Pomoc - Szukaj - U¿ytkownicy - Kalendarz
Pe³na wersja: Walki/bitwy Na Terenie Gdañska
> Ogólne kategorie (bez podzia³u na epoki) > Szermierka > Treningi, sparingi i seminaria szermiercze
Stron: 1, 2
~Pytel~
CYTAT(Morgoth @ 16:28 24.11.2006) *
heheh czyli co, nigdy nie trafi³es przeciwnika?:D hah:)

nie, jeszcze nigdy... ale moze w niedziele mi sie w koncu uda
Morgoth
czyzby kolega nie 'skuma³' zartu?smile.gif
Luszko
Chyba kolega jest Nowy ;)
Bart
Koledzy... po prostu nie znacie kolegi Pytla.... ale pewnie poznacie..... smile.gif

Zdrufko
Tharuk
Witam! Jako inicjator dzisiejszego spotkania w dolinie zgni³ych mostów chcia³bym podziêkowaæ wszystkim za przybycie na pole walki. Pozdrawiam.
Luszko
A jak wra¿enia po? smile.gif
Pixel
Nooooooo...... by³o sympatycznie, szkoda ¿e ch³opaki z Prywatnej VR nie dotarli, ale ogólnie imprezka udana. Moja propozycja dla kolegów wczesnych to troche wiêksze czepce do he³mów (wtedy na pewno nikomu he³m nie spadnie tak jak mialo to miejsce, a i szyja bedzie lepiej chroniona). No i propozycja dla wszystkich: POWTÓRKA Z ROZRYWKI zanim na powaznie skuj± mrozy!!!!!!!!

PS. ogromny szacunek dla pani która walczy³a yes.gif respekt.gif
Cedric
Faktycznie bardzo milo bylo, ale dozbrajac sie panowie ......i pani.
Jeszcze raz przepraszam za uszkodzenie kolegi w frygijce.
~Pytel~
sza³u nie by³o, ale chêtnie bym to powtorzy³
Celej
CYTAT(Pixel @ 17:16 26.11.2006) *
Nooooooo...... by³o sympatycznie, szkoda ¿e ch³opaki z Prywatnej VR nie dotarli, ale ogólnie imprezka udana. Moja propozycja dla kolegów wczesnych to troche wiêksze czepce do he³mów (wtedy na pewno nikomu he³m nie spadnie tak jak mialo to miejsce, a i szyja bedzie lepiej chroniona). No i propozycja dla wszystkich: POWTÓRKA Z ROZRYWKI zanim na powaznie skuj± mrozy!!!!!!!!

PS. ogromny szacunek dla pani która walczy³a yes.gif respekt.gif

nie umarlem icon_wink.gif nawet mnie nie musiano golic a blizna tylko uswietni ma krzywa mordke, szkoda mi bylo kolejnych starc bo ustawka fajna w samo poludnie za miastem icon_cool.gif
Morgoth
by³o godnie, chociaz to nie moj styl walki, ale przynajmniej poczu³em ze walczy³em:)
P.S jezeli ktos ma dobre zdjecia z walki to poprosi³bym o jakies na morgoth1349@gmail.com

pozdrawiam!
Dzwiedz
Spoko impreza smile.gif, Bawi³em siê nie¼le w sumie tylko szkoda ¿e bia³o zieloni siê niepojawili, narobili¶cie mi smaku ma heroiczne starcie Gryfy-Wolna kontra VR + reszta ¶wiata smile.gif. Ale nic mam nadzieje na nastêpny raz w miare szybko.

Ps. dziêki za dobre walki wszystkim i Tharukowi za pomys³ oraz organizacje.

