymi wartościami...

... mimo złej pogody zaliczam imprezę do udanych. Ba! Nawet bardzo! Kameralnie - jak widac - tez mozna się przyjemnie pobawic. Nastrój panował doskonały! Czuć było ducha średnich wieków, mimo sąsiedztwa współczesności.

To tyle co mi przychodzi do głowy. Nie obiecuję, ale zdjęcia prawdopodobnie ukażą się w ciągu tygodnia na www.arcana.art.pl

pozdrawiam wszystkich i raz jeszcze dziękuję

P.S. Saracena nastepnym razem ubiję... na śmierć! szczerba.gif
Aubrey
To i ja dorzucê swoje trzy grosze, chwa³a i s³owa uznania dla organizatorów, którzy dwoili siê i troili, aby¶my mogli dobrze siê bawiæ. Olbrzymi szacunek dla ca³ej Chor±gwi Tarnowskiej, kameralno¶æ imprezy by³a dla mnie du¿ym plusem. Jedzonko ¶wietne, towarzystwo wyborne, trunki zacne. Jankowice maj± ogromny potencja³, bardzo dobre miejsce na organizacje XIII-tek. Z niecierpliwo¶ci± czekam na kolejny rok ¿yczê zapa³u i trzymam kciuki za organizatorów.
Marek Hilgendorf
Ja również przyłączam się do podziękowań. Cała chorągiew jak na swój pierwszy "poważny" turniej spisała się dobrze, a zapałem i zaangażowanie mogliby obdzielić pół RR.
Jedzenia nie muszę komplementować- uczyniono to już za mnie, za to chciałem podziękować wszystkim, którzy przyczynili się do tego iż przedstawiciele gminy zadeklarowali chęć stałej współpracy z naszymi gospodarzami.
Uczestnicy "bojówki" i "bitwy" powinni wiedzieć, że widzowie byli pod dużym wrażeniem naszych wypocin- wyobraźcie sobie, co by się działo, jakby było nas więcej
Turniej łuczniczy i jego atmosfera nie wymaga komentarza- ważne jest jednak to, że nasi "goście" (wszyscy chyba wiemy o kim mówię) swoją postawą nauczyli wszystkich obecnych jednej starej prawdy- nie warto zapraszać zadufane w sobie primadonny...

Za rok będzie lepiej i ludniej, no i do tego czasu Kuna będzie miał już pikowaniec, który wejdzie na niego, zamiast na krawca.... (odrobina samokrytyki nie zaszkodzi).

No i gratulacje imienne dla:
Pączka, Karoliny (i ich ferajny), Kuny, Winia, Pawcia, Macieja i wszystkich członków Chorągwi Tarnowskiej, którzy sprawili, że chyba każdy z uczestników poczuł się mile widzianym gościem.

PS. Avatar jest już nieaktualny. Zgoliłem brodę i wyglądam jak łyse kurczę....
Psalm
Galeria na stronie. Niestety musicie sobie sciagac po każdym obrazku oddzielnie ;) dla przypomnienia: www.arcana.art.pl

http://www.arcana.art.pl/galeria/jankowice...wice%20(84).jpg - Anuszka wygląda, jakbyśmy ją spalić mieli bigsmile2.gif
Anuszka
Wygl±dam na raczej zadowolona, no chyba ze ze strachu przed oczyszczaj±cym ogniem rozum mi odjê³o devil.gif Nota bene, zdjecie to budzi przerozne skojarzenia, jestem ciekawa czy pojawia sie kolejne :]
Olka B
PS. Avatar jest ju¿ nieaktualny. Zgoli³em brodê i wygl±dam jak ³yse kurczê.

zacznê od tego, ¿e avatar nieaktualny by³ ju¿ dawno, co mia³am okazjê wytkn±æ wcze¶niej tongue.gif

a teraz przechodz±c do chwalenia imprezy - by³o super!!!! (mimo, ¿e byli¶my tam tylko parê godzin)

co najbardziej mi siê podoba³o, to powiew ¶wie¿o¶ci - nie znalaz³am zmanieryzowanych histeryków ( a przynajmniej nie by³o ich za du¿o). Brawa dla organizatorów za wychwalana ju¿ wcze¶niej atmosferê - ka¿dy czu³ siê swobodnie i nawet deszcz nie zak³óci³ przebiegu - choæ tarcze w roli parasoli by³y zabawne.

super niespodziank± by³ zwrot kosztów (co sprawi³o, ¿e podoba³o mi siê jeszcze bardziej)

podsumowuj±c, by³o super - nie zmieniajcie siê, chyba, ¿e na lepsze!!!
Psalm
CYTAT(Anuszka @ 21:09 25.06.2007) [snapback]193462[/snapback]
Wygl±dam na raczej zadowolona, no chyba ze ze strachu przed oczyszczaj±cym ogniem rozum mi odjê³o devil.gif Nota bene, zdjecie to budzi przerozne skojarzenia, jestem ciekawa czy pojawia sie kolejne :]

¼le siê wypowiedzia³em. Kontrukcja, na której stoisz i jej wykadrowanie nasuwa jednoznaczne my¶li wszystkim ogl±daj±cym.
Anuszka
Niemniej cos w tym jest i wcale nie protestuje, moge robic za czarownice przed spaleniem szczerba.gif moze taki symbol kolejnych turniejów w Jankowicach devil.gif
P.S. czekamy niecierpliwie na kolejne zdjecia-mysle ze kolej teraz na Halfgara i Padrego icon_wink.gif
Triss
tak, tak, tak!!!
zdecydowanie czekamy na kolejne zdjêcia...
tez mam nadziejê na jak±¶ pere³kê, jak Anuszka.
mo¿e "szpiegowska fotka" na aparacie Halfgara?

a dla Anuszki dobra wiadomo¶æ - skoro i tak jeste¶ czarownic±, to mo¿esz iluminowaæ do woli bez straty dobrej opinii tongue.gif

same plusy tej imprezy icon_mrgreen.gif

Przemys³ z Poznania
clap.gif Witam serdecznie , teraz dopiero dsta³em siê do kompa ! blinkie.gif
Pragnê na tej stronie z³o¿yæ wszystkim osob± zarówno uczestnikom jak i organizatorom serdeczne podziêkowania za przygotowanie i przeprowadzenie imprezy w tak wspania³ej atmosferze . thanx.gif
Dziêkuje za pochwa³y i s³owa krytyki obiecujê poprawê za rok !
A Markowi H. osobne serdeczne podziêkowania za co ? wszyscy co byli to wiedz± !
Zapraszamy za rok , hm mo¿e wcze¶niej ! clap.gif walka.gif
Halfgar
Witam po moim urlopie ... trzeba by³o lizaæ rany ;)

Impreza generalnie udana, ale:

1. Kategorycznie ¿±dam jedzenia halal ... ja proszê o drób a nie jak±¶ wieprzowinê tongue.gif

2. jak zwykle ... 1 tojek to by³o ma³o, ale chyba da³ radê ;)

3. Nastêpnym razem lepiej bêdzie je¶li widownia przyjdzie do nas ogl±daæ turniej i bitwê u nas smile.gif

4. Co do ³uczniczego siê nie wypowiadam, ale zainteresowanym podam, ¿e nasz "janczar" przyzna³ mi racjê ... co by³o do przewidzenia ;)

Dziêkowaæ nikomu nie bêdê, bo uczyni³em to na miejscu ...

Aha ...

Przepisu na kawê nie podam coffee.gif

Zdjêcia bêd± jutro smile.gif

PS. Pierwsze zdjêcie ... Szpieg Szoguna ...

M-kwadrat
Gor±ce podziêkowania dla organizatorów i uczestników za doskona³± zabawê! Choæ muszê przyznaæ, ¿e przez ¶winiaka zgrzeszy³em nieumiarkowaniem w jedzeniu ;)

W koñcu uda³o mi siê uporaæ z prac± na trzy zmiany i wybra³em i przygotowa³em kilka zdjêæ z imprezy które Jimmy wrzuci³ ju¿ na stronkê - http://www.prz.boo.pl/galeria.php?id=turn/jank07 - zapraszamy!

Pozdrawiam,
Padre Maciej
Triss
Najwa¿niejsze zdjêcie tongue.gif szpiegowskie ju¿ siê pojawi³o:-)
ale i tak proszê o wiêcej.
du¿o siê dzia³o na Jankowicach i mam nadziejê, ¿e wszystko piêknie zosta³o uwiecznione...

a kiedy organizatorzy wrzuc± swoje zdjêcia???

nie mogê siê doczekaæ...

Triss
Przemys³ z Poznania
Przepraszamy lecz mamy drobne problemy natury technicznej , które zostan± rozwi±zane najszybciej jak jest to mo¿liwe ! Serdecznie pozdrawiam .

Przemys³ z Poznania zwany P±czkiem
Anuszka
Halfgar zrobi³ nam taki apetyt,a tu nic-zdjec nie ma dunno.gif czekamy niecierpliwie tongue.gif tongue.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.