Pozdro Dzwiedz.
£ukasz P³aza
Cu¿ poradziæ, dosta³em prace w pon i trza siê by³o tym zaj±æ. W sumie szkoda. Ale zadzia³a³o wbrew mojemu czarnowidztwu wiêc mo¿e warto powtórzyæ smile.gif .
Tharuk
Witam! Mam oko³o 70mb zdjêæ z bitewki. Czy kto¶ ma pomys³ jak móg³bym to udostêpniæ aby nie musieæ wysy³aæ pojedynczo ka¿demu zainteresowanemu? Pozdrawiam.
Cedric
dac dwie plyty i sie rozejdzie, ewentualnie rozeslac do ze dwoch osob np przez skypa.
Morgoth
spakuj je razem i za³aduj tutaj http://www.megaupload.com/pl/
kazdy kto bedzie chcia³ sobie sciagnie (zdjecia:P)
Tharuk
Sorry, ¿e trwa³o to tak d³ugo. Oto link : http://rapidshare.com/files/6486357/bitewka.rar.html
Cedric
elo ja jakis nie kumaty jestem i nie moge tego sciagnac, jakas instrukcje poprosze
Andrzej Siejeñski
Na pro¶bê, nowego moderatora szermierki, odda³em ten temat w jego rêce (te¿ my¶lê, ze tutaj mu bêdzie lepiej).
Pozdrawiam
Amor
Imprezka wygl±da na ca³kiem ca³kiem udan± smile.gif

Kiedy powtórka? Z checia bym siê pojawi³ smile.gif (szkoda ¿e wcze¶niej nie otar³em do tego topica angsad.gif )

Mo¿naby zrobiæ z tego formê imprezy cklicznej. Spotykaæ siê raz w miesiacu(hehehe, optmista)na Oliwskie Ustawki? Co Wy na to?

Pogoda nie powinna byæ problemem :P Zreszt± sami widzicie jaka "sroga" jest tegoroczna "zima" :P

Pozdrawiam!
Tharuk
Siemanko Czy kto¶ oprócz Cedrica mia³ problemy ze sci±gniêciem pliku? Osobi¶cie nie testowa³em tej formy zaci±gania plików, wiêc na pro¶bê gotowym jest przes³aæ fotki poczt± w kilkumegówych plikach.
Dzwiedz
Non problemo. Posz³o z górki smile.gif.
Tharuk
Nie ma to jak pisaæ posty po pijaku smile.gif, dopiero teraz zobaczy³em jak durnie brzmi (pliku...plików...plikach) Ehh... pozdro.
Tharuk
Czy ma kto¶ mo¿e zdjêcia z innego ¼ród³a ni¿ moje? Chêtnie bym obejrza³.
Finn
Ja zrobi³em pare fotek, co prawda nie w trakcie staræ, a tu¿ po lub tu¿ przed, ale zawsze... :P
(w trakcie krêci³em filmiki, które zbiore mo¿e jako¶ w jeden i udostêpnie gdzie¶tam, kiedy¶tam...)

http://meleeoliwa.dobrebopolskie.com/

Pozdrawiam
Finn
Morgoth
co do sciagania zdjec to tak (jesli ktos ma problem z tym:) ) klikamy na link, otworzy nam sie strona na której bedzie tabelka, na dole tabelki po naszej prawej stronie bedzie pisa³o "free" klikamy na to. otwiera nam sie nowa strona, cos tam bedzie pisa³o i tez bedzie tabelka, na srodku strony zacznie sie odliczanie od 11, czy tam 10 jakos tak, musimy sobie spokojnie poczekac az to zleci, potem czekamy jeszcze kilka sekund az pokaze nam sie kod i okienko gdzie trzeba go wpisac, i klikamy download, tu juz otwiera nam sie okno do sciagania plików klikamy zapisz i leci smile.gif
wszystkie tego typu serwery do sciagania plikow maja taki myk ukryty ze jak sie nie chce p³acic iles tam ojro czy dolarów za sciganie to trzeba czekac i ciagle kilkac free :D

pozdrawiam! icon_wink.gif
To jest wersja lo-fi g³ównej zawarto¶ci. Aby zobaczyæ pe³n± wersjê z wiêksz± zawarto¶ci±, obrazkami i formatowaniem proszê kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2024 Invision Power Services, Inc.